734
Rapidshare autómata letöltő FREE USER-eknek
  • rezo
    sziasztok
    a problémám a következő. laptopról szeretnék csatlakozni a letőltésre de nem tudja megnyitni a rapidos oldalt. ez a program nem tudja megjeleníteni a weblapot hibával. mit kell csinálni hogy tudjon csatlakozni?
    elöre is köszi a választ.
  • MrPamacs
    1: frissítsd a progit 2.57-re!
    2: a windowsban a betűméretet vedd vissza 120 dpi-ről 96 dpi-re. Ezért csúszik szét minden.
  • bakvarnyu
  • MrPamacs
    Mi nem látszódik?
  • bakvarnyu
    király
  • bakvarnyu
    Valahogy nem tudnád megoldani,hogy 800x600 képernyőn is látszódjon az alja?Már ha úgyis gyakorolsz vagy valami
  • MrPamacs
    Elérhető a 2.56-os verzió! Az előző verziók egyikéből frissíthető erre.
  • lck
    Ezt ismeritek ? Jónak tűnik.
  • Icarros
    Nagyon köszönöm a gyors választ! Csak most tudtam elolvasni.Kb. 20 perce javult meg...
  • MrPamacs
    Vegyél fel MSN-en, diszracsok kukaccccc hotmail pötty com
  • Gige33
    Sziasztok!

Én most tettem fel, de nem mutatja az egész részt....nem lehet az ablakocskát sem látni ahova a linket szurhatnám be.... Mit
    kell átállítani?

köszi

Andi
  • MrPamacs
    Ez azért van mert valaki más tölt le ugyan arról az IP-ről, pl lakótárs, koliból valaki más, testvér másik gépről, stb.
  • Icarros
    Sziasztok!
    Kérnék 1 kis segítséget tőletek!
    Ezt írja nekem a rapid anikor megpróbálok tölteni:
    Error
    You want to download the following file:

Your IP address ***is already downloading a file. Please wait until the download is completed.

Premium members can download any number of files simultaneously. Become a Premium member now. The download will be available shortly.

Az érdekes az, hogy nem töltök semmit!!
    Nincs valami ötletetek, hogy mi a franc van?
    Köszi
  • MrPamacs
    Elérhető a 2.55-ös verzió! Az előző verziók egyikáből frissíthető erre.
  • MrPamacs
    Igen az az. Sima piramis játék. De utálom az ilyet!
  • Beast Machine
    Ja, aztán meg neked szépen gyűlnek a kis pontjaid, amiket a te usernevedhez kapcsolt linken keresztül belépő emberkék után kapsz (az az "?r=" rész tuti, hogy az azonosítód a rendszeren belül). Kösz nem.

Reklám=Ban. Szevasz.
  • SyNeX
    Sziasztok!

Ingyenes 1 vagy 3 hónapos Megaupload és Rapidshare Premium account -ért itt tudtok regisztrálni!

http://www.freepremiumaccounts.com/?r=421270
  • Xenator
    Bocsi közben megoldódott. UAC-ot(felhasználói fiók felügyelete) kikapcsoltam, és láss csodát frissített.
  • Xenator
    Hiába próbálkozom Vista alól, nem tudok frissíteni. A frissítést letölti az ablakban megjelenő kiírás szerint, de maga a frissítés nem történik meg. Ha valaki feltenne egy 2.54-es telepített változatot, azt megköszönném.
  • MrPamacs
    Ok és a másik dolog amit írtam (ujratelepítés,2.52-essel)?
  • lck
    Nekem vistával, magyar nyelven, nem alapértelmezett mappába simán ment.
  • TomBond
    Amint a leírásomban is olvashatod Vista-t használok magyar nyelven, és az alap beállításokkal telepítettem a progidat.
  • MrPamacs
    Na még egy ötlet: Operációsrendszered nyelve? Ha nem magyar és ékezetes könyvtárba telepítetted a progit (Pl: RapidShare letöltő) akkor lehetnek ilyesmi és egyéb gondok is.
  • MrPamacs
    Esetleg szedd le teljesen (Lista.RSL-t mentsd ki valahova), majd tegyél fel egy 2.53-at,rendes telepítővel, majd frissíts.
  • MrPamacs
    Vistad-van? Mert épp most írt egy másik user h neki sem megy, Vista alól.
    Kipróbáltam a mind 2.52 mind 2.53 alól frissíteni a 2.54-re és mind a kettő ment XP alatt.
  • TomBond
    52-ről próbálok frissíteni. 53 se ment és az 54 se megy.
  • MrPamacs
    Próbálj meg a 2.54-re frissíteni, annak mennie kell. Volt egy verzió amiben az update.exe hibásan működött,sztem pont arról próbálsz meg frissíteni, de a 2.54-esben már a jó van benne.
    Ha így sem megy akkor mondom tovább h mit kell csinálnod.
  • TomBond
    Én az 53-ra sem tudtam frissíteni. Kiírja hogy letölti, aztán hogy újra akarom-e indítani, rányomok hogy igen és bezáródik a program. Amikor újra elindítom, ugyanúgy az 52-es jön be.
  • lck
    megtörtént - köszi !
  • MrPamacs
    Aki frissített a 2.53-frissítsen a 2.54-re mert hibás volt!
  • MrPamacs
    Elérhető a 2.53-as. A frissítés gombbal!
  • MrPamacs
    Kellene egy pár ember aki tesztelné a 2.53-as MODEMES kapcsolatbontását.
  • Montanosz
    de hát pont ezért van ez a letöltő, használd ezt
  • lac556
    kár. akklor nincs ráé mod h othon berakom h letöltse melohelyen pedig letöltöm?
  • Montanosz
    pause megszakítja a letöltést, folytatni nem tudja
  • Beast Machine
    Nem, érdekes módon megjavult, minden okés most. Komolyan nem értem, mi lehetett a gond....
  • lac556
    rapidrol akarok letölteni
    berakom flashgetbe arra megyek h pause és utána nem tölti miért van ez? mert ha berakom h egybol lehuzza akkor letölti csak pause nál bénázik.!nekem pedig muszáj lenne pause t használni
    vki ötletek tippek?
  • MrPamacs
    Akkor a második lehetőség lesz amit mondtam, a hiba azóta is fent áll?
  • L7wy
    Üdv pamacs, nézz be ph ra :P
  • Beast Machine
    itthon netezek csak, bár egy másik géppel megosztva switchen keresztül, de a másik gép ritkán van bekapcsolva, és akkor sem Rapidozásra van használva... Az IP-m egyébként fix, de próbáltam proxykat használni Firefoxban, hogy legalább úgy, ott viszont az mondja, hogy elértem a free-userenkénti letöltések számát.