734
Rapidshare autómata letöltő FREE USER-eknek
-
#694 Adj már egy linket a legújabb verzióhoz,kipróbálnám akkor:) -
MrPamacs #693 "Nekem nagyon bejött a progi pedig én csináltam"
Ezt azért írtam mert nap mint nap használom, kicsit beképzelt lett a mondat vagy nem is tudom, de nekem sokat könnyít az életemen. Ha nem használná más akkor is fejleszteném.
Az meg h ők nem kérnek semmit érte attól még van belőle "nem anyagi javuk",és hidd el h sokkal többet keresnek (anyagit) vele mint hinnéd.
És azt se felejtsd el h a nagyobb programokon TEAM-ek dolgoznak, nem pedig 1 személy kedvtelésből!
Igen voltak hibái, egy ideig el is hanyagoltam (magánéleti problémák miatt), de ami most kijött, az jó! Nem omlik össze, tölt minden benne lévő oldalról, Hotfile Captchaját is kezeli rendesen. -
#692 "Nekem nagyon bejött a progi pedig én csináltam"
Bocsi,de ezt a mondatot muszáj megmosolyognom:DDDD
Egyébként részben igazad van,érthető,hogy ha már dolgoztál vele és megosztottad velünk,akkor cserébe elvársz valamit.. és ezzel idáig nem is lenne probléma. Van itt viszont két apróság. Az egyik: A te programodon kívül soksok automata letöltő program létezik,én most pl. a cryptload és a freerapid downloadert használom,meg vagyok velük elégedve. És ők sem kérnek pénzt a program bármely nemű használatáért. A másik bökkenő pedig az,hogy amilyen jó volt a te programod régen,annyit romlottak az új verziók,legalábbis nekem ez a tapasztalatom sajnos. Írtam korábban mik a fennálló hibák,nem írom le újra. -
MrPamacs #691 Igen a hírdetés, szted hanyan vannak akik hirdetnek? Vajon miért van hónapok óta ugyan az a hírdetés? Mert annyira el akarom adni a kocsit? Súgok, nincs más hírdető. (Mellékesen jegyzm meg h nem sokára másik hírdetés lesz, de nem azért mert valaki hírdet hanem mert elkelt a kocsi és kiteszek majd egy hírdetést h hírdessen ott.)
Donate gomb: ha jól emlékszem eddig 2-3-an támogattak azon keresztül. Ebből egy amerikai személy volt, 0.01 dollárral. Nem azt mondom a kicsi is kicsi, és köszönöm ez úton is.
Tarthatod soknak vay támogathatsz anyagilag és akkor "kiütöm" neked a jogot cserébe a támogatásért, mint eddig mindenkinek megtettem visszamenőleg is aki támogatott vhogy!
Valamint ha neked rosszabb 2 napota kattintani 1-et és várni 30 pm-et, minthogy ne kelljen de esetleg ne legyen "termék támogatás" ha gondod van, akkor szíved joga h mit használsz. Senkit sem kényszerítek. Nekem nagyon bejött a progi pedig én csináltam, mellesleg az sem véletlen h 1,5 év alatt 800 TB-ot szedtek le vele, több mint 9.4 millió fájlban! -
DRFlame #690 Ott a hirdetés, ott a donate gomb. Vagy legyen fizetős.
Jogom van soknak tartani a 30 mp-t. Jogom van másik ingyenes programot keresni. Ez van, számomra nagyon kellemetlen, ha valaki/valami az időmet pazarolja. Húzzon hasznot belőle megérdemli, mert jó program. De ne úgy, hogy közben az időmmel játszik.
Az előző kommentemmel segíteni akarnám a készítőt, mert biztos mások is hasonlóan gondolkodnak, és az neki se hiszem hogy jó, ha végül senki nem fogja használni a programját. Nem magamnak akarom hogy kiszedje, mert én már a jdownloadert használom, úgyhogy nem igazán érdekel, hogy benne marad vagy sem. Mint jótanács írtam. -
lepike #689 Indításonként 30 másodpercet soknak tartasz, hogy támogasd a készítőt? Erre nem tudok mit mondani. Nagyon sok jószándékú önkéntes "guru" elkényeztetett minket az ingyenes munkáival és amikor bármilyen formában próbál minimális hasznot kihozni belőle, abban a pillanatban már nem is olyan jó és Ő a mumus hogy hogy képzeli ezt. Lásd aktuális téma most a magyarítások háza táján. Igaz ott a körítés más de a lényeg ugyan ez. -
DRFlame #688 Ez a meghosszabbítós dolog rossz húzás volt szerintem. Értem én, hogy ingyenes a program, de én emiatt váltottam, mert ez idegesítő.
Legyen rajta donate gomb, legyen benne hírdetés. De az hogy nem használhatom a programot addig amig ide meg oda nem klikkelek, ez sok. -
#687 Most meg befagyott a program ismét... nem tudom felhozni a tálcáról!
Kezdem úgy érezni,hogy ez a program mint halottnak a csók.. -
Noodlee #686 Hasonló cipőben. -
#685 Üdv!
Egyszerűen nem tudok tölteni rapidról még a progival sem..azt írja ki folyton,hogy még 120mp várakozás a túlterheltség miatt! Gondolom ez az az új szemét rendszer miatt van,amit most kitaláltak,hogy 120 mp-et kell várnod,hogy letölthess..és próbálj meg pont úgy frissíteni,hogy 120mp-nél jár az óra..lol
És úgy látom a progi sem tudja kijátszani ezt,így nem sok értelme van -
Noodlee #684 Ty -
MrPamacs #683 A hiba még fenn áll, javítom amint tudom. -
Noodlee #682 A freewebes fórumra nem tudok üzenetet írni, ezért ide írom.
Szia Pamacs!
Volt a régebbi verzióval egy gond, nem tudom, hogy ezt orvosoltad-e:
Ha be van állítva, hogy a windows induláskor a program is induljon, és töltsön is egyből, akkor addig nem hajlandó tölteni, amíg meg nem nyitottam az ablakot. (Ha csak a tálcán volt az ikonja az óra mellett, és nem nyitottam meg az ablakot, akkor addig nem indult el a letöltés.)
Sry, ha már jól működik, és javítottad, de nagyon örülnék, ha ez működne. -
#681 koszi:) -
MrPamacs #680 Linuxra nem fejlesztem. Próbáld meg talán virtuális win-en keresztül futtatni. -
#679 ugyanez linuxra van?vagy vmi ami kivaltja?..a tucan nem nagyon ok,,,legjhobb volt eddig a cryptload,de nekem kifejezetten linux ala kelle vmi jovűbb...jr, megint nem jott be:(( -
MrPamacs #678 Végigolvastam az uj hszeket, nagyjából.
Írták itt pl h lassan tölt: a progiban nincs sebesség korlát, elvileg azt a http motort használja amit az IE
Írtátok még h nem mennek a weblapok: már elvileg az ujban jók lesznek
írtátok h nincs benne a router: program honlapján a megfelelő fórum elolvasása után beleteszem
Az uj verzió már elérhető, csak a freeweb szervere döglődik de költöztetem az oldalt máshova ahol talán jobban megy az sql szerver, remélem jobban bírja majd a terhelést mint a freewebé.
Addig is feltettem DATA-ra az uj verzió telepítőjét:
http://data.hu/get/2035810/RapidShare_letolto_3.1_setup.zip.html
-
MrPamacs #677 Na vagyok.
Csak volt pár gondom az életben ezért lett most picit elhanyagolva,de már kész az ujabb verzió amiben helyreraktam az oldalakat, nemsokára kiadom.
Ide meg nagyon ritkán járok fel, ott a program honlapján a fórum, a hibákat továbbra is oda várom meg a mail címre. -
Noodlee #676 Találtam egy fórumot, ahol megtaláltam az orvosságot mindkét problémámra :) -
Noodlee #675 Nagyon okos, és összetett program, de 2 gondom van vele.
Nem kezeli a routeremet, és nem is találtam hozzá a neten, így az újracsatlakozás nem működik.
A letöltés sebessége nem megy fel, csak max 18K-ig, ami baromi gáz.
Szóval keresem a használható programot tovább. -
#674 Támogatom, Pamacs programja rövid életű volt így hogy nem foglalkozik vele. -
Noodlee #673 Tesztelés alatt :D -
#672 Pl > http://jdownloader.org/ -
Noodlee #671 Hali!
Az 1. probléma alap gond. Ez olyankor van, ha úgy van beállítva a progi, hogy letöltés után bontsa a kapcsolatot. Ha a rapidshare szerverei leterheltek, akkor ugye várnod kéne 2 percet az újra próbálkozásig. Ezeket a 2 perceket nem kezeli a program normálisan, ezért marad úgy az oldal betöltése. Ilyenkor célszerű átállítani, hogy ne bontsa a kapcsolatot. Ilyenkor sajnos ki kell várni a töltések közötti 15 perces szünetet, de legalább tölt a program.
(Amúgy annyira elavult, és hibás a program,(Rs oldalon kívül szinte semmi mést nem kezel le) hogy lassan már semmire sem jó.)
Szerintem nézzél egy olyan programot, ami normálisan működik. -
#670 Sziasztok!
Nem olvastam vissza a 669hsz-t, ezért előre bocsi, ha olyanban kérem a segítséget amiről esetleg már korábban volt szó.
Nekem a 2.63-as verzió van fenn a gépemen, ami egészen az elmúlt hétig tökéletesen és kifogástalanul működött. Kb. 1 hete viszont elkezdett szórakozni velem. Több problémával is szembesültem, amiket nem igazán értek.
1., Bekapcsolom a gépet, elindítom a progit. Szépen leszedi a fájl-t, amit kell. Na aztán ennyi. Nem tölti be az új weblap-ot. Folyamatosan a "weblap betöltése" jelenik meg a felső funkciócsíkon. Ha a gépet újraindítom, egy fájl-t megint leszed, és újra ez az üzenet fogad.
2., Kiírja, hogy "nincs internet kapcsolat", holott mellette netezek (ezt is két letöltés között)?!
3., "másik rapid szál fut" üzenet, mikor nem is megy a letöltés! Más valaki is használhatja az én IP címemet? (Elvileg??) Van annak valami jelentősége, hogy mindig más-más IP címen kapcsolódik fel a netem?
4., Ha elkezd visszaszámolni, ("másik rapid szál fut", "letöltések közötti idő visszaszámlálása") megakad a számolás és nem megy tovább.
Elképzelhető, hogy beszedtem valami vírust ami az egész gép funkcionális oldalát befolyásolhatja, vagy valami másról lehet szó??
Ezekkel a gondokkal már találkoztatok?
Már csak egy kérésem lenne. Ha válaszolnátok a hsz-re, akkor egy privit is dobjatok, hogy válasz a topikban, mert mostanában nem sok időm van a gép előtt bogarászni, hogy jött-e válasz.
Előre is köszönöm a segítőkész javaslatokat!
Üdv! -
#669 ha "beragad " az IP cimed,holott nem toltesz le....es nem ujrageneralt ip-t ad a szolgáltatod,akkor a megoldas ez:
Rapidshare limits each user to a certain amount of downloading per day based on the users IP address. You can easily cheat rapidshare by showing a different IP address.
1. Clear your browser cookies.
2. Open the command prompt (Start - Run - cmd.exe)
3. Run the following simple commands:
ipconfig /flushdns
ipconfig /release
ipconfig /renew
4. Type exit to close the DOS window. Restart the rapidshare download job.
nekem muxik...:) -
#668 hát látszik,hogy régóta nem nézett rá a fórumra/progira.. -
Noodlee #667 Nálam simán tölt, nem fagy, nem kezdi újra. Depositról akkor nem tölt, ha töltés előtt be kell írni random szöveget, mivel ezt még nem kezeli a letöltő. -
TomBond #666 Mit gondolsz MrPamacs miért tűnt el? Május 27 óta nem járt itt. -
#665 Amilyen jó kis progi volt ez,akkora fos lett...folyton kifagy,újrakezdi a felénél a letöltést,depositról nem hajlandó tölteni,szart sem ér az egész -
#664 6. probléma,depositról nem hajlandó tölteni a progi,nem csinál semmit:/ -
Noodlee #663 5. probléma:
Néha, ha egy linket törlök a listából, akkor összeomlik a program. -
Noodlee #662 Szia MrPamacs!
Gratulálok a programhoz, ügyes, okos kis progi!
Problémád, hogy kevesen klikkelnek a hirdetésekre. Ha nem kellene hozzá regisztrálni, akkor biztos megnőne a klikkelések száma, de a regisztráció sok embert "elriaszt".
Működési problémák:
1. Ha be van állítva, hogy windows induláskor a program is induljon, és töltsön is egyből, akkor addig nem hajlandó tölteni, amíg meg nem nyitom az ablakot.
2. ha free userként szeretnék tölteni, és túlterhelt a rapidshare, akkor néha nem hajlandó újra próbálkozni a 2 perc letelte után sem, így akár órákig képes (amíg nem segítek rá magam) a program "üresjáratban" működni.
3. A letöltések befejezése utáni "gép kikapcsolása" nem működik.
4. Az olyan oldalakról nem tölt le, ahol szöveget kell beírni letöltés előtt, de azt gondolom te is tudod.
Extra kérés/gondolat:
Lehet, hogy másnak nem lényeg, de én örülnék, ha ezt is tudná a program, talán te is tervezted a megoldását (elvileg nem is nehéz kivitelezni, bár nem tudom miben írtad a progit)
Ha a letöltési lista már elég nagy, és a felhasználó már kellően összekuszálta a lista sorrendjét, akkor lehetne rendezni a letöltési listát pl.: méret szerint, vagy akár filenév szerint, így újból egymás alá kerülnének az összetartózó file-ok. (Az utolsó / jel utáni szöveget nézné a program, így rendezhetné az össze tartozó file-okat).
Üdv:
Noodlee -
csabamester89f #661 sziasztok! tudom h nem igazán ide kell de nem tudja valaki hogy kell beállítani a jdownloadert hogy rendesen müködjön? -
#660 -
#659 Meg folyamat baszakszik a frissítéssel is.. -
#658 Üdv!
Nekem a 3.3-mas verziója van meg a programnak,és sok a gondom vele. Előszöris,nem tudok egy idő után ránézni a letöltési listára,egész egyszerűen "nem tölti be"
Másodszor pedig bizonyos idő után szinte kifagy a program,meg előjön az ablak,hogy "program újraindítása? igen-nem" -
#657 Akkor ez ilyen is lesz, délelőtt suli van. :) -
#656 délelött kell tölteni tapasztalatom szerint, estefele nekem is van h csak ilyen 30-40kbps-el jön -
#655 Biztos ott van valami, mert Firefox-al is több mint egy óra volt 200 mega letöltése.