Melyik a legjobb állás?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ahogy írták lentebb, a lényeg, hogy élvezd és szeresd a munkád. Én kétszer annyiért sem mennék olyan helyre, ahová regglente úgy kéne berugdalni, és messzirõl látszik az undor a fejemen..
Ha pedig dominánsabb a pénzügyi része a dolognak, akkor mindenképp külföld. Egyik jóbarátom kint pincérkedik a szomszédban (ausztria), és egészségesebb hónapokban röhögva megvolt neki a 2000+ euro. 22 évesen.
Persze "the choice is yours"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
bár nagyon nem kell érte megdolgozni.
persze ha kimész misszióba az már jól jövedelmez, de ahhoz persze egy pár évet le kell húzni és kitûnni az átlagból, és túlélni😊 persze attól függ hova mész, nah mindegy.
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Csak sajna a mai világban már aligha van ilyen:S
Ha van egy kis üzleti érzéked és ismersz egy-két befolyásos embert, akkor csak el kell kezdeni azt a bizonyos létrát.
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Még a könyvelõ néninek is nyomnak egyet a kezébe.
fotográfik kolomp edisön :D
de van ellenpéldám is sajna
van egy volt osztálytársam aki középsuli után bevonult majd elment katonai fõsuliba. vmi mûszaki szakoktató kiképzõként végzett (hadnagyi rangal) vagy mi, plussz azt is tanulta amit én. (rendszer-szerv.) van két diplomája, beszél angolul, megbízható egyenes ember és mindene a hadsereg.
de nem veszik fel, mert amire menne arra nincs üres állás. õ meg kiskatonának nem fog elmenni a seregbe a 8 elemisek közé. nem azért tanult.
gripen programról lecsúszott - elmúlt 27 éves
afganisztáni missziókra meg akkora a túljelentkezés, hogy esély sincs bekerülni
szegény srác 3 éve füvet nyír az önkormányzatnak, mert irodába(civil mérnökként) nem hajlandó elmenni.
pedig õ lenne az igazi katona, dehát nem megy hála a nagyszerû haderõreformnak.
de ha bejutsz télleg tuti hely. persze ha ez a stílusod.
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Amúgy meg rengeteg irányzata van a katonaságnak is. Felének köze sincs a fegyverekhez 😄
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Hivatásos emberölõ...
majd kisül belõle valami😊
nyelvvel szeretnék foglalkozni, csak az megy. (meg a lustulás amiben erõs vagyok... ami érdekel még az a zene de már azt késõn kezdtem el mûvelni sajna...)
Amit írtál, hogy keresi a fõnököd is, az konkrétan építészmérnöki?
.: mobilize.hu :.
a lényeg azt tanuld ami nagyon érdekel. én nem azt tettem, meg most sem azt csinálom amit akarnék igazából. de én nem tudtam mit csinálja középsuli után. 😞
ami bazi fontos még az a nyelvtudás.
(saját tapasztalat)
de az alaptervek elkészítéséhez nem kell egyetem, azt itt tanultam élesben. pl gázellátás tervek olyan szinten le vannak szabályozva, hogy azt szinte csak követni kell.
meg ha fogékony vagy a témára, akkor szinte csak a bonyolultabb számítások nem te csinálod (hanem a fõnök), de a többit megtanulod. pl hõveszteség számítást sem nagy kunszt megtanulni, mert egy programmal csinálod azt is 😊

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
0 munka, sok pénz, hatalom, ingyen utazgatás.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
(én más tanultam, de 5 éve ezt csinálom)
épületek fûtését, hûtését, szellõzését, víz-csatornázását - gázellátását tervezünk
nem olyan bonyolult szakma és k*rva nagy hiány van mérnökökbõl, fõnököm havi 3 kilót is fizetne csak lenne gyakorlott mérnök pluszban
a meló nem túl érdekes, de nem kell megszakadni (még úgy sem, hogy tele vagy munkával mint a délibusz:-)). légkondis iroda, net elõtted, CAD-el melózol.
ez is jól keresõ szakma, fõleg ha végén vállakozást indítasz.
egyetem után 5 év igazolt gyakorlat után kapsz G2 tervezõi jogosultságot amivel 2000 m2-ig tervezhetsz. 10 év után G1 majd GT (teljeskörû) dolgozol egy nagyobb munkán egy két hetet 1-2 millió. nem vicc.
de ha teheted olyat válasz ami érdekel is.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Mivel gimibe felvételizel, ez még számodra nem égetõ kérdés, hisz onnan bármerre lehet menni tovább, sõt onnan kell is menni.
.: mobilize.hu :.
elég azt az utolsó héten eldönteni, majd az utolsó héten mégis megváltoztatni a sorrendet 😄ASd
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
egyébként osztrákiában kõmüveseket keresnek.
a legjobb állás pedig a lõállás😊
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.