Melyik a legjobb állás?
← ElőzőOldal 6 / 6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vegyél el valami kõgazdag csajt azt szevasz
amúgy egy jól képzett kõmûvest kurvajól megfizetnek,viccen kívül!!
plusz órabérben dolgozik (~gyakorlatilag egész nap lébucolhatsz)
plusz órabérben dolgozik (~gyakorlatilag egész nap lébucolhatsz)
Hát igen, kb. ennyi a lényeg.<#eljen>#eljen>
Pl. Jamaikán strandos fiúnak lenni minimálbérért jobb, mint itthon öltönyös menedzsert játszani félmilláért....
Pl. Jamaikán strandos fiúnak lenni minimálbérért jobb, mint itthon öltönyös menedzsert játszani félmilláért....
fotográfik kolomp edisön :D
pinagyárban próbafasz
fotográfik kolomp edisön :D
gépészet szak - CNC programozo.nagyon jol fizetö állás,de vagy 30+ évig kell tanulni mire profi lesz az ember,nahmeg még ottvanak ez elött alapok is szal még jo sok sok söt kbszt sok évig fogok tanulni 😄
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Olyat pályát válassz amirõl tudod hogy szeretni is fogod 😊 Mert jól hangzik a magas fizetés és a biztos állás, ha naponta úgy érkezel meloba, hogy a Mit keresek itt!
REAL MADRID
Követelmény: jó jövedelem, biztos állás? 10év távlatából mondom, sokkal többet ér egy nyugodt, stresszmentes hely, ahol nem pusztulsz bele a munkába.
biztos állást akarsz ?
indíts egy jól jövedelmezõ vállalkozást és legyél a fõnök, annál biztosabb állás nem létezik.
indíts egy jól jövedelmezõ vállalkozást és legyél a fõnök, annál biztosabb állás nem létezik.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Meg egy jó nõ, egy sportkocsi, és a lehetõ legboldogabb élet.😊
Sajnos ezekért ha tisztességes akarsz maradni, manapság, itthon, kurvára meg kell küzdeni...
Ettõl függetlenül én a bankár lennék a legszívesebben, de ahhoz még hosszú az út elõttem.
Sajnos ezekért ha tisztességes akarsz maradni, manapság, itthon, kurvára meg kell küzdeni...
Ettõl függetlenül én a bankár lennék a legszívesebben, de ahhoz még hosszú az út elõttem.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
"a követelmény a jól jövedelmezés és a biztos állás legyen..😊"
kac kac
kac kac
én most vagyok 12dikes és fogalmam sincs mihez kezdjek...
volt a TV-be 10 legjobb munka és a "legjobb" állás a Lamborghini tesztpilótájának lenni😄
volt a TV-be 10 legjobb munka és a "legjobb" állás a Lamborghini tesztpilótájának lenni😄
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
Én vegyészmérnököt pályázom meg,matek meg kémia kell hozzá,kémiát szeretem,matek meg megy.És még egyetem is közel lenne.
Sziasztok.
Azért nyitottam a témát, mert többek közt én is pályaválasztás elõtt állok, de sajnos nem tudok dönteni.. a követelmény a jól jövedelmezés és a biztos állás legyen..😊 nah de nem is 2mûszakos.. 😄 hanem 1 normál.. (most lesz felvételi februárban, gimibe..)
Én gépészmérnökön gondolkodtam, de ha van vlami jobb esetleg!😊
Nagyon köszi.. sztem ez hasznos topik!
UI.: Keresõ nem talált ilyesmi topikot, Se Google.
Azért nyitottam a témát, mert többek közt én is pályaválasztás elõtt állok, de sajnos nem tudok dönteni.. a követelmény a jól jövedelmezés és a biztos állás legyen..😊 nah de nem is 2mûszakos.. 😄 hanem 1 normál.. (most lesz felvételi februárban, gimibe..)
Én gépészmérnökön gondolkodtam, de ha van vlami jobb esetleg!😊
Nagyon köszi.. sztem ez hasznos topik!
UI.: Keresõ nem talált ilyesmi topikot, Se Google.
← ElőzőOldal 6 / 6