Melyik a legjobb állás?

← ElőzőOldal 6 / 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csirke4
Hidakat tervez meg gépeket. 😄
vegyél el valami kõgazdag csajt azt szevasz

tigeroo
vagy mérnök. rájuk nagy az igény és könnyen elis tudsz helyezkedni
tigeroo
amúgy egy jól képzett kõmûvest kurvajól megfizetnek,viccen kívül!!
plusz órabérben dolgozik (~gyakorlatilag egész nap lébucolhatsz)
dragon11
akkor végképp nem tom mi leszek..

tigeroo
😄DDDDD
Hát igen, kb. ennyi a lényeg.<#eljen>

Pl. Jamaikán strandos fiúnak lenni minimálbérért jobb, mint itthon öltönyös menedzsert játszani félmilláért....

fotográfik kolomp edisön :D

pinagyárban próbafasz

fotográfik kolomp edisön :D

Doomista
gépészet szak - CNC programozo.nagyon jol fizetö állás,de vagy 30+ évig kell tanulni mire profi lesz az ember,nahmeg még ottvanak ez elött alapok is szal még jo sok sok söt kbszt sok évig fogok tanulni 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

dragon11
A gépészmérnök pontosan mit csinál? aki felvilágosítana..;-)

Olyat pályát válassz amirõl tudod hogy szeretni is fogod 😊 Mert jól hangzik a magas fizetés és a biztos állás, ha naponta úgy érkezel meloba, hogy a Mit keresek itt!

REAL MADRID

dragon11
Értem, gondolom.. én a gépészmérnököt gondolom talán az jó még a Bosch-ba..

Követelmény: jó jövedelem, biztos állás? 10év távlatából mondom, sokkal többet ér egy nyugodt, stresszmentes hely, ahol nem pusztulsz bele a munkába.

Pistike 007
Erdészmérnök.
(:

bertino
biztos állást akarsz ?
indíts egy jól jövedelmezõ vállalkozást és legyél a fõnök, annál biztosabb állás nem létezik.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Kaplan
Meg egy jó nõ, egy sportkocsi, és a lehetõ legboldogabb élet.😊

Sajnos ezekért ha tisztességes akarsz maradni, manapság, itthon, kurvára meg kell küzdeni...

Ettõl függetlenül én a bankár lennék a legszívesebben, de ahhoz még hosszú az út elõttem.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

hunbasser
szerintem legyél miniszterelnök,eléggé jövedelmezõ

ReaL MaDRid x siempre

"a követelmény a jól jövedelmezés és a biztos állás legyen..😊"

kac kac

Goruck
én most vagyok 12dikes és fogalmam sincs mihez kezdjek...

volt a TV-be 10 legjobb munka és a "legjobb" állás a Lamborghini tesztpilótájának lenni😄

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

bardocz
Én vegyészmérnököt pályázom meg,matek meg kémia kell hozzá,kémiát szeretem,matek meg megy.És még egyetem is közel lenne.
dragon11
Sziasztok.
Azért nyitottam a témát, mert többek közt én is pályaválasztás elõtt állok, de sajnos nem tudok dönteni.. a követelmény a jól jövedelmezés és a biztos állás legyen..😊 nah de nem is 2mûszakos.. 😄 hanem 1 normál.. (most lesz felvételi februárban, gimibe..)

Én gépészmérnökön gondolkodtam, de ha van vlami jobb esetleg!😊

Nagyon köszi.. sztem ez hasznos topik!

UI.: Keresõ nem talált ilyesmi topikot, Se Google.

← ElőzőOldal 6 / 6