1669
Flame On
-
#389 "A multiplatform játékok (ami mindkét gépre jön) időnként X360-on szebbek, jobban futnak."
Ez már szerencsére nem igaz, kb. fél évvel ezelőtt lett volna helytálló ez a kijelentés. Ma már dettó ugyanúgy néz ki / fut minden mindkét gépen. -
#388 xbox live gold hozzáférés (multis játékokhoz): 8-9 ezer egy évre (13 hónapra)
xbox live silver hozzáférés (demok, hirek, trailerek, patchek, stb): ingyen van
ps: minden ingyen van
xboxon csak ethernet van alapbol, azt kell a modemre kötnöd (bár én egy routerbe beruháznék...), ps-en van wifi is és ethernet is, gondolom ez is megy simán, ha beállitod
Játékok hasonló áron vannak mindkét géphez, használ-játék piac szintén pörög mindkét oldalon.
Naruto játék egyelőre nincs ps3-ra, de nemsokára jön. Xboxon régota van Naruto.
A multiplatform játékok (ami mindkét gépre jön) időnként X360-on szebbek, jobban futnak. -
#387 WoW!? Akkor Play Station-höz ingyenes az Online? Amúgy a Naruto Ninja Storm vagy mi tetszik, X-re is van naruto, csak más fajta. A nagy címek (számomra) meg mind a kettőre kijönnek. pl.: NFS, Fifa...stb.
Tehát akkor PS3-ra nem kell online, Xboxra meg 13E egy évre körülbelül. A játékok meg ugyanannyiba kerülnek.
Ja, tényleg! Akkor most a PS3-al annyi lenne a dolgom, hogy csatlakoztatom a netem-hez (PC-s). Modemem van. Gondolom adnak hozzá hálózati kábelt is, ugye? xD -bocs a sok kérdésért, csak kíváncsi vok, ha vmit veszek, akkor azt később ne bánjam meg (O.o) -
#386 Netán az MGS4 vagy az LBP vonz - ezesetben mehetsz ps-t venni! -
#385 Nem, a Ps-en NEM kell fizetni az online-ért!
Amúgy csatlakozom a lenti kollégához, nézd meg melyiknek szimpatikusabb a játék kínálata és alapvetően asszerint dönts. Hiába ingyenes a PS onlájn játéka, ha te meg mondjuk Ace Combatozni, vagy Mass Effectezni akarsz inkább (X-es játékok). -
#384 Aha, köszi. Akkor tehát a multiplayerért mindenképpen fizetni kell. :S -
#383 A netes multiplayerért kell fizetni. (8-9 ezer / 13 honap)
Dönts az alapján, melyiken van olyan játék, ami a legjobban érdekel és a másikon épp nincs... -
#382 Helló! Egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy most PS3-at, vagy XBOX360-at kellene vennem. XBOX-ra kell fizetni a LIve szolgátatásokért, hogy lehessen netezni. A PS3-nál is kell? -ez nálam döntő kérdés lenne. xD -
#381 Bakterem, ezexerit rám is aszonta, hogy hülyegyerek, baxus!
Na csak jöjjön csak vissza, úgy beledöngölöm a betonba, mint Terepjárós Tibi a nyugdíjas Joli nénit a gyalogos átkelőhelyen!
Baxus, mivanmá itt! -
#380 Aki valaha itt kommentelt, azon ott az ing :PPP -
#379 Ez az jól megaszontad neki! Kemény vagy mint vídia!
Őööö .... és azt a mondást ismered, hogy akinek nem inge ne vegye magára!;DDDD
"Hülyegyerek"!;) -
#378 :D Hát ez tetszik! -
#377 logod alapján te a hülyébbgyerekek csapatát erősited :PPPPPP :D -
#376 Harc! Harc! - mondta sir Robin kobzosa!
-
#375 De régen jártam itt. Végre egy jó totyik, ahol a hülyegyerekek kitombolhatják magukat. -
bogugergo #374 hogy keressek arra már probáltam -
bogugergo #373 ok é -
#372 merj olyan topikba, ami ezzel foglalkozik. ez nem az a hely ... -
bogugergo #371 de hgy kel xboxba be aztán a modembe?? de ha chipelt akkor hogy kell konkrét egyértelmü válasz kéne -
#370 nekem nincs! -
bogugergo #369 hm??
sima alap mint akinek mindekinek van
-
#368 xbox topik? mert ez nam az :) -
bogugergo #367 nem hanem sima xbox 1 -
#366 Chippelt Xbox 360.... -
#365 Csatt!
Na leestem a székről a röhögéstől! -
#364 -
#363 simán nem megy!
kelleni fog egy ethernet killer nevü átalakito:
nagyobb végét 220-ba, a pécé hálokártyájába a kisebbiket.
ha a pc feltöltötte a hálozatba a filmeket, utána a kisebbik végét dugd át a csippelt xboxba
kész, öröm, mindenki boldog :D
-
bogugergo #362 -
bogugergo #361 de egyböl a modem -re?? -
#360 linuxal nem megy...
MS 360
MS Windóz -
bogugergo #359
sehogy se lehet??
-
#358 akkor bukó, tegyél fel xpt vagy vistát... -
bogugergo #357 de nekem linux van -
#356 Igen, de csak ugy lehet hogy az xboxot összekötöd a pécével, és a windowsba be kell állítani a dolgokat... -
bogugergo #355 net kábellel simán ??
nem kell vmi extra ??
mert ki chipelt
-
#354 -
#353 Ez találós kérdés?;)
Meg lehet csinálni, de kell hozzá egy PS3-is!
Szerintem a megoldás a következő: szereld szét a házat, aztán egy speciális csavarhúzóval szedd le a hűtőbordákat, óvatosan szedd ki az alaplapot. Szedd szét a PS-t, szereld ki az alaplapot a tápot és a vincsit, csavarozd be ezeket az összetevőket az Xbox dobozába, szereld össze a dobozt. Dugd vissza a kábeleket és kis szerencsével már is netezhetsz, és még sokkal többet is csinálhatsz a géppel, mint egy kicsipeletlen X-szel!!!
;)))
-
#352 ahol villog, oda dugd!!! -
lowdog #351 csak kábellel -
bogugergo #350 Helosztok hogy lehet egy kichipelt xbox-ot csatlakoztatni a nethez fonotos lenne