1669
Flame On
-
#429 Valamit nagyon benéztél. #442, csak X-en játszottam vele. X360 ereje? :D -
#428 "A grafika nem rossz, de akad, V-sync ezerrel"
Ps3 ereje:D -
#427 Nagyon, de nagyon unalmas kaszab játék. Röviden ennyi. A grafika nem rossz, de akad, V-sync ezerrel, a sztoriban egy halom blődség, meg ilyenek. Full áron sztem semmiképp nem éri meg, annak ellenére mondom, hogy a MGS4 és a FF13 mellett az általam legjobban várt game volt. Kíváncsi leszek a Te véleményedre is. -
#426 Ja, ez tényleg érdekes, mert a store betöltése, csicsás képekkel miegymással is elég gyorsnak mondható. -
#425 Ez nem a PSN, amennyire tudom. Minden játéknak saját update szervere van, azért kibaszott lassú némelyik (pl. GT5P _JAPÁNBÓL_ tölt vazze). Maga a PSN/PSStore kurva gyors szerintem.
Az biztos, hogy PS3-on egy kisebb patch lehúzása átlagban ötször annyi idő, mint ugyanezen művelet Xboxon. -
#424 Hát ez érdekes, mert elég jókat olvasok róla. Mi a gondja? -
#423 Egy éve a PSN kb másodpercenként töltöt 1 MB-t. Most 20 másodpercenként, jobb esetben.
Így aztán régebben egy 1-2 gigás anyag lejött max 1 óra latt. Számold ki manapság mennyi idő kell neki!:(
Maximális sebességű ADSL kapcsolatnál ez azért elég ciki. PC-n persze jön mint állat minden. -
#422 SW:FU? Azonnal töröld, bár én csak X-en nyomtam, az utóbbi idők talán legnagyobb koppanása. Bár lehet, hogy csak a vas nem bírja az iramot, hiába, csak egy ikszboksz.. (csak hogy csatlakozzam a nemes vitához ). -
#421 -
#420 Na azért ma még nem ittam annyit! -
#419 Őszintén?
A szmájlik kivételével kb az egész.
;) -
#418 Ne rugdosd a földön fekvőt -
#417 Ez így egyben elég morbid... ebből mi igaz? -
#416 ... persze biztos volt/van ilyen, aztán a marketing dept. elkaszál MINDEN javaslatot. -
#415 MS vagy a SONY miért nem csinál ilyet?
Felvennének egy embert, aki a currentgen alatt a saját és ellen forumain szerez tapasztalatokat ... és a nextgen olyan lenne! Nem pedig olyan, mint most a 360 vagy a ps3 ... :( -
#414 Ja! Csak egy kis alaptőke kellene. Összeszedni a legnagyobb Xbotot, Ntardot és PSfanboit, aki létezik, mindegyik leírná szépen írólapra, hogy mit szeret a gépében, beszednénk, megcsinálnánk mindent egyben, és multimilliárdosok vagyunk! -
#413 akkor szerezzetek 10 milliárdot és legyen háromrésztvevős a piac! :) -
#412 Inkább téged akartalak dícsérni, mert ez tényleg egy életképes tervnek tűnik! =) -
#411 Nem igaz, mert Ps3 forever (mire letölti végre azokat a hüle tartalmakat)!;DDD -
#410 Most miért cikized Kaziékat? Bár az tény, hogy itt a sárgaházba is vannak nagyon okos emberek ám!
-
#409 Én is ettől fáradok le. Az a helyzet, hogy a nyáron volt egy hosszab szünet, amikor nyaraltam és nem voltam gépközelben. Na most bármelyik játékba lépek be egyből ápdéttel indít. Ami játékonként félnap. Szal most már tényleg ideje, egy router beszerzése, mert ugye hiába van letöltés menedzselés meg minden. ez pont az updatekre nem vonatkozik, így másra közben nem lehet a gépet használni!!!;(((
Jövőhétre talán utolérem magamat, bár a SW/FU demót már vagy egy hónapja töltöm lefele;)))
Majd megy a privi!!!;) -
#408 .. jah és XBOX forever!!!!!4 -
#407 Legrosszabb esetben is csak félkomolyan lehet gyepálni a másik oldalt, mivel nincs egyértelmüen jobb. Ettől még persze néha lehet piszkálni a másik oldalt, nehogy valaki elhogyje már h a "jobbat" választotta :) -
#406 "Nexus: sok sikert az update-hez, fél napig töltögette le nekem" uramisten... -
#405 Ez egy jó terv! Az a baj, hogy szerintem Hirai-éknak nincs annyi eszük, mint neked. =))) -
#404 Sorry, igazad van. Vissza nem olvastam, azt hittem, komolyan folyik itt az anyukázgatás, amiatt hagytam ott a PS3 topikot, unalmas volt. Vicc ez az egész, tényleg mindenki mindenre koncentrál már, csak a játékra nem. És a legszomorúbb: világszerte ez a helyzet.
Nexus: sok sikert az update-hez, fél napig töltögette le nekem. :D Jövő hét keddig nem leszek, de akkor belevághatunk, ha akarod. Dobj majd egy privit, ha jó. -
#403 "Legalább is én így értelmeztem.:)))"
detto :) -
#402 Igazából szerintem sem vettük véresen komolyan ám a dolgot, a részemről biztos nem.
Csak ha már lassan csak ketten maradtuk ebben a topikban, és mivel már 10 000X elmondtuk egymásnak ugyan azokat az érveket, gondoltuk csinálunk valami műbalhét unaloműzőnek.
Legalább is én így értelmeztem.:)))
Amúgy jó régen Dzsádzsmentezem, lassan tényleg fel kéne frissítenem a tudásom. A múltkor rendeltem egy kártya csomagot, tök jó lapokat kaptam, de még nem igazán teszteltem az új deckemet. Szal valamikor tényleg össze kéne hozni egy partit. Ma szerintem letöltöm az updétet, de valamikor a hétvégefelé kéne egyet partizni. -
#401 máskor figyelj a szmájlikra! -
#400 Öööö...én nem az X-es vagy a PS3-as "részvétel" alapján minősítek (lévén mindkettő gépem van), hanem az ehhez hasonló hozzászólásokból. Gratulálok. Marjátok egymást tovább, mint gatyát a hypo, de azért ne felejtsetek el játszani is a fröcsögés közben. Persze játék közben is kizárólag azon morfondírozzatok, hogy "mennyivel szebb ez a multi játék az én gépemen". Hajrá!
Nexus, te mit keresel itt? Nem velem kéne inkább Eye of Judgmentezned? -
#399 - jah, van vagy 3 gépenként :D
- mivel nincs raytrace, a felbontás az egyik 'fegyver' h szebbnek hasson a játék
- exkluzivak szépen eltünedeznek, mivel olyan rohadt drága egy mai szoftver fejlesztése, h ahány platformra csak el tudják adni, eladják
ld. MGS4 készitőinek nyilatkozata ... mennek ők is multira :) egyszerüen egy egymillás eladás mamár kevés. -
#398 Már most is van natív 1080p játék!
Másrészt a felbontás nem minden.
A technológiai fejlődésnek az immerzivitás új szintjére kell lépnie, hogy érdemes legyen új generációt elindítani. A jelenlegi játékok egy teljesen interaktív környezetet tudnak biztosítani. Ezt az adaptívan interaktív intelligens környezettel lehet megfejelni, megjelenítés tekíntetében pedig amint említettem a ray-trace grafikával.
1-2 év múlva ezeknek a hardveres feltételei még nem állnak rendelkezésre (megfizethető áron és konzol nagyságú dobozba csomagolva).
"Slim PS3 meg egyelőre csak szép álom, azt hogy mikor fog megvalósulni nem lehet tudni... ugye a ps2 slim 4 évre rá jött ki, a PS3 hol van még ettől?"
Hol? Hát ha a számításaid és az analógiád igazak, pont akkor fog megjelenni, amikor az ellenfelek piacra dobják az új versenyzőket.;)))
"Előző genbe nem volt ellenfele a PS2őnek, a fejlesztők döntő többsége is a Sony mögött állt... ( GC megbukott, Xbox meg belépő konzol volt, a PS2 mellett esélye sem volt semmire... )"
Kb 1 évig tényleg nem volt ellenfele, mint ebben a generációba az X-nek sem. A PS1 is belépő konzol volt annak idején, szal kár ezzel takarózni. GC meg a szokásos Nintendó retróságon/gyerekességen bukott meg, ami manapság meg a Wü erénye, hát változnak az idők ugye.;)
Az x-nek tényleg jó kis, a középszerű tehetséggel megáldott fejlesztőket sem szankcionáló fejlesztő készlete van. Ezzel szemben a PS fapadosabb, csak a legtehetségesebbek fognak tudni rá csúcsot alkotni, de ők épp ezért, mert nem köti őket egy előre megálmodott fejlesztő környezett, nagyobb magasságokba lesznek képesek vinni egy eleve erősebb hardvert. Ha a PS4 is a cell-re és nagyjából hasonló architektúrára épül, akkor már senki nem fogja az ujjacskáit félteni, hogy kódolni kell, mert addigra, már kész infrastruktúra fog állni mögötte.
;) -
#397 Grafikában igen nagy előrelépés törént, hiszen itt a HD korszak... a következő generációnak az a feladata hogy a játékokat 1080pn hajtsa szó nélkül, a többit majd a fejlesztők elintézik...
Aki forradalmat vár az elvan tévedve, majd meglátjuk merre mennek el a dolgok...
Népkonzol mint PS3?:) ez már lehetetlen feladat...
Slim PS3 meg egyelőre csak szép álom, azt hogy mikor fog megvalósulni nem lehet tudni... ugye a ps2 slim 4 évre rá jött ki, a PS3 hol van még ettől?
Előző genbe nem volt ellenfele a PS2őnek, a fejlesztők döntő többsége is a Sony mögött állt... ( GC megbukott, Xbox meg belépő konzol volt, a PS2 mellett esélye sem volt semmire... )
Ps3 alindult azon az úton hogy fűt fát igértek és nem lett belőle semmi, csak a Cell misztifikum meg a Blúréj diadala, ez érdeskevés... egy nagyon jól összerakott, fejlesztőbarát és persze erősebb gép kellett volna a Sonytól, de nem lett... ehelyett az Xbox 360 nyujta ezt. És ha ebből indulunk ki akkor a következő Xbox sem lesz másként, de a Sonynak ott az ujabb esély hogy olyat alkosson amivel ujra a trón tetjére állhat fel, de ehhez pokoli jó gépet kell csinálniuk, és visszaszerezniük az elveszített fejlesztők sokasáságt illetve a gémerek bizalmát. -
#396 Na ja, de abban mi lesz?
A PS4 még szerintem vagy 4 év.
Grafikában nem történt semmi forradalmi előrelépés, pl az 1-2 év múlva megjelenő konzol se fog tudni még ray-trace renderinget. Valszeg nem rakhatnak bele SSD wincsit háttér tárolónak mert drága lenne, marad a BD meghajtó is, mert a hálózati sávszélességben sem lesz akkora fejlődés valszeg, 40 GB-t lehúzni, meg nem 2 perc.
Szal aki mostanában ad ki új gépet annak egy valszeg slimesített, népkonzollá vált PS3-mal kell megkűzdenie, akkoriban a PS3 lesz az, ami most a Wü. Max egy kicsit erősebb procit, meg GPU-t pakolhat bel, némileg több RAM-ot, de ezek önmagukban nem jelentenek sikert. Amint kiadják beindul a Sony hájp a pár éven belül megjelenő PS4-ről, ami már tudni fogja a ray-tracinget, SSD meghajtó lesz benne és emellett olyan csendes lesz mint a halál, mert mozgó alkatrész híján nem lesz ami kerregjen.;DDD
Én sem a Nintendo, sem a M$ helyében nem kockáztatnám meg. Az előző generációban is talán a PS2 volt a leggyengébb hardver, még is a legsikeresebb. A PS3 elindult a maga útján és a konkurenciának nem sikerült kizökkentenie a Sonyt a maga ritmusából.
A PS3 sikerre van ítélve!
;DDD -
#395 1-2 de 3 év mulva itt a köv gen... ébresztő ps3! -
#394 És még csak annyi, hogy azt hiszem valamelyik csomagból az ethernet kábelt is kispórolják a PS3 esetében. Nem magy gond 1-2 ezer forint. De bosszantó és inkább most írom, hogy valszeg lesz ilyen költséged is.
Szal ez a konzolgeneráció kb erről szól. Van egy csomó fejlődés, meg egy csomó hiba, hiányosság. Még igazából 1-2 év mire kinövi magát a dolog.
-
#393 Gyakorlatilag tényleg kifizeted. Ráadásul egyéb szolgáltatás, ahogy arty is írta pl wifi, alapból van a PS3-ban, összeségében tehát magasabb a hardver ár/érték aránya.
A mindkét gépre megjelenő játékok nagy átlagban tényleg szebben néznek ki X-en, de ebben benne van, hogy manapság gyakorlatilag már nem nagyon van különbség, régebben viszont volt rendesen a Box javára (még ha voltak is kivételek).
Én mint PS-es alapvetően ezt ajánlom, de egyik gép sem tökéletes olyan értelemben, hogy van amiben a másik jobb.
Tényleg érdemes megnézni az exkluzív játékkínálatot, mert utána nincs apelláta, ha csak az egyiket engedheted meg magadnak.
És most fognak megkövezni a PS-esek, de azt kell mondanom, hogy jelenleg az X inkább lefedi a különböző játékstílusok teljes palettáját, találsz RPG-t, autóversenyt, repülőst, akármit dögivel. A PS játékkínálatában, még van 1-2 fehér, de lagalább is nagyon világos folt. Idővel persze ez is javulni fog. -
#392 ahapersze... -
#391 Ez nagyszerű. Akkor egyértelmű.
Ha interneten is akarok nyomulni, akkor PS3. Ha xbox-om lenne, 2 év után megunám, hogy árban már ugyan ott lennék, mintha megvettem volna egy ingyen ONLINE-al rendelkező PS3-at.
-
#390 Aha. Érdekes, egyik ebben, másik abban jobb. Most az anyagi helyzetem alapján nem tudom megvenni egyiket sem, de hamarosan szülinap, meg karácsony, aztán így gondolkozok. :S Sajnos nem vagyunk valami gazdagok, így is 2 éve spórolok. xD