Playstation Vs. Xbox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kit érdekel, hogy multiplatform, meg exkluzív játékok. Eddig is jöttek, és mindig is fognak jönni játékok PC-re, egy idõ után valószínûleg jobbak is mint a jelenlegi nextgen konzolokra.
Minden mûfajban van rengeteg játék PC-re, amivel bõven el lehet játszadozni. Nektek elvette az eszeteket a nextgen mánia komolyan mondom.
És nem vagyok konzol ellenes, akinek az éri meg jobban (tehát csak játszani szeret, nem ért annyira gépekhez, szoftverekhez, és nem szeretne bajlódni). De miért kell akármilyen vitát is indítani ilyesmivel kapcsolatban, azt soha nem fogom megérteni. Ráadásul ezek az érvek, amiket felhoztok PC ellen...
Konzolon nem nagyon fogok képeket, zenéket, videókat szerkeszteni, honlapot csinálni (utóbbi + Hamachi segítségével privát közösségeket létrehozni, jelenleg Arma és Rainbow Six Vegas 2, régebben GRAW2 -vel volt). Ezek a fõ okai, hogy én soha nem fogok konzolt venni (na meg mert fõleg FPS kedvelõ vagyok, de van kormányom meg gamepadom is egyéb dolgokra...).
A lényeg:
-számomra jobb létezõ, és eljövendõ exlusive címek (mass e., gow, ninja gaiden 2, lost odyssey, ace combat 6, star ocean 4)
-szolgáltatás. Én nem vártam 2 hónapot a konzolomra (egyes ps3 tulajjal ellentétben), a villámsúlyotta 360-am állapotáról, folyamatosan e-mailben kaptam tájékoztatást!
Annyira nem lényeg, de mégis:
-kifogástalan képmindõség, AA bõ nyállal, jobb framerate (észrevehetõen)
-észrevehetõen szebbek, stabilabb framerate multiplatform játékok esetén
-x360 hangos. volt. egészen a dashboard updateig. FULL HD INSTALL.
-scaler chip, minden játék 1080-ra skálázva jut a képernyõre, a ps 720-ával szemben. A különbség az én full HD kijelzõmön látszik.
- dashboard updta, 16:10 támogatás. Mivel 24" full hd-n nyomom, így 1:1 pixelmapnál nem lesz csík. Ez ps3-on marad.
-jobban bejön a kontroller.
Steam: greyfox
Driverprobléma,patchrevárás,szaggatás,optimalizálatlanság,egyrekesebb game,iszonyatsok tucatszemét játék,néhány korrektebb multiplatform game amivel lehet konzolon is játszani,és évete ritkuló exkluzív minõsgéi játékok amik idén számszerit kb 2-3db-ot jeletenek,és közelsem közelítenek meg jópár exkluzív konzol címet...Ezentúl maradt a repülõgépszimuláció,vonatszimuláció,stratégia,onlie rpg (meg nekem a cod4)...Csodás,használd egészséggel:)
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Az istall procedúrákról meg anyit hogy 5 percnél többet még 1 játékban sem látam,mgs 4 installideje: 1. max 5 perc...az összes többi 1-2 perc--> ez pont annyi mint felállni és lemezt cserélni boxon..:)
360: hangos (hiába az install a hûtése is hangos,de spec egem nemzavar),rrod félelem (persze felesleges blablabla),fizetõs multi,szerintem szebb forma,számomra kényelmesebb joy,több game
Ps3: szappantartó forma (delegalább fekete) ,csöndes, ingyen multi, korrektebb exkluzívok, Br filmek (5 pénz),nagyobb tudású joy (analóg gombok,érzékenyebb finomabb analóg karok,döntögetõsdi)...
Wifi számomra mind1 vane, installidõt lemezcserélgetést és egyéb ilyen baromságokat nemirogatok,mert vicc ezen lovagolni:)
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Forza.
Én továbbra is azt tudom csak mondani, hogy PC-n is van bõven játék, amivel el lehet játszani, fõleg ha van valakivel játszogatni.
Kicsivel kell rákölteni többet PC-re (mert az amúgyis van mindenkinek), nem sokkal drágább mint egy konzol, és sokkal több mindent is lehet csinálni, még gamepadot/kormányt is rákötni ha valakinek az egér+bill irányítás nemtetszik.
Hány topik lesz, ahol ugyan ilyen hülyeségen oltogatjátok még egymást? Ez már tényleg nem semmi amit csináltok...
<#awink>#awink>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
<#vigyor>#vigyor>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
papiron 12MB/sec...valami 6-7 perc kene hogy legyen
érdekes/szánalmas
szerk.: 9MB/sec 8-9 perc
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Az elsõ becslésem a majd' negyed órás install idõrõl nem volt helyes.
19 perc!!! <#vomit>#vomit>
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
hiaba ingyenes a multi ps3-on ha nem fut rajta a halo3
hiaba tölt gyorsabban a box ha nincs rajta mgs4 amit gyorsabban tölthetne...
ENNYI
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
maximum azt hogy nem zúg a fülébe az RROD lutri
viszont ezek nincsenek boxon szoval igy maximum jókat jatszom.
hacsak nem akarsz mindent single playerben tolni
vagy ha nem akarsz elobb-utobb bluray lejatszot is venni
Ha ez tényleg bekövetkezik, akkor az X mellet egyedül az olcsóság fog szólni.
viszont WII két nuncsákuval és 1 wiifittel, marioval és egy zeldaszériezbesztofdöjirrel együtt 77ezer volt tavaly oktoberben az MMM-ben!
Forza.
<#boxer>#boxer><#violent>#violent><#duma>#duma><#gun>#gun><#falbav>#falbav><#csodalk>#csodalk><#csodalk>#csodalk><#duhos2>#duhos2><#wilting>#wilting><#bdead>#bdead>
Forza.
a bõdületes faszságaidat és az ezer sebbõl vérzõ érzelmi alapokon nyugvó érvrendszeredet már ezerszer szétkaptuk a leáldozott topikban...
nem esek kétségbe ha ugyanazokat a köröket nem kell lefutni 101-szer is
(hergeli hátha mégis ír ide)
Akkor most mi a faxomat csináltál!!!!???
<#nevetes2>#nevetes2>