Playstation Vs. Xbox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza.
én ugy gondolom igy mellékesen<#nevetes1>#nevetes1> h a ps3 egyszerübb meg jobb is mint az xbox360 meg nem olyan drága a játék a ps3-ra mint az xbox-raXD<#idiota>#idiota>
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Te nem Tejföl kisbarát(nõje)ja vagy véletlenül?:D
Szeretem a monitor mögött keménykedõ tinigyerekeket:D:D:D
Jrpg-kel a sony nagyot bukik ha így folytatja.
A régebbi multiplatform címek rendesen tényleg butábbak sony gépen,az újabbak pedig kb egy és ugyanaz mindkét konzolon,Mercenaries 2 ps3-on vmivel szebb lett és stabilabb fps-t produkál.
A box exkluzívok pedig az elmúlt 1 hónapban pedig rendesen nem nevezhetõek minõségi exkluzívnak,csak sima mezei középátlag játékok.
Mindenesetre a 360 kínálat rendesen erõsödik,a sony kínálat meg kezdi elveszíteni az exkluzívjait sajnos...
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
Hát hol is kezdjem 13 éve hogy konzolfan vagyok végig jártam én is az utat mint itt sokan mások, volt: NES,SNES,SEGA MASTER SYSTEM ES MD, JAGUAR,N64,PS1 DREAMCAST..stb, mindegyiken volt olyan játék ami végett meg vettem a konzolt =),snes-en donkey kong,metroid (emléáxem mikor megvettem és kezembe a bazi nagy doboz :D,haverral 14 óra alatt nyomtuk végig ,utána meg azon versenyeztünk ki akasztja ki leghamarabb:P(93 perc volt nekem),zelda, mario world..stb,segán is ott volt a sonic,street of race,ecco,vectorman..stb,PS1(FF,GT,MGS..stb),szval mindegyik konzolon vannak jó játékok(exkluzív címek amik végett meg veszi az ember a gépet ha ismeri),dreamcast shenmue kine hagyjam mert vétek elfelejteni :P,PS2 a játék kínálatt végett volt jó és a sok jrpg végett tetcett amit én most hiányolok PS3-on,XBOX360 meg már van pár és még lesz 4-5 ,de hogy ne csak a jrpg soroljam van pár olyan cím ami xboxra jön,és most utáljatok de én régen PS2 szerettem , de ahogy most látom csomó cím X-en jön ami valahogy az X.hez húz,nemtudom mivan a sonynál :S,nekem van mind2 (wii is csak az más kategoria)de valahogy mintha x-re több cím volna exkluzív,mikor meghallottam hogy FF13 jön X-re szívbajt kaptam :S,ott vertem volna agyon a Square fõnökét mikor megállapodott az X-el,és csomó címet elveszít a sony tekken 6 x-en milyen már vazz ?Szóval én nem értem a Sony-tMondhatjátok hogy aah nem baj Sony rulz,de be kell látni X-en több játék fejlesztés megy mint a PS3-ra,túlésokat írtam már és lehet hülyeséget,de ez flame topic vagy mi ! :D
PS3/X360 user: Infernohun
Ps3 ID:Sipee Ps1,Ps2,Ps3,PSP owner (:
(am pc-sként jó látni, hogy a konzolosok egymásközt is tudnak kakival dobálkozni)
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
amig nem pörög fel a dvd, a 360 is kussol. a ps3 persze még jobban kussol, de ez már tényleg csak a csendes szobábasn hallani, félhomályban :) ha nem lenne dvdolvasozaj, nem lenne érv a hangerõ a box ellen :)
viszont igy nyomós érv és ha valaki pusztán emiatt nem vesz boxot, az rendben van, ellenben azokkal aki azért vesznek ps3-at mert ps1 és ps2 :)
Forza.
Papesz
Intel Core i7-4960X, 32GB DDR3, R9 295X2
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
"a többiek szidták az xboxot azért írtam én azt hogy a ps3 szar" - Ez mindent elmond. Én azt mondom fekete, te azt mondod fehér....<#szomoru2>#szomoru2><#nemtudom>#nemtudom>
Egy mezei nyúlgerinc féreg vagy és ezt ki is fejtetted azáltal hogy olcsóbbnak számolod a lewarezolt kis 360 játékaidat...
Számodra semmimástól nem lett szar a ps3,az egyetlen valós ok hogy egy ugyanolyan kis idióta warezhuszár vagy mint az itt fórumozó hadiszamarak kb 90%-a a játékosok fórumában,és mivel ps3-ra meg kell venni a játékot,kapásból szar...:)
Most jöhet a következõ mondat: "szerinted az én konfigom mellett nemtehetem meg hogy megvegyem blabla"...Nem,mert ahogy sajátmagad kifejtetted,nyúlgerinc warezféreg vagy aki szarik bele a játékvásárlásba,és mindent lewarezol. PONT:)
Én húztam war...
Szóval akkor kedves danika....csak Neked csak most gyorsba írd be a kedvencekhez ezt az oldalt.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
ezt remélem buzisan affektálva elõ is adtad mielott leirtad :DD
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Na a másik...:D
a 390004-es szériás ps2-esemet kb megjelenéskor vettem,másfél éve adtam el kutyabaja nemvolt...5000004-es széria még korrektebb volt...Ha jólemléxem a szürke ps2-k meg 1 széria volt amibe szart raktak:)
Na de én takarodom innen mert fanboi megszállás van:D
Nálunk kb 10 sixaxis-ból eddig 2 szart be pár hónapon belül, ez se valami jó arány...
mit nem hiszel el hogy az a csodálatos ps3 nem tud elbaszódni? vagy mi?
mindkétszer az olvasófej szart be, nem értem hogy ebbõl mit nem hiszel el te szánalom<#idiota>#idiota>
Faszkalap<#idiota>#idiota>
A játékok a konzolos boltokban kb egy árban vannak a vinyó nélkül meg biztos élmény a 360 faszkalap,warezoljál csak de hülyeséget ne ugass takarodj inkább szeva<#vigyor3>#vigyor3>
A multiplatform címekre meg továbbra is: az újak szinte 1:1 ugyanazok egyiken sem szebb egyiken sem fut jobban sõt mercenaries 2 ps3-on hajszálfasszal szebb és nem szaggat,ellentétben a boxos változatot a boltban beszaggattattuk<#mf1>#mf1>
vajon megusznam a box 15-30%-os elhullását?
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
de errõl goblin is tudna mesélni
PSN ID: Tyrant_HUN XBOX Live Gamertag: TyrantHUN