1669
Flame On
  • NEXUS6
    Azért ebben nagyon sok dolog benne van. Kezdve tényleg a pénzügyi válsággal. Aztán az, hogy gyak az összes nagy címet késő őszre, a karácsonyi szezonra időzítik, A hardver valszeg kb nullszaldós, szal a nagy veszteségek szerintem inkább annak tudhatók be, hogy a saját stúdiókat fűtik ezerrel, készül/készültek a nagy exkluzívok, LBP, R2, KZ2, GT5...
    Amúgy ez az időszak kb a tavaszival analóg, gyak holt szezon.

Kíváncsi leszek, milyen lesz az idei karácsonyi szezon, mert most végre igazán vastag pénztárca kell, ha az emberek minden jó PS-es címet megakarna szerezni. Az már csak a Sony marketingesein múlik, hogy sikerül-e kicsalogatni a pénzt az emberek pénztárcájából.
  • Istencsászár
    Azt próbálja meg... ha nem lesz benne törés és minden egyéb ami kell egy szimulátorba akkor nagyot fogok csalódni.
  • arty
    Ez pont lehet érv a csökkentés és a tartás mellett is :) Egy olcsobb ps3 fellendithetné a hw és azon tul az sw eladásokat is!

Azt sem tartom kizártnak, h sony beerőltet egy korábbi GT5 megjelenést, ha ez igy megy tovább. Ennél nagyobb system sellerük ugyse nagyon van :)
  • Papesz
    Szerintem olvasd el ezt, aztán döntsd el, hogy lesz-e PS3 "akció" idén karácsonykor.
  • Pesta76
    Karácsonykor biztosan lesznek valami akciók ps3 illetve xbox360 valamint a wii-nél is!!! Ezt várom, hogy megvegyem a wii-met!!!!!!!
  • Istencsászár
    "Másrészt ha van amúgy is egy nem túl elavult PC-d, akkor arra meg kijönnek az X360-as játékok, (Mass Effect, Geors of War stb) "

Ezek kijöttek, a folytatások meg egyátalán nem biztos, csomó más gémről nem is beszélve... ez a legnagyobb badarság, amugy ki az aki magát szopatná és várna fél-1 éveket egy pécé portra? amikor ott a 50 ezres xbox, annál jobb választás jelenleg nincs.
  • NEXUS6
    Hát szerintem megfordult azért a Sanyikáék fejében is ez, de karácsonyig még több mint egy hónap van, nem kizárt, hogy valamikor november tájékán elő kerül ez a téma.
  • NEXUS6
    Jogos, a multi címeknél még mindíg van előny a Boxnál. Más kérdés érdemes-e csak multi címek miatt gépet venni? Persze ha valaki azzal a néhány címmal akar játszani, ami csak és kizárólag X-en van akkor persze ok.

Hát nem tudom miből fedezi az M$ a hardver előállítását, persze csökken az alkatrészek ára is, szal akár még mindíg nyereséges lehet, de a PS3-esetében meg egyre egyszerűsödik a gép, miközben a M$-nek ilyenhez nincs kapacitása.
    Kb. amikor bejelentik, hogy abbahagyják a PS2 gyártását az lesz az a dolog, ami a Slim PS3 megjelenését is jelzi. Szerintem.
  • arty
    valljuk be, jót tenne a ps3-nak egy 60ezres árcédula ...
  • NEXUS6
    Nekem is 60GB-os verzióm van, de kb féléve volt utoljára PS2 játék benne.

Exkluzívok tekintetében pedig bizony a PS3 szerintem is erősebb, mint az X, hiába veszi meg kilóra a M$ a külsős fejlesztőket, csak a belsősök ugyan annyit adnak ki, mint amennyit a M$ összeharácsolt.

Nagyon tagadják az árcsökkentést a Sony-nál, de ez mindig így van az utolsó pillanatig.
    Nemrég szedtem szét a gépemet és bizony az első generációs verziókban láthatólag rengeteg anyag van (összerakás után maradt 2 csavar, de szerintem még másik 5-öt kiszedhetnék belőle és akkor is ugyan ilyen stabil maradna). Jövőre talán már gyak passzív hűtésű lesz a gép, alacsonyabb előállítási ár és még nagyobb komfort stb. Ha nem is idén karácsonykor de lassan szinte a Wii árkategóriájába kerül a gép előállítása.
  • Pesta76
    Én nem azt mondtam hogy olcsóbb lesz csak csökkenni fog az ára! Legalábbis az bízzon benne akinek még nincs!!!
  • arty
    én a boxost venném, hiszen 360on vga/hdmi kimeneten a felskálázott, néha AA-zott kép sokkal jobb lesz! persze ez játékfüggő, de ha az xboxos verzio megy a 360on, akkor azt vedd. eleve az xbox verzio általában sokkal szebb a ps2-nél.
    amugy melyik játékrol van szo? (ami nekem megvan: outrun coast2coast, black, burnout3, MK:deception - perfektek és viszonylag szépek is)

pesta76: soha az életben nem lesz olcsobb a ps3 a 360nál, sőt! mintha csak nőne az árdifi ...
  • Pesta76
    Nekem van ps2 is meg ps3 is. Én még tavaj vettem a ps3- at és eggyáltalán nem bánom, hogy nem kompatibilis visszafelé. Veled viszont teljesen eggyetértek mert olyan exkluzívok vannak és fognak jönni ps3-ra hogy tátva marad az ember szája a látványtól és a játszhatóságtól. Most még drágább a ps3 mint az Xbox360, de ez még változni fog.
  • NEXUS6
    Háát, végül is jó döntésnek tűnik a PS2 + X360, de ha már az a gond, hogy a PS3 nem kompatibilis visszafelé, akkor így is úgy is veszel ezexerint PS2-őt?

Másrészt ha van amúgy is egy nem túl elavult PC-d, akkor arra meg kijönnek az X360-as játékok, (Mass Effect, Geors of War stb) szal akár ezzel egyszerűsíthető is az egyenlet.

Nézd meg a PS3 exkluzívokat is azért, mert lehet, hogy egy PS2 + PS3 + PC kombóval még több játékot tudsz majd lefedni. (Másrészt mondjuk 1 gép is elég ahhoz, hogy minden idődet elrabolja a játék;)))
  • Norbi888
    Tegyük fel, hogy van PS2-m és Xbox 360-am is.
    Van egy játéknak PS2 és sima Xbox változata. Melyiket érdemes megvenni? Remélem így érthetőbb :)

Amúgy eddig PC-n játszottam, de szeretnék konzolt venni. PS3-at nem akarok venni mert nem kompatibilis visszafelé, PS2 meg ugye már nem mai darab. Úgyhogy marad az Xbox 360 mint nextgen + egy PS2 mert rengeteg játék van rá ami nincs 360-ra.
  • Papesz
    Én ezt elolvastam vagy háromszor, de még mindig nem tiszta, hogy mit akarsz kérdezni.
  • Istencsászár
    PS2re. 360 valóban viszi ( az xbox játékok túlnyomó többségét, ehhez nézd meg a kompatibilitási listát ), de azért vannak kisebb hibák pl frém esés meg egyebek, szóval nem tökéletes, persze simán játszható, de ha van PS2őd akkor arra érdemes.

Régi játékok esetén egyértelműen a PS2 vagy a sima Xbox a jobb választás + hagyományos crt tévé.
  • Smithie
    Mit hogy tessék?Nyilván a 360-as verziót vedd meg,már ha megjelent rá,mert sokat csak pöcs2-re dobtak ki...
  • Norbi888
    Hali!

Csak egy gyors kérdés, régebbi játékokat mire érdemes megvenni, PS2-re vagy Xbox 360-ra? Mert ügye PS2-re lettek tervezve, de a 360 is viszi némelyiket, csak lehet, hogy bugosan.

Számít régi játékok esetében hogy a 360 jobb gép?
    Köszi.
  • baggins
    A LEGOk jók és viccesek. A FU meg egy nagy rakás kaka. Kár érte, az ötlet igazán jó volt.
  • NEXUS6
    Hááát nagy a kísértés! Szal lehet, hogy azzal kivételt teszek, van benne néhány jó humor. Eddig is tervben volt, de most hogy már lement némileg az ára asszem meg lesz azért.;D
  • LeventeV
    kosz a gyors valaszt.
  • arty
    max olyanra, amin van kompozit vagy komponens bemenet (ritka + felsőkategoria)

legtöbb monitoron csak vga és dvi bemenet van, esetleg hdmi - ezekre nem lehet
  • LeventeV
    1 gyors kerdes, (tudom hogy nem nagyon itt kene feltenni de a ps2 topic nem nagy aktivitast mutat) lehet playstation 2-t monitorra kotni? Tudom hulye kerdes, asszem nem, de azert remenykedem. Elore is kosz. Ja, es ne szidjatok legyszi.
  • arty
    azért lego star warsok megvoltak/meglesznek még? :)
  • NEXUS6
    Lehet, hogy a legxarabb pályát rakták be a demóba, de akkor is jellemzi az egész játékmenetet.
    Asszem a részemről végeztem is az egész sztárvársz juniverzummal. Igaz ezzel évtizedes szerelem ér véget, de nem akarom kifejezetten még megutálni is.;(((
  • arty
    najo, de magas a léc, hiszen a lego játékok JÓK! :D

az a gáz az SWFU demoval, h pont allitolag a legszarabb pályát sikerült beleválasztaniuk :(

amugy a lukasarc mindig alulmulja magát. csak ők nem képesek pl világsikerré kovácsolni egy battlefrontot, miközben a világ egyik legerősebb frencsájzát birtokolják :(
  • NEXUS6
    Na eljutottam oda, hogy a sok függöben levő játékdemó letöltése elérkezett a SW:FU-ig.

Hát bakker!!!!!!!!
    Kb mint a legosztárvársz!!!!!
    Ez nagyon gyenge.
    Elötte játszottam a Fracture-val is és ahhoz képest sokkal gyikabb. Néha jön féltucat gyerök akiket megcdsapkodok oszt annyi. Jönnek ki belőlü a kis zölt takonycsomók, amik az életerőt növelik. Mondom tiszta legosztárvársz, csak ott legomütyürkékre esett szét az ellen, azt kellett felszedni.
    Környezet rombolhatóság. Hagyjuk!

A fejlett karakter animáció annyiban merül ki, hogy amikor eldobok egy rohamososztagost akkor kapálódzik a levegőben.

És a híresztelésekkel ellentétben semmi V-sync hiba!!!!!
    Igaz helyette néha akad, mint állat (hát igen, általában ez a kettő álternatyíva van, ha nem tudják megfelelően optimalizálni a progit. Vagy V-sync-el, vagy akad. Most a Boxon syncel és PS-en akad a változatosság kedvéért.)

Ennek fényében viszont kezdek szemezni a fracture-val. csak az a gond, hogy annyi lövölde jön ki, hogy nem lenne rá időm.

Szal Lyukasarcék eléggé alulmúlják önmagukat!
  • baggins
    Ez mondjuk tényleg így van. Assassin's Creed: X-en meg sem riccen, PS3-on meg néha majdnem kiesik a kép fele a TV-n...gáz.
  • arty
    :DDD

csak komolytalankodunk...
  • greyfox
    Ez komoly?
    Azt hittem a vsync már a múlté.. :(
  • NEXUS6
    Jogos, hiszen mint tudjuk a V-sync effekt nem hiba, hanem fícsőr, minden gép képes rá, de igazán magas szinten csak a PS3 tudja produkálni.
  • arty
    ez nem pont azt támasztotta alá??? :D
  • NEXUS6

Ja már asztem komolyan írod!;D
  • arty
    nincsbenne cell, ami a vsynchez kell :PPPPPPP
  • NEXUS6
    Ezt azért magyarázzad már el nekünk!;)))
  • arty
    fanboi! akkor nem lehetett ott semmiféle vsync gond, 360on ilyen hiba nincs is, a hardware nem képes rá !

• Papesz
    Asszem ez K.O.
  • NEXUS6
    Szzzz, hú de cikíííí!
  • NEXUS6
    Hmmm.
    Én annak idején megveszekedett sztárvársz őrült voltam, de mióta a pénz került a tartalom elé, azóta kezdem megutálni ezt az egész cirkuszt. minden esetre nekem is ez volt a "last hope".

;(((