1669
Flame On
  • arty
    :DDD

feladom, a ps3 tényleg mindent tud! (mosni esetleg... ?)
  • Istencsászár
  • Zóanagyvarázsló
    Nem igaz.

• arty
    Jogos. Viszont pl a playstationön nem lehet főzni, holott én elvárom azt is egy konzoltol ...

tehát a konyhai tüzhelyem jobb, mert ugyan arra kevesebb a játék és rosszabb minőségben is tehetem rajta, ám lehet rajta főzni!!!

javaslom a topikot átnevezni Sparhert Vs. Playstationre...

• erik10
    Erről szól ez a topik. Mit vártál, értelmes hsz-eket?
  • narumon
    Még jó hogy te ennyire konkrétan fogalmazol. Lol :D
  • baggins
    Mellébeszélés...
  • CHEAPBOY
    Ez velős, s odadöfős válasz volt:D
  • narumon
    "Ár/érték arányban a legjobb az összes konzol közül"

Ez akkor lenne igaz ha az ár / érték arány tényleg igaz lenne. Nálam már meg is dölt mert kb egyetlen db br film sem járt volna még benne (mint ahogy haver is megvette nagypofával, oszt rájött hogy filmet nincs kedve venni hozzá igy 1db filmje van amit hozzáadtak (rocky balboa jó kis látványos ráadásul :D). Szóval az ár/érték-ben legjobb akkor igaz ha azt ki is használod.
  • Istencsászár
    Megnéztem a KZ2ő pslájv bemutatót... még mindig látom hogy mitől lesz változatos és szórakoztató a játék, mert egy pálya, egy helyszín amit látok 1 éve... hol van ebbe a változatosság? a multija pedig semmi extra, a szokásos modok, szokásos módon, amúgy jó játék lesz biztos, de nem érzem át, talán majd PSPre beszerzem fillérért hátha fanboy leszek.
  • arty
    Nincs szükségem BD lejátszora.

Killzzone2 pedig nincs ps3-ra.

:PPP

szoval még1x, a kérdés: mitől jobb a ps3? :PPP
  • NEXUS6
    Az okfejtés működne is, csak éppen pl. a PS3 árkategóriájában egyben a piacon kapható legjobb BD lejátszó is, szal nem ugyan az a műfaj, mint egy kamerás mobil vs. fényképezők.

Ár/érték arányban a legjobb az összes konzol közül, kár hogy mellette a legdrágább is, és ugye warez sincs rá, ami csökkenthetné a költségeket;))) De attól, hogy valami olcsó és épp megfelel valamilyen célra, még nem lesz a legjobb szerkezet.
  • narumon
    Nem kell hogy fapados legyen, de játékra vettem és játékban tudja ugyanazt (vagy többet) mint a PS3. Ha majd filmet akarok nézni akkor filmlejátszót veszek és nem várom el hogy játszani lehessen rajta. Minthogy az iPhone-ból sem hiányzik a csillivilii gigapixeles kamera, mert ha fényképezni akarok akkor fényképezek és nem telefonnal szórakozok.
  • NEXUS6
    Igazad van, akkor stipistop vinném is a kocsidban levő rádiót, GPS-t, meg klímát, ha neked gondolom az sem kell, hiszen a fapados cuccosok híve vagy!;D
  • narumon
    KZ2 még nincs, egy játékgépbe meg minek filmet dugdosni? :o
  • NEXUS6
    Szeretem az ilyen költői kérdéseket!;)

pl. nézd meg a KZ2-t, vagy dugj egy BD lemezt az X360-ba, esetleg próbálj valamit rátölteni WiFi-vel.
  • arty
    miért jobb a ps3?
  • Sergey06
    én most vettem x360 jó, de ettől még az a véleményem hogy a ps3 jobb csak nem bírja pénztárcám
  • CHEAPBOY
    Szerintem a 360 visz mindeeent:) Nem bírok magammal:)
  • arty
    Amelyik exkluzivjai jobban tetszenek.

"MGS4 vs. GOW"
  • jaszy
    Mindkettő jó választás.
  • Bakegér
    Sziasztok!

Hosszabb távra melyiket érdemes megvenni?
  • arty
    akkor annyira mégse halottak az MS termékei ;) (persze, szarok, mint minden multié... ld. még szoni ;) )
  • svédcsepp
    Os2warp! :) amúgy persze,hogy ablakokkal nyomom én is.De,ha mondjuk a szoftverek 90%át megcsinálnák Linuxra is, biztos kipróbálnám
    Ja és igen, ps2, ps3 meg pöcö ;)

• arty
    shaolin monks nem megy 360on, pedig haverral nagyon jot játszottunk vele

armageddonbol meg nincs palos, és az ntsc nemmegy a palos 360asomon :( kénytelen voltam venni egy deception-t, de az meg elég régicske :) (ez az uj MK ugye értékelhetetlen trágya lett)

szivem szerint tartanék egy előző gen konzolt is, de nincs rá keret :(
  • insp
    Mi a gond a két MK játékkal? Dobj privit, ha gondolod, hátha tudok segíteni!
  • arty
    te linuxon vagy plésztésönön nyomod? ;)
  • arty
    1.) Mortal Kombat Shaolin Monksot nyomnám haverral. Hopp. Armageddon: detto. Azért messze nem 100%-os a kompatibilitás! (persze, a sonyhoz képest igyis menyország)

2.) Minden konzol hájend tévén a legszebb :D

Progressziv <> hájdefinisün. 480/576p <> 720/1080p.
  • insp
    "Régi játékok esetén egyértelműen a PS2 vagy a sima Xbox a jobb választás + hagyományos crt tévé."

Ez nem nagyon igaz így.

1) Xbox esetében pláne nem. Xbox + komponens kábel + HDTV. Minden alapból 480p, némelyik játék (pl FIFA, Freedom Force, stb) 720p, van egy-két 1080i játék is (Dragon's Lair, MX vs ATV, stb...)

2) PS2 esetében megszokás kérdése. A PS2 képe abban az esetben a legszebb, ha high end CRT TV-re van kötve komponens kábellel és a játék is támogatja a 480p-t (ez sajna csak NTSC játékokra vonatkozik).

Aki nem látott még sime xbox-ot (az emberek 99,99%-a) progresszív scan-ben üzemelni HDTV-n, az általában leteszi a haját, amikor először lát ilyet. (a hájdefinisiön géming nem igazán az X360-nal kezdődött)
  • svédcsepp
    Höhö,ami microsoft alapokon nyugszik,az már eleve halálra van ítélve
  • MaSzKa
  • arty
    talán jövő karácsonyra! vagy utána! esetleg ...
  • MaSzKa
  • NEXUS6
    És apu nem ígérte, hogy hoz karácsonyra a Jézuska?
    ;)
  • MaSzKa
    de ismerősöknek van :D
  • porkesz
    Forza Xbox!
    Forza Xbox 360!
  • NEXUS6
    Kircsi!;DDD
  • MaSzKa
    nekem nincs is boxom
    meg pénzem se :(
  • Istencsászár
    Neked mindenre van pénzed csak játékokra nem.
  • NEXUS6
    Ájjá' már le!;D