1669
Flame On
-
#589 online de ő egy gépen akar egy 69cmes tévén..... ezt nem értem.. (egyáltalán lehet egy ps2re 6 kontrollert rádugni? Ebben sem vagyok biztos) -
#588 Konzolos FIFA 2009el akár 20an is lehet játszani, online egyszerre. Minden játékos egy ember ( vagy random ) kiváló móka és nagyon jól meg van csinálva. -
#587 fifával hatan? Hogy a rákba? Ketten még értem én... -
#586 low: thx
naru: fifa, def jam, stb -
#585 Mondjuk az nekem nem világos, hogy 4-6-an hogy akartok egy 69cm-es tévén játszani, erre max egy teniszprogramot tudok elképzelni :o -
lowdog #584 csípnél 25.900 a 90004-es... -
#583 hool: hol 25 a ps2?
(az az autos játék báemylik lehet, kb. mind erre épül :D ) -
hool #582 Lenne egy játék, aminek a nevét nem tudom...de megpróbálom jellemezni:
autóverseny, felülnézetből, ha megnyerek egy kört azért vagy pénzt vagy pontot kapok amiből lehet venni extra cuccokat. És ha minden igaz nem a revolt.
Esetleg valakinek erre beugrik valami?:) -
hool #581 25 körül van újonnan, max 27 -
#580 ennyiért ps2-t ugyis csak használtan kapsz, sztem ennek ára aligha esik hirtelen nagyon jövőre -
hool #579 Ok, köszi!
Már csak talán az a kérdés érdemes-e várni 1 hónapot ár miatt, vagy felesleges? Basszus amúgy ez a Ps two (90004) elég kicsi is meg vékony is! -
#578 szvsz a ps2 lesz a te konzolod :)
egyrészt azzal ha jol értettem már az ünnepek alatt is játszhattok, másrészt CRT tévére az sem rossz, harmadrészt a nagyobb/olcsóbb játékválaszték is mellette szól (mivel az extrafriss játékok nem mozgatnak és az emlitett stilusokbol iszonyat mennyiség elérhető ps-re) -
hool #577 Játékokról elképzelésem sincs :) :( Barátnőm a crash bandicoot-ot szereti, tehát 1 név merült fel:) Olyasmi kellene amit lehet többen játszani (2/4/6) de pl NFS, ezen kívül jöhet még autós, küzdős, fps gyakorlatilag bármi ami jó. Pc-n játszottam és ott is elég rég abbahagytam, amit akkor toltam: ageof 2 dungeon keeper, dune, azután haveroknál mortal,nfs,gta azután albérletben jó sok fifa,nagyon keveset CS, de ezeket mind szerettem. Azthiszem akkor elkezdem keresgélni mi van ps2-re ezekből.. fifa biztosan:) -
Zóanagyvarázsló #576 Én konkrétan arra gondoltam, amit említettem is: a játékínálattal nem is foglalkoztál, pedig mindig az az elsődleges. Legalább stílusokat említhettél volna. Illetve az is fontos szempont lehet, hogy mennyire fontos az újdonságokkal való játék, vagy abszolút belefér az előző, kimaradt generáció játékainak pótlása.
narumon: Nyilván szebb a currentgen, ezt nem is tagadom, de CRT tévén - ha nem a grafika a minden, és ha egyáltalán felmerült a PS2, akkor talán tényleg nem az - jól néz ki mindkettő. HDTV-n viszont már necces prevgenkedni.
Ez az a pont, ahol nagyon sokat csökken a különbség, és az már hardcore-ságtól, alkalmi játékos mivolttól függ, hogy mennyire marad mégis szembeszökő. -
hool #575 Szerintem megosztottam a szempontjaim, ha kimaradt valami, akkor elnézést, pontosítom ha mondod mi.
De mégegyszer: tv adott legalább 1 évig kb 69es képátló, 100hz.
Min 2 controller, de idővel költenék arra is, hogy alkalmanként 4-6an tudjunk játszani.
Játékokat pl ps2höz tuti tudnék sokat szerezni, memkarit megcsinálja egy ismerős, patchel mennének, xbox360nál nemtudom hogy megy ez.
Az ár eléggé fontos, perpill max 30 (ami ugye ps2+1 controller), januárban max 40. Nemtudom mi a tapasztalat általában, karácsony után az ár fel vagy le megy, meg hogy ebbe mennyire szól bele a válság.
Minden véleményt köszönök! -
#574 Nem tudom engem a másik végleg jobban idegesitene: Jelesül, hogy vennék most egy régi konzolt és mikor lecserélem a tévét akkor mehet az is a levesbe..., akkor már inkább egy modern konzol és ha cserélek tévét akkor csak nő az élmény. Egyébként haver 100Hz Panasonic tévén használja, mondom, hogy ég és a föld a különbség a PS2 és az X360 grafikája között. A felbontás az csak egy dolog, de pcn is nézz meg bármilyen régi játékot hiába rakod fel a grafot nagyfelbontásra attól egy mai gém kisebb felbontáson is lealázza, egyszerűen több tárgy van a képernyőn, sokkal részletesebb kidolgozás. És ezek kijönnek már egy CRT tévén is. -
Zóanagyvarázsló #573 Platformert is kevesebbet kapna Boxon. De jó lenne, ha megosztaná a preferenciáit, mert az eddigiek alapján nehéz helyette dönteni. Mintha egy európai ország gazdaságát kellene elemezni, de nem tudnánk, hogy pontosan melyikét...
Egyébként engem személy szerint bosszantana, hogy a kijelző miatt nem tudnám teljes mértékben "kihasználni" a gépet. Nem biztos, hogy mindenki így van ezzel (illetve egészen biztosan nem), de én nem szeretem a "pazarlást". (Lásd még a Crysist Junoszty tévén, ha egy túlzó példát akarnék mondani.) -
#572 Persze, de ha neki nem kellenek a japó agymenések akkor felesleges PS2őt venni, 360on mégis részletesebb játékokkal játszhat hacsak a fizikát hasonlítjuk össze pl a GTA3 és GTA4 közt a PS2es verzió nevetségesnek tünik és ehhez nem kell hdtv hogy lássa az ember. HDTV nélkül nem tudja kihasználni a nextgent, de azért jóval összetetebb játékokat kap, ha ez fontos valakinek. -
hool #571 Ha számít: kb 69es képátlójú régi de szuper blaupunkt tv-n lenne leginkább használva. (crt, 100hz) -
Zóanagyvarázsló #570 Írta, hogy több kontroller kell, mert egy gépen szeretnének multizni. Így azért a PSP erősen necces, azon kívül is, hogy handheld.
Össze kell hasonlítani felhozatalt, illetve felmérni a grafikai igényeket - utóbbiban viszont HDTV híján nem sok előnye van a Boxnak. Tehát szerintem elsősorban a kínálat és az ár dönt. -
hool #569 Hát vissza mehetnénk ha van időd, kedved:) de megelégszem a végeredménnyel is, ha mások is osztják az csak megerősít. -
#568 Jah nekem is igy van kivéve az utolsó részt :)
Meg persze, hogy a PSP-t nem kapcsoltam be vagy fél éve :D -
#567 360+PSP a tökéletes kombó... ami kimaradt a Sony érából azt ezen a kis kütyün meg lehet ismerni aztán PS3ra remegve várni a legújabb részt pl GoW. -
#566 Hát most menjünk vissza a kályháig? Mindenben jobb kb igy lehet összefoglalni. A ps2 az már egy ezeréves hardver, és egy CRT tévén is sokkal jobban nézki a 360 mint egy PS2. -
#565 az érveid lehengerlőek, az állitásaid viszont hamisak :)
x360 olcsobb, több rá a játék, olcsobb/nagyobb a használt-játék-piaca itthon, kicsit szebbek a multicimek ...
ps3 megbizhatobb hardver. pont.
átlagjátékosnak xbox valo, ha nem érez olthatatlan vágyat a ps exkluzivok iránt -
hool #564 TV csere legkorábban 1 év múlva. -
hool #563 Szerintem félreértettél, nem ps3at hanem ps2t vennék. -
#562 a ps2 + memkártya kb. annyiba kerül, mint egy x360 árkád ...
döntsön a játékkínálat (ill van e tervben lapostévé...) -
#561 Abban, hogy olcsóbb. Minden más szempontból lemarad, mint a borravaló. -
Zóanagyvarázsló #560 Ha kimaradt neki a PS2, és csak CRT tévéje van, akkor én nem merném a Boxot ajánlani. Ráér az akkor is, amikor már egy konzol árával olcsóbb lesz a hozzá méltó készülék. -
hool #559 Miben, mennyivel jobb az x360? -
#558 Én már nem vennék most PS2t, inkább gyűjts még egykét hónapot és vegyél egy X360-at. 40-ért egyébként kapsz Arcadeot, utána ráérsz később is egy második kontrollert venni hozzá. -
#557 "mivel nincs más rendesen frissitett alternativ lejátszo :("
Panasonic, Samsung, Sony... mindegyiknek van 2.0-ás lejátszója és fw upgradelhető. -
#556 Azért maradjunk annál, hogyha majd megjelenik kiderül, hogy milyen. Kurvasok olyan game van ám ami igy indult oszt mikor kijött kiderült, hogy egy béna szar. -
hool #555 Üdv!
Örömmel olvasnám a véleményeteket, tanácsotokat:
2 CRT tv-m van, divx játékos is van bőven, pc a szükséges feladatokat ellátja csak játékra nem alkalmas (nehezen is bővíthető) szóval igazából konzolt csak játékra szeretnék. De nem sos a helyzet, tehát jó nekem januárban is. Viszont a meghatározó tényező az ár, perpill max 30ezerig mennék el, 1-2 hónap múlva sem adnék többet nagyon ennél, nagyon max 40. Alsóhangon 2 controller kellene, de alkalmanként azért négyen-hatan játszanánk ha ez lehetséges egyáltalán, ezért gondoltam PS2-re kb kijönne ennyiből, nem beszélve a játékokról...elég olcsón megúsznám.
Mit tanácsoltok? Vegyek ps2-t vagy várjak inkább és xbox360? Gondolom a képminőségben, játékélményben van javulás, itt a dilemma.
Előre is köszönöm! -
#554 nem létező játék nem érv :P (az h a 'szerencsések' bétatesztelhetik, az átlag játékost nem érdekli...)
sony. ahol felmerül az optikai adathordozo, igyekszem kerülni a márkát a régi keserű tapasztalatok alapján. viszont kénytelen leszek ps3-at venni, ha bd lejátszora lesz szükségem, mivel nincs más rendesen frissitett alternativ lejátszo :( (viszont ahoz még drága, ahogyan a filmek is azok, amellett, hogy rendes választék sincsen) -
#553 Azér a programok nem úgy készülnek, hogy a bejelentett megjelenési napon egyszercsak kipattannak a készítők fejéből, mint Pallós Atilláné Zeuszisten fejéből, ráadásul teljes fegyverzetben!;D
Szal, mér, addig mi történhet, kiderülhet hogy a bétateszterek mind át lettek verve? Aki nagyon töri magát már most is játszik vele. Pl az alant is említett PSL-es video teszt is így készült, gondolom.
(A BD lejátszónál, most min van a hangsúly, a külön-ön, vagy a nem sonyn? A beépített sonyval mi a baj?;))) -
#552 akkor majd másfél honap mulva érvelj vele, plz ;-)
(ha külön kapnék egy nem sony márkáju bd lejátszot egy elite feláráért, az valoban érdekelne) -
#551 Nincs szükséged bd lejátszóra, persze, de ha egy elit áráért azt is utánad dobnák pluszban, akkor gondolom nem dobnád vissza!
Nics KZ2 PS3?
Nincs egy faxt!
Ne jáccuk már el a szűzkurvák, értem!?
Másfél hónap itt van és a faxod is kettál!
Mármint ketté állna, ha lenne PS3-ad, Sorry! -
#550 Naugye!