Playstation Vs. Xbox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hm??
sima alap mint akinek mindekinek van
arty
xbox topik? mert ez nam az 😊

Forza.

nem hanem sima xbox 1
PoisonChihuahua
Chippelt Xbox 360.... <#falbav><#falbav><#fejvakaras>
NEXUS6
Csatt!

Na leestem a székrõl a röhögéstõl!<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

gazgoblin
<#banplz><#taps>

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

arty
simán nem megy!
kelleni fog egy ethernet killer nevü átalakito:

nagyobb végét 220-ba, a pécé hálokártyájába a kisebbiket.
ha a pc feltöltötte a hálozatba a filmeket, utána a kisebbik végét dugd át a csippelt xboxba

kész, öröm, mindenki boldog 😄

Forza.

<#vigyor><#vigyor><#vigyor>
de egyböl a modem -re??
Istencsászár
linuxal nem megy...

MS 360
MS Windóz

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

sehogy se lehet??
Istencsászár
akkor bukó, tegyél fel xpt vagy vistát...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

de nekem linux van
Istencsászár
Igen, de csak ugy lehet hogy az xboxot összekötöd a pécével, és a windowsba be kell állítani a dolgokat...

net kábellel simán ??
nem kell vmi extra ??
mert ki chipelt
Istencsászár
<#idiota>

NEXUS6
Ez találós kérdés?😉
Meg lehet csinálni, de kell hozzá egy PS3-is!

Szerintem a megoldás a következõ: szereld szét a házat, aztán egy speciális csavarhúzóval szedd le a hûtõbordákat, óvatosan szedd ki az alaplapot. Szedd szét a PS-t, szereld ki az alaplapot a tápot és a vincsit, csavarozd be ezeket az összetevõket az Xbox dobozába, szereld össze a dobozt. Dugd vissza a kábeleket és kis szerencsével már is netezhetsz, és még sokkal többet is csinálhatsz a géppel, mint egy kicsipeletlen X-szel!!!
😉))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

arty
ahol villog, oda dugd!!!

Forza.

csak kábellel <#idiota>

Helosztok hogy lehet egy kichipelt xbox-ot csatlakoztatni a nethez fonotos lenne
Eddig xboxom volt ,de szert tettem egy ps3-ra és ez egy kifinomult minõségi szerkezet. Be kell,hogy lássam hangtalan csendes és roppant desing 😊

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

HDD nem mindegyikben van, a többit meg a PS3 is tudja. sõt az még blúréjt is tud. de ettõl még UGYANOLYAN szar mindkettõ

arty
box filmet és játékot is konvertál 1080p-re
magasabb verzioju hdmi-nek nem lenne értelme, mivel boxban nincs bluray
zenék pcm 2.0/44khz-en szolnak mindkettõn, D/A átalakitás az erõsitõben történik
feliratot nem tud a ps3 sem (jade, az ilyen "minibluray" öszvér formátumban, aholis a film maga gyengébb minõségû egy MKV-nál...vanértelme)

digit/analog tuner? te itt EU-ban megtod venni és használhatod is? mert ez legalább tényleg vmi extra tudás

bármelyik mediacenter, ami nem kezel feliratot és MKV-t, használhatatlan, hiszen pécével ki kell váltanod a funkciot. de akkor már a többi funkcio is mehet a pécén, jobb minõségben, kényelmesebben, testreszabhatóbban.

tehát a szar és a szarabb mediacenter cimeket lehet a mostani konzolgeneráciora kiosztani 😊 a ps3 a szar.

Forza.

NEXUS6
A Ps3 viszont felkonvertálja akár 1080p-re is a DVD-det, magasabb verziójú HDMI van benne, és tartok tõle igényesebben szól. Természetesen nem kell, hogy a lemezek a sarokban tornyosuljanak, mert felmásolhatod a vincsire, amit garivesztés nélkül cserélhetsz nagyobbra. Van amelyik formátumhoz a felíratot is kirakja, de ezt viszont ki kell tapasztalni. Videót, médiafájlokat természetesen tudsz Pc-rõl is streamelni, van hozzá digitális/analog tuner, amivel gyak egy HD videomagnóvá tudod alakítani a gépet.

Bármit mondanak az X-botok, abba bele lehet törõdni, hogy azért a PS3 ebben a médiacenteresdiben biztos hogy jobb;DDD

Istencsászár
Hú ez már volt téma, nem is oly rég, de még válaszokat nem kaptunk😊

guardian hero
XBox-ban is van HDD, bár túlajdonképpen az sem lényeges mert videót tud streamelni pécérõl, lejátszani DVD-rõl (akár kiírt divx-et is), zenét meg bármilyen USB-s lejátszóról vagy akár egy pen-driveról...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

arty
mkv és FELIRAT !

Forza.

mondjuk van benne HDD ami nem árt...

persue amíg nincs MKV support addig mindkettõ <#levele>

arty
"Illetve, ha a játék mellett sokat videózol, hallgatsz zenét, akkor inkább a PS3 a nyerõ."

max ha blurayt nézne 😊

mediacenternek szar mindkettõ.

Forza.

guardian hero
Mennyiben jobbak a PS3 médiacenter képességei az XBox-énál, leszámítva a Blu-Rayt? Mert tudtommal semmivel, sõt.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Köszi a választ!

PS3 ID: hdcsaba

NEXUS6
A minden rendszerre kiadott játékokban régebben az X azért jobb volt, de lassan eltûnik az elõny. Nézdd meg melyik konzol exkluzív címei teccenek jobban és asszerint dönts.

Illetve, ha a játék mellett sokat videózol, hallgatsz zenét, akkor inkább a PS3 a nyerõ.

És multimédiás és grafikai szempontból melyik a jobb?
Néztem videokat, de a grafikában nem igen van minõségbeli különbség (legalábbis szerintem).

guardian hero
A PS3 csillogósabb, az Elite elég matt... Viszont emiatt a PS3-on jobban meglátszanak az ujjlenyomatok, és ha mozgatod olyan karcos lesz mint állat. Remélem segítettem.

Sziasztok, valaki leírná, hogy miben jobb vagy rosszabb a ps3 mint egy xbox 360 elite?

NEXUS6
Nos ja.
Az Id-töl még télleg nem láttumk 1001 minijátékkal teletûzdelt RPG-t, és igazság szerint nem szeretem én sem hallani, ha egy fejlesztõ nyafog.

Mutason már valaki olyan rendszert, aminek nincsenek korlátai!

Általában vagy nem tudás/lustaság, vagy valami pénz van a dolgok mögött, vagy csak tudja hogy ezel a középpontba kerülhet pár órára.

Ettõl függetlenül minden kritikában van valami igazság.

Na most aztán olyan vóttam mint mátyáskirálymegazokosparasztjány, mondtam is valamit de inkább nem😉))

arty
a lemezes royaltirol már kiderült h kamu, Tim nyilatkozta le (ettõl még lehet igaz és MS csak befenyitett, simán eltom képzelni róluk)

a cache amugy sem elég nagy h a teljes pályát bekesselhesse, szal ebbõl a szemponbol itt nem lesz hátrány az árkád

sztem arrol van szo, h leesett az id-nek h tartalmat gyártani drága és minek emekedjenek ki a posványbol 10 ora feletti fps játékkal? ráadásul ehez még balekot is találtak (rohatt ms), õk nem tehetnek róla, tehát minden rendben 😊

mindenesetre a 27 féle nyilatkozat alapján teoriáink lehetnek, de a valoságot nem tudjuk meg soha 😞

Forza.

Kulcsszó: realitásérzék.

Nyilván kész tartalmat nem kukáznák, az már elképzelhetõ, hogy eredetileg több pályát terveztek, és dolgoztak is rajta, de rájöttek, hogy nem éri meg dollármilliókat költeni a plusz tartalomra, ha egyszer pont a legerõsebb eladásokkal kecsegtetõ platformon ez gondot jelenthet. Ez már esetleg elképzelhetõ, de midnen elsimerésem azé, aki az eddigi félinformációkból és cáfolatokból kibányássza az igazságot.

Ja, majdnem elfelejtettem: MS=gonosz. Akkor visszaszívom, Gates és Ballmer együtt, vihorászva nyomta meg a DEL-t az id-nél, amíg Carmackék vizslatták az aktatatáska tartalmát. Nem is csoda, hogy ezt nehéz kimagyarázni...
igen de úgy hogy csak a recycle bin-be áthúzták, de direkt nem nyomták meg az "empty recycle bin"-t, hátha így még tudnak nyomsát gyakorloni az MS-re.

amúgy minden konzol szar mert nincs rajta recycle bin!!<#idiota>

Ezt a hírt már megcáfolták,sõt volt olyan hír is hogy pc/360 változat 2 nagyobb míg a ps3 változat 6 kisebb részbõl fog állni...
Óriás pc és nagy ps3-ról szónemvolt...😄

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

NEXUS6
Sajnos az.

A M$ gyak bünteti a cégeket, ha 2 lemez fölé mennek, ráadásul úgy kell elkészíteni, hogy Arcade/Core gépeken is menjen, azokon ugye meg nincs wincsi, amire fel lehetne olyan texturákat rakni, ami mindegyik pályán van és így a lemezeken nem kéne többszörözni.

arty
tehát készen volt az 5 pálya, full játszhatoan meg minden, de rájöttek h nem fér fel a két lemezre és letörölték

teljesen reális

Forza.

mila69en
(1UP) Elsõ alkalommal, mikor tárgyalásra került a Rage megatextúra technológia és idSoftwareék megemlítették, hogy X360-on kettõ egész darab DVD-n helyezik majd el a játékot, kérdõjelek merültek fel, hogy akkor mégis mennyire mega meg végtelen ez a sok textúra?

Tim Willits korrigrálni kényszerült emiatt korábbi kijelentését. Sajna nem kuncoghatunk a bakiján, mert a következmények eléggé gyászosak. Fõdizájner Úr beismerte, hogy nyirbálják a játékot ezerrel és a tervezett öt nagy helyszínbõl már csak kettõt tudnak beletenni az Xbox360 vérkevés tárolóhelye miatt. Az X360-on 6-8 GB helyük van kipakolászni a fájlokat. A PS3 már 25GB-ot kínál.

PC-n természetesen korlátlan az installálható játékméret. Ennek következtében fájó döntésre szánták el magukat: X360 méretére kell zsugorítsák a teljes játékot és ez a többi platformot is megcsonkítja textúraméretileg és mennyiségileg. Willits koma védekezett azzal, hogy a meghagyott két helyszínbe beleömlesztik a tervezett öt nagy pálya teljes anyagát, ám ez eléggé gyenge érv. Azért Megatexture a technológia, hogy öt nagy pályán keresztül gyönyörû, egyedi és változatos grafikákat láthassunk. Ehelyett most MegaZanza lesz.

A wasteland történetét kényszerültek megnyirbálni az X360 tárolókapacitás miatt, így képtelenség a "nagyobb" verziót kiadni PS3-ra és az "óriás" változatot PC-re, mert utóbbiak nem léteznek már az X360 régi DVD formátumának köszönhetõen..
(Köszönet: kismalacka hey hay!) info "hardwired"

tudom nem mai de itt még nem volt alighanem😄D

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

CHEAPBOY
De jó topic. Szerintem aZiggzboggz360!😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

NEXUS6
Persze! Régebben a hülyegyerekek a távirányítót rakták a fülükhöz, mondták a hülyeségeiket és úgy fittizek.

A zune sokkal jobb, még színes kijelzõje is van!;D

arty
áruló! 😊 (ZUNE-vel lehet telefonalni?)

Forza.

Istencsászár
Remélem nem, mert mindig is s jelenleg is ilyen mobilom van és nem kívánok váltani, mert nagyon jók ( nekem ).

arty
én ugy hallottam 'bajban' van a sony/ericsson, nem jönnek be a tervek és lehet fel is oszlanak 😊

Forza.

arty
jojo, ugyértettem 'fut' 'eldöcög' 'képes megmozditani' 😊)

nem vagyok rá én se büszke, nem is szeretem, de (a konzolokat nem számitva) pécére nincs jobb, ami futtatna játékokat

Forza.

NEXUS6
Hát azokon lehet, hogy nem, de a mobilokon meg igen, tavaly valami 100 milliót adtak el belõlük!😉