Mercenaries 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

predator0
Egyik bázis sem villog? Mert ha valamelyik igen, akkor oda kell menni.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

hello. lenne egy olyan kérdésem, hogy kb 40 százaléknál tartok és az up központoknál megcsináltam minden küldit mindent megvettem és most nemtudom hogy tovább. valahogy a gerillákhoz szerintem át kéne állni de nem tudom hogy. írtottam az upseket,de akkorsem történt semmi. na most kit írtsak hogy és hol, vagy hol vegyek fel küldit?
ja vicces hogy a profilnevem is viking, és a játék fõszereplõje is az és egymástól függetlenül. nem tudtam mirõl szól a történet. na de fõleg emiatt is tetszik. norse wind.... jó kis gém. segítsetek hát légyszi.
predator0
Lyúly 😊

trick daddy
nekem az a vicces a game-ben hogy francia XD (feliat-szinkron) XD

predator0
Azt úgy is megteheted, hogy bemész a fõbázisodra (PMC) odamész a csajhoz, aki a monitorok elõtt ül és kiválasztod a bribe fraction menüt. Ilyenkor lefizeted az adott frakciót és máris barát lesz 😊
Ha valamelyik küldetés végképp nem megy, akkor probálj keresni magadnak egy társat és csináljátok meg co-opban.

rambuu
Hát basszus, 35%-nál vagyok és most próbálgatom csinálni azt a küldetést amikor 3 házat fel kell robbantani, aztán meg meg kell védeni a templomot!
PFF az valami hihetetlen hogy milyen nehéz, és ha meghalsz akkor meg, egésszen a küldetést kezdetétõl kell elmenni megint a templomig... <#szomoru1>
De közbe megcsináltam, azt amikor egy Monster Truck-al kell furikázni, és most ott vagyok hogy mehetek, ahhoz a Misha-hoz vagy kihez.

Ja és most jöttem rá, hogy azok a kékeszöld, küldetések, hogy robbants, vagy ölj azok reput adnak a Fractiokhoz, me én annál az UP-nál már ellenség vagyok és van még ott küldetés, és vissza kell hogy szerezzem a barátságukat.

trick daddy
kösz a komikat <#vigyor3> belekezdtem komoly lövöldözös , a kopasz-al nyomom .A rombantások naon ász-ok 😊

predator0
Én végigvittem. Nekem tetszett, co-opban nagyon élvezetes. Elég sokat játszottam vele, ezért kicsit meguntam 😊 Félrerakom, ha esetleg lesz hozzá valami új térkép, vagy kiegészítõ, akkor újra elõveszem.

rambuu
Végig még nem vittem, hanem csak 23%-nál vagyok, de nagyon tuti, a Graf szép, a bazi nagy robbanások fõleg.
A story is érdekes, egyszóval tuti sztem.
A karaktert, meg te választod ki amikor elkezdet a Campaign-t hogy kivel akarsz menni.

trick daddy
hyy máma lesz meg a game .Ki vitte már végig, és milyen ??Ja és a karaktereket én választom vagy a gép adja ki ???

predator0
ha nem akarsz rajta 4 millát bukni, pl 😄

Adi
És csökkenteni mi értelme?😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
persze😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

predator0
A change wagerral a küldetésért kapott pénzt tudod növelni vagy csökkenteni. Ha elutasítasz egy küldetést, akkor bármikor meg lehet utána csinálni.

PoisonChihuahua
Van LIVE Gold-od?
Adi
még vmi: ti online tudtok játszani, mert nekem azt írja, h nem tud csatlakozni az EA servereihez. De a C and C 3 se tud például. Az is EA szerverekhez csatizik.

Adi
Hali!
2 kérdésem lenne: ha egy küldit elutasítasz akkor azt már többször nem tudod aktiválni?
Meg a másik, h van vmi állítási lehetõség a küldetéseknél Ügye van az accept, a decline meg change vmi. Pénzt vagy mi a frászt lehet elállítani?

predator0
Játékosok fórumában keresd meg ugyanezt a topicot.

Valaki mondja már meg, hogy a tankból hogy kell kicibálni a fickót? Megütöm az egér 3-assal, utána a 2-es gombbal cibálom a gránátot és leüt. Mit kell csinálni?

kösz közben rájöttem volt is csak azt nem tudtam hogy a pda-an át kell váltani a már meglévõ dobozoknál

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

norbi2fraktal
tömörítve van!!!! csak annyi az egész

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

predator0
Én nem tudom, te mennyire értesz ehhez, de a torrentfájloknak legjobb tudomásom szerint nem rar a kiterjesztésük.

morgomedve
köszi😊

Seth
Ez szerinted itt a konzol verziónál ki a francot érdekel??

PSN ID.: Beegabor

norbi2fraktal
innen lehet letölteni (torrent file)---PC-verzió 7Giga körül van és a seed az nagyon ott van :::: http://rs219.rapidshare.com/files/143410204/Merc_2.rar és szedjétek bátran mer müxik, a crackot ne a játék telepítõjébõl másoljátok hanem a tömörített file-k mellet levõt!!

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Amikor a repülõpilótát akarod megszerezni az a missziója,hogy szerezz 3 bunkerbustert (jelöli a térkép) aztán nbunkerrobbantás...Onnantól találni is lehet venni is vmelyik frakciónál és használni is.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

predator0
A mellette lévõ konténereket pakolgasd egymásra a körön belül, aztán rakd erre a dobozt.

morgomedve
bocs a hülye kérdésért, de az elején amikor helikopteres edzés van, akkor mit kell csinálni amikor azt mondja vegyem fel a szerelõdobozt és tartsam 5 méterrel a talaj felett 5 percig?
nem igazán tudok angolul, és nem tudok rájönni mit kell csinálni?

a bunker buster-rt majd késöbb venni lehet vagy találni olyat ?

PoisonChihuahua
Valószínüleg megint egy PC-s tévedt ide. <#szomoru2>
predator0
Milyen platformon?

hello
A kiképzõ pály után amikor a villába kell menni mindig lefagy a játék vagy kilép belõle.Valaki nem tudja hogy ez minek van?ha valaki tudja írjon!Elõre is köszzzzzzz!

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

nekem mindig sikerül a hijack 😛

predator0
Hát, én már olyan részeknél tartok, ahol az esztelen lövöldözés, ami az elejét jelentette felejtõs 😊 Keményen taktikázni kell, fõleg, hogy vannak olyan egységek (kínai tank az egyik), aminél akárhogy gyepálom a megfelelõ gombot sosem sikerül a hijack. Plusz mindenféle védelemmel vannak tele, amitõl nem lehet légitámadást alkalmazni, csak ha megsemmisítjük ezeket az egységeket.

rambuu
Na elkezdtem én is a játékot!
Nekem bejön nagyon, annyira még Bugot nem vettem észre, igaz még csak ott tartok hogy meglett a fõ bázis.
Emigy nagyon érdekes, a kicsi MI bakik annyira nem érdekelnek, és a GRAF meg szerintem elég szép egy ilyen stílusú játékhoz képest.

predator0
Az MI annyira nem is hülye, tekintve a mennyiségükre 😄 Mondjuk egyszer volt olyan, hogy bekértem egy helikoptert, erre az okos pilóta felrakta egy kisebb ház tetejére 😄 Még szerencse, hogy a közelben volt egy teherautó azon keresztül fel lehetett jutni.

Nem toltam coop-ban még majd vmikor ha vki hajlandó lesz rá😊
Ahhozképest hogy a kritikusok lehúzták a játékot szerintem qrvahangulatos😄
Mondom aki a grafikai bugokon meg a kicsit hülyécske MI-n túlteszi magát és átviszi az elsõ fél órát amíg meg nem szerezzük a fõhadiszállásunkat,onnantól egy egész frankó kis game-val játszhat😊

predator0
Jaja, vagy C4-gyel megpakolod és azzal robbantót le, akár helikopterrel is le lehet gyalulni, ha van megfelelõ rakétája, a kisebb célpontokat tankkal is 😄 Co-opban toltad már? Sokkal, de sokkal jobb. Ahogy haladok (bár leginkább haladunk a jó szó) tényleg egyre brutálisabb, egyre több jármû és egyéb lehetõség nyílik meg.

Én játszom és egyrejobban bejön!
Most épp helikopterrel kaszálom a parasztokat meg gyüjtögetem a célpontokat😊
Elsõre csípte a szemem a sok grafikai bug,de már nem is figyelem annyira,mert hangulatos kis csapatgatás megy😄
No meg az hogy qrvasokféleképpen meglehet oldani egy feladatot...vagy 10emeletes háztetején volt 3 célpont énmeg szartam az egészbe és légicsapást kértem a házra...Összedõlt az egész kiba* jóvolt😄

PoisonChihuahua
Én játszanék, de még nem jött össze a pénz. 😞 Addig is játszok majd a vadiúj Xbox-os Merc1-el. Ma rendeltem meg valszeg jövõhéten megérkezik. 😊 A Mercenaries nagy kedvencem, amióta elõször láttam (PS2-n már szénné toltam<#idiota>), teljesen beleszerettem.... <#eljen> PS2-re és 360-ra is meg szeretném majd venni (majd valamikor.....).
predator0
Ehh... senki sem játszik ezzel a játékkal? 😊

predator0
Nem.

1 gépen lehet tolni co-opban?

Na akinek csípi a grafika a szemét és a grafikai bugok,várjon amíg esik az ára vagy meg se vegye...Vannak dolgok amik szép"ecskék" benne,de egyébként ronda,és bugos a graf,tele textúrhibával/földfelett lebegõ roncsokkal,stb...
A mesterséges int....Hát jócskán bele lehet sajnos kötni,rengetegszer síkhülye,egyébként tökátlag.
Aki ezeken túl tudja magát tenni,az viszont egy egész kellemes kis hent játékkal játszhat,elég sok 5letes megoldással. Hent,mert gyakorlatilag nagyon lopakodni/gondolkodni nem kell,futás közben ellenfél írtás,fedezékbebújás nincs (a gombnyomós célzásnál legugol az ember,ennyi), és erõsen ki van hangsúlyozva hogy szinte minden rombolható (pl airstrike kisfalura...elég korrektül néz ki....Amíg a roncsokat nem látjuk😊 )..
Lehet pénzt,naftát alkatrészeket gyüjtögetni,felbérelni szerelõt,zsoldosokat helikopterpilótát,mindenfélét.
A hangok....Nincs itt gond,de állandó zene van a játékban,na azt fél óra után kikapcsoltam,elkezdett idegesíteni...
Jármûválaszték egész korrekt,a szerelõ okosítani tudja õket/alkatrészekbõl újakat összerakni,stb...
Nállam a game olyan 7.5 pont,akit nemzavar a butácska MI és a rondácska grafika (azért vicc,ennél sztem mindkét konzol jóval többet tud) az ellehet vele ha szereti a hentelõs pörgõs játékmenetet némi gta beütéssel.

van 1 kicsi gta beütése

rambuu
Na az jó!
Nekem is a napokban lessz meg, remélem nekem is tetszeni fog, már nagyon untam magam, me se Juliusban se Agusztusban nem volt semmi se, és most itt van ez remélem jó lessz!
Bár régebben, nem igazán tetszett, de most már halálra unom magam, muszály valamit nyomatni.

predator0
Na, én kiprobáltam, tök jó, olyan dolgok vannak benne, amit én még játékban nem láttam (ez persze lehet engem minõsít), mindenesetre emiatt nagyon bejön nekem, a teljesen szétrombolható környezet csak hab a tortán 😊

predator0
Probálta már valaki? Milyen? Én ma fogom megvenni.

SötétBarom
Benéztem <#crazya>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

rambuu
Ilyen helyt lehet beszélni rolla, csak közösségi fórumokon nem, mint pl. xbox360, playstation 3, meg ilyen helyeken, de direkt a játék topikjában lehet.