157
Mercenaries 2 World In Flames
  • trick daddy
    XD én meg pont fordítva csináltam elöször force u utána most ezt nyomom, 20%-nál tartok. Elakadtam egy olyan küldetésnél,hogy egy embert elkell vinni egy (házikoba xD) és jönnek az ellenség katonái de mikor kinyírom mindet akko mission failed .
    Mit tegyek ???
  • rambuu
    Apám egyre jobban bejön ez a játék, msot tartok 64%-nál és most lettem kész a 2. fő küldivel!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amikor Solanohoz kell elmenni, felrobbantani azt a kaput és bemenni, de közben nem elég erős a rakéta, és megtámadják a fő bázisunkat, és vissza kell menni. OTt meg szét szedni a tankokat, aztán meg megölni a muksót.

Na ez után vagyok, és most jöttek az AN meg China, de mi előtt neki fogok megcsinálom komplettre a Pirates-eket.

De minenkinek ajánlom, me az ember egyre jobban bele éli magát.
    Neki se merek (akarok) kezdeni a Force Unleashednek, me előbb ezt akarom befejezni, nem akarom keverni a kettőt!
  • vikingharcos
    nyugi nem lesz ilyen nehéz a játék a későbbiekben. amúgy ez az érdekes, hogy az első küldi pont ilyen akciócsoportos full stuffokkal, sok-sok órát kell nyomni ahoz, hogy majd újra ilyenekkel lehess.
    Szerintem a templomos résszel két bj van: bugos és sciptelt. én személy szerint második próbálkozásra ment de féltem hogy nehéz lesz, de mekkora hiba már, hogy amikor először odamentem a templomnak a fele hp-ja volt meg. miért? ja azért mert úgy kezdődött el a támadás, hogy nem voltam ott és a támadás akkor kezdődött amikor kiírta, hogy menjünk csak oda de én nem is tudhattam mi lesz:) igazságtalan gém:)
    másodikra higgyétek el olyan egyszerű voltt megcsinálni, mert ha sok tank körülveszi a templomot, akkor nem lőnek annyit:) nem hibás verzió mert eredeti a game csak akkor is így volt:)
    ja és a kézzel fogható dolog ami nem tetszett a borítóba a hátán lévő helyesírási hiba......
    amúgy jó játék de csakis a járművek fantáziája miatt, mert:
    a kastélyos megoldás a scarfacéban is van
    2. venezuela meg a just cause-ban és most mindjárt van 2 is.
    de tényleg nem rossz a fizikája is, de a motoros rész nagyoncsicska.......
  • predator0
    D-padon le vagy felfelé nyíl. Ki kell választani a megfelelő légitámogatást.
  • reno22
    Hali! Hogy jutok be a legelején a kapun? Már ott elakadtam! Mi lesz késöbb? valaki légyszi irja meg!
  • predator0
    A teljes játék is így néz ki.
  • AnarchoiD
    Hello, most neztem meg a merc2 demojat (x360) mondjatok hogy a final gamma aszert ennel szebb, mert ez a gfx kvazi az elso resz grafikaja (tudom mert mindmaig sozktam jatszani az 1essel sima xboxon)... ;(

nextgen konzolnal azert tobbet var az ember
  • predator0
    Ketten, co-opban.
  • Stief
    Sziasztok hányan játszhatnak multiba?
  • rambuu
    Na 53.4%-nál vagyok, 51%-tol csak azokat a zöldes-kék mellék robbantós-gyilkolós küldiket csináltam, és kész az egész, meg most csinálgattam a Chalangeket, azokkal is lassan kész vagyok.

Megvettem az UP-ot már mint a barátságukat, hát 4.1 millába került, de legalább nem bántanak ha arra járok !

Még a PLAV-nál van az a francos küldi, aminek a végén meg kell menteni a templomot, de az meg rohadt nehéz, Co-op-ba meg nem birom nyomatni me nincs Live-om...
  • rambuu
    Én most 51%-nál tartok, az UP-okat kilőttem már ott nincs küldi, vagyis van, de már csak olyan Chalange, azokat meg mindek csináljam meg többször, 3x végig csináltam de tovább minek...
    Nálluk megcsináltam fulra, az a HVT-t vagy mit amikor 10 ellenséges embert meg kellett ölni, meg azt a Destroy-os mellék küldit, amikor 13 házat fel kell robbantani.

Most meg fordítottam és elkezdtem csinálni a Gerillás küldiket, az összes Outpost megvan, mostmár csak a többi küldi megugyan azok a HVT-k, meg robbantani a házakat, és aztán talán már megkapom azokat a helyszineket, amik még szürkék.
  • predator0
    Ez is ahhoz a csajhoz köthető. Meg kell csinálni fegyveres challenge-ket, amiket ad, 3-as szintig. Ezt nem magamtól tudtam, hanem rákerestem, szóval nem tudom, hogy így milyen ruhák lesznek elérhetőek :)
  • vikingharcos
    hali még egy kérdés csak mellékesen. ruhákat hogy lehet szerezni? tudod ami a házban van egy szekrény,de üres. és ha majd lehet, akkor milyeneket? most melózok a kalózoknak és jók a cuccaik:)
  • WhiteEagle
    Ja igen, bocsi, nem is vettem észre :-)
  • predator0
    Játékosok fórumában lévő Mercenaries 2 fórumban tedd fel ugyanezt a kérdést :)
  • WhiteEagle
    Ma vettem meg a Mercenaries 2-t, nagyon szép meg minden, de egy dolgot nem értek. Miért nem lehet 1024*768-nál magasabb felbontásba kapcsolni? Core Duo 2.6 GHz, 2GB memória, NVidia Geforce 9600GT 512MB a konfig, és a TFT monitorom 1280*1024-es, szeretném ilyen felbontásban játszani (Crysis-t simán elviszi high quality settings-szel 1280x1024-ben...)
    Köszi előre is a tanácsot.
  • predator0
    Amúgy ez csak az egyik megoldás, másik, hogy elkezded gyilkolászni azt a Frakciót, amelyikkel ellenséges viszonyban van, csak az sokkal lassabb :D
  • vikingharcos
    hú hallod nagyon köszönöm. tényleg működik és most a gerillákkal missziózhatok. Amikor tudod mentem a városba sokszor a csaj telefonon mondta, hogy talk to pmc de amikor odamentem semmi nem villogott úgy, hogy new küldi érted, ezért az up-s küldiket csináltam meg többször már csomó pénzért meg rengeteg bónuszt találtam, úgyhogy ilyen téren én bárkinek tudok segíteni, de tényleg köszi predator:) eléggé lúzer voltam h nem vettem észre h a bribe factionra nem mentem rá de érted ne is adott a többi új infót gondoltam ez se... :) de már tök jó
  • predator0
    Menj be a PMC bázisba, keresd a számítógépes csajszit, beszélgess vele, a feljövő lehetőségek közül válaszd a Bribe Fraction menüt, és pénzeld le őket. Aztán mehetsz oda.
  • vikingharcos
    nem nem villog hát persze h odamennék. de délen a gerillák egyik bázisa jelezve vancsak a kis ikon aljába egy x ilyenkor mit tegyek?
  • predator0
    Egyik bázis sem villog? Mert ha valamelyik igen, akkor oda kell menni.
  • vikingharcos
    hello. lenne egy olyan kérdésem, hogy kb 40 százaléknál tartok és az up központoknál megcsináltam minden küldit mindent megvettem és most nemtudom hogy tovább. valahogy a gerillákhoz szerintem át kéne állni de nem tudom hogy. írtottam az upseket,de akkorsem történt semmi. na most kit írtsak hogy és hol, vagy hol vegyek fel küldit?
    ja vicces hogy a profilnevem is viking, és a játék főszereplője is az és egymástól függetlenül. nem tudtam miről szól a történet. na de főleg emiatt is tetszik. norse wind.... jó kis gém. segítsetek hát légyszi.
  • predator0
    Lyúly :)
  • trick daddy
    nekem az a vicces a game-ben hogy francia XD (feliat-szinkron) XD
  • predator0
    Azt úgy is megteheted, hogy bemész a főbázisodra (PMC) odamész a csajhoz, aki a monitorok előtt ül és kiválasztod a bribe fraction menüt. Ilyenkor lefizeted az adott frakciót és máris barát lesz :)
    Ha valamelyik küldetés végképp nem megy, akkor probálj keresni magadnak egy társat és csináljátok meg co-opban.
  • rambuu
    Hát basszus, 35%-nál vagyok és most próbálgatom csinálni azt a küldetést amikor 3 házat fel kell robbantani, aztán meg meg kell védeni a templomot!
    PFF az valami hihetetlen hogy milyen nehéz, és ha meghalsz akkor meg, egésszen a küldetést kezdetétől kell elmenni megint a templomig...
    De közbe megcsináltam, azt amikor egy Monster Truck-al kell furikázni, és most ott vagyok hogy mehetek, ahhoz a Misha-hoz vagy kihez.

Ja és most jöttem rá, hogy azok a kékeszöld, küldetések, hogy robbants, vagy ölj azok reput adnak a Fractiokhoz, me én annál az UP-nál már ellenség vagyok és van még ott küldetés, és vissza kell hogy szerezzem a barátságukat.
  • trick daddy
    kösz a komikat belekezdtem komoly lövöldözös , a kopasz-al nyomom .A rombantások naon ász-ok :)
  • predator0
    Én végigvittem. Nekem tetszett, co-opban nagyon élvezetes. Elég sokat játszottam vele, ezért kicsit meguntam :) Félrerakom, ha esetleg lesz hozzá valami új térkép, vagy kiegészítő, akkor újra előveszem.
  • rambuu
    Végig még nem vittem, hanem csak 23%-nál vagyok, de nagyon tuti, a Graf szép, a bazi nagy robbanások főleg.
    A story is érdekes, egyszóval tuti sztem.
    A karaktert, meg te választod ki amikor elkezdet a Campaign-t hogy kivel akarsz menni.
  • trick daddy
    hyy máma lesz meg a game .Ki vitte már végig, és milyen ??Ja és a karaktereket én választom vagy a gép adja ki ???
  • predator0
    ha nem akarsz rajta 4 millát bukni, pl :D
  • Adi
    És csökkenteni mi értelme?:)
  • Adi
    persze:)
  • predator0
    A change wagerral a küldetésért kapott pénzt tudod növelni vagy csökkenteni. Ha elutasítasz egy küldetést, akkor bármikor meg lehet utána csinálni.
  • PoisonChihuahua
    Van LIVE Gold-od?
  • Adi
    még vmi: ti online tudtok játszani, mert nekem azt írja, h nem tud csatlakozni az EA servereihez. De a C and C 3 se tud például. Az is EA szerverekhez csatizik.
  • Adi
    Hali!
    2 kérdésem lenne: ha egy küldit elutasítasz akkor azt már többször nem tudod aktiválni?
    Meg a másik, h van vmi állítási lehetőség a küldetéseknél Ügye van az accept, a decline meg change vmi. Pénzt vagy mi a frászt lehet elállítani?
  • predator0
    Játékosok fórumában keresd meg ugyanezt a topicot.
  • atesszan
    Valaki mondja már meg, hogy a tankból hogy kell kicibálni a fickót? Megütöm az egér 3-assal, utána a 2-es gombbal cibálom a gránátot és leüt. Mit kell csinálni?
  • Rena11
    kösz közben rájöttem volt is csak azt nem tudtam hogy a pda-an át kell váltani a már meglévő dobozoknál