Mercenaries 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
ja vicces hogy a profilnevem is viking, és a játék fõszereplõje is az és egymástól függetlenül. nem tudtam mirõl szól a történet. na de fõleg emiatt is tetszik. norse wind.... jó kis gém. segítsetek hát légyszi.
Ha valamelyik küldetés végképp nem megy, akkor probálj keresni magadnak egy társat és csináljátok meg co-opban.
PFF az valami hihetetlen hogy milyen nehéz, és ha meghalsz akkor meg, egésszen a küldetést kezdetétõl kell elmenni megint a templomig... <#szomoru1>#szomoru1>
De közbe megcsináltam, azt amikor egy Monster Truck-al kell furikázni, és most ott vagyok hogy mehetek, ahhoz a Misha-hoz vagy kihez.
Ja és most jöttem rá, hogy azok a kékeszöld, küldetések, hogy robbants, vagy ölj azok reput adnak a Fractiokhoz, me én annál az UP-nál már ellenség vagyok és van még ott küldetés, és vissza kell hogy szerezzem a barátságukat.
A story is érdekes, egyszóval tuti sztem.
A karaktert, meg te választod ki amikor elkezdet a Campaign-t hogy kivel akarsz menni.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
2 kérdésem lenne: ha egy küldit elutasítasz akkor azt már többször nem tudod aktiválni?
Meg a másik, h van vmi állítási lehetõség a küldetéseknél Ügye van az accept, a decline meg change vmi. Pénzt vagy mi a frászt lehet elállítani?
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
nem igazán tudok angolul, és nem tudok rájönni mit kell csinálni?
A kiképzõ pály után amikor a villába kell menni mindig lefagy a játék vagy kilép belõle.Valaki nem tudja hogy ez minek van?ha valaki tudja írjon!Elõre is köszzzzzzz!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Nekem bejön nagyon, annyira még Bugot nem vettem észre, igaz még csak ott tartok hogy meglett a fõ bázis.
Emigy nagyon érdekes, a kicsi MI bakik annyira nem érdekelnek, és a GRAF meg szerintem elég szép egy ilyen stílusú játékhoz képest.
Ahhozképest hogy a kritikusok lehúzták a játékot szerintem qrvahangulatos😄
Mondom aki a grafikai bugokon meg a kicsit hülyécske MI-n túlteszi magát és átviszi az elsõ fél órát amíg meg nem szerezzük a fõhadiszállásunkat,onnantól egy egész frankó kis game-val játszhat😊
Most épp helikopterrel kaszálom a parasztokat meg gyüjtögetem a célpontokat😊
Elsõre csípte a szemem a sok grafikai bug,de már nem is figyelem annyira,mert hangulatos kis csapatgatás megy😄
No meg az hogy qrvasokféleképpen meglehet oldani egy feladatot...vagy 10emeletes háztetején volt 3 célpont énmeg szartam az egészbe és légicsapást kértem a házra...Összedõlt az egész kiba* jóvolt😄
A mesterséges int....Hát jócskán bele lehet sajnos kötni,rengetegszer síkhülye,egyébként tökátlag.
Aki ezeken túl tudja magát tenni,az viszont egy egész kellemes kis hent játékkal játszhat,elég sok 5letes megoldással. Hent,mert gyakorlatilag nagyon lopakodni/gondolkodni nem kell,futás közben ellenfél írtás,fedezékbebújás nincs (a gombnyomós célzásnál legugol az ember,ennyi), és erõsen ki van hangsúlyozva hogy szinte minden rombolható (pl airstrike kisfalura...elég korrektül néz ki....Amíg a roncsokat nem látjuk😊 )..
Lehet pénzt,naftát alkatrészeket gyüjtögetni,felbérelni szerelõt,zsoldosokat helikopterpilótát,mindenfélét.
A hangok....Nincs itt gond,de állandó zene van a játékban,na azt fél óra után kikapcsoltam,elkezdett idegesíteni...
Jármûválaszték egész korrekt,a szerelõ okosítani tudja õket/alkatrészekbõl újakat összerakni,stb...
Nállam a game olyan 7.5 pont,akit nemzavar a butácska MI és a rondácska grafika (azért vicc,ennél sztem mindkét konzol jóval többet tud) az ellehet vele ha szereti a hentelõs pörgõs játékmenetet némi gta beütéssel.
Nekem is a napokban lessz meg, remélem nekem is tetszeni fog, már nagyon untam magam, me se Juliusban se Agusztusban nem volt semmi se, és most itt van ez remélem jó lessz!
Bár régebben, nem igazán tetszett, de most már halálra unom magam, muszály valamit nyomatni.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ