157
Mercenaries 2 World In Flames
  • bexinho
    Hello!
    Bunkeres résznél tartok, de megakadtam. A bázist szét lőttem, már csak a bunkerral kéne fogalkoznom, de sajnos nem tudom h mennyek tovább.
    Segítsetek légyszi!
  • Pákozd
    heló! Egy kis segítség kéne. Elakadtam amikor három bunker bombát kéne elvinni valahova, hogy majd lebombázzák a bunkert vele. A Mishát nem találom a helyén ill, sehol sem. és csak össze vissza cipelgetem a helikopterrel a bombákat már voltam mindenhol szinte és "kiirtottam" mindenkit. Hova kell vinnem a bombákat?
    A utasítás ez: Objectíve added:Extract the Bunker Busters (0/3)
    Segitestek nekem KÖSZI!
  • roli33
    üdv!
    nekem az a problémám hogy mindig lefagy:(
    de csak a klippek, amikor játszok akkor nem.
    miért lehet?
  • predator0
    Ez a konzolos, itt ilyen problémák nincsenek :)
  • koj
    Kéne egy kis segytség. Feltelepítem, majd el akarom indítani, és valami reguisztrációs kódot kér. mit kell beírni?
  • Devidbecsi
    Helló mindenkinek!
    Én egy kis segítséget szeretnék tőletek kérni. Végigvittem a sztorit és a mellékküldetések nagyrészét. DE! a kínaiak küldetéseit nem adja meg és a házamban a helikopteres is eltünt. amit meglehet csinálni küldetést megcsináltam, de ígyis 99% a játék. Valaki segítsen légyszi. Választ előre is köszönöm.
  • zolikazer
    Köszi megtaláltam. Még 1 kérdésem lenne, 44%-nál tartok és nem találok csak challange küldetéseket, ilyenkor h lehet továbbhaladni a storyval?
  • predator0
    Persze. A saját bázison menj a komputer előtt ülő csajhoz. Fiona a neve, ha jól emlékszem. Van egy menü, amiben le tudod fizetni a frakciókat.
  • zolikazer
    Hello elég rosszba lettem az UP-al h lehet visszanyerni a barátságuk?
  • jonnyman
    thx
  • predator0
    Engedd ki a helikopter csörlőjét, azt hiszem az d-padon a balra lesz az. Azzal tudsz tárgyakat felemelni.
  • jonnyman
    CSa! A misha kocsiját visszaszerzős pályán eccerüen nem találok semmi megoldást h a kocsit hogy hozzam el a kaloz szigetről:( Az a helyzet hogy helikopterrel nem tudom felvenni, nem is irja hogy fel tudná venni a kocsit, a hajora meg nem tudok ráálni :( Egyéb ötlet? Előre is köszi!
  • predator0
    Foglalj el egy ellenséges helikoptert. Vagy probálkozz hajóval, ha ez nem megy. A destroy bilboards azt jelenti, hogy semmisitsd meg az óriásplakátokat.
  • Örm
    Hello!
    A Mercenaries 2-ben annál a küldetésnél amikor egy helikopter elvisz egy helyre és föl kell robbantani egy bunkert majd 10 perc alatt vissza kell érni a bázisra ott, hogy kell visszamenni? Mert helikoptert nem tudok hívni, és uton meg nem elég a 10 perc. A PLAV-nál mik azok a destroy bildoards-ok?
  • predator0
    Nem emlékszem erre a küldetésre, mert régen játszottam a játékkal, de nagy általánosságban tárgyakat a helikopterrel lehet felemelni és hurcolászni :)
  • jonnyman
    Hello! Vki tudna segíteni nekem? Elakadtam a jatekban. Mikor Misha kocsiját kell megszerezni a kalozszigetről. A kérdésem hogy a kocsit hogyan lehet elhozni a szigetről??? Aki tudja léci irjon! Előre is köszike
  • PoisonChihuahua
    ...
  • Xreactor
    De akkor rossz helyre írtam..sorry.
  • Xreactor
    PC :-P
  • PoisonChihuahua
    A nyakamat rá, hogy PC....
  • predator0
    PS3 vagy Xbox verzió?
  • Xreactor
    szevasztok, olyan problémám lenne hogy amikor elinditom a játékot a EA games-es logonál amikor bejön megfagy...esetleg tud vki vmi megoldást? :-S
  • predator0
    1. Warez jellegű kérdéseket épeszű ember ott kérdez, ahonnan letölteni a lopott verzióját...
    2. Ez konzolos topic, amihez nyilvánvalóan nincs crack. Ugyanennek a játéknak van pc-s topicja is.
  • Rhece Phice
    Ja és ha valaki tudna v1.1-es CRACK-et az nyugodtan szólhat,nagyon megköszönöm!
  • Rhece Phice
    Csáó! Nyugi nálam is ugyanez a probléma,ha be akarja tölteni kiírja,hogy one or more savedgames are corrupted vagy vmi ilyesmi.Ez azért van mert olyan hülyén csinálták meg,hogy a dokumentumba ahova menti csak angol betűk lehetnek(se számok,se ékezet se semmi).Nálam a felhaszn.névben van ékezet( Balázs) és a game csinál egy újat(ahova menti a játékot):Bal£zs.Tehát itt már bukta,mert ha átnevezem akkor meg csinál egy újat.A megoldás az h letöltöd a v1.1 patch-et,de ha nem boltba vetted a játékot(szal töltötted mint én) akkor szarra nem mész vele,mert kéne egy crack ami a patchelt fájlokhoz van de olyat még nem csináltak...szóval ez van.én speciel várok a crack-re addig meg Brothers in Arms Hell's Higway...
  • Sickboy2
    Hellótok. ÉN pc-n játszok ezzel a játékkal és eléggé bejön de valamiért nem tölti be a mentéseimet. Pedig el van mentve azt látom de mégis amikor ujra belépek a játékba azt irja ki hogy több mentés is van, vagy mit. Légyszi segitsetek ötletem sincs mit kéne tenni.
  • predator0
    Ez minden játéknál így van konzolok esetén, nem tudok olyanról, amiben LAN co-op is lenne. Szóval a válasz: igen, kell.
  • geristar
    Ha co-op módban akarom nyomni mindenképpen kell gold live?
    Nekünk van otthon 2gépünk ha csak összekapcsolom őket nem elég?
    Mindenképpen kell csatlakozni a live-hoz?
  • jinmaster
    nem tudna vki valami tipped adni az elso helikopteres kuldihez mikor a pilotat kell megszereznem (Ewan).mindig lelonek
  • predator0
    Support menü, fel vagy lefelé nyíl a d-padon.
  • attilass
    Hellotok még mindig DESTROY THE BUNKER pályánál vagyok elakadva . Hogy pékekébe kell elöveni bunker buster rakétát.Probáltam mindent vagy csak én bénázok vele egyit?
  • diamond35
    ja csak azért mert amikor nézem a videókat (youtube) mindig ez a kettő van nála :D
  • PoisonChihuahua
    Már miért kéne csak azt a kettőt használni? Fel lehet venni bármilyen fegyvert. (Carbine, SMG, stb.)
  • diamond35
    Annál a fő alaknál van a rakétavető meg1 AK.A kérdésem hogy mindig csak azokat a fegyvereket lehet használni azta 2-őt?
  • rambuu
    Van nállad egy bunker buster rakéta azt küld rá.
  • attilass
    Valaki meg tudná mondani mit kell csinál Mercenaries 2 DESTROY THE BUNKER pályában.
    Elsö részét meg tudtam csinálni. Amikor három bombát el kell lopni de bunkerel ne tudok mit csinálni.
    itt pár kép http://data.hu/get/660567/Desktop.rar.html
  • rambuu
    Na 80%-on befejeztem végleg!
    Ha az AN-nél fejezzük be a játékot, akkor a végén Chinánál már nem lehet semmijen küldetést csinálni, gondolom fordítva is ez van.
    Így már nállam csak a Chalange-es küldetések maradtak, azokat meg nincs kedvem végig játszogatni, így végre rá térhetek a jó kis Star Wars Force Unleashedre!!!

UI: Aztán meg jöhet a Hells Highway.
  • rambuu
    Ha kész vagyok vele!
    Már mint a Story-val, me emígy még csak 78%-on vagyok.
    De azt nem értem, hogy a végén lehet választani hogy az AN-el vagy China-vaé fejezed be?
    Me én az AN-el fejeztem és akkor...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ... a vége az volt hogy Solano bunkerére rá kellett dobni egy atombombát, és aztán meg bent a Helikopterbe harcolni vele, majd a videóba le lőttem és vége lett.

Ez a vége hogy ha China-val is végig csinálja valaki?
  • playstationchip
    [moderálva]
  • rambuu
    Hát sztem megölik az alakot, me sztem ott akadtál le amikor abba a kis házikoba kell bevinned, az alakot annak a gyár közepén.
    Na és ott egy idő mulva kijön a csávó a házbó hogy vidd tovább és ha ott nem figyelsz rá akkor megölik!