157
Mercenaries 2 World In Flames
  • norbi2fraktal
    tömörítve van!!!! csak annyi az egész
  • predator0
    Én nem tudom, te mennyire értesz ehhez, de a torrentfájloknak legjobb tudomásom szerint nem rar a kiterjesztésük.
  • morgomedve
    köszi:)
  • Seth
    Ez szerinted itt a konzol verziónál ki a francot érdekel??
  • norbi2fraktal
    innen lehet letölteni (torrent file)---PC-verzió 7Giga körül van és a seed az nagyon ott van :::: http://rs219.rapidshare.com/files/143410204/Merc_2.rar és szedjétek bátran mer müxik, a crackot ne a játék telepítőjéből másoljátok hanem a tömörített file-k mellet levőt!!
  • Skyline
    Amikor a repülőpilótát akarod megszerezni az a missziója,hogy szerezz 3 bunkerbustert (jelöli a térkép) aztán nbunkerrobbantás...Onnantól találni is lehet venni is vmelyik frakciónál és használni is.
  • predator0
    A mellette lévő konténereket pakolgasd egymásra a körön belül, aztán rakd erre a dobozt.
  • morgomedve
    bocs a hülye kérdésért, de az elején amikor helikopteres edzés van, akkor mit kell csinálni amikor azt mondja vegyem fel a szerelődobozt és tartsam 5 méterrel a talaj felett 5 percig?
    nem igazán tudok angolul, és nem tudok rájönni mit kell csinálni?
  • Rena11
    a bunker buster-rt majd késöbb venni lehet vagy találni olyat ?
  • PoisonChihuahua
    Valószínüleg megint egy PC-s tévedt ide.
  • predator0
    Milyen platformon?
  • Szpecnyaz
    hello
    A kiképző pály után amikor a villába kell menni mindig lefagy a játék vagy kilép belőle.Valaki nem tudja hogy ez minek van?ha valaki tudja írjon!Előre is köszzzzzzz!
  • Rena11
    nekem mindig sikerül a hijack :P
  • predator0
    Hát, én már olyan részeknél tartok, ahol az esztelen lövöldözés, ami az elejét jelentette felejtős :) Keményen taktikázni kell, főleg, hogy vannak olyan egységek (kínai tank az egyik), aminél akárhogy gyepálom a megfelelő gombot sosem sikerül a hijack. Plusz mindenféle védelemmel vannak tele, amitől nem lehet légitámadást alkalmazni, csak ha megsemmisítjük ezeket az egységeket.
  • rambuu
    Na elkezdtem én is a játékot!
    Nekem bejön nagyon, annyira még Bugot nem vettem észre, igaz még csak ott tartok hogy meglett a fő bázis.
    Emigy nagyon érdekes, a kicsi MI bakik annyira nem érdekelnek, és a GRAF meg szerintem elég szép egy ilyen stílusú játékhoz képest.
  • predator0
    Az MI annyira nem is hülye, tekintve a mennyiségükre :D Mondjuk egyszer volt olyan, hogy bekértem egy helikoptert, erre az okos pilóta felrakta egy kisebb ház tetejére :D Még szerencse, hogy a közelben volt egy teherautó azon keresztül fel lehetett jutni.
  • Skyline
    Nem toltam coop-ban még majd vmikor ha vki hajlandó lesz rá:)
    Ahhozképest hogy a kritikusok lehúzták a játékot szerintem qrvahangulatos:D
    Mondom aki a grafikai bugokon meg a kicsit hülyécske MI-n túlteszi magát és átviszi az első fél órát amíg meg nem szerezzük a főhadiszállásunkat,onnantól egy egész frankó kis game-val játszhat:)
  • predator0
    Jaja, vagy C4-gyel megpakolod és azzal robbantót le, akár helikopterrel is le lehet gyalulni, ha van megfelelő rakétája, a kisebb célpontokat tankkal is :D Co-opban toltad már? Sokkal, de sokkal jobb. Ahogy haladok (bár leginkább haladunk a jó szó) tényleg egyre brutálisabb, egyre több jármű és egyéb lehetőség nyílik meg.
  • Skyline
    Én játszom és egyrejobban bejön!
    Most épp helikopterrel kaszálom a parasztokat meg gyüjtögetem a célpontokat:)
    Elsőre csípte a szemem a sok grafikai bug,de már nem is figyelem annyira,mert hangulatos kis csapatgatás megy:D
    No meg az hogy qrvasokféleképpen meglehet oldani egy feladatot...vagy 10emeletes háztetején volt 3 célpont énmeg szartam az egészbe és légicsapást kértem a házra...Összedőlt az egész kiba* jóvolt:D
  • PoisonChihuahua
    Én játszanék, de még nem jött össze a pénz. :( Addig is játszok majd a vadiúj Xbox-os Merc1-el. Ma rendeltem meg valszeg jövőhéten megérkezik. :) A Mercenaries nagy kedvencem, amióta először láttam (PS2-n már szénné toltam), teljesen beleszerettem.... PS2-re és 360-ra is meg szeretném majd venni (majd valamikor.....).
  • predator0
    Ehh... senki sem játszik ezzel a játékkal? :)
  • predator0
    Nem.
  • csoola
    1 gépen lehet tolni co-opban?
  • Skyline
    Na akinek csípi a grafika a szemét és a grafikai bugok,várjon amíg esik az ára vagy meg se vegye...Vannak dolgok amik szép"ecskék" benne,de egyébként ronda,és bugos a graf,tele textúrhibával/földfelett lebegő roncsokkal,stb...
    A mesterséges int....Hát jócskán bele lehet sajnos kötni,rengetegszer síkhülye,egyébként tökátlag.
    Aki ezeken túl tudja magát tenni,az viszont egy egész kellemes kis hent játékkal játszhat,elég sok 5letes megoldással. Hent,mert gyakorlatilag nagyon lopakodni/gondolkodni nem kell,futás közben ellenfél írtás,fedezékbebújás nincs (a gombnyomós célzásnál legugol az ember,ennyi), és erősen ki van hangsúlyozva hogy szinte minden rombolható (pl airstrike kisfalura...elég korrektül néz ki....Amíg a roncsokat nem látjuk:) )..
    Lehet pénzt,naftát alkatrészeket gyüjtögetni,felbérelni szerelőt,zsoldosokat helikopterpilótát,mindenfélét.
    A hangok....Nincs itt gond,de állandó zene van a játékban,na azt fél óra után kikapcsoltam,elkezdett idegesíteni...
    Járműválaszték egész korrekt,a szerelő okosítani tudja őket/alkatrészekből újakat összerakni,stb...
    Nállam a game olyan 7.5 pont,akit nemzavar a butácska MI és a rondácska grafika (azért vicc,ennél sztem mindkét konzol jóval többet tud) az ellehet vele ha szereti a hentelős pörgős játékmenetet némi gta beütéssel.
  • Rena11
    van 1 kicsi gta beütése
  • rambuu
    Na az jó!
    Nekem is a napokban lessz meg, remélem nekem is tetszeni fog, már nagyon untam magam, me se Juliusban se Agusztusban nem volt semmi se, és most itt van ez remélem jó lessz!
    Bár régebben, nem igazán tetszett, de most már halálra unom magam, muszály valamit nyomatni.
  • predator0
    Na, én kiprobáltam, tök jó, olyan dolgok vannak benne, amit én még játékban nem láttam (ez persze lehet engem minősít), mindenesetre emiatt nagyon bejön nekem, a teljesen szétrombolható környezet csak hab a tortán :)
  • predator0
    Probálta már valaki? Milyen? Én ma fogom megvenni.
  • SötétBarom
    Benéztem
  • rambuu
    Ilyen helyt lehet beszélni rolla, csak közösségi fórumokon nem, mint pl. xbox360, playstation 3, meg ilyen helyeken, de direkt a játék topikjában lehet.
  • rambuu
    De az a PC-s topik!
  • PoisonChihuahua
    fórum / Konzolosok fóruma >>/
  • PoisonChihuahua
    Attól, hogy láttad az még nem azt jelenti, hogy engedélyezett!

WAREZ = BAN!!!
  • SötétBarom
    vanmá ilyen.

itt-e
  • Victor1103
    Tiltott?Érdekes mert én ma több mint 3 topicban láttam torrentet meg hozzá vezető linket...
  • Palinko
    az sgn tiltott a warez, nem tudtad?
  • rambuu
    Na ez is megjelent, már mint Warezon!
    Mercenaries.2.World.In.Flames.PAL.X360-Allstars

De aszondják, hogy van vele valami bibi, valaki levette már és próbálta?

És valaki Demorol tud-e valamit, hogy lessze egyáltalán?