Google Chrome

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Airbus A380
Annak semmi köze a Chrome-hez 😊 A GOOGLE is õrzi az adataidat nem kell bedõlni mindennek.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

JoeFromHun
Nem tudom ki hogy van vele.. de én nekem eddig a Chrome-ból az
SRWare Iron Project volt a leg szimpatikusabb. Jól szalad és nagyon biztonságos.. figyelve az adatvédelemre.

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Jim Morrison
meg csak most tettem fel, de szerintem mar mehetne is bannerba(baromi jo):iMacros

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
jaaa, igen 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
azt pontosan nemtom, de szerintem nekem is gyorsabb (sokkal)

Airbus A380
Ez már frissül magától ?

köszi.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Jim Morrison
szerintem innen

Airbus A380
honnét tetted fel?

RETROB0Y
Hát felraktam a dev channel Chrome 9-et.

Úgy veszem észre ez rohadt gyors lett!!

Nekem nagggyon bejön ez a kiadás most. Régen a stable channelt használtam de ez mintha sokkal fürgébb lenne.

windowsban nézd meg, hogy jól van-e beállítva az idõ/dátum
Jim Morrison
ugyanezt probaltad? (ugyanigy)

FZoleee
semmi, megvan, bocs 😄
FZoleee
most raktam fel a chrome-ot, meg pár kiegészítõt, viszont egy gondom van... importálást megnyomom, hogy ff-bõl átvegye az adatokat, de se a könyvjelzõket, se a jelszavakat nem veszi át... ki tudja mi a baja? :S
Aquir
itt gond nélkül megy

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Montanosz
sziasztok!

olyan problémám lenne hogy a gmail amikor megadom a jelszot, azonosítót folyamatosan átirányítást ír és nem töltõdik be, hanem csak a fehér oldal látszik. csináltsm karbantartást de továbbra is ez van.
illetve minden más böngészõbõl betudom tölteni.

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Aquir
kisupdate

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

pxxl
újra raktam az xp-t, és a chrome-ot, és van egy kis problémám...
minden fájl letöltésnél úgy kezdi, hogy pl 'unconfirmed 21872' a fájl neve, leokézom, és utána azt írja hogy "Az ilyen fájlok kárt okozhatnak stb" -> mentés és akkro kezdi el lementeni. ezt chromeban kell beállítani? mert nemnagyon találtam :/ vagy csak a vírusírtó hiánya miatt van?

All hail the double x!

pxxl
régi gép, kellett rá a win2000 egy program miatt, vagy mi. aztán most be kellett üzemelni, de rájöttem, hogy ebben van mégegy winyó, amin viszont xp van 😄 úgyhogy biosban átállítottam a bootolást, és violá itt egy xp 😄 sp2 -.-

All hail the double x!

Aquir

pxxl
nah nem is tudtam hogy a win2000-et nem támogatja a chrome 😞 most mi lesz, marad az óckúl ie <#sir>

All hail the double x!

Aquir
ok, egyébként nagyon egyéni kívánságnak tûnik, mert chrome-ban csak a kiterjesztéseket illetõen csak az ikonok azok, amik interakció nélkül is látszanak a böngészõben.

Rage47
lck
Meg lehet próbálni az about:labs -ban beállítani a hardveres gyorsítást. Ez javíthat, de nem minden gépnél és nem minden verzióval mûködik.
Mike
tetszik a chrome, baromi gyorsan indul el, a felülete is kényelmes, egyszerû
egy bajom van vele, scrollozásnál oldalanként scrolloz

leszedtem hozzá a SmoothScroll - Verzió: 0.6.1 -t, de nem sokat segített

máshol a scroll normálisan mûködik

mit lehet ezzel kezdeni?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Konkrétan nem az a célom, hogy msnezni tudjak a chromeba, hanem csak annyi, hogy a partnereimet, egy kicsi, nem zavaró helyen látni tudjam...

Aquir
jah

Rage47
2 füllel (+pár kieg.) kb. 300 megát eszik a Chrome, ez normális?😊
Aquir
nem jók? hm

Már próbáltam õket, reménykedtem valaki tud valamit, amit én nem... 😞

Aquir
ki kell próbálni õket
1.

2.
3.
4.

Üdv!

Létezik olyan plugin, amivel látni tudom az msn partnereimet???

Aquir
WOT-ot használom csak. ezt a topikot jónak is jelzi :p

Airbus A380
Gondolom 1iket se használod. A wot sokat nem ismer az AVG-é meg szinte mindent jónak jelöl... ide értve a rázósabb oldalakat is.<#whatever>.

Bár ezt a wot-ot nagyon ajnározzák.

Ezért is tettem fel kipróbálni.

Aquir
nincs összehasonlítási alapom. Egyszerûen ne légy hülye

Airbus A380
Melyikbe jobb bízni a wot-ba vagy az AVG cuccába?

Aquir
olyan felhasználók értékelését látod mint TE. úgyhogy ne csodálkozz 😛

Airbus A380
Van ez a WOT nevû valami mennyíre biztonságos? 1 csomó oldalt nem ismer amit az AVG hasonló szoftvere (nekem a vírusírtóba van) ismer és megmondja jó e vagy nem a wot mer az általam beírt dolgok 70%-ra ? jelet tesz hogy "passz" .

oO VinyuS Oo
Pér napja chrome alatt összeborul a facebook felhasználói felülete. tudja valaki mitõl lehet?

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

Airbus A380
nem chrome bõvitmény bármien böngészõ alól jó.link

Italo4ever
hi

yuetube letolto bovitmeny kellene nekem,idaig ezt hasznaltam,de eltuntettek :/

thx

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

Shep
Köszi szépen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

OKés köszi akkor szokogatom 😊

Rage47
észre sem vettem, mert magától frissített😊
nem lehet, de ha megszokod, rájössz, hogy sokkal jobb így
Hello

Most tervezem az átállást egy dolog hiányzik nekem nem tudom van-e megoldás rá, a füleket valahogy alulra lehet tenni?

Köszi a válasz elõre is.

Airbus A380

miért akarsz azzal szenvedni? nem lehet egyébként, a csavarkulcsos menübõl elérsz mindent
fájl,szerkesztés,nézet,eszközök,sugo,stb
Rage47
https://chrome.google.com/extensions/detail/mblbciejcodpealifnhfjbdlkedplodp
Shep
Mi annak a kiterjesztésnek a neve ami a http://...... formátumú szöveget automatikusan linkké alakítja?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!