Google Chrome
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
8-as dev.-re rátettem a hardveres gyorsítást ( about:labs ) és normálisan görget ! 2 éve vártam rá!
A róka meg tudja csak már nem vagyunk túl jóba!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
All hail the double x!
Linket esetleg tudnál nekem hozzá adni?
Köszönöm elõre is!
Üdv:Joe!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
All hail the double x!
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
csak megadol neki egy mûködõ proxyt, aztán csak rákattintol az ikonjára amikor használni akarod
most olyna kéne, hogy nem lehet beállítani, hogy bizonyos honlapok x proxin jöljenek be? van a gépen egy http tunel progi, amibe be van állitva valami, ezzel lehet kikerülni koliba a torrent tiltást 😄
csak a sorozatjunke honlap is le van tiltva, css meg semmi kép nemjön be csak maga a honlap szöveggel, és ugy elég üres.. :|
Shep: milyen verzió? próbáld ki a bétát, vagy töröld le teljesen és rakd újra, hátha
Csak nekem van vele probléma?
Ez nagyon idegesítõ, és nem tudom, hogy mi lehet a problémája, de az asztali gépem mellett a másik két laptopomon is ugyanez a jelenség tapasztalható.
Valaki találkozott már ezzel a hibával?
What about the forests?
Engem egy funkció hiánya zavar csak nagyon, amire máig nem találtam megoldást. Más fórumon már lehurrogtak, hogy felesleges dolgot akarok, meg minek, de nekem igenis fontos és szükséges😊 Hátha ti tudtok nekem segíteni.
Számomra nagy hiányosság a látogatott weboldal címeinek tárolása és listázása, ami a többi böngészõnél a címsorból lenyitható listából érhetõ el.
A history a chromeon belül nekem elég kényelmetlen, mert iszonyat káoszos (ugyan az a cím kismilliószor szerepel a látogatások számától függõen, meg az egy weboldalhoz tartozó aloldalak is bõvítik a listát).
Olyan bõvítmény létezik, ami a begépelt webcímeket megjegyzi és listába menti?
Vagy esetleg egy olyan history kezelõ, ami az összes -egy azon oldalhoz tartozó- elõzményt a weboldal címeként megjelölve egy csoportba teszi? Tehát, mondjuk sg.hu látszik a listába és minden ahhoz tartozó oldallátogatás azon belül egy csoportban, mondjuk ez a csoport lenyitható lenne és elrejthetõ.
Elõre is köszi!
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Mert hogyan tudja akkor a keresést kiegészíteni az ûrlapkitöltés, amikor én úgy látom hogy csak elõre beírt dolgokat egészít ki?
What about the forests?
Elsõre nagyon ritkán jelennek meg az oldalak, csak 2-3szori "refresh" után.
pl: http://ekonyvolvaso.blog.hu/
Chrome verzió: 6.0.472.63
Erre senki nem tudja a választ?
Vagy nem is lehet beállítani? Elég idegesítõ, mert nem találom...
What about the forests?
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
A Google is megvan, kösz szépen! 😊
Esetleg még az a problémám, bár ez már csak apróság, hogy ha az utolsó fület is bezárom, akkor ne lépjen ki a programból, csak visszamenjen a Leggyakrabban látogatott részre. Bár ez gondolom így van programozva, majd hozzászokok.
Keresõ: A címsorba beírod a keresési kifejezést és entert nyomsz. Beállíthatod hogy melyik keresõszolgáltatást akarod használni, illetve a keresési ajánlatokat ki tudod kapcsolni ha zavar.
nem kell megnyitni a google.hu-t mivel a címsorba kell beírni a keresendõ szót (ez az Omnibar=címsor + keresõ egyben), de ha rögtön kiegészíti azt egy gyakran látogatott oldal címére, csak nyomsz utána egy backspacet, és annyi