Google Chrome

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mit értesz menüsáv alatt?
sziasztok fiuk-lányok.legyetek szívesek segiteni abban hogy,hogyan kell a google chrome kezdölapra beállitani a MENÜSÁVOT?.......köszi elöre is sziasztok!!!!!!!
Aquir
k

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

lck
Elég régi gépem van, és mindig zavaróan szaggatott volt a görgetés olyan oldalakon amik sok képet ( flash objektumot ) tartalmaztak. Simított görgetésnél, de nélküle is ez volt. Operával, FF-al és IE9-cel is jobb volt mint Ch alatt. Gondolom a gépem az oka mert mások nem nagyon panaszkodtak erre, sõt amikor beírtam mindig UFÓ-nak néztek. És most a hardveres gyorsítás bekapcsolása, úgy néz ki megoldotta ezt.
Aquir
ez a géped miatt? vagy ez simított görgetés? (bár ez utóbbit amúgy sem használtam sehol mert nem jött be)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

lck
NA VÉGRE !
8-as dev.-re rátettem a hardveres gyorsítást ( about:labs ) és normálisan görget ! 2 éve vártam rá!
a beállításoknál az elmentett jelszavak mellett van egy lista a kivételekrõl, azon lehet rajta van
JoeFromHun
Enegm is érdekelne,hogy bizonyos oldalakon fel sem ajálja a jelszó megjegyzést... Ez miért van?
A róka meg tudja csak már nem vagyunk túl jóba!

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

akyyy
valaki monjdsa meg hogy firefox miért jegyzi meg a neptun kódomat, a chrome, meg miért nem?😞

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

pxxl
link <#wave>

All hail the double x!

JoeFromHun
Pontosan melyik verzióban van benne?
Linket esetleg tudnál nekem hozzá adni?

Köszönöm elõre is!

Üdv:Joe!

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Basic
Nincs leírva h miért, de mindenképpen kár érte.

Airbus A380
Le van írva a cikkbe.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Rage47
de miért?😞
pxxl
7-es bétában benne van, be is van kapcsolva -> marad az a gépen <#nevetes1>

All hail the double x!

Airbus A380

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

valahogy rá lehet venni szerintem azt is, csak nem tudom, hogy
akyyy
olyan nicns hogy csak bizonyos honlapján használja?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

próbáld ki egy portable-ben, más tippem nincs, gondolom a billentyûzet jó, ha másban nincs gond
Shep
Ja egyébként 6.0 akármi amire azt írja a legfrissebb.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Új a win és újra lett rakva a chrome is, de ugyanaz a hiba sajnos. Bétát nem igazán szoktam próbálgatni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

van egy proxy switchy nevû kiterjesztés, használtam már párszor
csak megadol neki egy mûködõ proxyt, aztán csak rákattintol az ikonjára amikor használni akarod
akyyy
valamit leltem amivel elvileg jó.

most olyna kéne, hogy nem lehet beállítani, hogy bizonyos honlapok x proxin jöljenek be? van a gépen egy http tunel progi, amibe be van állitva valami, ezzel lehet kikerülni koliba a torrent tiltást 😄

csak a sorozatjunke honlap is le van tiltva, css meg semmi kép nemjön be csak maga a honlap szöveggel, és ugy elég üres.. :|

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

ez nem olyan? (sose használtam last.fm-et)

Shep: milyen verzió? próbáld ki a bétát, vagy töröld le teljesen és rakd újra, hátha
Shep
Az mitõl lehet, hogy Chrome alatt egyes gombok idõrõl idõre egyszerûen nem mûködnek pár percen keresztül, hiába nyomom õket? (más alkalmazásba átlépve semmi gond) Ilyen gombok pl.: á, ALT.

akyyy
meg azt be lehet állítani hogy egy bizonyos oldal (sorozhatjunkie) valami stocks5 féle proxit használjon?

akyyy
nincs chromhoz olyan plugin amivel ha pl youtubon nézek egy videót, és az megtalálható last.fm-en akkor beirja hogy azt hallgatok, mint az a winamp plugin 😄

és más böngészõvel jó? nálam nincs semmi gond amúgy
Erre senki semmit?
Csak nekem van vele probléma?
mflex
Nem értem miért, de nekem napjában többször is "eljátssza" a böngészõ, hogy tölt és tölt egy bizonyos oldalt, de ilyenkor már a többi fül frissítésesénél is ezt csinálja, elõször azt hittem, hogy szarakszik a net, de újraindítás után, mint a villám betölt mindent.

Ez nagyon idegesítõ, és nem tudom, hogy mi lehet a problémája, de az asztali gépem mellett a másik két laptopomon is ugyanez a jelenség tapasztalható.

Valaki találkozott már ezzel a hibával?

What about the forests?

Aquir
Mit nem értesz? Mondom hogy ez nem azt jelenti amit jelöl:

Ability
Nem értettem a kérdést. Az Omnibarról van szó, elkezdesz benne pötyögni, Google-ön rákeres, kiadja a javaslatokat vagy kiegészíti a webcímeket (találtok+google keresés). Az ûrlapok más dolog, a kettõ elkülönül.
Aquir
viszont ezzel nem magyaráztad meg azt amit kérdeztem....

Pano
Sziasztok!

Engem egy funkció hiánya zavar csak nagyon, amire máig nem találtam megoldást. Más fórumon már lehurrogtak, hogy felesleges dolgot akarok, meg minek, de nekem igenis fontos és szükséges😊 Hátha ti tudtok nekem segíteni.

Számomra nagy hiányosság a látogatott weboldal címeinek tárolása és listázása, ami a többi böngészõnél a címsorból lenyitható listából érhetõ el.
A history a chromeon belül nekem elég kényelmetlen, mert iszonyat káoszos (ugyan az a cím kismilliószor szerepel a látogatások számától függõen, meg az egy weboldalhoz tartozó aloldalak is bõvítik a listát).
Olyan bõvítmény létezik, ami a begépelt webcímeket megjegyzi és listába menti?
Vagy esetleg egy olyan history kezelõ, ami az összes -egy azon oldalhoz tartozó- elõzményt a weboldal címeként megjelölve egy csoportba teszi? Tehát, mondjuk sg.hu látszik a listába és minden ahhoz tartozó oldallátogatás azon belül egy csoportban, mondjuk ez a csoport lenyitható lenne és elrejthetõ.
Elõre is köszi!

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Ability
Az a címsorra vonatkozik. 😉
Aquir
Rendben, én pont azért írtam mert megláttam Ability válaszát, és arra gondoltam a "keresések kiegészítése" lesz az, hiszen benne van a nevében.
Mert hogyan tudja akkor a keresést kiegészíteni az ûrlapkitöltés, amikor én úgy látom hogy csak elõre beírt dolgokat egészít ki?

mflex
Jah, ez be volt pipálva, én is erre tippeltem, de Ability által javasolt volt a megoldása.

What about the forests?

mflex
Köszi szépen, ez volt a megoldás, rá nem jöttem volna! 😊

What about the forests?

Másnak is vannak problémák a *.blog.hu oldalak betöltõdésével?
Elsõre nagyon ritkán jelennek meg az oldalak, csak 2-3szori "refresh" után.

pl: http://ekonyvolvaso.blog.hu/

Chrome verzió: 6.0.472.63
Aquir
Csavarkulcs -> Beállítások -> A motorháztetõ alatt -> "A keresések és a címsorba beírt webcímek automatikus kiegészítése". Ha be van kapcsolva, akkor egyebet nem tudsz tenni

Ability
Csavarkulcs -> Beállítások -> Személyes dolgok fül -> Ûrlapok automatikus kitöltése
mflex
Hali!

Erre senki nem tudja a választ?
Vagy nem is lehet beállítani? Elég idegesítõ, mert nem találom...

What about the forests?

Airbus A380
Hali. Van olyan kieg. amivel az összes megnyitott lapot láthatom?

{google:baseURL}search?{google:RLZ}{google:acceptedSuggestion}{google:originalQueryForSuggestion}sourceid=chrome&ie={inputEncoding}&q=%s
SirAlo
Jah es meg 1 kerdes : mit irjak a google keresonel az URL cimhez mert veletlenul toroltem Pl. ok.hu-nal ezt irja: http://ok.hu/katalogus?q=%s

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

SirAlo
Multirow Bookmarks Mozilla addon alternativa van chromehoz?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

az megoldható ezzel a bõvítménnyel (elvileg)
A könyvjelzõsávot már megtaláltam azóta, és rögzítettem is, így dettó ugyan az.

A Google is megvan, kösz szépen! 😊

Esetleg még az a problémám, bár ez már csak apróság, hogy ha az utolsó fület is bezárom, akkor ne lépjen ki a programból, csak visszamenjen a Leggyakrabban látogatott részre. Bár ez gondolom így van programozva, majd hozzászokok.
Ability
Ctrl+Shift+B

Keresõ: A címsorba beírod a keresési kifejezést és entert nyomsz. Beállíthatod hogy melyik keresõszolgáltatást akarod használni, illetve a keresési ajánlatokat ki tudod kapcsolni ha zavar.
Aquir
oldalak berakására ott a könyvjelzõ eszköztár (vagy új lap nyitásakor a speed dial), a könyvjelzõkkel együtt mindent tud szinkronizálni a böngészõ

nem kell megnyitni a google.hu-t mivel a címsorba kell beírni a keresendõ szót (ez az Omnibar=címsor + keresõ egyben), de ha rögtön kiegészíti azt egy gyakran látogatott oldal címére, csak nyomsz utána egy backspacet, és annyi