Google Chrome

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Airbus A380
Chrome-ba maximalizálva van az elõzmények tárolásának a mérete mint a FF-be meg az Operába?

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Jaffa 2843
nem szoltam semmit 😄 amit meg akartam nézni azt még a firefox is le akarja tölteni szal nem chrome "hiba"

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

ezt letölti? nem kéne neki
Jaffa 2843
sziasztok!

azt meg lehet csinálni valahogy, ha egy kép linkre kattintok ne töltse le a képet, hanem nyissa meg egy új fülön?

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Kössz, sose jutott volna eszembe😊

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

egy rakás trükk van erre, kezdésnek mondjuk nyisd meg az Arial betûtípust a windows font mappájában, zárd be, és indítsd újra a chrome-ot

Hello, nekem olyan problémám adódott a chrome al hogy egy halom szöveget dõlt betûvel jelenít meg. Szinte minden oldalon elõfordul. VAn erre vmi megoldás újratelepítésen kívül?

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

pxxl
baaazd...ez a nyomorék program kitörölt mindent a chrome-ból <#ijedt><#gunyos1> semmi bõvítmény, elõzmény semmi 😞 csak a szar keresõje maradt meg. dögöjjémeg

All hail the double x!

Aquir
options, elsõ lapon keresõk: google-t alapértelmezetté teszed

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

pxxl
hi!

valaki súgja meg nekem hogy a chrome-ban hogy kell a google keresõ-t alapértelmezetté tenni, mert elqrta az egyik downloader a sajátjára <#gunyos1>

All hail the double x!

dupla facepalm - mert eszembe nem jutott ezt megnézni, és a pdf nincs kipipálva alapból, holott a nevében is benne van...

köszi!
Ability
Nekem mûködik, próbáld ki hogy megnyitod az ext beállítóoldalát. Sok bõvítmény esik abba a hibába, hogy csak az options page megnyitása után hozza létre a LocalStorage adatait.
google pdf olvasó nektek mûködik?
nálam ugyanúgy letöltõdik a fájl és semmit sem csinál vele
Aquir
csak ha nem ismerted volna

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Kösz,

A Ctrl+Shift+B csak a felsõ könyvjelzõsávot kapcsolja ki/be...

Extensiont meg nem találtam, ezért kértem segítséget.
Aquir
Ctrl+Shift+B egyébként meg a menü/könyvjelzõkezelõ
extensiont meg lehet keresni

Hello,

Ilyen kiegészítõt szeretnék Chrome-hoz... Mint a Firefoxban van.

A könyvjelzõk (kedvencek) állandóan látható a bal oldalon, és ugyanakkor keresõ is van hozzá, hogy ne kelljen oldalakon keresztül görgetni ha sok kedvenc van...
Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tyler1
az 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Jim Morrison
ctrl shif b volt a gond? 😄

nem dev-et használsz?
Tyler1
megoldódott közben 😊

Tyler1
tegnap felraktam az ie8-at és elszarta a chrome-omat. ami a legjobban idegesít, h a könyvjelzõsáv csak akkor jelenik meg ha üres lapot nyitok. ezt hogyan lehetne visszaállítani mindig látszódjon?(ctrl+b-re már nem reagál)

Aquir
ctrl+f5

REPS0L
semmise segít :/

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

lap újratöltés, chrome újraindítás sem segít?
REPS0L
sziasztok!
ezmiez? csak a youtube szenved...

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

lck
Na akkor lehet hogy elhamarkodottan írtam, mert frissítés után mindig kézzel kitörlöm a régit, nem várok meg egy mégújabbat. Egy még belefér, bár más programok nem hagynak korábbi verziót magukból autofrissítés után.
nálam csak az eggyel korábbit hagyja meg, több nincs
lck
Azért röhej hogy hogy a Chrome értesítés nélkül frissíti a verzióit a háttérben, de a Users mappában meg ott hagyja a 160 megát foglaló elõzõ verziókat. 8 frissítés 1 giga. Ebbe a nagy fejlesztési dömpingben legalább ilyenre is gondolhatnának.
Jim Morrison
jajj ne! ettõl tartottam !

Aquir

Jim Morrison
de addig ne kezdje el letölteni nekem 😄 na mindegy 😄 beszéljünk másról.

Aquir

Jim Morrison
de ha ilyen szar oldal jon fol, ahol baromi jo virusirtokat reklamoznak, es elkezd letolteni valamit, akkor szerinted hagyjam, hogy letoltse? plusz telepitsem is? nem
arrol nem tehetek, hogy eppen mi ugrik fel es mi nem.

Aquir
"le akar tölteni valamit"
nem nem, itt rajtad múlik minden. Nemakarod akkor nemet nyomsz. Ha már megkérdezi akkor te akartad, fölösleges hogy ne kezdje el tölteni

Jim Morrison
helyet nem kerdez.am van, hogy olyan helyre tevedek, ami le akar tolteni valamit, de en nem akarom mert csak virusos lenne a gepem... akkor megnyomom a nemet.

Aquir
Sok értelme van "tartogatnod" a már letöltésre ítélt dolgot (hiszen rányomtál), eközben letölti amialatt kiválasztod neki a letöltési helyet

Jim Morrison
azert ez vicces: ranyomtam egy download gombra(mert le akartam tolteni valamit), 51MBos fajl, megkerdeztem menteni akarom e. Nem valaszoltam ra par percig, mert nem voltam biztos benne, hogy ez kell e nekem. Majd ranyomok az igen gombra es hopp, kesz. Mig nem valaszoltam elkezdte letolteni, sot vegzett is vele... Nagyon sok ertelme van igy, hogy megkerdezi.

XenHai
Ennek mennyi alapja van?
Airbus A380

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Jim Morrison
bannerbõl néztem 😄

maniac78
Köszönöm a válaszokat!

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

hzsolt
Én is a lastpass-t ajánlom. Több böngészõhöz is használhatod, és megvan az elõnye, hogy nem lokálisan tárolod a jelszavakat.

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

Rage47
lastpasst ajánlom
Airbus A380
a 9-es még csak dev. tehát még csak nem is beta, nálam is mókázott. (most pill. nem is használom)

Jim Morrison
vagy próbálj meg egy jelszókezelõ kieget. Nemtom segít-e.

Airbus A380
Használd a 7-es stabilat a tesztverziók még nem tökéletesek..

maniac78
Meg tudja valaki mondani, hogy a 9-es portable verzióban miért nem tudom elmentetni a jelszavaim? Kissé idegesítõ mindig bepötyögni õket.

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)