Google Chrome

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
jah itt van olyan egyedül a mellette lévõ gombnál hogy clear cookies and other site data when I close my browser

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

precision
ok, ezt tudom
de ezt manuálisan kell elvégezni, én meg azt szeretném, hogy a böngészõ bezárásakor magától megtegye (vagy egyáltalán ne jegyezzen meg history -t)

Bazinga!

Aquir
windowsba options - under the hood - clear browsing data

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

precision
üdv emberek 😊

be lehet valahogy állítani azt, hogy a cookie -kon kívül mindenféle böngészési adatot (elõzmények, cache, stb.) töröljön kilépéskor a chrome?
8.0.552.237 -es verziót használok ubuntu -n

Bazinga!

L7wy
Revo uninstallerre-el töröld, hátha

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Narxis
Telepítettél valamit amióta ezt csinálja?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Mike at home
nem számít
várhatok bármeddig

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Aquir
itt nem szokott ilyet csinálni

hzsolt
kattints a várakozásra, és zárd be a második fület.

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

Mike at home

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
megtettem, uninstall, install, semmi változás

csö megint én csak most én kérdezek van egy weblap ami nem támogatott weblap és mindig meg kell nyomni a továblépés gombot ezt nem lehet elmenteni valahogy hogy ne kelljen mindig megnyomni a toválépés gombot.
kérdem meg lehet e ezt oldani
csöcsö ajánlom rakd ujra hátha segít vagy internetes baja van vagy virusos töröld le teljesen és rakd ujra
Mike at home
most megint mi az úristen baja van?
elindítom, a szimpla új lapot sem tudja betölteni, semhogy bármilyen oldalt

új lap nem válaszol, hibaüzenet

Aquir
Szerintem meg a megnyitott ablakban marad amíg rá nem nyomsz

akyyy
ha több ablak van megnyitva akkor magától is bezárja

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Jim Morrison
jaja abilty, mikor kapjuk mar keszhez? 😄
@aquir jaja, jo lett

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Aquir
chromehoz illõ letisztult lett

Narxis
Jó lett az új banner!

Ability ha van idõd akkor megcsinálod azt az sg-s kiegészítõt? 😊

Jim Morrison
most nezem a banner is 😄 jo lett nagyon !

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
Jol latom, megujult a menu ctrl shift del alatt?

Narxis
<#hehe><#shakehead>

lck
De igényli ! ÉN VAGYOK A NÉP !!!
Narxis
Terás hdd-k korában ez a 3-400mb picsa de még egy 200GB-os merevlemeznél se gond, a másik meg, hogy ott a cloud. Szerintem azért nincs erre lehetõség mert nem igényli a nép. 😊

Mostmár máshol is megjelenik. pl facebook, de sg-n hálistennek nem.

linkelj egy youtube videót, ahol ezt írja ki

én eddig csak divx-es flash lejátszóknál láttam ilyet
Aquir
Gmailben eddig is mentve volt, most már nem kell. te nyugodtan mentheted tovább 😊

lck
Persze tudom, nemsokára majd gép sem kell,csak billentyû meg valami modem. A felhõben benne lesz minden úgyis. A szép új világ a küszöbön áll és már kopogtat. Már szoktatják a népeket hozzá.
"Szükséges még egy plugin, ha meg szeretnék jeleníteni az oldal néhány elemét."

Ha rámegyek hogy plugin telepítése, akkor valami szar DivX programot tesz fel, ami simán szétcseszi a chromet. Amúgy ez csak a youtube-n szokott megjelenni, és ha rámegyek, hogy mégse, akor úgyanúgy mûködik tovább a yt.
Hogy lehetne ezt eltüntetni?

Aquir
sync ment mindent, semmit nem kell chrome-ból elmenteni

lck
Mert felduzzad a cache miatt 3-400 megára és azt meg én a D: -n jobban szeretem. /Mert persze a cache méretét sem lehet beállítani./
Meg amikor új wint rakok a D:-n lévõ profil nagyon kényelmes tud lenni.
( Pl.: utorrentnél is qrva jó hogy onnan folytatom a torrenteket ahol abbahagytam. )
Csak ugye lehet hogy ez már nem "egyszeri home user szemszög".
Narxis
Már nem azért....de miért jobb ha a profilt tetszõleges helyre lehet tenni? Már az egyszeri home user szemszögébõl...

lck
Legjobb tudomásom szerint nem.
Na pl. ilyenek miatt nem a szívem közepe a Chrome.Ez FF-nál és Operánál sima ügy.
JoeFromHun
Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni,hogy a Chrome-al meg lehet az csinálni,hogy tetszõleges helyre, tetszõleges mappába helyezze a teljes profil-t?

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Narxis
Nem tegnap kellet volna kijönni a Google Chrome 9 final-nak?Pont 6 hetes kiadás.

Aquir
"Az elem nem található, lehet, hogy a szerzõje eltávolította." Nincs, lehet hogy a Google távolíttatta el, de nekem ugye még mûködik. Ezt a kiterjesztést a Chrome újratette amikor telepítettem, és mivel a Google Fiókba vannak elmentve a sync adatok (kiterjesztések), ezért lehet hogy ha nem törlöm ki, ott marad😊
Mindenesetre ha jól látom a Documents & settings / *felhasználó* / local settings / application data / Google / Chrome / user data / Default / Extensions -ben ez a mappája (jpgre nevezett rar)

oO VinyuS Oo
youtube downloaderhez tudsz adni egy linket mert nem találom :S

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

alcotb
juujj asszem nagy hülyeséget kérdeztem<#zavart2>

Minden ugyanaz másképpen.

csak ha szükség van rá 😄
alcotb
még 1 kérdés:

adblock vagy adblock plus?mi a különbség?

Jim Morrison
nem 😄 a hulye helyekre hogy csak 1 fajlt akarok letolteni persze... de ha azt akarod tudni, hogy mondjuk ha feltorod az sg s kodomat, akkor hozzaferhetsze majd a szemelyes dolgaimhoz gmailen, barhol mashol ezzel a koddal, akkor a valaszom nem 😄

Aquir
jah, nekem idõjárásjelzés az én kis buta telefonom hátterén terül el😊

Aquir
enable, ENABLE! xD

én is elvagyok ennyivel 😄
pxxl
<#idiota>

All hail the double x!

Aquir
nem tudok róla, könyvjelzõk meg csakis alatta. Ctrl+shift B

alcotb
hellohello

meg lehet valahogy oldani hogy valamilyen könyvjelzõ-kiegészítõ a bol oldalon legyen mondjuk a frissíték gomb melett?

Aquir
ne zárd be VÉLETLENÜL 😊

semmit
akyyy
azzal mit tudok csinálni hogy néha töltök valamnit, és véletlen bezárom az also csikot. oké hogy a csavarkulcsra rámenve ott a letöltés, de nekme az az alsó csik kéne vissza😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;