Google Chrome

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hzsolt
Mindenhol ugyanaz a jelszavad? 😊
A lastpass elõnye, hogy minden nagyobb böngészõhöz (mobilon is) van pluginje, és így csak egy helyen vannak a jelszavaid. Bármikor szinkronizálhatsz.
Nekem nagyon bejött. És valamennyivel biztonságosabb is, mint a lokális (böngészõvel történõ) jelszótárolás.

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

köszi. Már az megtörtént és tényleg nincs sok értelme. Olykor-olykor azért ezt fogom használni. 😊

Jim Morrison
nem használom, nekem fölösleges :/ nincs rá szükségem.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

hzsolt
A lastpass az xmarks mellett az egyik leghasznosabb dolog. 😊
Miért kapcsoltad ki?

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

szerintem nincs sok értelme, de a csavarkulcs menü/beállítások/fõoldalnál van egy négyzet, azt pipáld ki és kész
Sziasztok! Most töltöttem le az említett böngészõt... amit nagyon hiányolok, hogy nincs "fõoldalgomb", házikó ami más böngészõknél megtalálható. Be lehet ezt állítani valahol, vagy hogy tudok visszalépni a fõoldalra? Bocsi a kérdésért. Amúgy tényleg nem rossz. 😊

pinnelve volt egy tab, ami egyik napról másikra malware-es lett (piros lap), és azt vettem észre, hogy a fül tetején egy halvány világos fény fut végig WTF
aztán rákattintottam és abbahagyta 😊
Aquir
mindegyiket használom rendszerességgel, kivéve az utolsót, amihez nem akarok mindig keresgélni
Drag N Go = szólehúzásra sztaki szótár, a külön beírt szavakra meg kiterjesztés nélkül egy kulcsbetû van sztaki-keresõmotorként elmentve

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Jim Morrison
huhh, lehet, hogy gyorsabb lett 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
jó rész csak amolyan kipróbálni való.
Aktívak (nemrég szortíroztam):
- Awesome Screenshot: Capture & Annotate
- BugMeNot Lite - Ezt mindjart kikapcsolom, mert ezt sem hasznalom 😄
- Clickable Links - Turns unclickable urls & email addresses into clickable ones
- Extension Gallery and Web Store Inspector - Crack open any extenstion or web app in a gallery and see what it actually does before installing
- Facebook Photo Zoom - The best way to view photos on Facebook!
- Google Levélfigyelõ - Megjeleníti az olvasatlan üzeneteket a Google Mail beérkezõ levelei között. A gombra kattintva is megnyithatja a beérkezõ leveleit.
- MegaUpload DownloadHelper - No More Countdowns - Automatic Downloads.
- SmoothScroll - Scrolls the websites smoothly when scrolling with the mouse wheel or the keyboard
- StumbleUpon (ezt is csak nemreg ota)- Discover the best of the web!
- SZTAKI Dictionary Extension - Translate easily as you browse the web.
- Ultimate Chrome Flag - This extension displays country or region name, Geo, Google PageRank, Alexa Rank and WOT info for the websites you're visiting.
- Web Developer
Most majd kikapcsolom amik tenyleg nem kellenek, kiivancsi vagyok mennyivel lesz gyorsabb 😄

Kikapcsolva:
-par sajat meg demo extension
-1-Click Web Proxy (csak kiprobaltam)
-Auto HD for YouTube - Nem rossz, igazabol csak suliban hasznalom 😄
- Chrome Page Extended - nemrossz - Chrome Page Shortcut Extended
- Context Search for Android developers
- Facebook Disconnect - Stop Facebook from tracking the webpages you go to.
- Fbosf - Leszarom gomb facebookra, de asszem megszunt. pedig jo volt 😄
- Firebug Lite for Google Chrome - csak tegnap tettem fel...
- Ghostery - Protect your privacy. See who's tracking your web browsing with Ghostery.
- goo.gl URL Shortener
- Google Chrome to Phone Extension
- iMacros for Chrome
- JSONView for chrome
- KB SSL Enforcer - Automatic security, browse encrypted.
- Last.fm free music player
- LastPass - meg telepites napjan kikapcsoltam 😄
- Pendule - ezt azert szoktam hasznalni
- Team Fortress 2 hátizsák hozzáférés - nocomment 😄
- YouTube Downloader
- YouTube Music Video Lyrics

most te jossz.

Aquir
lassult?     listát, hátha van hasznos benne😊

Jim Morrison

Bõvítmények (36)

Nyertem<#idiota>

Aquir
most már 11 😞

mindig kellett egy méretezhetõ screenshot készítõ __ "Lightshot (screenshot tool)"

pxxl

All hail the double x!

Aquir
pont tíz kiterjesztésem van😊

pxxl
<#idiota>

All hail the double x!

Mike
érdekes dolog történt:
az egyik sata helyre rádugtam még egy vinyót
ettõl a smooth scroll mûködésbe lépett a chrome alatt, sõt, így is maradt
ellenben most felfelé nem tudok egérgörgõvel scrollozni

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

portable-t próbáld még ki, abban hátha jó
akyyy
mondom, fülek bezárásárea, firefoxba müködik, csak chrombe, az sg-n a kedvenceknél nemjó, meg még pár oldalnál.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

az egér tuti, hogy jó? próbáld esetleg megtakarítani 😄
más ötletem nincs, talán telepítsd újra, de nem esélyes, hogy az segít
akyyy
nekem is ez a verzió. mit csinálhatok akkor hogy müködjön mert marha idegesítõ :S

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

nálam semmi gond vele (9.0.597.45)
akyyy
pl kedvenceknél. de ha fület zárok be ott jó a középsõ(görgõ) gomb :S

melyik linken nem jó? milyen verziót használsz?
akyyy
mmiért nem müködik a középsõ egérrel kattintás, hogy uj ablakba nyison meg linkeket??? fõleg itt sg-n :S

Végül sikerült.
Sziasztok.(lehet hogy nem ide illik de akkor adjatok egy linket légyszi).Egy olyan kérdésem lenne hogy valamikor meghívtak egy google csoportba. Innen hogy tudok én kiszállni? Vagyis hogy töröljem a nevemet.
Vagy csak az tud kitörölni aki meghívott? Köszi a segítségeket.
SirAlo
par ev es mar a Chrome 50 -nel fogunk tartani:d

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

passatgt
de amúgy nincsenek egy kicsit elszállva a számozással?😄

a béta a 9-es, a stabil még 8-as
SirAlo
Chrome 9-et honnan tolthetem le? http://www.google.com/chrome oldalon csak 8-as van , vagyis ami fent volt nekem azt irta hogy friss es csak 8as volt😞

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Jim Morrison
oke, oke 😊

passatgt
de, azt használom, csak nézni kell a weblapokat ott is, hogy úgy jelenik e meg, mint safariban😊

Jim Morrison
nem jo a safari? 😄

passatgt
köszi

a web contentnél kell elvileg
passatgt
hogyan lehet kikapcsolni a fordítós toolbart?
mac-es verzióm van

Aquir
részvétem, én ilyenkor ezt meg szoktam nézni 😊

imdb.com megoldódott. AdBlock fogta. 😊

infidel

Aquir
részvétem, nálam (még) nincs ilyen gond

Több mint egy éve krómolok,de ez nálam is több helyen probléma, konkrétan a built-in flash player. Mondjuk imdb.com-on egyszerûen nem tudok trailereket nézni... <#rolleyes>

infidel

Sziasztok már egy ideje használom a chrome-ot de most valamiért kezd kiidegelni a youtubon és valójában minden helyen ahol videót játszana le amit eddig megtett most plug in hiánya van de egyszerûen fogalmam sincs melyik hiányzik a beállításoknál a plug in ek automatikus letöltésen vannak de így sem akarja a jót mit tudnék még csinálni???
Aquir
Ott van a beállításokban.. Google fiók szinkronizálás     - info

JoeFromHun
Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne,hogy van e arra mûködõ megoldás,hogy a szépen beállítgatott Chrome-om minden beállítását kimentsem? ... Anno a mozillához volt egy progi amivel szép kis backu-ot lehetett csinálni. Úgy mindenrõl:könyvjelzõk,beállítások..stb.
És egy esetleges rendszertelepítéskor vissza tudta tölteni.
Szóval a Chrome-hoz létezik valami ilyen?
Mindenki segítségét elõre is köszönöm!

Üdv:Joe!

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

sziasztok!

firefoxban megszoktam már, hogy a görgõ minden linket új lapon nyit meg, de a chrome valamiért ezt nem akarja mindig megtenni..
A youtube felhasználóknál a feltöltések gyûjtõoldalán (lásd http://bit.ly/hdQm1R ) mindig az adott oldalra hozza be a videót ha görgõvel kattintok, mintha csak a bal gombot használtam volna..

Megoldható volna, hogy a görgõs kattintás _minden_ esetben új lapra nyissa az adott linket?

elõre is kösz

Szászke

Mike
milyen érdekes
nem csináltam a Chrome-mal semmit, és most normálisan mûködik a Home és az End gomb az input boxban

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Kara kán
Igazából nézegettem pl. ezt a ingyenes openWYSIWYG nevû alkalmazást, de ezt is integrálni kell a szerveren a honlapba.

Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!

Kara kán
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem.
Ezt a szöveget a szövegbeviteli mezõbe írom most a Chrome által megnyitott egyik honlapon. A szövegbevitel minden böngészõben picit más (a TEXTAREA, ha jól mondom, másként van kezelve).
A Chrome biztosít bizonyos szolgáltatásokat, amelyek az egér jobb gombját lenyomva érhetõk el: ezek szerkesztés mûveletek (másolás a vágópadra, kivágás, beillesztés, visszavonás) és helyesírás-ellenõrzés.
Én lényegében a WYSIWYG-et hiányolom, bár az is megoldható, ha a szerver üzemeltetõje ún. in-line szerkesztõt - pl. CKEditor - telepít.
Itt az SG-n és még sok portálon sajnos nincs ilyen szolgáltatás.

Kérdésem: létezik-e olyan kliens-oldali szoftver, amellyel ezt a hiányosságot ki tudnám küszöbölni. Persze tudom, nem olyan egyszerû a dolog, mert én itthon hiába íratnék bele a szövegembe rejtetten HTML/BB kódokat, ha azokat a fórum üzemeltetõje nem fogadná.

Ennek ellenére, ha lenne egy ilyen kis WYSIWYG in-line szerkesztõ, az talán meg tudná állapítani, hogy az adott lapon lehet-e használni HTML kódokat, BB kódokat vagy egyiket sem.
Így lényegében én helyileg tudnám pótolni, amit a szerver üzemeltetõje elmulasztott (pl. a CKEditor szerver-oldali telepítését).

Várom szíves ötleteiteket!

Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!