Google Chrome
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lastpass elõnye, hogy minden nagyobb böngészõhöz (mobilon is) van pluginje, és így csak egy helyen vannak a jelszavaid. Bármikor szinkronizálhatsz.
Nekem nagyon bejött. És valamennyivel biztonságosabb is, mint a lokális (böngészõvel történõ) jelszótárolás.
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Miért kapcsoltad ki?
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
aztán rákattintottam és abbahagyta 😊
Drag N Go = szólehúzásra sztaki szótár, a külön beírt szavakra meg kiterjesztés nélkül egy kulcsbetû van sztaki-keresõmotorként elmentve
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Aktívak (nemrég szortíroztam):
- Awesome Screenshot: Capture & Annotate
- BugMeNot Lite - Ezt mindjart kikapcsolom, mert ezt sem hasznalom 😄
- Clickable Links - Turns unclickable urls & email addresses into clickable ones
- Extension Gallery and Web Store Inspector - Crack open any extenstion or web app in a gallery and see what it actually does before installing
- Facebook Photo Zoom - The best way to view photos on Facebook!
- Google Levélfigyelõ - Megjeleníti az olvasatlan üzeneteket a Google Mail beérkezõ levelei között. A gombra kattintva is megnyithatja a beérkezõ leveleit.
- MegaUpload DownloadHelper - No More Countdowns - Automatic Downloads.
- SmoothScroll - Scrolls the websites smoothly when scrolling with the mouse wheel or the keyboard
- StumbleUpon (ezt is csak nemreg ota)- Discover the best of the web!
- SZTAKI Dictionary Extension - Translate easily as you browse the web.
- Ultimate Chrome Flag - This extension displays country or region name, Geo, Google PageRank, Alexa Rank and WOT info for the websites you're visiting.
- Web Developer
Most majd kikapcsolom amik tenyleg nem kellenek, kiivancsi vagyok mennyivel lesz gyorsabb 😄
Kikapcsolva:
-par sajat meg demo extension
-1-Click Web Proxy (csak kiprobaltam)
-Auto HD for YouTube - Nem rossz, igazabol csak suliban hasznalom 😄
- Chrome Page Extended - nemrossz - Chrome Page Shortcut Extended
- Context Search for Android developers
- Facebook Disconnect - Stop Facebook from tracking the webpages you go to.
- Fbosf - Leszarom gomb facebookra, de asszem megszunt. pedig jo volt 😄
- Firebug Lite for Google Chrome - csak tegnap tettem fel...
- Ghostery - Protect your privacy. See who's tracking your web browsing with Ghostery.
- goo.gl URL Shortener
- Google Chrome to Phone Extension
- iMacros for Chrome
- JSONView for chrome
- KB SSL Enforcer - Automatic security, browse encrypted.
- Last.fm free music player
- LastPass - meg telepites napjan kikapcsoltam 😄
- Pendule - ezt azert szoktam hasznalni
- Team Fortress 2 hátizsák hozzáférés - nocomment 😄
- YouTube Downloader
- YouTube Music Video Lyrics
most te jossz.
Bõvítmények (36)
Nyertem<#idiota>#idiota>
mindig kellett egy méretezhetõ screenshot készítõ __ "Lightshot (screenshot tool)"
az egyik sata helyre rádugtam még egy vinyót
ettõl a smooth scroll mûködésbe lépett a chrome alatt, sõt, így is maradt
ellenben most felfelé nem tudok egérgörgõvel scrollozni
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
más ötletem nincs, talán telepítsd újra, de nem esélyes, hogy az segít
Vagy csak az tud kitörölni aki meghívott? Köszi a segítségeket.
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
infidel
infidel
Olyan kérdésem lenne,hogy van e arra mûködõ megoldás,hogy a szépen beállítgatott Chrome-om minden beállítását kimentsem? ... Anno a mozillához volt egy progi amivel szép kis backu-ot lehetett csinálni. Úgy mindenrõl:könyvjelzõk,beállítások..stb.
És egy esetleges rendszertelepítéskor vissza tudta tölteni.
Szóval a Chrome-hoz létezik valami ilyen?
Mindenki segítségét elõre is köszönöm!
Üdv:Joe!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
firefoxban megszoktam már, hogy a görgõ minden linket új lapon nyit meg, de a chrome valamiért ezt nem akarja mindig megtenni..
A youtube felhasználóknál a feltöltések gyûjtõoldalán (lásd http://bit.ly/hdQm1R ) mindig az adott oldalra hozza be a videót ha görgõvel kattintok, mintha csak a bal gombot használtam volna..
Megoldható volna, hogy a görgõs kattintás _minden_ esetben új lapra nyissa az adott linket?
elõre is kösz
Szászke
nem csináltam a Chrome-mal semmit, és most normálisan mûködik a Home és az End gomb az input boxban
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!
Lenne egy kérdésem.
Ezt a szöveget a szövegbeviteli mezõbe írom most a Chrome által megnyitott egyik honlapon. A szövegbevitel minden böngészõben picit más (a TEXTAREA, ha jól mondom, másként van kezelve).
A Chrome biztosít bizonyos szolgáltatásokat, amelyek az egér jobb gombját lenyomva érhetõk el: ezek szerkesztés mûveletek (másolás a vágópadra, kivágás, beillesztés, visszavonás) és helyesírás-ellenõrzés.
Én lényegében a WYSIWYG-et hiányolom, bár az is megoldható, ha a szerver üzemeltetõje ún. in-line szerkesztõt - pl. CKEditor - telepít.
Itt az SG-n és még sok portálon sajnos nincs ilyen szolgáltatás.
Kérdésem: létezik-e olyan kliens-oldali szoftver, amellyel ezt a hiányosságot ki tudnám küszöbölni. Persze tudom, nem olyan egyszerû a dolog, mert én itthon hiába íratnék bele a szövegembe rejtetten HTML/BB kódokat, ha azokat a fórum üzemeltetõje nem fogadná.
Ennek ellenére, ha lenne egy ilyen kis WYSIWYG in-line szerkesztõ, az talán meg tudná állapítani, hogy az adott lapon lehet-e használni HTML kódokat, BB kódokat vagy egyiket sem.
Így lényegében én helyileg tudnám pótolni, amit a szerver üzemeltetõje elmulasztott (pl. a CKEditor szerver-oldali telepítését).
Várom szíves ötleteiteket!
Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!