Google Chrome

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KicsiMonkey
1, 2, 3

#2940 Csavarkulcs - Beállítások - A motorháztetõ alatt - Letöltések

Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3

gurubefree
sziasztok

be lehet valahol allitani hogy ha letoltok akkor ne a C:/-re rakja ?

koszi

ゾルターン

FZoleee
ehhez hasonló kieget nem tud valaki chrome-ra? fontos lenne, hogy ne az egész oldalt ellenõrizze, hanem csak egy részét, amit beállítok neki
csak nálam szar a béta? coookie-k nem tetszenek neki, állandóan be kell jelentkeznem mindenhová
MR ME
pont ezt akartam énis kérdezni, ezek szerint nem csak engem zavart ez a dolog 😄

de olyat nem lehet h akkor kérdezzen rá amikor épp letölteném? mert sokszor rart töltök amibõl van amit egybõl megnyitnék, van amelyiket meg nem....firefox után ez az egyetlen dolog ami zavaró

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

attip
Hali!
Megtetszett a chrome(évekig firefoxot haszn.),jó böngészõnek tartom.
Egy dologban kérnék segítséget:ha beírok egy www.vagy keresést az url mezõbe,a jelenlegi lapon nyitja meg,nem a következõn.
Az operánál is kikapcsolható,jelenlegi lap ujrahasznositása.
Tudtok esetleg olyan bõvitményt,amivel ez megoldható??
Köszi a segítséget.

attip

ha letöltöl valamit, az alsó sávban a kis nyílnál be lehet állítani az adott fájltípus megnyitását
Azt hogy lehet beállítani, hogy ne akarjon minden filet letölteni, hanem pl azonnal nyissa meg, a linkre kattintva?
SirAlo
olyan allithatosag mier nincs a bongeszobe hogy egy procceskent kezelje a bongeszot nem minden fult kulon processnek ? Vagy van ?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

a portable megy a "fix" mellett is, csak azt frissíteni nem lehet (max újat letölteni)
pxxl
am bannerban (Egy böngészõ...) az õ-k nem jönnek rendesen, más betûvel vannak 😊

All hail the double x!

pxxl
jah sztem is :/ vagy rászoktatom egy másik böngészõre <#eplus2> dûhítõ mikor újra megnyílik 10 jutyúk oldal, azt mindet sietve állíthatom le 😄

All hail the double x!

Aquir
nagyobb csá-t ad vissza a gép ha nincs más😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

pxxl
áhh, abból csak a keveredés lenne, ez most miért, meg hogy, meg stb. nem szereti az ilyen extra dolgokat. tipikus felhasználó, gép menjen, ikon, net csá 😄

All hail the double x!

külön windows profil nem jó?
pxxl
olyat nem lehet csinálni valahogyan, hogy 2 egymástól teljesen független chrome-ot indíthassak? pl egyet asszonypajtás, egyet én, és 2 külön ikonnal, mert ha pl a gépet újraindítom, akkor ne kelljen már az õ 20 lapját újra megnyitni :/

All hail the double x!

nekem meg sose vót'
(minek, töltse le állandóan, ha lehet, hogy nem is fogom használni?)
pxxl
nekem alapból google.hu, mióta van netem 😄

All hail the double x!

Narxis
😄DD

Gondolom azt akarta írni, hogy beállítja. Szüleimnek is ez volt az elsõ kérésük mikor felraktam nekik a Chrome stabil verzióját, hogy "legyen startlap.hu". 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Ez a hwsw egy blikk szint ha a címeket összevetem a cikkel.

pxxl
"Startlapot felinstallálja" wut?

All hail the double x!

Airbus A380

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Narxis
Mert még nincs kész, hibás lehet, bár nálam Windows-on nem okozott gondot, de Linuxon írtak 1-2 problémáról.

SirAlo
Igy hogy irtad beleneztem en is es lattam hogy van GPU gyorsitas, be is kapcsoltam😉 Mier nincs bekapcsolva alapbol ?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

bigivan
Köszi, kipróbálom !!!

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

bigivan
Valszeg igazad van, de nekem a browser arra kell, hogy a Startlapot felinstallálja, egyébre nem használom. Arra meg, legalábbis eddig, az ie. is jól megfelelt!

lck
Tipikusan az a hozzászólás amibõl tisztán látszik hogy, miért ilyen magas az IE részesedése még mindig. 😊
Elõre is bocs, nem bántásnak szántam.
a parancsikonnal van gond szerintem
keresd meg az exe-t, vagy egy másik parancsikont (amivel elindul), és arról másolj az asztalra egy új ikont
bigivan
Köszi, közben én is rájöttem, bár még <#lama><#lama> vagyok hozzá !!

precision
a kedvenceket úgy hívják, hogy könyvjelzõk... ctrl+D -vel tudod hozzáadni az aktuális látogatott oldalt a könyvjelzõkhöz
a másik problémát passzolom 😊

amúgy én se nagyon tudtam áttérni chrome -ra, firefox -ról... én szerintem a firefox jelenleg még jobb böngészõ mint bármelyik más, szerintem próbáld ki 😊

Bazinga!

bigivan
Szevasztok Tagok!

Tegnapig, 1995 óta, mióta van netem, stabil és fix explorer-felhasználó voltam. Tegnap lett tele a t*köm a 9., béta verzióval, ekkor feltoltam a chromot, de már meg is bántam. Az ie. jól mûködõ funkciói közül ezen semmit sem találok. Abban segíthetnétek, ami a legjobban hiányzik, mégpedig a Kedvencek opció. Vagy ilyen a chromban nincsen?? A másik bajom, hogy az Asztalon lévõ parancsikonról nem indul el a böngészõ, csak írja, hogy a web-lap nem érhetõ el?! Ez vajon mitõl lehet? Vannak egyéb gondjaim is, de azzal nem terhelnék senkit.<#confused><#rinya>
Köszönet a segítségért ...

Narxis
Kint van a 9-es verzió.

about:flags-ben megjelent pár finomság, webpage prerendering pl. 😊

Aquir
Mégis tudsz tenni valamit, ha véletlenül bezárod a letöltõcsíkot alul. Még hogy ha töltöttél is le utána olyat, ami be is volt bejezve: ha ezután újra letöltesz akármit (pl. egy képet az oldalról), visszajön a csík, és a letöltötten kívül egyedül csak az fog még látszani, amit éppen töltesz

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

SirAlo
csak nem ertem hogy kit zavar az hogy a google tudja mire keresel ra? igyis-ugyis a googlen keresnel amit tudna a google , a felhasznalo kodokat meg ugyse hasznalhatna fel mert akkor tuti be is perelnek a googlet

Narxis

nekem is volt ilyen
nem tudtam kitörölni
felraktam a 10dev verziót

az a baja, hogy "visszafelé" nem kompatibilis a profilm csak ugyanarra a verzióra, vagy újabbra

próbáld meg azt, hogy kikapcsolod a profil szimkronizálást:
csavarkulcs-beállítás-személyes dolgok-szinkronizálás
SirAlo
NAh ujabb Link mert az imgeshackal van valami gond ugynezki

SirAlo
Link Mert nem akarja behozni

SirAlo
hi, felvolt telepitve a chrome 9es beta , ma uninstalltam es felraktam a stabil 8-ast , de ahanyszor elinditom a chromet mindig bejon ez az uzenet, hogy lehetne eltuntetni?:\

precision
thx, megnézem õket

bár ezek sem automaták, klikkelni kell hogy töröljön
semminél azért jobb 😊

nem értem ilyen alap fícsör miért nincs benne amúgy...

Bazinga!

Narxis
Esetleg még ez a kettõ, de sehol se írják, hogy mely rendszereken mûködik.. :S

Klikk1

Klikk2

Airbus A380
Hali. Ha feltettem olyan kieg-et amire azt írta a géphez is hozzá fér az gáz?

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

precision
thx, de sajnos ez nem akar feltelepülni linuxra, azt mondja hogy linux és mac verzió 'coming soon'

Bazinga!

Narxis

precision
semmi olyan kiegészítõ sincs ami kilépéskor törli a history -t?

Bazinga!

Aquir
itt nincsen <#rinya>

precision
igen, de az a sütiket is törli, azt pedig nem szeretném, ahogy írtam is lejjebb 😊

Bazinga!

a cookie bállításokbál van olyan, hogy cookie-k és más adatok törlése bezáráskor
precision
az csodás... chrome -ot használsz? nem chromiumot?

Bazinga!

R3TR0
Beta 9 vagy Dev 10 verziót rakjam inkább fel?