Google Chrome
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
be lehet valahol allitani hogy ha letoltok akkor ne a C:/-re rakja ?
koszi
ゾルターン
de olyat nem lehet h akkor kérdezzen rá amikor épp letölteném? mert sokszor rart töltök amibõl van amit egybõl megnyitnék, van amelyiket meg nem....firefox után ez az egyetlen dolog ami zavaró
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Megtetszett a chrome(évekig firefoxot haszn.),jó böngészõnek tartom.
Egy dologban kérnék segítséget:ha beírok egy www.vagy keresést az url mezõbe,a jelenlegi lapon nyitja meg,nem a következõn.
Az operánál is kikapcsolható,jelenlegi lap ujrahasznositása.
Tudtok esetleg olyan bõvitményt,amivel ez megoldható??
Köszi a segítséget.
attip
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
All hail the double x!
All hail the double x!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
All hail the double x!
All hail the double x!
(minek, töltse le állandóan, ha lehet, hogy nem is fogom használni?)
Gondolom azt akarta írni, hogy beállítja. Szüleimnek is ez volt az elsõ kérésük mikor felraktam nekik a Chrome stabil verzióját, hogy "legyen startlap.hu". 😄
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
Elõre is bocs, nem bántásnak szántam.
keresd meg az exe-t, vagy egy másik parancsikont (amivel elindul), és arról másolj az asztalra egy új ikont
a másik problémát passzolom 😊
amúgy én se nagyon tudtam áttérni chrome -ra, firefox -ról... én szerintem a firefox jelenleg még jobb böngészõ mint bármelyik más, szerintem próbáld ki 😊
Bazinga!
Tegnapig, 1995 óta, mióta van netem, stabil és fix explorer-felhasználó voltam. Tegnap lett tele a t*köm a 9., béta verzióval, ekkor feltoltam a chromot, de már meg is bántam. Az ie. jól mûködõ funkciói közül ezen semmit sem találok. Abban segíthetnétek, ami a legjobban hiányzik, mégpedig a Kedvencek opció. Vagy ilyen a chromban nincsen?? A másik bajom, hogy az Asztalon lévõ parancsikonról nem indul el a böngészõ, csak írja, hogy a web-lap nem érhetõ el?! Ez vajon mitõl lehet? Vannak egyéb gondjaim is, de azzal nem terhelnék senkit.<#confused>#confused><#rinya>#rinya>
Köszönet a segítségért ...
about:flags-ben megjelent pár finomság, webpage prerendering pl. 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
nem tudtam kitörölni
felraktam a 10dev verziót
az a baja, hogy "visszafelé" nem kompatibilis a profilm csak ugyanarra a verzióra, vagy újabbra
próbáld meg azt, hogy kikapcsolod a profil szimkronizálást:
csavarkulcs-beállítás-személyes dolgok-szinkronizálás

bár ezek sem automaták, klikkelni kell hogy töröljön
semminél azért jobb 😊
nem értem ilyen alap fícsör miért nincs benne amúgy...
Bazinga!
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Bazinga!