Google Chrome
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vmiért a böngészõm az SG-t kinagyítja, de semmi más oldalt
mit nyomhattam meg?:S
kösz
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Ha nem akkor nem tudjátok mi lehetett az a bõvítmény ami a lap aljára görgetve egybõl hozzátoldotta a találati listák többi oldalát?
http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
infidel
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
tudom, nyomjak F11-et, de lustaság fél egészség... 😊
IE-n viszont gyorsabban bejönnek ezek a dolgok. nem tudom mit dolgoz a chrome a háttérben...
infidel
infidel
vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó
illetve ha a shockwave kell valami máshoz, akkor lehet
Sajnos most konkret oldalakat nem tudok felidezni melyikkel volt problema de feltelezem hogy igaz amit irsz...
Hasznaltam mar a programot jonak tunt es folytatja is valoban...
amugy kezdetben a kerdes arra vonatkozott hogy chromeon belul mukodike IE9 nel mukodik mert mar volt olyan hogy toltottem le megszakadt es kesobb folytatta a letoltest.
Koszi a segitseget.
Ez folytatja a megszakadt letöltést, legalábbis Free felhasználóként töltöttem le valamelyik külföldi tárhelyrõl és megszakadt, majd folytatta. Annyi, hogy kérte újból letöltési betû-szám kombináció beírását és ment.
Biztos, hogy nem mindegyik tárhelynél mûködik. data.hu biztos pl.
Koszi elorre is.
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
látja a chrome hogy sokat sg-zel, mert szereted.
marihuánás a logód, mert szereted.
akkor szivat hogy szívhass, mert szereted.
/gyenge volt bocsánat.
u dont have to listen anybody else but me
azt hittem, már sokkal kiforrottabb így a 10+ verzió környékén...
mintha valami béta cucc lenne :S
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
http://goo.gl/gd6Zi5
felraktam, másabb lett, de csak két kategória van a hatból...
és olyan beállítás van, hogy ha több tab van megnyitva egyszerre akkor kilépéskor figyelmeztessen?
kihagyja a kategóriákat... nálatok is ilyen?
engem ez nagyon zavar...
http://goo.gl/gd6Zi5
valami olyan álltalános letöltõ kéne, ami mindenhonnan letölt. erre a download helper tökéletes volt. csak e miatt nem akarok visszatérni a foxhoz...
nincs más lehetõség?