Google Chrome
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
áttérnék a chrome-ra a firefoxról, de máris bajom vele 😞
a könyvjelzõket nem lehet valahogy áttenni bal oldalra? úgy mint a foxban?
köszi
google a barátom, de most nem találtam ilyen lehetõsegt...
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
http://goo.gl/gd6Zi5
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
ha fent az új lap gombra kattintok akkor megjelenik a 8 leggyakrabban látogatott oldalam amit szeretnék módosítani saját ízlésem szerint. ez megoldható-e vagy ezt a chrome állíthatja csak a böngészéseim alapján?
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ha új fülre kattintok akkor ugye elõjön a leggyakrabban látogatott 8 oldal kis ablakokban. Ezt manuálisan tudom módosítani vagy ha azt akarom, hogy a listában legyen egy még meg nem nyitott oldal akkor ahhoz meg kell nyitnom 143szor?
Nézd meg, hogy a middle click mini nevû kieg segít e.
http://goo.gl/gd6Zi5
Spread De Love!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
AVIRA - \"More than security.\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
engem ez a frissen indított chrome 30 másodperces haláltánca az õrületbe kergetett
próbáltam mindent, de egyszerûen nem javult a helyzet
Bazinga!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.