Google Chrome

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
a beállításokban

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Klon
ja, és meg egy: firefoxnál a dowload helper plugint használtam, de azt nem találom a chrome-ra. van helyette valami jó alternatíva?

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Klon
üdv.
áttérnék a chrome-ra a firefoxról, de máris bajom vele 😞
a könyvjelzõket nem lehet valahogy áttenni bal oldalra? úgy mint a foxban?

köszi

google a barátom, de most nem találtam ilyen lehetõsegt...

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

akyyy
ha megnyomom a ctrl+D-t, akkor bejön a könyvjelzõhöz adás gomb, de valamiért az MSN Websites az alapértelmezett. hol lehet ezt elérni és hol lehet alapértelmezettnek a chrome-t tenni? kitudja már hány könyvjelzõ van ebben a fekete lyukba :S

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

eh.. lecserélték a belsõ oldalak (Bookmark Manager etc.) ikonjait, nagyon ocsmányak
Lyukasbogrács
visszaálltam chromiumra (15.0.848.0 fejlesztõi változat) gyorsabb, memóriát se zabálja és stabilabb is, mint a google-chrome-stable.

lck
jobb
[HUN]FaTaL
Én inkább a Speeddial2-t javaslom, szerintem jobb. 😊 Persze izlések és pofonok. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

xxdani
Ez is nagyon jó. Köszönöm szépen 😊

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

nem igazán lehet múdosítani (illetve sokat kell vele szórakozni), de használhatsz egy ilyen kieget
xxdani

ha fent az új lap gombra kattintok akkor megjelenik a 8 leggyakrabban látogatott oldalam amit szeretnék módosítani saját ízlésem szerint. ez megoldható-e vagy ezt a chrome állíthatja csak a böngészéseim alapján?

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Jim Morrison
ezt én most nem értem.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

xxdani
Sziasztok
Ha új fülre kattintok akkor ugye elõjön a leggyakrabban látogatott 8 oldal kis ablakokban. Ezt manuálisan tudom módosítani vagy ha azt akarom, hogy a listában legyen egy még meg nem nyitott oldal akkor ahhoz meg kell nyitnom 143szor?

[HUN]FaTaL
Bug, görgõvel a következõ fülön kéne nyitnia, de pl. itt az sg-n vannak topicok ahol új fülön is megnyitja meg az aktuálisban is.

Nézd meg, hogy a middle click mini nevû kieg segít e.

N1ggA
Hali! Chromeban ha rákattintok egy képre, amit mondjuk itt linkelnek, akkor megnyitja egy új ablakban, ha meg egy másikra, akkor az elõzõleg menyitott helyére rakja be, és ez macerás így. Hogy lehet megcsinálni, hogy csak egy új lapra rakja be a képeket, mondjuk a görgõ gombjának megnyomásával, mint Firefoxban?

Spread De Love!

berczely
Köszönöm a segítséget!

Aquir
szerintem át kell írnod a nevét

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

[HUN]FaTaL
Kitörlöd a könyvjelzõk nevét egyesével.

berczely
Sziasztok!

Be lehet állítani valahol hogy a könyvjelzõ sávon csak ikonok az oldal neve nélkül?

[HUN]FaTaL
jól

Kerestem egy csomót, ha minden igaz nem lehet a Chrome füleit megcsinálni olyanra mint FF-ben(ne menjen össze, scrollolató legyen és lenyitva lássam az összeset). Jól gondolom?

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Ezzel be lehet állítani mit töröljön böngészõ bezárásakor.

Click&Clean

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

slime001
Én ezt használom "Chrome YouTube Downloader". Nálam nem változtatott meg semmit, legalábbis nem vettem észre. Ha a download-ra kattintasz kiválaszthatod, milyen formátumba akarod letölteni, aztán átirányít egy oldalra, amin keresztül gondolom konvertálják meg stb és már töltheted is. Nálam jól mûködik.

AVIRA - \"More than security.\"

akyyy
olyan youtube letöltõ progit keresek, amivel csupán egy gombot kitesz hogy letölthetem a videót, választható minõségbe, ne olyan ami az egész jutubot megváltoztatja :SSSS

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Narxis
Jaja, nekem is sok ilyen volt de megszûnt, talán amikor 12-re frissített.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Lyukasbogrács
Konkrétan nem a tartalom elõtöltésére gondolok, hanem inkább a v8 js engine-re, mert a használt elemek, képek, css (szerintem) koránt sem foglalnak több száz megát. Eddig azt tapasztaltam, hogy ahol megugrott a memóriahasználat, ott mindig valami script futott a háttérben, ez persze nem biztos, hogy a js motor hibája, lehet, hogy az adott scriptben van a hiba. Abból is erre következtetek, hogy sokszor jön elõ az az ablak, hogy xy lapok nem válaszolnak.

Narxis
Lol nehogymár, inkább derítsük ki mi lehet gond nálad. 😄

Ability
Én még nem tapasztaltam memory leak-es hibát, viszont a felemésztett memóriamennyiség alapjáraton normális. Chrome is elõtölti a tartalmakat, a gyakran használt elemeket a memóriában tartja a gyorsabb betöltés miatt. Ez egy Windows fícsõr konkrétan, a Chrome meg használja. Ha kell, akkor felszabadul a memória, amíg viszont semmi sem akarja használni, addig saját célra hasznosítja a gyorsabb böngészés eredményeként.
Lyukasbogrács
és megoldásként néha indítsd újra a böngészõt, vagy azt a lapot, ami sokat fogyaszt. (Shift+Esc)

Lyukasbogrács
Memory leak. Nálam 1 tab is fogyasztott már 1 gigát.

Prince of Máté
Az normális, hogyha megvan nyitva pár oldal, (IMDB filmek) a Chrome exe közel 1 gigát fogyaszt a memóriából?

precision
én váltottam opera -ra... felüdülés komolyan mondom 😊
engem ez a frissen indított chrome 30 másodperces haláltánca az õrületbe kergetett
próbáltam mindent, de egyszerûen nem javult a helyzet

Bazinga!

Tyler1
azóta nálam sincs, lehet vmelyik weblap tett be nála 😄 de azéé még tesztelgetem, h mitõl makkant meg.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Narxis
nálam is fut rendesen. itt sincs no problémó

Jim Morrison
nálam fut rendesen. no problémó

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tyler1
nálam ez a 13-as króm legújabban 5 percenként összeomlik, és kilép. valakinek még esetleg?

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Narxis
LOL

ööööö már majdnem...

tmp
az nem ígéret, olvasd el még párszor a cikket.

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

zöldeshányás
Nekem bejön. 😊

\"fingjál bele a rencerbe\"

Narxis
Naaaa, azért nem olyan nagy dolog ez. 😊

Jim Morrison
pluszegy

ha ezt meglépnék és nem lenne kikapcsolható, azonnal tölteném le az elõzõ verziós portable-t és többet nem használnék friss chrome-ot
Aquir
Így

zöldeshányás
Ez nekem is jól jönne.

\"fingjál bele a rencerbe\"

[HUN]FaTaL
Sehol ez nem egy olyan böngészõ ahol túl sok mindent lehet beállítani 😄

Aquir
sehol😊

na jólvan közbe rájöttem,másik kérdés hol kell beállítani hogy a letöltési elõzményeket automatikusan törölje?
slime001
Nem tudom, hogy erre gondolsz-e, de azt be lehet állítani, hogy automatikusan pl uTorrentel nyissa meg.

AVIRA - \"More than security.\"