Google Chrome

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bajgunar
Viszont látásra!
További kellemes szenvedést, és rengeteg futó process-t!
Értelmesen és normálisan válaszoltam egy kérdésre!
Amire nem tudtatok egyikõtök sem értelmes választ adni!
Én is csak bunkó hsz-eket kaptam! Köszönöm!
De leírhattam volna én is úgy, ahogy ti reagáltok!:

- "hi
1x van megnyitva a chrome, de a feladatkezelõben 6 exe folyamatot ír és ez a nem túl erõs latopomnak ez nem igen tesz jót:S
ez vajon miért van? "

Azért van, mert egy nagy rakás fos a chrome, opera, firefox, stb... mást használj és nem lesz 6 futó chrome.exe -d a háttérben, ami megeszi az így is kevés memóriádat a laptopodban a rendszer elõl! És nem fog ~80%-on pörögni a procid sem! Jah és vírusokat sem foglya porszívóként szívni a net felõl! Ennyi!
Vagy vegyél másik laptopot több rammal, erõsebb procival!
Köszönjük Emese!

Én is tudok így reagálni low-ak! Csak sajnos ez belõletek alapból jön!
Nah csipesz.
Ability
Nem vagyunk rá kíváncsiak. Szia.
bajgunar
xD Látszik h nem értesz hozzá! Neked kéne homokozóba menni!
Ismernéd a Maxthon-t nem mondanál ilyeneket!
Járj utána, hogy chrome meg ie miket mûvel a háttérben (jah meg operád is az is hulladék) Megtudnád, törölnél is a gépedrõl minden chrome-al kapcsolatos dolgot meg ie-t is aszthiszem!
Bebizonyítottad magadról, h tényleg mezei user vagy, fingod sincs dolgokról. Olyan akinek a szája elé teszik a chrome-ot, azt megy és nagyonjó! PFf. Akkor nyomjad csak!

IE motor! WoW!! Nem egy játék alatt is ua az engine dolgozik, mégis oltári külömbségek lehetnek! Egyik nagyonjó, míg a másik meg hulladék!
Neked ez a mérvadó? ie motor és már kuka is?
Háát gratulálok, te se sokat tudó programozó lehetsz! Szintén mezei user, aki benyomja és örül neki hogy kb kávét fõz reggelire!
De mindez parasztvakítás, és mese! Ti meg hisztek benne! Grat!
Narxis
És ez kit érdekel a Chrome topikban? xD Van böngészõ flame topik, ott lehet meggyõzni a másikat, hogy mi a jobb neki.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

L7wy
Noobok gyülekezete xD Maxthon egy tényleg jó böngészõ, webkit és IE motor is van benne, a hibátlan megjelenítés érdekében. Jól van megoldva az adblockja is. És van egy "fájl kinyerése" rész is, amivel lehet menteni pl videókat videómegosztó oldalakról.

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Lyukasbogrács
IE motor van benne, ennél többet nem is kell tudni róla.

[HUN]FaTaL
"Rengeteg olyan gyors funkciót tud, amit a többi böngészõ nem!
Egérmozdulatokat! gombparancsokat, stb..."

Fail, Operában ez mind alap. 😊

"De mind1! Hajrá Chrome! Aztán meg ne csodálkozzatok, ha google mindent tud a böngészési szokásaitokról, microsoft meg rólatok! Tudnátok a háttérben miket mûvel a chrome, meg az IE is, meg a többi hulladék böngészõ!"

Double fail, menj homokozni inkább.

http://goo.gl/gd6Zi5

Narxis
Köszönjük Emese...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bajgunar
Használj Maxthon-t! Ezt meg töröld, mindennel együtt!
Az egy .exe-t futtat, tud mindent (sõt még többet is), fele annyit nem eszik, és 5x gyorsabb, biztonságosabb, kényelmesebb!
Igaz Chrome meg társai mezei user-eknek való! De a 3-as maxthon-hoz sem kell sokkal több tudomány beállítani (sõt nem is kell).
Kapásból blokkkolsz azt amit akarsz, és soha többet nem jelenik meg! Nincsenek felugró reklámablakok! youtube-ról is azt szedsz le amit akarsz.
Meg egyéb oldalról is. Kedvenceket is könnyebben kezeli.
Rengeteg olyan gyors funkciót tud, amit a többi böngészõ nem!
Egérmozdulatokat! gombparancsokat, stb...
És nem igényel egyetlen kiegészítõt sem!
De mind1! Hajrá Chrome! Aztán meg ne csodálkozzatok, ha google mindent tud a böngészési szokásaitokról, microsoft meg rólatok! Tudnátok a háttérben miket mûvel a chrome, meg az IE is, meg a többi hulladék böngészõ!
L7wy
6 hetente

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

[HUN]FaTaL
Minden fül külön processz, hogy ne dõljön össze az egész. Meg minden kiegészítõ 1 processz és ezen kívül is vannak még belsõ processzek.

Semmivel nem eszik többet, mintha az egész egyben lenne.

hi
1x van megnyitva a chrome, de a feladatkezelõben 6 exe folyamatot ír és ez a nem túl erõs latopomnak ez nem igen tesz jót:S
ez vajon miért van?
Rage47
a Chrome ugye 13as verziónál tart, a FF meg asszem 6nál. FF be akarja hozni a lemaradást, de azt hiszik, hogy ezt a verziószámok növelésével fogják elérni, ezért minél gyorsabban hoznak ki új verziókat...
LoSA
Milyen példára gondolsz?

Rage47
elég gyakran, ha már a FF is elkezdte követni a példáját 😄
sztem olyan 3 havonta
LoSA
Egyébként igen, azt én is észrevettem, hogy jóval gyorsabb, mint a Firefox. Remélem, hogy a késõbbiek folyamán a Chrome, azért jobban engedi a testreszabást.

Milyen "gyakran" jön ki új verzió, frissítés belõle?

Rage47
bnõmnek felraktam, most volt új win telepítés, és egybõl feltûnt neki, milyen gyors a Chrome, pedig nem is mondtam semmit róla neki😊
LoSA
OKs. Igyekszem megszokni ezt! 😉 Bár az FF is nagyon jó, csak mostanában akadozik nálam, nem tudom miért. 😞

Rage47
a Chrome pozitív tulajdonságai úgyis elfedtetik veled, amik FF-nél berögzültek😊
LoSA
Hm... Nem tudom miért, de engem zavar, hogy ott felül van, de hátha megszokom... 😊

A navigáló gombokat nem lehet megnagyobbítani, mert azok is nekem egy picit picik.

nem, de ha megszokod, rájössz, hogy eddig is így kellett volna lenniük 😊
LoSA
Srácok, most ismerkedek a Chrome-al, mert a Firefox-al kezd egyre több bajom lenni.

Meg lehet oldani valahogy a fülek, lent legyenek, ne felül?

Rage47
ja megvan, beállításokban ki volt nálam kapcsolva az automatikus kitöltés
Rage47
egy frissen újratelepített gépre felraktam a chromet, azon müködik így
viszont az én gépemen nem müködik, lehet, hogy valami kieg. rontja el, esetleg a Lastpass?
slime001
Az Adblock nálam nem szedi ki a YT reklámokat.

AVIRA - \"More than security.\"

Lyukasbogrács
chrome-nál is alap, legalábbis nálam kattintásra elõhozz a beírt dolgokat.

Rage47
Chrome-nál elõ lehet valahogy csalni, hogy megjegyezze a már beírt dolgokat? Pl. Firefoxnál ez alap.
Jim Morrison
adblockkal.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

zöldeshányás
Ki tudom valahogyan irtani a youtube videókban lévõ reklámokat?

\"fingjál bele a rencerbe\"

Lyukasbogrács
valószínûleg jelenti a google felé, hogy elérhetetlen a kért oldal és ha másnak is jelentette már, akkor kapsz ilyen hibaüzenetet.

FZoleee
ilyen hibaüzenetet most kaptam elõször:
"A többi felhasználó is nehézségekkel küzd a webhelyhez való csatlakozás során, ezért elõfordulhat, hogy várnia kell néhány percet." 😊
Rage47
csak?😮 fel sem tûnt. mondjuk csak fél éve váltottam rá😊
3 éves a Chrome
Freddycom
Nekem sem mindig ugrik át rögtön pirosra a boríték, van amikor pár percig szürke kérdõjel van ott, de aztán magától átvált pirosra.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Sziasztok, használom egy ideje a gmail levélfigyelõ nevû hasznos kis bõvítményt.
Kérdésem: amikor megnyitom a böngészõt nem kellene azonnal aktívan jeleznie
hogy van e levelem a postafiókban? (van állandó internetkapcsolat)
Tudjátok amikor elkezd "pörögni" és színesen jelzi az aktuális állapotot...

Köszi és bocs a USER megfogalmazásért😊

Nem beta verzióm van...esetleg mi zavara be? Egyébként mostanában az easy youtube video downloader bõvítményem is eltûnt....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

mûködik, köszönöm szépen😊

[HUN]FaTaL
Jah azt hittem sgrõl van szó, mert itt ez van.

Töröld a sütiket szerintem és lépkedj be újra mindenhol.

nemcsak az sg...
minden oldal...de csak néhány napja csinálja, elötte jó volt

[HUN]FaTaL
Sehogy. Ha változik az ip-d, akkor biztonsági okokból kiléptet az sg. Ez böngészõfüggetlen.

üdv! az lenne a kérdésem, hogy miért van az és hogy lehet megoldani, hogy a maradj bejelentkezve négyzet ki van pipálva, de nem marad bejelentkezve , újból be kell jelentkezni és a jelölõnégyzet ilyenkor megint üres...
elõre köszönöm a dósegítséget

Lyukasbogrács
kár, pedig jó volt

Aquir
Item not found. This item may have been removed by its author.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

[HUN]FaTaL
Jé, tényleg. Nem tudom. :/

Lyukasbogrács
Smooth Gestures hova lett? mert már nincs a bõvítmények között.

Rage47
Adblock Plus
Clickable Links
Gestures for Chrome
Hover Zoom
LastPass
Mail Checker Plus
Neat könyvjelzõk
Search by Image
SG fórum+
Smooth Scroll
Speeddial2
FZoleee
köszi 😄
[HUN]FaTaL
Smooth Scroll

[HUN]FaTaL
SG
Middle Click mini (középsõ klikk javítása)
Adblock plus
Speeddial2
Bubble Translate
Chrome Toolbox
I hate your favicon (ha van olyan oldalad a kedvencek sávon, ahol nincs favicon, nekem az index fórum ilyen, betöltöttem vele a fõoldalét)
IE Tab
Image Properties Context Menu
New Tabs Always Last
Sexy Undo Close Tab
Smooth Gestures
Youtube Downloader
Youtube Options for Google Chrome

Aquir
Adblock (egyes oldalakon lassít)
Clickable links
Drag N Go (vagy hasonlók)
Google mail checker
Lazarus: from recovery
Mini maps
youtube search
(esetleg az sg.hu-s)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

FZoleee
tudtok mondani hasznos kiegészítõket? egy áramszünet következtében az elõbb elszállt az összes 😄