6043
Egy böngésző a Google-től.
-
#5883 akkor csak nem én basztam el -
#5882 minden kivan pipálva :/ -
#5881 Beallitasokon nezd meg miket szinkronizal. Valszeg nincs minden bepipalva. -
#5880 hello kellene egy ki help
újra raktam a win7-et, chrome fent van, beléptem google accommal de a szinkronizálás nem csinál semmit, semmi könyvjelzőm nincs meg, pedig mentve van minden:
hogy tudom ezeket betölteni? régin win7emnél első belépés után egyből betöltött mindent most meg itt szívok vele több mint 1 órája :(
help!
-
#5879 Benne van a stabilban is!
Tetszik! Köszönöm! :D -
#5878 aki szeretne material design-t:
chrome://flags/#top-chrome-md
bétában benne van, stabilban nem tudom. Érdekes, de mivel úgyis ez lesz váltottam. valahogy ez a sötétebb mappa szín jobban bejön mint a hagyományos...^^
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.05.07. 19:56:19 -
#5877 Nem mert ha viszik akkor had vigyék a többsége az oldalaknak elhanyagolható vesztesség volna ami meg olyan azt meg többlépcsős védelem alatt áll. -
#5876 Nem, ilyen megjegyzés-bejegyzés szöveg tényleg nincs a bookmarkok mellé, habár valamilyen extensiont tudsz feltenni, ami figyeli is melyik oldalon vagy és aszerint lehet jegyzetet rögzíteni.
Habár jelszavak tárolására ezek nem a legbiztonságosabbak, de ha eddig is a bookmarkokban tároltad, akkor gondolom az nem zavar. -
#5875 Azért is mondok pár negatívumot ami miatt mégse annyira jó ötletnek venném ha át kellene térnem a chromra.
Pl a felső menübe rakott különálló kis ikonokon nincs tulajdonság felirat.Ez meg nekem azért kényelmetlen mert bizonyos oldalak belépési jelszavát ebbe a bejegyzés ablakba irkáltam. Tudom technikailag nem egy kóser hely, de kényelmesebb minta egy text fileban tárolnám őket:) -
#5874 +1. Nekem is van olyan mappám amiben van almappa, és azon belül még több mappa. (igen, én átlátom. :D) -
#5873 Tudsz mappát is tenni a sávra, azokba meg bármennyi könyvjelzőt.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.03. 19:13:47 -
#5872 Jó lenne de jópár ikonocskát ki kéne dobálni oda és csak egy sorba férnek el ott. Az oldalsó görgős megoldás jobban tetszene.
Ezzel a lebgő menüvel meg az a gond hogy lassan lehet benne az oldalakat keresni és mindíg visszaugrik alaphelyzetbe
Viszont az tetszik hogy a könyvjelzők mini ikonjait betölti az oldal magától kár hogy a fox ezt nem csinálja.Mindíg az első katt után jelenik meg az oldal logoja
Viszont érdekessen gyorsabb a chrome mint a fox
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2016.05.03. 17:26:11 -
#5871 A Könyvjelzősáv nem jó erre? :/ -
#5870 Srácok a Chromban ki lehet valahogy tenni a könyvjelzőket mint firefoxban hogy az oldalsó részén jelenjenek meg?
Ez a lebegős megjelenés nem valami tuti. -
#5869 -
#5868 sajnos sehol sem találtam semmit. nem tudom miért csinálja ezt a chrome, néha el tünnek bövítmények, főleg youtubosok. -
#5867 LevelDB fileban tárolja a Local Extension Settings-ben, ha minden igaz, habár localstorage-be is ment valamit. De őszintén szólva nem tudom mi marad abból, ha törlődött, lehet korábbi verziószámmal még ott van. -
#5866 C/users/"user"/appdata/local/google/chrome/userdata/default/extensions?
tampermonkey -
#5865 letörlődött a Tampermonkey bövítményem, benne jópár scriptel. A külsősök pótolhatóak, de volt egy-kettő saját is, azok nem voltak sehova se feltöltve :O Van esély esetleg, hogy valahol a gépen rajta van??? -
#5864 általánosan végzendő biztonsági mentés/dokumentálás, visszatöltés baj esetén
Google Dashboard-on úgy tudom csak általánosságban van információ mentett adatokról -
#5863 egyébként chrome dínós "nincs internet" minijáték oldala egy idő után automatikusan frissül
-
#5862 beléptem báttyám gépén a chromomba és szinkronizáltam mindenemet, ami hiba volt, mert a bövitményeket is be tette.
és most nem tudom melyek azok melyek fent voltak és melyek amiket én hoztam "magammal. bvalahogy ki lehet nézni mik voltak feltéve és mi az ami nem? mert nem kell mindegyik max 2 db. :) -
Bazsalusz #5861 sziasztok!létezik olyan bővítmény ami akkor frissíti automatikusan az oldalt ha megszakad az internetkapcsolat?a upc wi-free-jét használom és rendszeresen szakadozik -
#5860 nekem betölti az összest, de az nagy előny hogy nem indít el a youtube videókat más megnyitott tabokon:) -
#5859 Nekem működik, de én már direkt csak 1 gépen frissítek krómot, hogy megnézzem mit rontottak el éppen :D -
#5858 Igen -
rabbiddgog #5857 de nektek is ilyen?
pár hete lett ilyen -
#5856 miután megnyitottál mindent, tartsd nyomva a Ctrl+Tab-ot 2 másodpercig :) -
rabbiddgog #5855 valaki?? -
#5854 Értem, köszi a válaszokat!
Gondoltam, hogy ez kötelező, csak azt hittem van rá mód, hogy ha már láttam akkor ne kelljen többször. -
#5853 Esetleg próbáld ki... -
#5852 #5780
tldr: oldalaknak muszáj kirakni, nem reklám és nem is a chrome helyezi ki ezeket a szövegeket.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.03.02. 18:24:02 -
#5851 Hogy lehet azt kiküszöbölni, hogy majdnem minden honlapon felugráló, előkúszó sütis értesítések nem jöjjenek elő? Igazából semmi értelmüket nem látom, rányomok, hogy értem vagy rendben aztán oké. De állandóan... már enyhén zavaró. -
rabbiddgog #5850 Sziasztok!
chromba ha jobb klikkel rámegyek egy linkre, és a megnyitást választom új lapon, akkor csak akkor kezdi el betölteni az adott oldalt ha rámegyek az új lapra.
Pár hónapja a yt videóknál volt hogy csak akkor játsza meg az új lapon megnyitottat, ha rámegyek, úgy látszik a sima oldalaknál is betették ezt?
Nem lehet valahogy kikapcsolni
kszönöm a választ -
#5849 FYI: Chrome béta fejlesztői eszközébe bekerült a Sötét téma. -
#5848 Szerintem azt használom. De végül kikapcsoltam itt sg n a lazyloadot és már jó is. -
#5847 Cseréld le uBlock Origin-re. -
#5846 Igen, whitelistre kell tenni sg-t. -
#5845 Srácok!
Mitől lehet az, hogy itt az SG-n a képek nem töltődnek be?
Köze lehet az AD Blocknak hozzá? Korábban működött..
-
#5844 Sziasztok, ezt a bővítményt hogy lehet törölni? Ugyanis nincs a bövítmények között. Esetleg manuálisan hogyan lehetne? ez lenne az: mail checker