Google Chrome
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem jól vettem ki.. 😄
Üdv!
13 éve itt. Szép idő.
Hogy lehet kitörölni egy adott weblapon, hogy megjelenjenek a valaha beírt felhasználó nevek?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szoval akkor majd neked kell torolni.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Majd egyszer meglesem hogy dolgozik.Ha addig nem írja meg valaki a tapasztalatát e téren.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2016.05.15. 14:46:57
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Kérdésem az lenne ha valakinek nem elég a 15 giga terület és fizet egy hónapra pl plusz 1 giga tárhelyet és a teljes méretét feltölti kihasználja a hónap lejárta után mi történik azzal az anyaggal ami a bővített tárhelyen található? Elveszik vagy megmarad, de ha törlődik akkor elvesztem az extra helymennyiségem ha nem fizetem tovább a területért a havidíjat? Vagy a bővített részen található anyag a hónap végén elveszik a területtel együtt?
Bocs ha olyat kérdek ami esetleg le van írva a szabályban de nem találtam ilyen leírást.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Köszönöm a türelmes válaszokat.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
újra raktam a win7-et, chrome fent van, beléptem google accommal de a szinkronizálás nem csinál semmit, semmi könyvjelzőm nincs meg, pedig mentve van minden:
hogy tudom ezeket betölteni? régin win7emnél első belépés után egyből betöltött mindent most meg itt szívok vele több mint 1 órája 😞
help!
chrome://flags/#top-chrome-md
bétában benne van, stabilban nem tudom. Érdekes, de mivel úgyis ez lesz váltottam. valahogy ez a sötétebb mappa szín jobban bejön mint a hagyományos...^^
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.05.07. 19:56:19
Habár jelszavak tárolására ezek nem a legbiztonságosabbak, de ha eddig is a bookmarkokban tároltad, akkor gondolom az nem zavar.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Pl a felső menübe rakott különálló kis ikonokon nincs tulajdonság felirat.Ez meg nekem azért kényelmetlen mert bizonyos oldalak belépési jelszavát ebbe a bejegyzés ablakba irkáltam. Tudom technikailag nem egy kóser hely, de kényelmesebb minta egy text fileban tárolnám őket😊
13 éve itt. Szép idő.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.03. 19:13:47
[merlinw.org]
Ezzel a lebgő menüvel meg az a gond hogy lassan lehet benne az oldalakat keresni és mindíg visszaugrik alaphelyzetbe
Viszont az tetszik hogy a könyvjelzők mini ikonjait betölti az oldal magától kár hogy a fox ezt nem csinálja.Mindíg az első katt után jelenik meg az oldal logoja
Viszont érdekessen gyorsabb a chrome mint a fox
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2016.05.03. 17:26:11
Ez a lebegős megjelenés nem valami tuti.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
tampermonkey
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Google Dashboard-on úgy tudom csak általánosságban van információ mentett adatokról
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
és most nem tudom melyek azok melyek fent voltak és melyek amiket én hoztam "magammal. bvalahogy ki lehet nézni mik voltak feltéve és mi az ami nem? mert nem kell mindegyik max 2 db. 😊
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
pár hete lett ilyen<#falbav>#falbav>
?(???)?
?(???)?
Gondoltam, hogy ez kötelező, csak azt hittem van rá mód, hogy ha már láttam akkor ne kelljen többször.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
tldr: oldalaknak muszáj kirakni, nem reklám és nem is a chrome helyezi ki ezeket a szövegeket.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.03.02. 18:24:02
chromba ha jobb klikkel rámegyek egy linkre, és a megnyitást választom új lapon, akkor csak akkor kezdi el betölteni az adott oldalt ha rámegyek az új lapra.
Pár hónapja a yt videóknál volt hogy csak akkor játsza meg az új lapon megnyitottat, ha rámegyek, úgy látszik a sima oldalaknál is betették ezt?
Nem lehet valahogy kikapcsolni
kszönöm a választ<#worship>#worship>
?(???)?