Google Chrome

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
próbáld ki: #4017

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

papi08
Hihijj, egy életet mentettél meg..Köszönöm Barátom! 😊

Amúgy ebben az AdBlock-ban már van videóban felugró reklám tiltó, bár még béta verzió, elég jó hatásfokkal szûri azokat is! 😊

13 éve itt. Szép idő.

Guren
nekem a sima adblock-kal nincs ilyen problémám, viszont beágyazott videóknál nem szûri a lejátszóban felugró reklámokat, pedig azokat utálom a legjobban.

papi08
Sziasztok!

Tudnátok olyan adBlocker plugint chromehoz, ami egyszerûen letiltja a youtube reklámokat?
Feltettem az AdBlock+ -t, ezzel sikerül is szûrni a videó melletti, illetve az oldal alján lévõ reklámokat.
Viszont a youtube így is frissíti a meg sem jelenõ reklámokat, ezért kb 15-20 másodpercenként befagy a videó..és ez azért elég idegesítõ dolog..:/

Köszönöm szépen elõre is! 😊
Köszönöm! 😊

13 éve itt. Szép idő.

Aquir
dehogy, tök jól megy, csak van egy kis delay ha mozgatod a csúszkát, etc... E nélkül is egyedül html5-ben volt csak nézhetõ pár videó youtubeon.
Ez jelenleg sokkal jobb opció mint a fagyások huszon-taboknál.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

MeoH
Nalam is tegnap kezdte 😊 Gondolom vmi frissult es betett neki. Pedig eddig semmi gondom nem volt vele. Asszondod html5? Ezert en arrol is olvastam cifrakat, eleg beta mega dolog.

fuck mmo's..i.,

Aquir
úgyhogy váltás html5-re

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
Nah, nekem éppen Most kezdett este fagyni néhány percenként, amikor be akarok zárni egy youtube tabot (mindig mást), és már egy ideig ez megy

Dettó...

Random fagy mostanság, furcsa módon néha a flash plugin (Adobe Shockwave) miatt 50-70%-on jár a CPU, mellesleg elég lassú a chrome indulása. Vírusokat, kémprogramokat kerestem, de minden eredmény negatív lett. Tanácstalan vagyok... <#nemtudom>
zöldeshányás
nálatok is sokat fagy a chrome mostanában vagy nálam van a gond?

\"fingjál bele a rencerbe\"

precision
thx!
de ugyanolyan szar :|

nemvágom, mert unokatesóm netbookján faszán megy, nekem meg az asztalin szarozik
rohadna meg...

Bazinga!

szívás. ha más nem marad, próbálj ki egy portable verziót (abból is készül mindig friss)
precision
hát, volt már azóta windows reinstall is, de az sem segített...

Bazinga!

és azt nempróbáltad, hogy unistall után törlöd a mappákat, registry-t takarítod, aztán újratelepíted?
precision
gondoltam már rá, és próbáltam anélkül is
de ugyanaz a helyzet 😞

olyan szinten szar az egész, hogy még a lassú firefox is fényévekkel gyorsabb a chrome -nál 😞

Bazinga!

MeoH
Nalam is ComodoIS van, semmi gondom a chromemal. Bar ez ugye nem zarja ki, hogy a forumtarsnal gondot okoz.

fuck mmo's..i.,

az nem lehet, hogy a comodo miatt csinálja?
desigo
thx
minden tizedik látogatáson volt
precision
ilyeneket ír ki alul az állapotsoron:

"Lekérés küldése folyamatban"

"Betöltés a gyorsítótárból folyamatban"

Meg mintha láttam volna egyszer egy "proxybeállítások észlelését" is, de guglizás után kikapcsoltam az automata proxybeállítást a megfelelõ helyen

És még mindig szarozik a chrome... elsõ indulásnál pöcsölget. Keményen, hosszú ideig. Egyszerûen nem tudom mi van... lassan ott vagyok, hogy végleges uninstallt kap... kár, pedig egyre jobban tetszik ez a böngészõ.

Senkinek nem volt még hasonló gondja?

Bazinga!

MeoH
De van. Options/Dila options es kivalasztod a neked megfelelot:
Thumbnail refresh No refresh or every 2nd visit 5th visit 10th visit

Amugy lehet alapban a no refresh van.

fuck mmo's..i.,

desigo
Speed dial 2.nél nincs automatikus bélyegkép készítésének a frissítése?
Mert csak akkor frissül le ha egyesével ablakonként megcsinálom.
Szia!
Köszönöm a segítséget. Minden OK!

Üdvözlettel: gy?jt?

precision
ez még mindig kiidegel... 😊

ha valaki tud valami használható tippet adni, ne fogja vissza :| 😄

Bazinga!

MeoH
Speed dial kieg marhasaga. Hasznalj Speed dial 2 -t. Jobb is, es mukodik a belyegkep

fuck mmo's..i.,

Szia!
Az alábbi képek alapján: az a problémám, hogy egyes bélyegképeken megjelenik a weboldal kicsinyített képe (ez rendben van!), míg más bélyegképeken nem.
Indító oldal
Hibás bélyegképek
Ez utóbbi bélyegképeken 1-es számmal jelöltem az egyiket.

Jim Morrison
ha valakinek sokszor szarakodna a flash:link

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

tommygear
már megint toppon van a flash, youtube videók alatt ha állítom a hangerõt néha megakad a videó 1 mp-re, más esetleg tapasztalt ilyet?
Aquir

Szervusztok!
A Google Chrome böngészõ beállításánál a kezdõlapom a Speed Dial (programcsoport bélyegképen megjelenítve). A csoportot bõvíteni akarom, de az újonnan megjeleníteni kívánt programok bélyegképeit nem tudom megjeleníteni. A program megjelenik, de a bélyegkép helyén az alábbi szöveg jelenik meg:"PREVIEW IS NOT REDY! Click to Create Preview!"
Néhány hónapja még az egyes oldalak bélyegképe megjelent, de azóta - úgy tûnik - lebénultam és elfelejtettem, hogyan lehet a fenti utasítást teljesíteni.

Stefling
Már megvan, köszi. x)

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Aquir
google calendar?

Stefling
Van olyan alkalmazás, ami egy naptár, de olyan, amit feljegyzek benne, értesít róla elõtte, vagy mondjuk aznap?!

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Köszöntem szépen.<#wave>

Aquir

Ezt beállítottam.De amikor újra megnyitottam a böngészõt,az elõzmények simán benne voltak...Kézzel kellett törölnöm õket.

Aquir
options - under the hood - content settings - "Clear cookies and other site and plug-in data when I close my browser"
nem tudom hogy az other plug-in-nel az összeset törli e

Egy olyan kérdésem lenne,hogy be lehet-e a Chrome-ot állítani úgy,hogy mikor kilépek belõle,automatikusan törölje az összes cookie-t,elõzményt,mindent?A FF-ban volt,van ilyen lehetõség.

Rájöttem képtelenség megcsinálni, hogy bizonyos oldalak alatt VPN kapcsolat legyen. Legjobb esetben is csak a proxy-t lehet

akyyy
nem külön lapra hanem kb ugy moint winbe az ikonok. egy lapon azon belül oda tehessem ahova akarom

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Lyukasbogrács
konkrétan a legyakrabban használt lapok vannak rajta, nem a legutóbbiak, és a használat gyakorisága szerint van rendezve.

át lehet húzni lent egy új fülre vagy lapra, ami lent van (Most visited | Apps | ??? ) ha pedig a csík alá kattintasz, akkor át is lehet nevezni ezeket a füleket/lapokat

akyyy
a kezdõlapon vannak nemrég bezárt lapok, oldalra lapozva meg "alkalmazások"

ezeket rákattintással arébb lehet tenni, de visszaugrik eredeti helyére.
nem lehetbeállítani hogy ne ugorjon vissza???

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

tommygear
az engem is érdekelne
Jim Morrison
adblock talán azt is szûri. (vagy nem?)

zöldeshányás
Tudtok nekem mondani valami jó popup blockert?

\"fingjál bele a rencerbe\"

Shep
Elsõre úgy tûnik jó lesz. Köszi szépen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Jim Morrison
rákerestem web storeban, remélem ezt keresed.

Jim Morrison
van, már valakinek itt is kellett, ha jól emlékszem kiegben meg lehetett választani azt is, hogy milyen gyakran csekkolja le a változást, de most nem jut eszembe a neve. Mindjárt kicsit visszanézek, hátha megtalálom.

Ability
Most esik le hogy neked nem is az kell amit írtam. Elõször azt hittem hogy AJAX és társai által frissül az oldal. Ami neked kell sem bonyolult, sok és egyszerû megoldás van rá, szerintem simán létezhet ilyen. Max 10 sor kódból összehozható, biztos akad a világon valaki akinek kellett már ilyen és értett is hozzá. Bõvítménytárban nézz szét. Vagy majd egyszer unalmasabb perceimben lehet összedobok egy ilyet. De nem ígérek semmit.
Shep
Kösz, bár ezzel nem kerültem sokkal elõrébb 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ability
Mutation eseményeket kell bindelni. Asszem DOMContentChange a neve. Nem nehéz. Aki ért kicsit a JS-hez könnyen ír ilyet.