Google Chrome
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Amúgy ebben az AdBlock-ban már van videóban felugró reklám tiltó, bár még béta verzió, elég jó hatásfokkal szûri azokat is! 😊
13 éve itt. Szép idő.
Tudnátok olyan adBlocker plugint chromehoz, ami egyszerûen letiltja a youtube reklámokat?
Feltettem az AdBlock+ -t, ezzel sikerül is szûrni a videó melletti, illetve az oldal alján lévõ reklámokat.
Viszont a youtube így is frissíti a meg sem jelenõ reklámokat, ezért kb 15-20 másodpercenként befagy a videó..és ez azért elég idegesítõ dolog..:/
Köszönöm szépen elõre is! 😊
Köszönöm! 😊
13 éve itt. Szép idő.
Ez jelenleg sokkal jobb opció mint a fagyások huszon-taboknál.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
fuck mmo's..i.,
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Random fagy mostanság, furcsa módon néha a flash plugin (Adobe Shockwave) miatt 50-70%-on jár a CPU, mellesleg elég lassú a chrome indulása. Vírusokat, kémprogramokat kerestem, de minden eredmény negatív lett. Tanácstalan vagyok... <#nemtudom>#nemtudom>
de ugyanolyan szar :|
nemvágom, mert unokatesóm netbookján faszán megy, nekem meg az asztalin szarozik
rohadna meg...
Bazinga!
de ugyanaz a helyzet 😞
olyan szinten szar az egész, hogy még a lassú firefox is fényévekkel gyorsabb a chrome -nál 😞
Bazinga!
fuck mmo's..i.,
"Lekérés küldése folyamatban"
"Betöltés a gyorsítótárból folyamatban"
Meg mintha láttam volna egyszer egy "proxybeállítások észlelését" is, de guglizás után kikapcsoltam az automata proxybeállítást a megfelelõ helyen
És még mindig szarozik a chrome... elsõ indulásnál pöcsölget. Keményen, hosszú ideig. Egyszerûen nem tudom mi van... lassan ott vagyok, hogy végleges uninstallt kap... kár, pedig egyre jobban tetszik ez a böngészõ.
Senkinek nem volt még hasonló gondja?
Bazinga!
Thumbnail refresh No refresh or every 2nd visit 5th visit 10th visit
Amugy lehet alapban a no refresh van.
fuck mmo's..i.,
Mert csak akkor frissül le ha egyesével ablakonként megcsinálom.
Köszönöm a segítséget. Minden OK!
Üdvözlettel: gy?jt?
ha valaki tud valami használható tippet adni, ne fogja vissza :| 😄
Bazinga!
fuck mmo's..i.,
Az alábbi képek alapján: az a problémám, hogy egyes bélyegképeken megjelenik a weboldal kicsinyített képe (ez rendben van!), míg más bélyegképeken nem.
Indító oldal
Hibás bélyegképek
Ez utóbbi bélyegképeken 1-es számmal jelöltem az egyiket.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A Google Chrome böngészõ beállításánál a kezdõlapom a Speed Dial (programcsoport bélyegképen megjelenítve). A csoportot bõvíteni akarom, de az újonnan megjeleníteni kívánt programok bélyegképeit nem tudom megjeleníteni. A program megjelenik, de a bélyegkép helyén az alábbi szöveg jelenik meg:"PREVIEW IS NOT REDY! Click to Create Preview!"
Néhány hónapja még az egyes oldalak bélyegképe megjelent, de azóta - úgy tûnik - lebénultam és elfelejtettem, hogyan lehet a fenti utasítást teljesíteni.
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
nem tudom hogy az other plug-in-nel az összeset törli e
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
át lehet húzni lent egy új fülre vagy lapra, ami lent van (Most visited | Apps | ??? ) ha pedig a csík alá kattintasz, akkor át is lehet nevezni ezeket a füleket/lapokat
ezeket rákattintással arébb lehet tenni, de visszaugrik eredeti helyére.
nem lehetbeállítani hogy ne ugorjon vissza???
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!