Google Chrome
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#4341 nálad lehet a probléma, nálam legalábbis változatlan
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Az mitõl lehet hogy chrome alatt a youtube meghülyül? Rányomok a szünet gombra, megy tovább a videó vagy 5 mp-t és megáll. Ha újra elindítom, és megint szünet, megint megy tovább 😄
Pár napja kezdte el :/
Köszönöm 😊
13 éve itt. Szép idő.
Google Chromium 20.0.1092.0
Chromium 20 installer/updater v6.1
Program Files-ba kitömörítitek, install.bat és használ. update.bat-al frissíthetitek, amikor kedvetek tartja.
[merlinw.org]
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
Szerintem gyorsan ments adatot valahova és cserélj vinyót.
http://goo.gl/gd6Zi5

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Eddig teljesen jó volt, ma kezdte el ezt csinálni, újratelepítés nem segít.
Valami ötlet?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Helló!
Bejelentkeztem egy Chromban a Gmailomba onnatól úgy vette, hogy a chrome az enyém és leszinkronizált mindent (könyvjelzõk, jelszavak , háttérkép stb).
A baj ezzel csak az, hogy mint mondottam volt nem az enyém a chrome és az alap dolgok (fõleg jelszavak) elvesztek. A tulaj nem szinkronizáltatta a google szerverével a dolgait. Van lehetõség visszaállítani az egészet akár egy órával ezelõtti állapotra?
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
[merlinw.org]
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
[merlinw.org]
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ezt tettem fel, de hogy lehet bele magyar nyelvet varázsolni? sehol valami beállítás lehetõség :|
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Chromehoz van olyan bõvítmény, mint firefoxhoz, hogy youtuberól 1 kattintással lelehet tölteni videókat?
kösz
[merlinw.org]
[merlinw.org]
hihetetlen lusta vagyok. 😄
Köszönöm MeoH!
fuck mmo's..i.,