6043
Egy böngésző a Google-től.
-
#4681 Ennyi csupán a változás benne? :S :D A letöltési témán kellene változtatni már, ne alul kelljen bezárogatni mindig -.- -
ldavid #4680 frissítettem a bétát (magától nem ment neki), és hát komolyan... a csavarkulcs ikon lecserélésére volt a legnagyobb szükség, főleg ilyen nulla csíkokra
a más google termékekben használt fogaskerék ikon még akár logikus is lett volna -
#4679 4 eves -
#4678 Most nézem, hogy azokon az oldalakon ahol nem biztonságos tartalom van egy apró pajzsot tesz ki a csillag mellé. Érdekes, eddig nem tűnt fel. -
#4677 igazából a böngészővel nincs baj, az adobe képtelen egy normális flash plugint megírni, van amikor tűrhetűen működik, aztán egy frissítéssel elbasszák az egészet -
#4676 Köszönöm a segítséget, kipróbálom. -
#4675 A flash azóta szar amióta bevezették a protected módot. Talán csak IE alatt megy rendesen, nézd meg azzal. Ha pedig működik akkor IE Tab addon és kész, beállítod, hogy youtube-ot azzal hozza be. Jelszavakra én mindig 3rd party appot használtam. LastPass, KeePass vagy Sticky Password. -
#4674 Ez a retek böngésző nem hajlandó megjegyezni a jelszavaimat (egyik napról a másikra döntött úgy, hogy elfelejti az összeset). Pedig Isten bizony rákattintok, hogy "Igen, jegyezd meg vazze!".
A másik meg, hogy youtube-on kicsit akadnak a videók és van egy 1px-es fehér csík alul. Még jó, hogy anno azért váltottam rókáról, mert szar volt benne a flash.
Miért nem tudnak egy igazán jó böngészőt csinálni?!?!?! Emlékszem amikor a chrome még tényleg egy puritán valami volt, most visszasírom azt az időszakot. -
#4673 Youtube és Chrome Google kézben van, Firefox nem. -
#4672 "általában ha raknak föl youtube letöltőt, google le szokta szedni. " -hmm ebben vajon mi a biznisz? mármint, hogy FF-hez engedik, chromehoz meg nem ... -
#4671 Néhány napja brutálisan szaggatnak a youtube videók. Eddig HTML5 módba volt, most visszaraktam, de így se jó. Megakad a videó ha tabot váltok, az oldalon alig lehet scrollozni és kb 5 fps-el megy a videó. Cache, előzmények stb törlés volt. Beta build-et használok. Van valakinek valami ötlete mi lehet a probléma? -
Mr O #4670 Hello!
A betűtípust, hogy lehetne olyanra állítani ahogy szeretném?A betűtípusok tetreszabása részben amit állítok azt nem ment el arra ahogy pl a sg betűit szeretném látni.
THX -
#4669 általában ha raknak föl youtube letöltőt, google le szokta szedni. Amikor kellett valami a FF-ot és hozzá DownloadHelpert raktam föl csak ezért. De mást kereshetsz, pl. ilyet. -
#4668 Sziasztok!
Chrome alá nincs jól működő (firefox alat használatos EsayVideoDOwnloader-hez hasonló) progi amivel a videomegosztó oldalakról akár mp3-vagy video formátumba lehet letölteni? -
Mr O #4667 aham a névjegyben is ezt írja.köszi! -
#4666 Nem tudom hogyan érted a súgót, mert nekem angol verzióról lefordítva a help a súgó (az pedig csak új lapot nyit meg), és csak az about-ban (magyarul szokásosan névjegy) frissít. Hát biztos baj mert nem tudja a verziót letölteni. -
Mr O #4665 Sziasztok!
Ezt miért írja a súgóban baj-e és mit jelent pontosan?Köszi
Update failed (error: 3)Hiba történt a frissítések keresése közben: A frissítés ellenőrzésének elindítása sikertelen (hibakód: 3: 0x80040154).
-
#4664 Ja userscript, ugyanaz, extensions ablakba húzd be. -
#4663 de nekem csak js-em van :S -
#4662 FastestChrome ra meg Diavetítésre hibát dob a web store (banner) -
#4661 Hogy megkönnyítsék a dolgot, mostmár csak úgy lehet, ha az extension oldal meg van nyitva és oda húzod be a crx filet. -
#4660 régebben lehetett bárhonnan bövitményt telepiteni. most meg nem engedi, és hiába töltöttem le elvileg a kódot, nem tudom hogyan tudom feltenni, bővitményen belül hibát ir ki -
#4659 szerintem maradj az operánál. -
Mr O #4658 Sziasztok!
A napokban váltottam Chrome-ra Operát és Safarit használtam-használom eddig.Szeretném a már ott megszokott módon használni a Chrome-ot.
Fel is tettem a Speed Dial 2 a böngészőben.De nem udom beállítani,h az ablakok automatikusan frissüljenek mint mondjuk Operában v Safariban...
Néztem mondjuk a "hivatalos" speed Dial oldalt és ott is említik mint probléma :(
Van valakinek ötlete?
Köszi! -
#4657 Tudtok egy normális gesture plugin-t, mert egy véletlen baleset folytán törlődtek a böngészőből az bővítmények és a korábban használt nagyszerűen működő kiegészítőt most nem találom sehol és amiket meg leszedtem nem az igaziak. -
#4656 nekem is ugyanez van -
#4655 Nálam mostanában állandóan behalnak az oldalak a Shockwave flash leállt cimszóval :(
Erre van valami megoldás? A lefújabb flash van fent meg külön a legujabb shockwave-et isleszedtem neki.De továbbra is behal. -
ldavid #4654 esetleg flashblockot is érdemes lehet használni, ezzel csak az jelenik meg amire rákattint az ember -
#4653 hm, létezik hogy win8 alatt van valamiféle smooth font rendering? (talán az új keretrendszer miatt?). Sokkal szebbek a betűk mint win7 alatt. -
#4652 Igazából megoldódott azzal, hogy az integrált flash playert letiltottam és külön telepítettem a legújabb verziójú flash playert, korábbi tanácsoddal ellentétben :)
Igazából lesz@rom a youtube-ot, az a gond, hogy minden oldalon van már flash tartalom amitől a chrome egész használata belassult. Az integrált flash player letiltása nálam a nyerő, igaz ma megint bezombult - magától visszakapcsolta de már tudom mitől van, flash player plugint újra letiltottam és ismét boldog chrome felhasználó lettem :P -
#4651 Szerintem állítsd be a youtube-on a html5-öt. -
#4650 Rövid tesztelés után a tapasztalat az, hogy az oldalakat ugyanolyan gyorsan kezeli mint régen - görgetésekre, klikkelésekre, linkek megnyitására jól reagál viszont most a Youtube-os videókat nem akarja lejátszani, csak 1-2-t sikerült elindítanom :( -
#4649 Hali, köszi a választ, pont ezt akartam kérdezni. Ki is próbálom.
Ugyanis kb ETTŐL KEZDVE szaraxik a chrome-om :P -
#4648 azt nem lehet valahogy kiírtani a chrome-ból, hogy a nyilakkal ne mozgassa az oldalt, space-re ne ugorjon le stb? bosszantó :\ -
#4647 az adobe.com oldaláról telepíts fel egy régebbi flash verziót (pl. 11.2), majd a chrome://plugins oldalon tiltsd le a Chrome-ba integráltat és használd azt amit feltelepítettél. -
geo91 #4646 köszi! -
#4645 a legújabb foxi telepítésnél felajánlja a lehetőséget, hogy átmenti a könyvjelzőket. én is így csináltam. ie a legratyibb. -
#4644 Hm, a flash videók ugyanúgy szaggatnak :P
Kár a Chrome-ért. Kénytelen vagyok kibékülni az Internet Explorerrel :P
Firefoxba át lehet varázsolni a Google-könyvjelzőket valahogy? -
#4643 Köszi! -
#4642 1. Itt törlöd a szinkronizációs adatbázisodat (Chrome sync)
2. eltávolítod a Chrome-ot
3. törlöd a c:\Users\neved\AppData\Local\Google\Chrome könyvtárat.
4. Chrome újratelepít.