Google Chrome
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
[merlinw.org]
nem tudom jó topikba írok-e, de hátha tudja valaki, hogy miért van az, hogy nem tölt be nekem pár oldalt a chrome (igazából a ff se) amit eddig betöltött? meg másnál mûködik. töröltem a cookiekat meg elõzményeket de nem segített. valami ötlet?
Egyébként az oldal szerkesztõi a bénák, nem a Chrome.
[merlinw.org]
http://www.eumet.hu/magyarorszag-reszletes/
Magyarország térkép alatt nem jelenik meg!
Internet Explorernél kiírta, hogy Windows Media Player plug-in és fel is rakta.
De chrome !?
Interneten keresgéltem és ezt találtamm (Firefoxos de jónak mondják ide is), de nem segített: http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=hu&answer=95697
Próbáltam még bõvítményt: Eszközök/Bõvítmények/További bõvítmények letöltése itt rákerestem Windows Media Player és Embed WMPlayer inline, ez se segít!
Hogyan lehetne megoldani problémát?
[merlinw.org]
Szóval a Chrome-ban állandóan összeomlik a Shockwave Flash plugin, sokszor már semmilyen oldal nem jön be, mert megjelenik az az oldal, hogy "a manóba" ilyen és olyan hiba.
Ezt a plugint újra raktam, a chrome-ot is, de mindig elõjön. Amióta ez elkezdõtött, azóta a videókat sem játssza le rendesen a chrome, a hang is és a kép is csúszik, video codec pack-ot is tettem fel, de semmi javulás. Nincs ötletem...Tudom egy format c mindent megold, de hátha van valami egyszerûbb megloldás is, mert ha minden apró hiba miatt újra kéne rakni a rendszert, akkor naponta telepítgethetném a windowst.
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Most ismerkedek a chrome-al, és két plugint keresnék.
- az egyik egy általános flash video letöltõ, amit bármelyik oldalról felajánlja hogy lekapja a videót. (próbáltam párat, de kb egyik se mûködött)
- illetve egy file extension szerint más más letöltõ könyvtárat felajánló plugin
Köszi, már csak ezek kellenének. hogy helyettesítse a rókát.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
fuck mmo's..i.,
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
az eddigi LEGkirályabb böngészõ amit valaha használtam.
Furcsállom, hogy itt nem reklámozzátok...
Remélem nem volt OFF a hozzászólásom!
fuck mmo's..i.,
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
[merlinw.org]
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
[merlinw.org]
összeömlesztve aztán sokkal jobban lehet használni
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"
Click&Clean ikonján jobbEgomb - beállítások
Személyes adatok törlése a böngészó bezárásakor - szövegre katt
Letiltás - pipa KI
Tisztítás elõtt kérdezzen - pipa KI
majd a chrom melletti + jelre katt
böngészési elõzmények törlése - pipa
letöltési elõzmények törlése - pipa
a többi elõl vedd ki a pipát úgy nagy baj nem lehet😊
Remélem tudtam segíteni, átlag user vagyok, nekem így van beállítva...
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Arra sikerült rájönnöm hogyan tudom törölni az elõzményeket, de a címsorba beírt dolgaimat egyszerûen nem tudom sehogyan sem, csak úgy, ha minden elõzményt törlök. Azt pedig nem szeretném minden alkalomkor. A Firefox elõzmény keresõje és kezelõje sokkal intelligensebb volt, de muszáj volt Chrome-ra váltanom, hát nem vagyok vele túlságosan baráti viszonyban.
Van erre valami megoldás?
Köszönöm.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Chromenal hogy lehet beállítani hogy semilyen oldalt és felhasznalonevet ne jegyezzen meg?