Google Chrome

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

plu604
Chrome-ra nincsen véletlenül olyan kiterjesztés vagy beállítás vagy akármi, ami egy olyan felületet eredményezne mint az opera gyorshívója?
Tudom hogy a gyakran látogatott lapokat beteszi automatikusan a kis gyorshívójába, de oda keveset rak, és nem azokat amiket én akarom.

MerlinW
A bookmark manager-ben nyomj egy abc sorrendet. Organize/Reorder by Title.

[merlinw.org]

tommygear
(az azóta van mióta szinkronizálom a kedvenceket)
tommygear
arra van valami magyarázat, hogy miért hajingálja nekem össze vissza a kedvenceket a böngészõ?
abc sorrendbe vannak állítva ugye, de számtalanszor tapasztalom, hogy össze vissza van az összes kedvenc
FZoleee
ha már a chrome-ot nem tudod használni, miért nem firefox, miért ie?😄
Narxis
Link

Elvileg akinél a flash miatt fagyott vagy összeomlott az most megnézhetné.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Rage47
frissített a 17-es verzió, mi javult?
Alexease
En nehezen altam at a Chrome-ra, sosem erdekelt a bongeszo haboru, tokeletesen elvoltam az Explorerrel😉

Aztan megtetszett, de nem a sebesseg, mert az nagyreszt parasztvakitas, hanem nehany szolgaltatas: login/pass mentes, szinkronizacio a google profillal.

Sajnos most otthon hasznalhatatlan lett, az utolso 1-2 verzio, egyszeruen reseteli az egesz gepet (foleg videos, flash-es oldal, de igaqzabol nem jottem ra). Tuti, hogy a gepemen nem tetszik neki valami, mert itt bent tokeletesen megy. De ezert nem fogok rendszert frissiteni, vissza IE, aztan majd rendszer frissites utan ujra Chrome😉
Rage47
nekem müködik minden, megnéztem
grebber
Anno amikor kijött és mindenki ajnározta ezt a böngészõt akkor felraktam és tetszett is nem volt vele gond!
De nem tudom mi történet vele mert kb egyre jobban csak hanyatlik,legalábbis nálam!
Elég sokat látogatom ezt az oldalt! De mint mondtam nem tudom mikortól a beágyazott videók és képek nézegetése lehetetlen lett! Rányomok a videóra és középen csak köröz és tölti a semmi mert a videó soha nem indul el.A képek lapozásánál a 2. után már nem ad képet. (Ezek eddig tökéletesek voltak) Átlépek firefoxba vagy ie-re ott semmi gond!
Nem értem miért örült meg a Chrome. Probáltam legyalukok mindent ami chrome sütiktõl kezdve mindent és újratenni hátha ,de nem ugyanaz.

Next PC upgrade: 2022

Stefling
Mennyivel gyorsabb a 18-as vagy a 19-es mint a 17-es verzió?

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Pethy23
User scripteket hogy lehet engedélyeztetni? Jelenleg fel vannak telepítve, és még a parancsikon után is ott van hogy --enable-user-scripts, de így se mûködik, ma már 1x 2x bejött de aztán azóta sem.
[HUN]FaTaL
Próbáld meg, hogy kikapcsolod a flashben a hardveres gyorsítást.

http://goo.gl/gd6Zi5

Alexease
Ha jol emlekszem, volt ilyen variacio is, de ezt majd kiprobalom😉 Koszi!
JoeFromHun
Ilyet akkor láttam amikor kijött a 11-es flash és ATIkártya volt a gépben.
És nekem akkor egy külföldi topicban azt javasolták,hogy tegyem vissza a 10.3.xxx-es flash-t.
Egyik haveromnak így oldottam meg. Visszament egy régebbi flash verzió 10.3.183.10.Neki azóta jó! 😊
Idézet a külföldi fórumból-Nekem ott ezt írták:

Remark: Flash 11 is bringing problems to me while wathing youtube with hardware acceleration. Blue screen with atixxxx.dll error , watchdog.sys bsod. As i was using AMD Display card, maybe it works well with your pc. Just sharing this incase someone need it. For me i just change back using flash version below.

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Alexease
Koszi.
Megegyszer vegig csinaltam az osszes le-foltelepitgetest, pucolast, de nem javult a helyzet😉 Igazabol meguntam, visszaalltam Explorerre😉
MerlinW

[merlinw.org]

Alexease
Keresgettem a topic-ban, de nem adott ki semmit a kereso.

Az utobbi idoben szopat a Chrome, nem az hogy fagy, hanem azonnal reseteli a gepet. Youtube tuti, de valszeg bizonyos Flash alkalmazasok mindegyike.

Termeszetesen mar mindent vegigcsinaltam (Chrome, Flash, codecek full uninstall, install, plugin-ek ki-bekapcsolasa, cache/cookie-k torlese, allitgatasa stb.), eredmeny nulla. Gep install nem lesz, mert minden mas tokeletesen megy (pl. masik 4 bongeszo OK).

Talan mar volt hasonlo gond, lesz valami egyszeru megoldas, mert a net-et olvasgatva nem sok ertelmes van egyelore.

Koszi!
Ability
New tab page is sokáig bent volt, lényegesen nem változott, és szerintem egy kalap szar. Most direkt megnéztem ezt az új cuccot is, hát valami borzalom. Nem vágom mi folyik ott mostanában...
MerlinW
Ez még ezerszer változni fog mire megjelenik a 19. Még a 18-as is csak valamikor a hónap végén/áprilisban jön.

[merlinw.org]

a settings oldal béna, fapados megjelenését egyszerûen nem tudom megérteni
miért variálnak, ha a jelenlegi teljen jól átlátható és ezzel sokkal használhatóbb is...
MerlinW
3 hónapja használom, szokásos developer verzió. Stabil, de vannak néha problémák. Naponta frissül, ezért készítettem a lent linkelt update scriptet. A változások 99%-a belül történt, felhasználói felület terén a settings ablak változott meg teljesen, más nem nagyon.

[merlinw.org]

Stefling
Van aki feltette már? Ha igen, vélemény?

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Narxis
<#wow1>

MerlinW
Több, mint 3000 újdonságot tartalmaz. Részletek

[merlinw.org]

Stefling
Mivel tud többet, vagy mik az újdonságok benne, az elõzõekhez képest?

MerlinW

[merlinw.org]

Minstrel
Heló, van mostanában egy olyan "hiba", hogy ha youtube vagy más videólejátszós oldalon elkezdek lejátszani egyet akkor az egér kivételével lefagy az egész, a hang is megy tovább és a feladatkezelõ is bejön nehezen, utána pedig az asztalkezelõ leállt ablak fogad. Feladatkezelõ elindulása után bezáródik az lap (youtube, stb.) ami szerintem a hibát okozta és minden megy tovább. Lehet ez a chrome miatt vagy csak a win7 ablakkezelõje ilyen és ezt szokjam meg?

Mondanám, hogy régen nem volt ilyen, mert nem volt, de akkor firefox-ot használtam és a klasszikus windows kinézetet.

http://topgearhungary.blogspot.com/

aham, 18-asnál nálam nyugis a hdd
MerlinW
A google synch okozza. 1024 bájtokat ír/olvas max sebességgel, nem tudni az okát. Le kell választani az account-ot (beállítások/személyes oldal) és megszûnik a probléma.

A dev 19-ben már nem áll fenn a dolog (valszeg a 18-ban sem), tehát a következõ stabil major kadásban valszeg meggyógyul.

[merlinw.org]

Aquir
oszd meg, lehetõleg angolul, hogy rákeresésre mindenki megértse   ಠ_ಠ

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Rage47
megosztod velünk?
MerlinW
Tárgytalan, megoldottam.

[merlinw.org]

MerlinW
MerlinW
Mi lehet az oka, hogy mostanában Win-en, Linuxon egyaránt (v17) szénné kerepelteti a HDD-t a Chrome? Google azt mondja, hogy a pishing filter fícsör az oka, de azt kikapcsolva is csinálja...

[merlinw.org]

Jim Morrison
Szórakozik velem a chrome. betölt egy oldalt, majd ahogy betöltötte elõjön a kék a manóba oldal. DE MIÉRT? amiket nem néztem mostanában oldalakat az simán bejön. sg meg ilyenek nem.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Narxis
Kösz akkor remélem majd nálam is megjavul. 😊

MeoH
Goodspeed is erre panaszkodott PHan. Azt irta, hogy egyszer csak megjavult, majd a ghostery kezdte el. DE az is magahoz tert 😊 SZoval nem tudom, nalam is van mindketto, nincs hiba.

fuck mmo's..i.,

Narxis
A bõvítmény nem tudta módosítani a hálózati lekérést, mivel a módosítás egy másik bõvítménnyel ütközött.

Ezt írja ki AdBlock Plus-nál. Milyen hálózati lekérést akar? :S

Stefling
Mi a változás a 19-esben lehet tudni róla valamit?

Sziasztok! Nekem néhány oldalnál ami tudom hogy él és elérhetõ ezt írja ki:Ez a weboldal nem érhetõ el
mi lehet a megoldás?
Narxis
+ bug és security fixek 😄

Rage47
új flash player 😄
Aquir
és most ez annyival jobb mint a mostani?😊 ahogy látom nem sokat változott a verziószám😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Rage47
új stabil Chrome jött
Köszönöm 😊

😊

Köszönöm! Bár ahogy a kommenteket olvasgatom, ez még elég bugos. Na nem baj, várok türelmesen. Egyszer majd hátha...