Google Chrome
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudom hogy a gyakran látogatott lapokat beteszi automatikusan a kis gyorshívójába, de oda keveset rak, és nem azokat amiket én akarom.
abc sorrendbe vannak állítva ugye, de számtalanszor tapasztalom, hogy össze vissza van az összes kedvenc
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Aztan megtetszett, de nem a sebesseg, mert az nagyreszt parasztvakitas, hanem nehany szolgaltatas: login/pass mentes, szinkronizacio a google profillal.
Sajnos most otthon hasznalhatatlan lett, az utolso 1-2 verzio, egyszeruen reseteli az egesz gepet (foleg videos, flash-es oldal, de igaqzabol nem jottem ra). Tuti, hogy a gepemen nem tetszik neki valami, mert itt bent tokeletesen megy. De ezert nem fogok rendszert frissiteni, vissza IE, aztan majd rendszer frissites utan ujra Chrome😉
De nem tudom mi történet vele mert kb egyre jobban csak hanyatlik,legalábbis nálam!
Elég sokat látogatom ezt az oldalt! De mint mondtam nem tudom mikortól a beágyazott videók és képek nézegetése lehetetlen lett! Rányomok a videóra és középen csak köröz és tölti a semmi mert a videó soha nem indul el.A képek lapozásánál a 2. után már nem ad képet. (Ezek eddig tökéletesek voltak) Átlépek firefoxba vagy ie-re ott semmi gond!
Nem értem miért örült meg a Chrome. Probáltam legyalukok mindent ami chrome sütiktõl kezdve mindent és újratenni hátha ,de nem ugyanaz.
Next PC upgrade: 2022
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
És nekem akkor egy külföldi topicban azt javasolták,hogy tegyem vissza a 10.3.xxx-es flash-t.
Egyik haveromnak így oldottam meg. Visszament egy régebbi flash verzió 10.3.183.10.Neki azóta jó! 😊
Idézet a külföldi fórumból-Nekem ott ezt írták:
Remark: Flash 11 is bringing problems to me while wathing youtube with hardware acceleration. Blue screen with atixxxx.dll error , watchdog.sys bsod. As i was using AMD Display card, maybe it works well with your pc. Just sharing this incase someone need it. For me i just change back using flash version below.
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Megegyszer vegig csinaltam az osszes le-foltelepitgetest, pucolast, de nem javult a helyzet😉 Igazabol meguntam, visszaalltam Explorerre😉
[merlinw.org]
Az utobbi idoben szopat a Chrome, nem az hogy fagy, hanem azonnal reseteli a gepet. Youtube tuti, de valszeg bizonyos Flash alkalmazasok mindegyike.
Termeszetesen mar mindent vegigcsinaltam (Chrome, Flash, codecek full uninstall, install, plugin-ek ki-bekapcsolasa, cache/cookie-k torlese, allitgatasa stb.), eredmeny nulla. Gep install nem lesz, mert minden mas tokeletesen megy (pl. masik 4 bongeszo OK).
Talan mar volt hasonlo gond, lesz valami egyszeru megoldas, mert a net-et olvasgatva nem sok ertelmes van egyelore.
Koszi!
[merlinw.org]
miért variálnak, ha a jelenlegi teljen jól átlátható és ezzel sokkal használhatóbb is...
[merlinw.org]
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
[merlinw.org]
Mondanám, hogy régen nem volt ilyen, mert nem volt, de akkor firefox-ot használtam és a klasszikus windows kinézetet.
http://topgearhungary.blogspot.com/
A dev 19-ben már nem áll fenn a dolog (valszeg a 18-ban sem), tehát a következõ stabil major kadásban valszeg meggyógyul.
[merlinw.org]
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
[merlinw.org]
[merlinw.org]
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
fuck mmo's..i.,
Ezt írja ki AdBlock Plus-nál. Milyen hálózati lekérést akar? :S
mi lehet a megoldás?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n