Google Chrome
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
-8 GB+ átlag memória? Kicsit még járj utánna az aktuális Magyar viszonyoknak.
Van egy gondom a Chrome-al. Mostanában csak néha-néha csinálta, de ma már egyáltalán nem érzékeli az egérgörgõ görgetését..
Ha lenyomom a görgõt akkor ugyan megjelenik az a "navigációs kereszt", de semmi több. Csak akkor görget, ha oldalt a görgetõsávban görgetek..
Mi lehet a baja?
Köszönöm! 😊
13 éve itt. Szép idő.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
[merlinw.org]
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
valakinek van ötlete miért vannak gondjaim a videó lejátszással a Chrome-val, vannak olyan videók amit elindít, de nem tudom ki tenni teljes képernyõre, vagy nem tudok beletekerni?
Pl:ezen az oldalon lévõ videot el sem tudom indítani.
rendszer: win7, 64bit, Chrome v19.0.1084.56
Jobbgomb, "translate to English"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
lefordítja az adott oldalt?
Köszönöm a segítséget.
A beállításokban nem szeretem kipipálni a "kínálja fel az általam nem ismert nyelv..." mert néha kicsit idegesítõ.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Ott tudsz új felhasználót hozzáadni, vagy eltávolítani meglévõt.
A felhasználók közt szabadon lehet váltogatni, ha több van bal fölsõ sarokban.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
[merlinw.org]
http://www.geocaching.hu/caches.geo?id=2144
Kattints a bal oldali "ITT KERESD" felirat alatt.
Csak akkor nem nyit uj ablakot ha a command-al egyutt nyomok a linkre.
[merlinw.org]
Most kezdtem el hasznalni a Chrome-t. Foleg amiatt mert android alatt is ezt hasznalva szinkronizalja vegre a konyvjelzoket mind a gep mint a telefon alatt. Eddig Safari-t hasznaltam (OSX), es ott van egy olyan beallitas hogy ALWAYS TAB vagy mi, a lenyeg hogy soha nem nyilik uj Safari ablak hanem mindig csak egy ujabb TAB. El lehet ezt erni Chrome alatt is valahogy? Az a lenyeg hogy a likekre is kizarolag uj TAB nyiljon, ne uj ablak. Ja meg a helyesiras ellenorzest sem birom valamiert kikapcsolni. 😞
Nézzél szét a control panel -> programs and featuresnél. Hátha ott kiszúrsz valamit ami nem oda való (basicscan, ask toolbar), aztán távolítsd el õket.
szerk:dashboardban meg nem akarok resetelni, mert direkt azért nem mentettem le a dolgokat mert tudtam hogy van sync...
szerk2: egyszer csak eltaláltam. huhh
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Állítsa be, hogy a böngészõ melyik keresõmotort használja, amikor Ön a cím- és keresõsávból keres.
Keresõmotorok kezelése...
ez alatt a google van beállítva, mégsem az jelenik meg.
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Az 1ik, hogy eddig rendben ment, hogy a fenti címbeíró sávba, mikor beírtam valami nem honlapcímet, automatikusan a google-ban kereste, most viszont valami basicscan.com oldalra vagy hova vezényel a google helyett. szóval mindig be kell külön hívnom a google-t. ezen szerintetek hogy tudnék segíteni?
a másik, hogy még X ideje, biztos valami letöltéssel együtt felkerült a böngészõ sáv alá egy Ask.com-os toolbar, és fogalmam sincs, hogy tüntessem el.
elõre is köszi a help-et
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
http://topgearhungary.blogspot.com/
Nekem volna egy olyan problémám,hogy kb 2 hete a Chrome böngészõben jobb oldalt lent ,egjelemik egy spam reklám(póker,nyerj iphont,te vagy a 9999 látogató..stb),Opera és Firefoxnál nem,van megoldás erre ?Vírusom nincs,2 progival is átnéztem a gépem..
PS3/X360 user: Infernohun
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"