Google Chrome

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szar gépre minek teszed fel a jövõ rendszerét?! magyar gépre magyar win xp 😄

Narxis
Ja, én is használtam ezért tudom, hogy szarabb.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Mivel én használom a Win8 rp-t, így tudom hogy jobb.

-8 GB+ átlag memória? Kicsit még járj utánna az aktuális Magyar viszonyoknak.

papi08
Sziasztok!

Van egy gondom a Chrome-al. Mostanában csak néha-néha csinálta, de ma már egyáltalán nem érzékeli az egérgörgõ görgetését..
Ha lenyomom a görgõt akkor ugyan megjelenik az a "navigációs kereszt", de semmi több. Csak akkor görget, ha oldalt a görgetõsávban görgetek..

Mi lehet a baja?
Köszönöm! 😊

13 éve itt. Szép idő.

Aquir
aaa már ki tudom nagyítani a zsugorított fórumképeket!😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

MerlinW
Most komolyan. 8GB+ átlag memóriamennyiség mellett számít az a + 100MB amit a Chrome használ? Egyébként plugin-ek nélkül a Chrome sem eszik sokat.

[merlinw.org]

Narxis
El se hiszem, hogy valaki a Win 8 miatt képes volt böngészõt váltani. Hacsak nincs érintõképernyõd akkor az a rendszer tök felesleges.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Aki win8 rp-t használ annak nem kell bizonygatni hogy a Google Chrome mennyivel több memóriát használ mint az IE10. Nagy fordulat történt nálam, böngészõ váltás. (persze azért a megszokás miatt egy-két dolog még furcsa/zavaró)

sziasztok,
valakinek van ötlete miért vannak gondjaim a videó lejátszással a Chrome-val, vannak olyan videók amit elindít, de nem tudom ki tenni teljes képernyõre, vagy nem tudok beletekerni?
Pl:ezen az oldalon lévõ videot el sem tudom indítani.
rendszer: win7, 64bit, Chrome v19.0.1084.56
Aquir
Hát ha bele van építve a böngészõbe, akkor miért gond egyszer rányomni hogy Ezt a nyelvet sose fordítsa le nekem, Amazt meg mindig?
Jobbgomb, "translate to English"

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Freddycom
Valóban nincs különbség a felületen kívül, illetve én nem vettem észre átlagos használat mellett. Vagyis de, hazudok, pl ha youtube-on megy zene, klip, bármi és átváltok bármi másik appra, akkor megáll a hangja. Mondjuk ez nem hiba, mert a metro appok ilyenek.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Sziasztok, van olyan kiegészítõ ami - ha igény van rá - egy kattintásra
lefordítja az adott oldalt?
Köszönöm a segítséget.

A beállításokban nem szeretem kipipálni a "kínálja fel az általam nem ismert nyelv..." mert néha kicsit idegesítõ.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

most néztem pár képet róla, nem sok különbséget látok
Freddycom
Használja vki a Win8-as Metro-s Chrome-t? Van bármi különbség a kettõ között az UI-n kívül?

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Sziasztok.Olyan problémám van hogy ha beállítom a Chrome hangerejét a Hangerõszabályozóban és újraindítom akkor mindig felugrik maximumra.Valamiért nem menti el a beállítást.Néhány napja kezdõdött csak.Újratelepítés is volt de nem oldotta meg.Van valami ötletetek hogy mi lehet a gubanc?

Stefling
Nekem 19-es chrome alatt nem müxik a google levélfigyelõ, valamiért nem telepíti, csak azt írja, hogy feldolgozás alatt... már fél órája 😄 Más is használja ezt a plugint?

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Malakai
Settings > Users
Ott tudsz új felhasználót hozzáadni, vagy eltávolítani meglévõt.
A felhasználók közt szabadon lehet váltogatni, ha több van bal fölsõ sarokban.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Sziasztok, az megoldható valahogy a chrome-ba hogy ha egy gépet két vagy több ember használ akkor mindeggyik saját beálitásait, jelszavait, saját könyvjelzõket tudjon használni?

esetleg próbáld ki ezt: javascript popup blocker
Kozben megtalaltam a helyesiras kikapcsolasat, nem tudom hogy a francba nem talaltam pedig nem ma kezdtem az ipart. 😊 Amugy nagyon jo ez a Chrome, foleg mert tud teljes kepernyot ami nekem azert kellene mert 10.6.8-as OSX-et (Snow Leopad) hasznalok es ott nincs rendszer-szinten full screen. 10.7-tol (Lion) van, de az meg nem tetszik valahogy. Na minden ez az en problemam, viszont a plugin-ek tajan korbenezek akkor tenyleg. Nem tudom miert de mar anno az internet explorer alatt is gyuloltem hogy ujabb es ujabb ablakok nyilnak meg. Pedig az nem eppen ma volt, es meg nem is volt TAB benne... 😊
MerlinW
Itt nézz körül:

chrome://flags/
chrome://plugins/
chrome://about/

[merlinw.org]

Egyepkent anno a Firefox-nal volt valami ABOUT:CONFIG beallitas ami ugyancsak tudta produkalni hogy kizarolag TAB-ok nyiltak. Emiatt gondoltam hogy talan itt is van valami trukk. 😊
MerlinW
Az legit oldalak 1%-a használ popup-ot... de te tudod.

[merlinw.org]

koszonom a segitseget. asszem akkor maradok a jol bevalt safarinal. ott van erre beallitasi lehetoseg, ott sohasem nyilik uj ablak semmire. mindig csak uj tab. pont ez a lenyeg egy tab-okat tamogato bongeszoben, egy ablak legyen ne tobb.
Aquir
mi sem egyszerûbb, középsõ gombbal tabba nyitja meg

MerlinW
Mert ez nem href hanem egy window.open javascript parancs. Ez sosem fog külön tabon megnyílni neked. Semmilyen beállítások mellett. Maximum letiltani tudod.

[merlinw.org]

nyelv beállításoknál van
Neztem a spec beallitasokat, de nem talalok ott olyan lehetoseget ahol kinyomja vegre a helyesiras ellenorzest. 😞
Tessek:

http://www.geocaching.hu/caches.geo?id=2144

Kattints a bal oldali "ITT KERESD" felirat alatt.
Csak akkor nem nyit uj ablakot ha a command-al egyutt nyomok a linkre.
MerlinW
Ööö sem Chrome, sem Firefox nem nyit új ablakot évek óta. Egyébként minden beállítást megtalálsz a jobb oldali csavarkulcs/beállítások ikon alatt. A helyesírás ellenõrzést is (beállítások oldal legalja, "speciális beállítások megjelenítése" link).

[merlinw.org]

Sziasztok!

Most kezdtem el hasznalni a Chrome-t. Foleg amiatt mert android alatt is ezt hasznalva szinkronizalja vegre a konyvjelzoket mind a gep mint a telefon alatt. Eddig Safari-t hasznaltam (OSX), es ott van egy olyan beallitas hogy ALWAYS TAB vagy mi, a lenyeg hogy soha nem nyilik uj Safari ablak hanem mindig csak egy ujabb TAB. El lehet ezt erni Chrome alatt is valahogy? Az a lenyeg hogy a likekre is kizarolag uj TAB nyiljon, ne uj ablak. Ja meg a helyesiras ellenorzest sem birom valamiert kikapcsolni. 😞
Voyager5
Ilyenek általában akkor fordulnak elõ, ha telepítettél valamit, és ott bevolt jelölve, hogy sponsor telepítése. Pl. MSN Plus rak fel ilyet.
Nézzél szét a control panel -> programs and featuresnél. Hátha ott kiszúrsz valamit ami nem oda való (basicscan, ask toolbar), aztán távolítsd el õket.
Jim Morrison
Bajban vagyok. Nem tudok syncelni chromeban, mert kéri a passphraset. Ezt mikor kellett nekem megadnom?
szerk:dashboardban meg nem akarok resetelni, mert direkt azért nem mentettem le a dolgokat mert tudtam hogy van sync...
szerk2: egyszer csak eltaláltam. huhh

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Cabell
igen, az az érdekes, hogy

Állítsa be, hogy a böngészõ melyik keresõmotort használja, amikor Ön a cím- és keresõsávból keres.
Keresõmotorok kezelése...

ez alatt a google van beállítva, mégsem az jelenik meg.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Klon
mindkét dolog a beállítások alatt beállítható.

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Cabell
Sziasztok, 2 problémám van, és mind2 elég idegesítõ.

Az 1ik, hogy eddig rendben ment, hogy a fenti címbeíró sávba, mikor beírtam valami nem honlapcímet, automatikusan a google-ban kereste, most viszont valami basicscan.com oldalra vagy hova vezényel a google helyett. szóval mindig be kell külön hívnom a google-t. ezen szerintetek hogy tudnék segíteni?

a másik, hogy még X ideje, biztos valami letöltéssel együtt felkerült a böngészõ sáv alá egy Ask.com-os toolbar, és fogalmam sincs, hogy tüntessem el.

elõre is köszi a help-et

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Minstrel
köszi! erre nem jöttem volna rá mostanában 😊

http://topgearhungary.blogspot.com/

Aquir
oh

a földgömb ikont az url elõtt lehet vonszolgatni
Aquir
megnyomod jobboldalt a csillagot, és ctrl+shift+o?

Minstrel
létezik olyan bõvítmény amivel csak simán megfogom a lapfület és a könyvjelzõk közé húzom a sávba? mint firefox-ban is van, mert itt meghúzom a lapot akkor csak külön ablakba teszi

http://topgearhungary.blogspot.com/

Inferno
Hali !

Nekem volna egy olyan problémám,hogy kb 2 hete a Chrome böngészõben jobb oldalt lent ,egjelemik egy spam reklám(póker,nyerj iphont,te vagy a 9999 látogató..stb),Opera és Firefoxnál nem,van megoldás erre ?Vírusom nincs,2 progival is átnéztem a gépem..

PS3/X360 user: Infernohun

lalakov
Köszönöm.<#worship>
akyyy
html5 a régi gépeket mégjobban megeszi, mint a flash 😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Aquir
nekem win7, chrome, eddig nem tapasztaltam összeomlást. lehet hogy géptõl is függ..

Firerock
Köszönöm a segítséget,úgy tûnik mégis az internettel volt baj😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

MerlinW
Semmit.. nálam is rendszeresen összeomlik.. szívás van, az van😊 Általában akkor hal meg gyorsan, ha egyszerre több videót nézel - van betöltve. Ha egyszerre egy megy, akkor ritkább.

[merlinw.org]