6043
Egy böngésző a Google-től.
-
#4761 Miért nem hozza be a YT livestreamet (redbullstratos)? IE-n kell néznem :s :D
másnál jó? -
#4760 Sziasztok!
Ma bekapcsoltam a gépem, és a chrome ugyan elindult, de egy weboldalt sem tölt be (még a kezdőlapot sem), csak a betöltés pörög a füleken. A beállításokat se tudom előhozni, mert ugyanazt produkálja. Mitől lehetséges ez? (Tegnap este a win7 18 frissítést telepített fel, lehet ehhez köze?) -
#4759 Aha vágom, én is ezért szeretném már használni, de ez még nem az igazi és így 2 héttel a win 8 debütálás előtt ez sztem gáz, a mozilla is többet tud már felmutatni, de persze az is még csak béla verzió. -
#4758 Csak megszoktam h metro appként kezeli és könnyebben tudtam úgy ugrálni a böngésző és az egyéb cuccok között, h az 'Asztal' nem volt egyenlő a böngészővel. (remélem érted h h értem) -
#4757 Nekem az nem tetszik a metros krómban, hogy kb tök ugyanúgy néz ki, mint az asztali változat. Tehát pl IE-nél a metros és az asztali ég és föld, sokkal jobb lenne ilyen stílusban a króm is, felül az a címsor az nagyon gáz. -
#4756 Már egy jó ideje nem jó, csak eddig vhogy mindig szemet hunytam felette. SZóval én a metro-s chrome-t használnám (dev channelről szedtem), de már kb 1-2 hónapja nem a metro-s felület jön elő, hanem a desktop, hiába indítom a start screenről (alapértelmezett böngésző). Használná vki még ezt és talált rá megoldást, vagy csak én vagyok ilyen hülye? -
#4755 a szöveg után csak chrome-extension linkek vannak, meg egy eltüntető-gomb :) -
#4754 te rákattintanál egy olyan 2linkre" ami olyasmi helyre mutat hogy xxxxxxxxxcfddsdscfdrfhfffdssds.valami.au ? -
#4753 :D -
#4752 akkor kezdjünk el olvasni együtt erről a képről :))
"This ad is supporting your extension Allow Right-Click" -
#4751 mi ez a szar minden honlap alján?
mivel irthatom ki? nincs bővitménybe benne:S
-
#4750 Tárgytalan, a hiba az én készülékemben volt. :) -
#4749 Valaki megtudja mondani, hogy Chrome alatt miért van az, hogy hiába nyomom le a görgőt, nem jön be a "folyamatos görgetés"?(cink, de nem jut eszembe a neve). Eddig jó volt... -
ldavid #4748 vagy még ez #4707 -
#4747 próbáld ki a html5 lejátszást -
Multipumukli #4746 Köszönöm szépen! -
#4745 Flash player hibája. Adobe sara. -
Multipumukli #4744 Valaki megtudná mondani, miért van az, hogy a videók teljes méreten akadnak a chrommal, ellenben más böngészővel nincs ilyen probléma? -
#4743 üdv. egyszer már érdeklődtem chrome fagyásokkal/leállásokkal kapcsolatban, de sajnos a javallottak nem hoztak változást, viszont most új tünet került elő: nem csak a letöltések kezdetén, hanem feltöltések esetén is, illetve végül el sem kezdett letöltés és feltöltés esetén is teljesen megáll a chrome random időre. ebből adódóan nem maga a letöltés vagy feltöltés tárgya lehet a ludas, hanem a chrome és a sajátgép/explorer.exe sajátos viszonya. így ötletek? köszönöm
(win7 64 ultimate, legfrissebb chrome build, kizárólag adblock bővítmény) -
#4742 Próbáltam a Ad Block Plust, de nincs hatással a The Pirate Bay-re. Ugyan úgy felugrik egy új oldal. Ezt az Ad block simán blokkolta. -
#4741 AdBlock Plust használd. -
#4740 Hali! Már nem lehet használni az adblock-ot? Eddig működött, újra raktam a gépet és most már nem engedi. :(
http://kepkezelo.com/images/05i9i3qvscupvc3s9i6.jpg -
#4739 Az aktuális adblock okozza. -
Borg #4738 Animgifeken megszűnt az autoplay. Rá kell vinni az egeret hogy elinduljon. Ez most chrome feature, vagy valami más okozza? -
#4737 pedig a beállítás dönti el.. -
Grrrrrrr #4736 Üdv!
Hazajőve azt tapasztaltam, hogy a google címsorában keresve valami ok.hu keresőoldal jön be, ami az Origó tulajdona. De én ragaszkodnék a Google keresőhöz, meg ahhoz is, hogy a címsorban keressek. A kereső motoroknál, oldalaknál a beállítások menüben nem találok ok.hu-t. Lehet a kölök nyúlt bele valahova, de fogalmam sincs hova, és szerintem ő sem tudná, ha itthon lenne. -
#4735 nemigen:) [lekopogja] -
#4734 Me neked nincs?:D -
#4733 Hogynektekmennyibajotokvan:) -
#4732 Legfrissebb Chrome-al imád csonttá fagyni a gép, imádom. (= -
#4731 Hú köszi, működik!! :) -
#4730 bővítmény nélkül: tartsd lenyomva a shift-et görgetés közben -
#4729 biztos lehet navigálni sima húzással, nincs az egereken horizontális-görgető-gomb
-
#4728 Van egy oldal, ahol csak jobbra, azaz horizontálisan lehet navigálni, olyan mint a win8 metro felületén pl és ha görgetek, jobbra ill. balra menjen. Amit linkeltél az nem csinál semmit :S még fogd és húzd módszerrel sem :/ -
#4727 ez? (click & drag)
egyébként most egyszerre gördüljön mindkét irányba? lenyomni a görgőt a probléma? manuálisan egyébként húzni is lehetne alul -
#4726 Én egy olyan kiegészítőt keresek, ami az egérrel kapcsolatos. Pl ha van egy weboldal, amit nem függőlegesen, hanem vízszintesen kell görgetni, akkor ha görgetek, vízszintesen is gördüljön, ne kelljen hozzá középső görgőt használnom. -
mischa #4725 Sziasztok! Hol tudom azt beállítani a chromeban, hogy ha le akarok tölteni pl. egy pdf fájlt, akkor ne jelezzen, hogy "Az ilyen fájlok kárt okozhatnakszámítógépén...Megőrzés/Elvetés", hanem mentse el kérdés nélkül? -
geo91 #4724 köszi, majd megpróbálom -
ldavid #4723 szokásos flash szarság. ha még nem tetted, próbáld ezt #4707 -
geo91 #4722 mi a búbánat van a chrome-al mostanság? az hagyján hogy teljes képernyőn laggolnak a youtube videók, de már kis méretben sem akadozásmentes, pedig csak egy plusz tab van nyitva...