Google Chrome
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez mitõl van? Ma kezdte. Frissült a Chrome, de még nem frissítették ezeket a kiegeket?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A túl sok addon szerintem érdekes kérdést tehet fel. Szükséged van sok kiegészítõre mert a böngészõd alapból nem tudja az, akkor most ez miért is jó? Zoom-al kapcsolatban igaz, én is írtam hogy nem egy nagyon fontos dologról van szó, viszont én használom gyakran...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Google Chrome vs. IE10
Nagy lépcsõk ---- Custom (egyéni)
Amennyiben Youtube-ra gondolsz látgass el erre az oldalra és kiderül hogy most be-e van kapcsolva: http://www.youtube.com/html5. Tudtommal alapértelmezetten Flash videókat kapsz.
Nem szükséges beállítani semmit az alapértelmezett az hogy megjegyez többet, valószínûleg tilva lett a jelszó megjegyzése. Menj a beállításokhoz, nyisd le a haladó beállításokat (legalul). Keresd meg a jelszavak kezelése részt, majd a kezelésnél nézd meg hogy engedélyezve van a jelszó megjegyzés.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
The Matrix has you...
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha készítek egy felhasználót Chrome-ra (vagyis már van, gmail-es címet elfogadta), akkor ott elmenti a jelszavaimat és az egyéb beállításokat is és ahhoz más nem férhet hozzá ha kilépek?
Munkahelyi géprõl van szó, többen is használják és úgy látom itt a többiek nem szeretik ha a munkamenetet rögzítik, gyakorlatilag minden egyes bezárásnál törlõdnek az adataim, ahogy észrevettem. Otthon firefox-ot használom, itt kifagy idõnként. gondolom ezért megy a Chrome inkább.
The Matrix has you...
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
Set-Cookie: HstPt1305465=; expires=Mon, 01-Jan-199
IE8 alatt ilyen baja nincs. Cookie baja van?
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Firefox hibátlanul mûködik, de nekem mégis kényelmesebb lenen a Chrome.
Tudnátok vmi tanácsot adni?
ESET Smart Security van fent ha ez számít.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Hogy lehet rávenni a Chrome-ot hogy a CRT+"szám" kombinációval ne a lapok között lépkedjen, hanem a Speed dial kiegészítõ elmentett oldalait hozza be?
Vagy a Speed dial helyett egy másik kiegészítõ, ami egy kombinációval be lehet hozni az oldalt...
A Firefoxban a speed dial úgy mûködik...
Hogy ebbõl ki, miért és hogyan szûrte le, hogy bántotta bárki is az IE10-et, azt nem tudom😊
[merlinw.org]
[merlinw.org]
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
[merlinw.org]