Google Chrome
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pluginek nem okozhatják ezt a crash-t amúgy? (Adblock,gmail checker)
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Közben találtam egy ilyet: Old chrome remover
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
igaz én csak akkor kapcsolom be a flash-t, amikor html5-el nem megy egy videó.
Van valami ötlet? Az about:plugin-os megoldáson kívül?
de most meg egy jobb gépen ha rámegyek mintha fél percre lefagyna a chrome, tök mind1 mekkora pdf-rõl va szó.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
fuck mmo's..i.,
Tegnap estétõl a Chrome-ban véletlenszerûen felbukkan egy szlovák reklámoldal. Csak úgy böngészés közben hirtelen átvált.
Hogyan tudnám beállítani, hogy ez tiltva legyen?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Nekem a "legújabb, és legjobb" verzióval miért nem mûködik az egérgörgõm? :S
(24.0.1312.45 m - verzió)
13 éve itt. Szép idő.
a másik, hogy a gif-ek még mindig szarok nálam, csak új lapon megnyitásnál kezdenek el mozogni fõleg az ide fórumba beszúrt képek. ez ellen még nincs orvosság?
neten utánnaolvastam azért, csak azt tudom hogy tán a 24-es verzióba már ki van jatitva, de nekem 23-as van amire azt irja, naprakész. LOL?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
...:::|Supermoto is life |:::..
2. Tudom, hogy reklámokból is élnek, csak gondoltam, nem-e van valami "okosság" rá!
2. mivel többek közt ebbõl is származik a bevételük, talán kitalálod a választ
Nem pont a Chrome kérdés, de:
Google megváltoztatta keresõlapját, a régen bal oldalon volt dolgok nem hozhatóak vissza valahogy?
Pl. Web / Magyar találatok, bizonyos kereséseknél külön külön is rákerestem.
Most beállításoknál Magyar van, de ..
A másik, most a keresési eredményeknél elsõ sorokba reklámok, vagy mi, ez ellen valamit nem lehet tenni, hogy ez ne legyen?
Köszi.
Next PC upgrade: 2022
Firefox és internet Explorer tökéletes!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
de nem értem amúgy, korábban külön kellett telepíteni minden profilhoz..
"1/ Install Chrome 2, you'll find it Application Data folder, since I'm from Czech republic and my name is Bronislav Kluèka the path looks like this:
C:\Documents and Settings\Bronislav Kluèka\Local Settings\Data aplikací\Google\Chrome
and run Chrome
2/ Open registry and save
keys, put them into one chrome2.reg file and copy this file next to chrome.exe (ChromeDir\Application)
3/ Rename Chrome folder to something else (e.g. Chrome2)
4/ Install Chrome 3, it will install to Chrome folder again and run Chrome
5/ Save the same keys (there are changes due to different version) and save it to the chrome3.reg file next to chrome.exe file of this new version again
6/ Rename the folder again (e.g. Chrome3)
the result would be that there is no Chrome dir (only Chrome2 and Chrome3)
7/ Go to the Application folder of Chrome2, create chrome.bat file with this content:
@echo off
regedit /S chrome2.reg
START chrome.exe -user-data-dir="C:\Docume~1\Bronis~1\LocalS~1\Dataap~1\Google \Chrome2\User Data"
rem START chrome.exe -user-data-dir="C:\Documents and Settings\Bronislav Kluèka\Local Settings\Data aplikací\Google\Chrome2\User Data"
the first line is generic batch command, the second line will update registry with the content of chrome2.ref file, the third lines starts Chrome pointing to passed directory, the 4th line is commented and will not be run.
Notice short name format passed as -user-data-dir parameter (the full path is at the 4th line), the problem is that Chrome using this parameter has a problem with diacritics (Czech characters)
8/ Do 7/ again for Chrome 3, update paths and reg file name in bat file for Chrome 3
Try run both bat files, seem to be working, both versions of Chrome are running simultaneously.
Updating:
Running "About" dialog displays correct version, but an error while checking for new one. To correct that do (I'll explain form Chrome2 folder):
1/ rename Chrome2 to Chrome
2/ Go to Chrome/Application folder
3/ run chrome2.reg file
4/ run chrome.exe
(works the same for Chrome3)
now the version checking works. There has been no new version of Chrome since I've find this whole solution up. But I assume that update will be downloaded to this folder so all you need to do is to update reg file after update and rename Chrome folder back to Chrome2. I'll update this post after successfull Chrome update."
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
egyikre raknám a bétát másikra stable-t, de bármelyiket próbálom, mindig telepíti mindkét profilra
Kijelentkezem a chrom-ból, de ha rámegyek a mentett jelszavak kezelésére, simán meg tudom nézni a jelszavaimat. Ez normális?
Köszi a segítséget
Google Mail Checker
Google Quick Scroll
News Reader (by Google)
Scratchpad
Screen Capture (by Google)
Search by Image (by Google)
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Hali, Chromeba recseg ropog a hang, játékok yutyub, online rádió minden! MINDEN MÁS BÖNGÉSZÕBE TISZTA! nyomozgattam és rengetegen panaszkodnak erre. Szakiknak van ötletük? Mert másképp megy a kukába a Chrome így használhatatlan. köszi
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
chrome://plugins/ a címsávba - > jobb felsõ sarokban katt a Részletek-re - > pepflashplayer.dll letiltása.
Nekem ez megoldotta a hang recsegést.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
Kösz szépen a segítséget!
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Kuss!-magyarázta.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
ezek vannak