Google Chrome
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

ami érdekes, az az, hogy se a FF-ot, se IE-t, se CoolNovo-t nem tudta átállítani, csak a Chromot.
Úgyhogy Coolnovo lett a befutó 😊
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Vettem egy T-mobile mobilinternet elõfizetést, és az lenne a bajom, hogy hiába állítom be Chrome-ban a kezdõlapot, az a sz@r t-mobile menedzser az elsõ indításkor folyton a mainap.hu oldalt hozza be. rohadt idegesítõ, szar szemét banda. Nem tudtok erre valami megoldást, hogy a ne nyissa meg?
Beállításokban nem találtam erre utaló lehetõséget! 😞
fuck mmo's..i.,
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Bármilyen hátteret belehet rakni. Background patterns,images,custom url,file
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
http://goo.gl/gd6Zi5
Bár nem tudom merre fejlõdött az utóbbi 1-1,5 évben, nem használok Chromeot (és nem is fogok amíg ekkora trágya a letöltéskezelõje).
http://goo.gl/gd6Zi5
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Mi lehet a probléma?
Mi lehet a probléma hogy amikor zenét akarok hallgatni Chromban a youtubon akkor az 5.1 nél nincs Subom.
Mi lehet a baj? Más böngészõket is próbáltam ott sincs.
Steam: zboard25
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Töröltem a rákba és felraktam a rá épülõ Comodo Dragon böngészõt azóta semmi hibám nincs.
A Chrome meg mondjon le<#levele>#levele><#boxer>#boxer>
Next PC upgrade: 2022
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
+ Ami a másik gond hogy több ablaknál olyan szinten belassul a gép hogy félelmetes. Nem is értem hogy amikor anno kijött ez a böngészõ semmi baja nem volt és egyre csak fejlõdik de visszafelé 😞
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
13 éve itt. Szép idő.