6043
Egy böngésző a Google-től.
-
#5041 Miért használsz bétát?:) -
ldavid #5040 rohadt bétában nem tudom most mit csesztek el, de szinte állandóan csak második alkalomra hajlandó másolni (egérrel - ctrl+c asszem működik) -
#5039 Ez nekem jobban bejött :)
link -
#5038 hát.. sokszor töltsd be így a 9gag-et. a gyakoribb oldalakat jegyzi meg:) -
#5037 hogytudom beállítani hogyha beírom azt hogy pl. "9, g, f" , akkor gyorslinkben behozza a 9gag, google, facebookot? (szal elég mondjuk egy g + enter és behozza a googlet), mert idegesítő hogy most valami elvan állítva és ha beírom a 9 + enter parancs, akkor behozza a googlet "9" keresésre, és nem a 9gaget :D
ötlet? -
#5036 Igazából folyamatosan ürítem a gyorsítótárát, de semmi... Lefuttattam a ccelert is, 350mb-ot takarított le, de semmi javulás. Úgy látom az oldalakon elhelyezett reklámok videók animációk miatt haldoklik. Konkrétan itt sg-n is felül egyszem reklám van, és már attól belaggol. Szaggatva jeleníti meg amit írok, stb...
valami egyéb ötlet?
-
#5035 Nekem is ez volt, azt hittem OS rossz, nyomtam egy CCleanert és 300MB history, 300MB süti és 300MB gyorsítótár volt, töröltem ezeket aztán azóta mintha egy fokkal jobb lenne :D -
#5034 üdv.
Pár hete elkezdett szarakodni a chrome-om. Folyton belaggol, akadozik, befagy. (néha még ha itt írom a szöveget is később jeleníti meg,(2-3sec)) ha videó megy akkor katasztrofális. Fent a lapbezárásra húzom, vagy másik lapra kattintok nem is érzékeli.
Mitől lehet, mit lehet vele tenni?
láttam videót rá ott a pluginoknál kapcsolták ki a Shockwave Flash-t, hát ez sem segített...
Verzió: 26.0.1410.64 m
Köszi előre is!
(évek óta használom, eddig semmi gond nem volt vele) -
#5033 SocialReviver es Socialfixer. -
#5032 valami hasonló kiegek nincsennek facebookra?:D -
#5031 Sziasztok. Arra van esetleg bármiféle megoldás, hogy letöltéseknél ne fagyjon le percekre a Chrome? Random csinálja ezt, hol működik rendesen hol nem. -
#5030 ez kurvajó -
#5029 hm, nem rossz, látni lehet hogy honnan commentelnek. Másrészt ahogy látom már nem lehet kívülről látni milyen adatokhoz fér hozzá egy kiegészítő, csak ha megpróbálod installálni. -
#5028 Magic Actions for Youtube -
#5027 Bárki használ / talált jó kiegészítőt / appot mostanában?
A legutóbb, amit hasznosnak találtam az a Google Quick Scroll (jump to google search terms on page), Scratchpad app (notepad with / without online google drive sync) és a Search by Image (google image traceback in right-click menu) volt. -
#5026 Valaki esetleg tudna segíteni?
Ezek alapján akarom kicsit turbózni a chromomat:
http://szit.hu/doku.php?id=oktatas:web:b%C3%B6ng%C3%A9sz%C5%91
http://www.ubuntubuzz.com/2012/01/enable-webgl-in-google-chrome.html
de egyszerűen sehol nem találom a /usr/share/applications/google-chrome.desktop -t
valaki tudna segíteni? A useremen belül sehol nincs ilyen share vagy megosztás mappa..., nincs ötletem hol lehet ez a file.... -
#5025 Igaz, hogy 5 éves, na de, hogy egy weboldal ennyire betegyen neki. Lehetetlen... vagy a HTML5-el lennének gondok? Mintha úgy olvastam volna, hogy teljesen rá van optimalizálva/vele van csinálva az oldal. -
#5024 2 mp-ig görgetésnél akadozott, de amúgy semmi gond. -
#5023 Nálam is megfagyott a gép 1 percig, sajnos gyakran csinálja a króm, redditen is volt róla szó, szerintem egyszerűen gyenge a gépünk :( -
#5022 Nincs. -
#5021 Nálatok nincs gond a "theverge.com"-nál? Nálam teljesen befagyasztja a gépet napi első megnyitásnál. Elég kellemetlen... -
#5020 Nekem most első indításnál az játssza, hogy megeszi a procit :D Lehet túl népszerű lett és pár ember vissza akarnak hajtani a Firefoxhoz -
ldavid #5019 ez bazmeg, hát ezek nem normálisak...
az eddigi kezdőlapok helyett van most egy darab, rajta a 4 leggyakoribb oldallal, a további könyvjelzők mellé meg jött egy Apps gomb, ami megnyitja a korábbi alkalmazások kezdőoldalt... (én eleve ezt használtam) hihetetlen
a "new tab" meg át lett nevezve "new tab page"-re csak hogy egyértelmű legyen mi is az..
-
#5018 Üdv!
Egy ideje nagyon zavaróan akad az oldalak betöltése.
Elsősorban yt videók akadnak vagy ha le is játssza a hangot/képet nem tudok gördíteni 10-15 másodpercig.
Pár bővítményt használok csak : Speed Dial 2,SZTAKI,Save as PDF,IE Tab,History Cleaner,Auto HD For YouTube,AdBlock
Ha csak egy tab van nyitva akkor is a feladatkezelőben fut vagy 10 chrome.exe amik darabonként 130,120,100,60,50k memóriát esznek.
Mit tudok csinálni,hogy megszűnjön az időnkénti belassulás? -
#5017 tehát addig nem írja ki a visszaállítást az összesre, amíg egy másikat nem törölsz, ennek sok értelme van:) -
fergabor #5016 Köszönöm, sikerült.
(Bár meg kell, hogy mondjam, ritka egy hülye megoldás, de hát nem mi terveztük a Chrome-t) -
#5015 törölsz egy másikat, fent kiírja, hogy
Thumbnail removed - Undo - Restore All
utóbbira böksz (de nem az X-re) -
#5014 állítólagosan nem tudsz rajta módosítani, mivel a google "dinamikusnak" tervezte annak tartalmát, lehet hogy újra előbukkan majd, vagy használj speeddial extensiont:) -
fergabor #5013 Ki tudja megmondani, hol találhatók azok a bejegyzések, amik a Chrome-ban a New Tab - üreson lap megjelennek, mint gyakran használt linkek.
A leggyakrabban használt linken véletlenül rákattintottam a bezárás x-re ("Ne jelenjen meg ezen az oldalon", és azóta képtelen vagyok visszahozni azt.
FG -
#5012 itt rendesen működik minden
új oldal nyitása, alul váltás - a leggyakrabban látogatott oldalak (vagy letöltöd egyik speeddial kiegészítőt)
Crtl-shift-b - könyvjelzők -
piamania #5011 Sziasztik!
Most töltöttem le a Chrome-ot, úgy hogy még elég kezdő vagyok:Eddig rókát használtam, de az utóbbi napokban vmiért 1-2 weboldalt nem töltött be rendesen, plusz a fészbukomat se.A kérdésem az lenne, hogy Chrome-nál noincs olyan legördülő sáv, mint a többi böngészőben, amiben a leggyakrabban látogatott oldalakat hozza fel?Eddig még nem találtam meg.Köszi -
#5010 Nekem is szarakodik a flash. -
EasyLife #5009 Üdv, windows 8 alatt valamiért shockwave flash has crash felirattal elszáll a flash lejátszó. főleg youtube-on tapasztalom mikor ugrálni akarok egy videóban. valakinek valami ötlet erre? más: összekapcsoltam az e-mail fiókommal a chromot és a könyvjelzőket leszinkronizáltam, minden szép és jó ám egyszer csak eltűnt 3-4 könyvjelző kivételével az összes :S nah ez miért vagy mi csinálta? -
#5008 Egy jó kis bookmark addon ami megoldás lehet az új "széthúzott" UI-ra: Link -
#5007 Ez van, ez a google hozzállás, nem igazán lehet testreszabni a böngészőt, de a Chrome mindig is ilyen volt. -
#5006 még mindig aláhúz a böngésző pirossal teljesen random szövegeket, hiába ki van kapcsolva a helyesírás ellenőrző, lehet ezzel kezdeni valamit? -
Jungle #5005 Épp ezért tök jó volna, ha raktak volna a beállításokba egy kapcsolót, mint mondjuk széles - közepes - kompakt beállításokkal. Vagy akár egy egyszerű on/off gombot. -
#5004 Lehet mellette érvelni azzal is, hogy az extra térköz olvashatóbbá teszi (ami általában igaz), de a context menu az ugye egy alkalmi gyors menüpont, ott ez annyira nem releváns. A lényeg inkább a már említett touchscreenek. Továbbra is egyre nagyobb százalékban veszik az olyan készülékeket az emberek (főleg azok, akik notebookot használtak/használnának asztali pc helyett veszik a tabletet, vagy a touch screenes notebookot), ez a trend folytatódik nem kell hosszú idő és többségben lesznek. -
#5003 Jobb klikk menü ritkán van használva, teljesen mindegy, hogy mennyi helyett foglal + szerintem tök jó, hogy minden platform alatt ugyanúgy néz ki :) -
ldavid #5002 *logikátlan