Google Chrome

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
bennevan: settings - show advanced settings - languages & spell checker settings

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

gabo91
Hali

Új lap (+)-nál megjeleníti a legtöbbet látogatott oldalakat. Ezt nem lehet valahogy testreszabni, hogy az álltalam fixre idetett oldalak legyenek itt.

Másik kérdés: Rendszer újratelepítés elött valami régebbi chromot használtam abban volt magyar helyesírás ellenõrzés. Most 4.1.249 van fent, ebben nincs (nem találom) Valahogy belelehet varázsolni? (ha végigolvastátok amit írtam, rájöttetek miért lenne fontos 😊 )

#4788 ez engem is érdekel.

Egyébként a régebbi változattal jobban ki voltam békülve. (további könyvjelzõk mappa sem volt ott)

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

FZoleee
Nektek nem fagyogat mostanában gyakran? Nem tudom mitõl, de néha megáll az oldal betöltése a felénél, de a többi megnyitott tab még jó, míg nem nyomok egy refresht. Új tab nyitásánál szintén a feléig betölt és befagy... Igaz, hogy bezárom a chrome-ot és újraindítom, akkor jó lesz, de ez elég idegesítõ, mikor fél óránként elõjön.
MerlinW
uTorrent, beállítások, mappák. Nézz bele.

[merlinw.org]

Jim Morrison
utorrent a .torrent fájlokat áthelyezi ha szeretnéd 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

SzirmosSzisza
Nem. (ha Linux alatt vagy írtam 1 hoki scriptet ami ezt csinálja, de biztos van Windows alé is valami progi)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

akyyy
nem lehet belitani hogy a ltöltött torrent fáljlokat valahova máshova mentse:?😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

tommyknockers
Hali, az a helyzet mostanában, hogy YouTube-on a videók, vagy egy megnyitott streamnél a hang recseg. Viszont Firefoxban jó. Van erre valami megoldás?

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

Aquir
ez is igaz, mondjuk én csak akkor kattintok felülre ha elhúzok egy tabot máshova mivel egy, a normálra merõleges görgõt használok tabváltásra😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

SzirmosSzisza
Én sokat nem merek megnyitni meg megzabálja az egész RAM állományom, ha meg kevés van akkor jó szélesek 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

és könnyebb véletlenül bezárni is 😊
lalakov
Mi a fene történt? 😞 Nincs hang Youtubeon, csak miután újraindítom a gépet. Minden másnak van hangja és Firefox alatt is mûködik a Youtube.
SzirmosSzisza
Könnyebb 1 fokkal bezárni a füleket egérrel 😊

a régi szerintem tökéletes volt, ez meg olyan ronda nagy paca
Jim Morrison
a következõt azért veszed észre mert akkor már nem lesz... 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

FZoleee
az ilyen kis újítások miatt tudom csak meg, hogy frissült a chrome😊
Jim Morrison
Milyen piros hátteret kapott az iksz a füleken hoverra O.o

Aquir

akyyy
nem sikerül ez alapján :S

Aquir

akyyy
van itt egy win7es közös gép, a min van chrome. az elsõ felhasználó az a családi, semmi kieg meg iléyenek. a chromeba van az én felhasználóm is, a könyvjelzõimmel, mindennel. hogyan tehetnék az asztalra ki egy ikont, amivel már eleve az én nevemmel lépne be a chrome.? de kilépve, és a simát elinditva meg a sima jönne be

Jim Morrison

skrillex milyen már 😄

Jim Morrison

Narxis
Adblock Plus 1.3 for Google Chrome™ released · 2012-10-27 00:38 by Wladimir Palant

Install Adblock Plus for Google Chrome™

Major changes

Adblock Plus for Chrome is now officially out of beta, its functionality and stability are comparable to Adblock Plus for Firefox. The user interface is still lacking, we are working on that.
Some acceptable ads are now allowed by default (easy to disable, see full explanation).
Added a first-run page (only shows up once for each user – either on new install or after update to Adblock Plus 1.3 from an older version).
Better performance now that we rely exclusively on the webRequest API (Chrome 17 and below are no longer supported).
Added support for element hiding exceptions.
Made use of new security features in new Google Chrome versions.
Worked around Chrome issue 49001 (some websites breaking due to our element hiding).
Fixed a data corruption bug that would sometimes corrupt the filters.
Removed sending of the Do-Not-Track header now that Chrome is capable of doing it itself.
Source code license is the GNU General Public License v3.0 instead of the Mozilla Public License now.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

FZoleee
ott nincs, köszi azért, végül sikerült egy fájl átírásával megoldani
Aquir
advanced settings. "mailto" cím gmail megnyitása pl. itt van megadva

FZoleee
Magnet linkre kattintva bejelöltem, hogy jegyezze meg a választásomat és véletlen arra nyomtam, hogy ne engedélyezze a megnyitást. Hogyan tudom visszacsinálni?:\
Gyulasjz
Sziasztok!
Alapértelmezett böngészõ Chrome. A Chrome HTML Document icon egy fehér lap :/ Chrome van társítva. Nem tudom mi lehet a gond. Köszi!
Aquir

Jim Morrison
most meg a yt dob folyton errort 😞

Aquir
itt szerver errorok vannak

Jim Morrison
Miért nem hozza be a YT livestreamet (redbullstratos)? IE-n kell néznem :s 😄
másnál jó?

szoltan
Sziasztok!
Ma bekapcsoltam a gépem, és a chrome ugyan elindult, de egy weboldalt sem tölt be (még a kezdõlapot sem), csak a betöltés pörög a füleken. A beállításokat se tudom elõhozni, mert ugyanazt produkálja. Mitõl lehetséges ez? (Tegnap este a win7 18 frissítést telepített fel, lehet ehhez köze?)

Hala Madrid!

Stefling
Aha vágom, én is ezért szeretném már használni, de ez még nem az igazi és így 2 héttel a win 8 debütálás elõtt ez sztem gáz, a mozilla is többet tud már felmutatni, de persze az is még csak béla verzió.

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Freddycom
Csak megszoktam h metro appként kezeli és könnyebben tudtam úgy ugrálni a böngészõ és az egyéb cuccok között, h az 'Asztal' nem volt egyenlõ a böngészõvel. (remélem érted h h értem)

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Stefling
Nekem az nem tetszik a metros krómban, hogy kb tök ugyanúgy néz ki, mint az asztali változat. Tehát pl IE-nél a metros és az asztali ég és föld, sokkal jobb lenne ilyen stílusban a króm is, felül az a címsor az nagyon gáz.

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Freddycom
Már egy jó ideje nem jó, csak eddig vhogy mindig szemet hunytam felette. SZóval én a metro-s chrome-t használnám (dev channelrõl szedtem), de már kb 1-2 hónapja nem a metro-s felület jön elõ, hanem a desktop, hiába indítom a start screenrõl (alapértelmezett böngészõ). Használná vki még ezt és talált rá megoldást, vagy csak én vagyok ilyen hülye?

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Aquir
a szöveg után csak chrome-extension linkek vannak, meg egy eltüntetõ-gomb 😊

akyyy
te rákattintanál egy olyan 2linkre" ami olyasmi helyre mutat hogy xxxxxxxxxcfddsdscfdrfhfffdssds.valami.au ?

Narxis
😄

Aquir
akkor kezdjünk el olvasni együtt errõl a képrõl 😊)

"This ad is supporting your extension Allow Right-Click"

akyyy
mi ez a szar minden honlap alján?

mivel irthatom ki? nincs bõvitménybe benne:S

penge96
Tárgytalan, a hiba az én készülékemben volt. 😊

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

penge96
Valaki megtudja mondani, hogy Chrome alatt miért van az, hogy hiába nyomom le a görgõt, nem jön be a "folyamatos görgetés"?(cink, de nem jut eszembe a neve). Eddig jó volt...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

vagy még ez #4707
Aquir
próbáld ki a html5 lejátszást

Köszönöm szépen!
Narxis
Flash player hibája. Adobe sara.

Valaki megtudná mondani, miért van az, hogy a videók teljes méreten akadnak a chrommal, ellenben más böngészõvel nincs ilyen probléma?
AndrewT
üdv. egyszer már érdeklõdtem chrome fagyásokkal/leállásokkal kapcsolatban, de sajnos a javallottak nem hoztak változást, viszont most új tünet került elõ: nem csak a letöltések kezdetén, hanem feltöltések esetén is, illetve végül el sem kezdett letöltés és feltöltés esetén is teljesen megáll a chrome random idõre. ebbõl adódóan nem maga a letöltés vagy feltöltés tárgya lehet a ludas, hanem a chrome és a sajátgép/explorer.exe sajátos viszonya. így ötletek? köszönöm
(win7 64 ultimate, legfrissebb chrome build, kizárólag adblock bõvítmény)