Google Chrome
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Új lap (+)-nál megjeleníti a legtöbbet látogatott oldalakat. Ezt nem lehet valahogy testreszabni, hogy az álltalam fixre idetett oldalak legyenek itt.
Másik kérdés: Rendszer újratelepítés elött valami régebbi chromot használtam abban volt magyar helyesírás ellenõrzés. Most 4.1.249 van fent, ebben nincs (nem találom) Valahogy belelehet varázsolni? (ha végigolvastátok amit írtam, rájöttetek miért lenne fontos 😊 )
#4788 ez engem is érdekel.
Egyébként a régebbi változattal jobban ki voltam békülve. (további könyvjelzõk mappa sem volt ott)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
skrillex milyen már 😄
Install Adblock Plus for Google Chrome™
Major changes
Adblock Plus for Chrome is now officially out of beta, its functionality and stability are comparable to Adblock Plus for Firefox. The user interface is still lacking, we are working on that.
Some acceptable ads are now allowed by default (easy to disable, see full explanation).
Added a first-run page (only shows up once for each user – either on new install or after update to Adblock Plus 1.3 from an older version).
Better performance now that we rely exclusively on the webRequest API (Chrome 17 and below are no longer supported).
Added support for element hiding exceptions.
Made use of new security features in new Google Chrome versions.
Worked around Chrome issue 49001 (some websites breaking due to our element hiding).
Fixed a data corruption bug that would sometimes corrupt the filters.
Removed sending of the Do-Not-Track header now that Chrome is capable of doing it itself.
Source code license is the GNU General Public License v3.0 instead of the Mozilla Public License now.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Alapértelmezett böngészõ Chrome. A Chrome HTML Document icon egy fehér lap :/ Chrome van társítva. Nem tudom mi lehet a gond. Köszi!
másnál jó?
Ma bekapcsoltam a gépem, és a chrome ugyan elindult, de egy weboldalt sem tölt be (még a kezdõlapot sem), csak a betöltés pörög a füleken. A beállításokat se tudom elõhozni, mert ugyanazt produkálja. Mitõl lehetséges ez? (Tegnap este a win7 18 frissítést telepített fel, lehet ehhez köze?)
Hala Madrid!
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
"This ad is supporting your extension Allow Right-Click"
mivel irthatom ki? nincs bõvitménybe benne:S
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
(win7 64 ultimate, legfrissebb chrome build, kizárólag adblock bõvítmény)