Google Chrome
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen zavaró fõleg este mikor sötét van, és az egész monitor 1 tizedmásodpercre elfehéredik.
Írtam a staffnak, és másnál nincs ilyen probléma, szóval valami nálam lesz, de nem tudom mi.
Van esetleg valami ötlet?
\"Nem az a dicsőség ha jó autóval nyersz, hanem ha a gyengével is ki mersz állni.\"
Most feltettem az Adobe Shockwave Player 12-t az Adobe Flash player mellé?
vagy teljesen felesleges?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
El kellene felejteni a szoftverbázist. A programokat a saját weboldalukról célszerû letölteni.
Legfrissebb Chrome
[merlinw.org]
Itt van a megoldás elvileg,nekem így már csak 10-bõl 3x omlik össze
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Youtuben ha beletekerek egy videóba 10bõl 8x összeomlik a flash. Van valami megoldás erre?
egyébként, ha csináltál egy tisztítóprogis dolgot, akkor valószínû ott nem vetted ki a mentett ûrlapinfók takarítását. az kikukázta neked az összes elmentett felhazsnálódat. írd be újra szépen és jegyeztesd meg.
A problémám az lenne hogy valahogy eltûntek a google chrome felhasználóim! Nem töröltem õket sehol. Valahogy nem lehet õket visszahozni?
Ez az új nem nagyon jön be nekem és azt sem tudom beállítani benne, hogy minden kilépéskor törölje a beállított adatokat.
Szöszöltem vele órákig......
Elõre is köszi
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ez mitõl lehet? pár napja csinálja ezt
olyan problémám adódott, hogy kifagyott a gép, nem reagált semmire így kinyomtam. bekapcsolásnál láttam, hogy eltûnt az összes könyvjelzõm és mentett dolgom a chromeból. ki és visszajelentkeztem google accba de semmi. vissza lehetne valahogy a mentett dolgaimat varázsolni?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Windows 8 x64 legfrissebb flashplayer.
Ha a chrome://plugins al kikapcsolom a legfelsõ plugint akkor jó elsz, de elsõ újraindításkor magától visszakapcsolja.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Foxba valóban jobb az abp.
#4906: Ha letiltja az egész SG-n (mert alapból csak azt lehet, beolvasott listákból soronként letiltani a szûrõt nem), akkor ugyanott van (az oldal szempontjából) mintha fel se rakta volna (ugyanolyan bugos lesz).
http://goo.gl/gd6Zi5
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
de inkognitóba meg megy<#szomoru1>#szomoru1> na most légy okos domokos<#nemtudom>#nemtudom>
Nekem kellene egy normális oldalpanel Chromehoz . Olyan mint az all in one sidebar Firefoxhoz, vagy panel Operában . Valaki tud ilyet ?
Am. én nem használom csak nézegettem me kellett youtube-hoz új Autostop addon és találtam egy eszméletlen jót: Link
Van Firefox-os változata is. Ez mindent tud ami egy youtubernek kell. 😄
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.