Google Chrome

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv, az lenne a gondom, hogy néhány torrent oldalon, mikor a menük közt mászkálok, vagy épp a fórumon böngészek, annak ellenére hogy sötét téma van mindenütt, fel-fel villan egy tiszta fehér háttér, az oldal betöltése elõtt.

Igen zavaró fõleg este mikor sötét van, és az egész monitor 1 tizedmásodpercre elfehéredik.

Írtam a staffnak, és másnál nincs ilyen probléma, szóval valami nálam lesz, de nem tudom mi.

Van esetleg valami ötlet?

\"Nem az a dicsőség ha jó autóval nyersz, hanem ha a gyengével is ki mersz állni.\"

Prince23
Nekem mostanában álladóan crashel a Shockwave Player.

Most feltettem az Adobe Shockwave Player 12-t az Adobe Flash player mellé?
vagy teljesen felesleges?

videobaby
le van tiltva sok dolog, és eleve ami nem tetszõ link meg sem nyitom. azért vannak dolgok amik segítenek eldönteni mi mennyire lehet veszélyes😊

SzirmosSzisza
Csak ne menj ismeretlen oldalra, mert 21 verzió alatt sok mindent befoltoztak rajta 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

videobaby
viszont köszönöm a tanácsot😊

videobaby
ez bevált, nem kell újabb. szeretem, megszoktam, ismerem. ami ezzel nem menne, olyannal nem találkoztam. egyébként nem onnan van letöltve, csak onnan linkeltem a kérdésre😄

MerlinW
Az egy 3 éves verzió😊 Azóta már megjelent 21 újabb kiadás😊
El kellene felejteni a szoftverbázist. A programokat a saját weboldalukról célszerû letölteni.

Legfrissebb Chrome

[merlinw.org]

videobaby
http://szoftverbazis.hu/szoftver/google_chrome_4.0.html

ez van.

Firerock
4.1????
Nekem 25.0.xy

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

videobaby
nekem sosem. 4.1-es verziót használom.

Firerock
Szia
Itt van a megoldás elvileg,nekem így már csak 10-bõl 3x omlik össze

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Hy!

Youtuben ha beletekerek egy videóba 10bõl 8x összeomlik a flash. Van valami megoldás erre?
videobaby
próbáltad úgy, hogy könyvjelzõkezelõben ( jobb felsõ ikonsorban a személyreszabás-beállítás) keresés fülön beírni? talán kiadja amit akarsz.
egyébként, ha csináltál egy tisztítóprogis dolgot, akkor valószínû ott nem vetted ki a mentett ûrlapinfók takarítását. az kikukázta neked az összes elmentett felhazsnálódat. írd be újra szépen és jegyeztesd meg.

Sziasztok!
A problémám az lenne hogy valahogy eltûntek a google chrome felhasználóim! Nem töröltem õket sehol. Valahogy nem lehet õket visszahozni?
videobaby
az inkognitónál nem lehet mindent elérni. pl . csetboxot, ilyesmit. ha azt akarja használni, akkor nem tud rejtve lenni.

MerlinW
Miért nem használod az inkognitó módot? Úgy törölni sem kell semmit.

[merlinw.org]

Sziasztok, tudnátok adni egy közvetlen letöltõ linket egy korábbi Click & Clean verzióhoz.
Ez az új nem nagyon jön be nekem és azt sem tudom beállítani benne, hogy minden kilépéskor törölje a beállított adatokat.
Szöszöltem vele órákig......

Elõre is köszi

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Aquir
egyik speed dial kieggel pl.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Holland Kemence
kezdõ képernyõre lehet valahogy 8-nál több ablakocskát tenni?

egy ideje nekem is csinálja pedig én is kikapcsoltam
tommygear
néha aláhúzza a böngészõ a linkeket vagy néhány szót egy pár másodpercre pirossal, mintha be lenne kapcsolva a helyesírás ellenõrzõ, pedig én kikapcsoltam
ez mitõl lehet? pár napja csinálja ezt
acsati
sziasztok
olyan problémám adódott, hogy kifagyott a gép, nem reagált semmire így kinyomtam. bekapcsolásnál láttam, hogy eltûnt az összes könyvjelzõm és mentett dolgom a chromeból. ki és visszajelentkeztem google accba de semmi. vissza lehetne valahogy a mentett dolgaimat varázsolni?
Aquir
akkor lehet amikor üres lapot nyitsz

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Azt hol találom? Meg nekem magyarul van de amúgy se találok semmi ilyesmit!
Aquir
nálam csak pár hete😊

nálam eddig nem volt ilyen
FZoleee
nem a frissítéssel jött a reklám, random havonta 1-szer nálam is szokott valamit reklámozni, verziótól függetlenül😊
ez a mai a legjobb frissítés evör

Aquir
manage saved passwords, autofill settings, cookies..

Sziasztok az lenne a kérdésem hogy hogyan tudok felhasználó nevet megjegyeztetni bármelyik honlapon? mert valamiért nem kérdez rá és nem tudom megjegyeztetni.
Vaszilij Artyom
Miért nincs hang a videók elsõ 2-3-4 Mp-be?

Windows 8 x64 legfrissebb flashplayer.

Ha a chrome://plugins al kikapcsolom a legfelsõ plugint akkor jó elsz, de elsõ újraindításkor magától visszakapcsolja.

tommygear
blokkolás fül nem jelenik meg(szerencsére), de a különbözõ elemek tiltása megy
Malakai
Van adblock+ element hiding helper.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

akyyy
chrom-es adblock tdja már azt amit róka, hogy a flash tartalmak felett megjelenik egy blokkolás fül, valamint a honlap különbözö elemeit el lehet rejteni?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

MerlinW
Passz én mindig használtam, és sosem volt vele bajom.

[merlinw.org]

[HUN]FaTaL
Ezért volt saját listám (a hufilterbõl, ajnaszból összerakva, néhány saját szabállyal), mert kivettem párat belõlük, mert rosszul mûködött

Foxba valóban jobb az abp.

#4906: Ha letiltja az egész SG-n (mert alapból csak azt lehet, beolvasott listákból soronként letiltani a szûrõt nem), akkor ugyanott van (az oldal szempontjából) mintha fel se rakta volna (ugyanolyan bugos lesz).

http://goo.gl/gd6Zi5

MerlinW
URL-enként lehet ki-be kapcsolni, ott használod, ahol akarod.

[merlinw.org]

akyyy
Chromra nem szeretem az adblockot, nem olyan mint foxba, meg olyat is blokkol amit nem akarok 😮

[HUN]FaTaL
Hirdetés bug, tegyél adblockot.

#4901: Adminként futtatott cmd-be írtad?

http://goo.gl/gd6Zi5

akyyy
nekem most meg az sg-s spoilert nem akarja betölteni.

akyyy
vegyél eredeti win8-at már az menõ😄

sziasztok. egy kis segítségre lenne szükségem. Friss Win7 van a gépemen + google chrome. De a chrome mégse enged letölteni semmit. Azt írja ki a letöltésnél hogy : A víruskeresés nem sikerült. Internet explorer-el is próbáltam, azzal se tudok eltölteni. Vírus írtó nincs is a gépemen, a tûzfalat kikapcsoltam. A google Chrome oldalán volt egy leírás mi a teendõ ebben az esetben Cmd.eye-be kellett beírnom hogy regsvr32 urlmon.dll . Ennek megkellet volna oldania a problémát de semmi. Internet beállításnál engedélyezve van a letöltés. Valakinek tipp?

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

Malakai
Akkor valamit mégse kapcsoltál ki. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

akyyy
kikapcsoltam mindent, de ugyse, csak folyamatosan frissiti azt a tmobilos valamit.

de inkognitóba meg megy<#szomoru1> na most légy okos domokos<#nemtudom>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Malakai
Itt megy, nem valami adblock subscription eszi meg?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

akyyy
origonál a cikkek komentejit nem tölti be nálam, firefox pedig igen. másnál is?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

tommygear
megnyitok egy új tabot és bejönnek ugye 8 kis ablakban a legnézettebb oldalak, a probléma, az hogy nem mindegyikhez készít a chrome képet, hanem szürkén világít ott 1-2 oldal hetekig, ez mitõl függ pontosan?
amadeus11
Üdv !
Nekem kellene egy normális oldalpanel Chromehoz . Olyan mint az all in one sidebar Firefoxhoz, vagy panel Operában . Valaki tud ilyet ?
Narxis
Az meg hogy lehet? 😮 Települnie kéne, nem? 😄

Am. én nem használom csak nézegettem me kellett youtube-hoz új Autostop addon és találtam egy eszméletlen jót: Link

Van Firefox-os változata is. Ez mindent tud ami egy youtubernek kell. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Jim Morrison
Ez az alkalmazás nem támogatott ezen a számítógépen. A telepítés nem lehetséges.

mondjuk nekem nincs semmi bajom az alappal, nem szoktam annyit töltögetni😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/