Google Chrome

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skinnyman
Uj rendering engine (webkit fork): Blink

Regards,

Ez melóhelyen van, valószinûleg egyedi az eset. Egyszer már megoldottam úgy, hogy újraraktam a chrome-ot, de nem szeretném minden egyes alkalommal ezt mûvelni. Ráadásul nem mindig csinálja, még megfejelném annyival, hogy netkorlátozás is érvényben van, idõlimites, de ezt megcsinálja az engedélyezett idpben is, szóval talán nem szoros az összefüggsé a kettõ között.
Csak gondoltam hátha tud valaki megoldást erre a 324-es kódra és nem a google a barátom lesz a válasz.

The Matrix has you...

Narxis
Milyen tûzfalt és antivírust használsz?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Jó reggelt!

Hiba: 324 (net::ERR_EMPTY_RESPONSE): A szerver adatok küldése nélkül lezárta a kapcsolatot.

Ezt írja ki a chrome mikor szeretném indítani az sg.hu-t, meg még pár másik oldalt, de nem mindegyiknél van ez...

Firefox alatt az említett oldalak gond nélkül bejönnek, tehát nem a szerver nem válaszol, hanem szarakszik a chrome...de miért??

The Matrix has you...

kem001
Néhány nap alatt, egyszer sem omlott össze a böngészõm, köszi még egyszer a segítséget!

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Máté94
Sziasztok!

Mi okozhatja szerintetek azt, hogy hiába telepítem újra, törlöm minden adatomat a böngészõbõl, pár másodperc múlva összeomlik a program és nem lehet vele semmit sem csinálni?<#conf>
Kikapcsoltam mindkettõt, majd külön külön is, de nem segített.

Kijelentkeztem chrome-ból de akkor sem történt változás

\"Nem az a dicsőség ha jó autóval nyersz, hanem ha a gyengével is ki mersz állni.\"

SzirmosSzisza
Próbáltad kikapcsolni a bõvítményeket?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Már egyszer feltettem ezt a kérdést és nem kaptam választ, írtam a google fórumra is, de ott sem kaptam választ.

Szóval az a probléma, hogy Chrome alatt, többnyire a torrent oldalak, de betöltés elõtt szinte az összes oldal, egy nagyon rövid ideig tartó fehér képernyõvel nyit. 1-2 tizedmásodpercig tart csak, de mivel elég nagy a képernyõ és fõleg mikor amúgy sötét van, ez egy rendkívül idegesítõ probléma.

Megkíséreltem újra installálni a böngészõt, az elején rendben volt, viszont miután beléptem a google fiókba, ismét elõjött.

Speed dial 2, és ad blockot használok csak.

Jelenleg ott tartunk, hogy reflex szerûen minden linkre való kattintás elõtt hunyorgok, hogy ne vakítson el az esetleges villanás.

Más böngészõt próbáltam azokkal nincs gond, de egyik sem olyan testre szabható mint a króm.

Bármilyen ötletnek örülnék.

üdv trial

\"Nem az a dicsőség ha jó autóval nyersz, hanem ha a gyengével is ki mersz állni.\"

gabo91
köszi, rögzítés jó lesz.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

rögzíted a fület (jobb klikk menü), vagy a beállításoknál a második pontban beállíthatod a folytatást
gabo91
Hali

Van arra lehetõség, hogy a bezáráskor megnyitott lapokat következõ indításkor egybõl behozza? Néha jól jönne, ha könyvjelzõnek nem akarom menteni de kelleni fog még.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

[HUN]FaTaL
Beállításokban, ha nincs bent akkor vegyél fel egy ilyen keresõt y kulcsszóval: http://www.youtube.com/results?search_query=%s&aq=f

http://goo.gl/gd6Zi5

Aquir
írd be a youtube.com-ot és ha elégszer beírod teljesen vagy kiíratva, és betöltöd többször akkor a átveszi az helyét mint gyakorabban betöltött oldal

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

tigeroo
hogylehet beállítani hogyha a címsorba beírom az "y" betût akkor a youtubet hozza ki és ne a googlét az y szóra rákeresve?😄
tûzfal/vírusirtó is bekavarhat
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy akkor csinálja ha hivatalos oldalról akarok leszedni, pl: java.com, adobe oldalán, Itunes oldalán, stb...mindegy is a lényeg ha ilyen helyrõl szeretnék letölteni 99%-nál megáll a letöltés és nem szedi le, de ha ilyen letöltõközpont, szoftverbázis oldalról szedem akkor meg leszedi, de ugye ott nincsenek fent a legfrissebbek...
érdekesség, explorer és firfoxal is csinálja...

(a gép most lett újra rakva, XP proffesional sp3)

Van valami ötletetek?
kem001
Rendben van, megpróbálkozok vele. Köszi a segítséget!

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

esetleg telepítsd újra, vagy próbáld a bétát
kem001
Ugyan azt csinálja.. Vagy letöltéseknél fagy le, vagy egyszerûen simán leáll a mûködése.

kapcsold ki a flash-t, és használd úgy egy darabig. aztán kiderül
kem001
Sziasztok. Következõ problémám van. Folyamatosan össze omlik naponta legalább egyszer a Chrome.. Legfrissebb verzió van fent, és kb. 1 hete kezdte el ezt csinálni. Lehet valahogy orvosolni ezt? Újratelepítés sem segített..

Narxis
Jah nagyon zsír lett.

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Jim Morrison
youtube.com/html5 -öt már próbáltad?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

N o N a m e
Be volt kapcsolva, de ezt beszoptam mert Chrome OS-en más lehetõségem nincs...
MerlinW
chrome://plugins
Bekapcsolod az adobe flash-t és nem peppert fog használni.

hivatalos how-to

[merlinw.org]

N o N a m e
Szóval erre nincs megoldás? anno ezért is váltottam Firefoxra, mert ott szépen ment minden. Ezzel a Pepper flash-el van a gond.. másokat nem zavar? Borzalom.
az a "vicc" hogy a youtube-on sok videót a reklámok miatt nem is lehet flash nélkül megnézni.
ezek közül némelyik megy embedelve, de a többi (fõleg nagy kiadókhoz köthetõk) még úgy sem.
[HUN]FaTaL
+1, egy rakás trágya.

MerlinW
Errõl az Adobe tehet, nem a Google. Ideje lenne már elfelejteni ezt a Flash-t, amióta létezik csak a gond van vele...

[merlinw.org]

MerlinW
Nekem nem kressel sem a flash, sem a shockwave.

[merlinw.org]

Prince23
Nekem továbbra is crashel a Shockwave Player!

Nektek nem?

N o N a m e
A tegnap vettem egy Chromebookot és még mindig az az idegesítõ hibája van a flashnek, hogy általában videóknál nagyon csúnyák az élek. Erre nincs valami javítás? A YouTube.com/tv-n tökéletes, szép a kép.
sima YouTube - YouTube TV (a feliratot nézzétek)
Prince23
Nektek nem crashel a böngészõ 10 percenként?

Mit tegyek? hozzam vissza a rókát? 😊

[HUN]FaTaL
<#wilting>

Az ilyenek miatt alakulnak ki a rohadt nagy botnetek...

videobaby
nekem úgy van minden beállítva, hogy elõbb kérdezzen rá. nem zavar a frissítés. telepítgetni vagyok lusta. na meg amegszokottat minek cserélgessem? nem bugyi az, hogy naponta kelljen.

SzirmosSzisza
Nem ertem miert macera, en eszre se szoktam venni mikor frissit 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

videobaby
köszönöm, már én is gondolkodtam portable lehetõségen. ezt tényleg a hozzám hasonló lustáknak találták ki😄

Narxis
Az internet érdeke, hogy mindenki a legfrissebb szoftvereket használja.

a portable-t attól még megnézheted. ez csak kitömöríti magát aztán indíthatod is.
videobaby
macerás amit javasolsz, utálok telepítgetni😄 csak akkor csinálom, ha kell. most nem kell. viszont igaz, hogy lazán le vagyok hülyézve, mert nem a legújabbat akarom a chrome-ból. hát ettõl még nem sírom össze a párnám csücskét.

akyyy
tipp: próbáld k az ujjabatazért, ha nem tetszik delete és vissza a régi 😄

egyébként meg tökmind1 mit használsz, érdekes, ahogy mindenki rá akar beszélni hogy frissits 😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Malakai
Nini IE6 felhasználó...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

videobaby
édes istenem. eddig sem volt ilyen, de ezután sem biztos, hogy lesz. nem a legújabb akármin fog csak múlni. nincs az a védelem, amit ne lehetne kijátszani ha valaki nagyon akarja. szerintem mindenki azt használ amit megfelelõnek tart😊

Prince23
A Mirosoft Silverlight miatt omlik össze a Shockwave player (Youtube videóknál) a Chrome alatt. Március 14-én jött ki vmi frissítés hozzá, és valószínûleg amiatt crashel a krómocska. errõl esetleg tudtok vmit? Valamint várható frissítés a Chrome-hoz és a silverhez?

tommygear
itt nem arról van szó, hogy többet tud vagy sem, a biztonságról van szó ezt kéne megérteni, de ha neked nem számít, hogy ellophatják a bejelentkezési jelszavaid, vagy esetleg a bankkártya adataid akkor nyugodtan használj egy 3 éves böngészõt 😊
videobaby
köszönöm, hogy fáradoztál ezzel😊 én foxit is használom, a chrome nekem hogy úgy mondjam játszóterem csupán. egy idõben a foxi kínlódott (talán tavaly évközepén, vagy elõtte), azt megunva lett felrakva a chrome is. nem ragaszkodom ahhoz, hogy egy böngészõ többet tudjon arról mit akarok, mint én magam. elhiszem, hogy amit ajánlasz sokkal jobb, és ha váltok, valószínû az lesz amit javasolsz😊

#4944 kösz, nincs szülinapom. örülök, hogy örülsz😊

tommygear
hát gratulálok 😄
MerlinW
Biztosíthatlak nem fogsz elveszni, sõt az új verziókban már minden egy helyen van, nincs felesleges menü. Valamint az újabb tehcnológiákat használó oldalakat is meg tudod majd nézni😊

Chrome 4:

Chrome 25:

[merlinw.org]