Google Chrome
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Regards,
Csak gondoltam hátha tud valaki megoldást erre a 324-es kódra és nem a google a barátom lesz a válasz.
The Matrix has you...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Hiba: 324 (net::ERR_EMPTY_RESPONSE): A szerver adatok küldése nélkül lezárta a kapcsolatot.
Ezt írja ki a chrome mikor szeretném indítani az sg.hu-t, meg még pár másik oldalt, de nem mindegyiknél van ez...
Firefox alatt az említett oldalak gond nélkül bejönnek, tehát nem a szerver nem válaszol, hanem szarakszik a chrome...de miért??
The Matrix has you...
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Mi okozhatja szerintetek azt, hogy hiába telepítem újra, törlöm minden adatomat a böngészõbõl, pár másodperc múlva összeomlik a program és nem lehet vele semmit sem csinálni?<#conf>#conf>
Kijelentkeztem chrome-ból de akkor sem történt változás
\"Nem az a dicsőség ha jó autóval nyersz, hanem ha a gyengével is ki mersz állni.\"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Szóval az a probléma, hogy Chrome alatt, többnyire a torrent oldalak, de betöltés elõtt szinte az összes oldal, egy nagyon rövid ideig tartó fehér képernyõvel nyit. 1-2 tizedmásodpercig tart csak, de mivel elég nagy a képernyõ és fõleg mikor amúgy sötét van, ez egy rendkívül idegesítõ probléma.
Megkíséreltem újra installálni a böngészõt, az elején rendben volt, viszont miután beléptem a google fiókba, ismét elõjött.
Speed dial 2, és ad blockot használok csak.
Jelenleg ott tartunk, hogy reflex szerûen minden linkre való kattintás elõtt hunyorgok, hogy ne vakítson el az esetleges villanás.
Más böngészõt próbáltam azokkal nincs gond, de egyik sem olyan testre szabható mint a króm.
Bármilyen ötletnek örülnék.
üdv trial
\"Nem az a dicsőség ha jó autóval nyersz, hanem ha a gyengével is ki mersz állni.\"
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Van arra lehetõség, hogy a bezáráskor megnyitott lapokat következõ indításkor egybõl behozza? Néha jól jönne, ha könyvjelzõnek nem akarom menteni de kelleni fog még.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
http://goo.gl/gd6Zi5
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Egy olyan kérdésem lenne, hogy akkor csinálja ha hivatalos oldalról akarok leszedni, pl: java.com, adobe oldalán, Itunes oldalán, stb...mindegy is a lényeg ha ilyen helyrõl szeretnék letölteni 99%-nál megáll a letöltés és nem szedi le, de ha ilyen letöltõközpont, szoftverbázis oldalról szedem akkor meg leszedi, de ugye ott nincsenek fent a legfrissebbek...
érdekesség, explorer és firfoxal is csinálja...
(a gép most lett újra rakva, XP proffesional sp3)
Van valami ötletetek?
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
[merlinw.org]
ezek közül némelyik megy embedelve, de a többi (fõleg nagy kiadókhoz köthetõk) még úgy sem.
[merlinw.org]
sima YouTube - YouTube TV (a feliratot nézzétek)
Az ilyenek miatt alakulnak ki a rohadt nagy botnetek...
http://goo.gl/gd6Zi5
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
egyébként meg tökmind1 mit használsz, érdekes, ahogy mindenki rá akar beszélni hogy frissits 😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
#4944 kösz, nincs szülinapom. örülök, hogy örülsz😊