6043
Egy böngésző a Google-től.
-
Borg #5241 Igen, pont ez a probléma. Még a fejlesztői változatból is kivették. Addont se találtam ilyet eddig sajnos.
Lehet megnézem újra, hogy miújság Firefox háza táján... -
#5240 Kétlem, legalábbis Chrome nem engedi a kiegeknek, hogy ilyen szinten belenyúljanak, vagyis lényegében semilyen szinten magába az UI-ba. -
#5239 Tárgytalan, most nézem kivették az újabb verziókból. Akkor jelenleg nincs rá mód, max valami addon-nal ha van ilyen. -
#5238 Címsorba beírod: about:flags, majd "compact navigation" bekapcsol. -
Borg #5237 Ez nem annyira válasz a kérdésemre :D -
#5236 F11? -
Borg #5235 Desktop chrome.ban nem lehet valahogy autohide-olni az url bart, meg a könyvjelző sávot? Úgy mint a mobilosban? -
mester1987 #5234 Egy cikk a Fénysebességű weboldalakról.
forrás: dirtywindows.hu -
#5233 Nem tudom hogy updatel a Chrome, de most ilyen bug van benne.
Ha valamit töltök lefele közben egy oldalt be akarok zárni a sok közül rá kérdez hogy biztos bezárom e. Mintha a komplett Chrome-ot szeretném bezárni. -
#5232 A reinstall megoldotta a problémát, már van indítás előtti indexkép a beágyazott videóknak.
az egyik kommentemet, a #5231 -et lehet törölni, hogy ne legyen tripla kommentem :) -
#5231 Itt a jó link -
#5230 Mi van most a Chrómmal? a beágyazott videónál nincs indexkép (állókép), helyette egy fekete üresség van.
Nagy fekete kép a beágyazott videóban, a Play gomb mögötti résznél, ahol indexképnek kellene lennie. -
ldavid #5229 nem próbáltad csak a chrome-ba integráltat használni? vagy éppen azt nem?
chrome://plugins/ -
#5228 Természetesen nem jó, de a videókat így is flash-el játssza le, és gyanítom azzal van a gond...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mindjárt szájbabaszom ezt a szart, 360p fölé nem enged menni mert lefagy. -
#5227 Próbáld ki HTML5-öt. (youtube.com/html5) -
#5226 Youtubera van valami megoldás? Nálam nagyon szar... Most frissítettem Flash-t is.
Átállítanám a minőséget bármire 360p-ről, és se kép se hang. Fekete a kép és nem csinál semmit, hibára várok perceket is. -
#5225 igaz. küldeni kell visszajelzést:) -
#5224 Takarítottam egy kicsit, végre visszaváltott flashre. Nevetséges egyébként, hogy a html5 még mindig olyan gyermekbetegségektől szenved, minthogy nem tűnik el a kurzor, vagy random feljön az osd. -
#5223 Nálam még mindig Flash-el megy (legfrissebb Chrome). -
#5222 Mai naptól ez a szemét csak html5-tel hajlandó youtube-on játszani (testtube-ban be-ki léptem a html5 betába, nem segített).
Ez még alapvetően nem lenne nagy probléma, de bezoomol a képbe és eltolja jobbra, levágva azt az oldalt. Van másnak is ilyen gondja? Hogyan tudnám ráerőltetni a flasht? -
ldavid #5221 fura. most ha bezárok egy fület, egy pillanatra fekete lap jelenik meg mielőtt átvált egy másikra -
#5220 Hali!
Valaki használja a magic actions for yt appot? Nektek automatikusan átvált HD-re a videó? Nálam az elmúlt 1-2 hétben nem akarja az igazságot, újra is tettem már de hiába. -
#5219 Újra telepítettem teljesen a gépem.Feltettem a Chromet, mindíg feljön az ablak, hogy megjegyezze a jelszót, le is okézom, de nem jegyzi meg egyik oldalon sem. A beállításoknál bevan pipálva ami kell. Van valami ötlet? Kezd nem nagyon tetszeni, hogy állandóan van valami probléma vele ami alapból kellene mennie. :((( -
#5218 nekem se. amúgy mostanában azt vettem észre hogy nem nagyon vannak olyan képek mint amilyet beszúrtam, minden faszán megjelenbik -
#5217 De hát játékok alatt nincs problémám... -
#5216 vga ram -
#5215 Nekem is hasonló hibám van mint cement-nek. Kb 1 hete jött elő nekem, gondoltam már ram hibára,de akkor játékok alatt se lenne jó.
-
#5214 Üsd be: chrome://flags/
Keresd ki: Instant bővített API engedélyezése
Majd válaszd ki az opciók közül: Kikapcsolva -
#5213 yay, updated -
#5212 he Chrome team is excited to announce the promotion of Chrome 30 to the Stable channel for Windows, Mac, Linux and Chrome Frame. Chrome 30.0.1599.66 contains a number of fixes and improvements, including:
Easier searching by image
A number of new apps/extension APIs
Lots of under the hood changes for stability and performance
You can read more about these changes at the Google Chrome Blog. -
#5211 nincs a chromera bekapcsolva -
Borg #5210 És ha chrome-ban kikapcsolod a hardveres gyorsítást? -
#5209 nincs. van a gepben egy alaplapi kartya es egy radeon 8670m. mindketto drivere fel van telepitve, es be tudom allitani h melyik program melyik vga-t hasznalja ugye attol fuggoen hogy a teljesitmeny vagy az energiafogyasztas a fontosabb. na most a jatekokon kivul mindenre az intel hd 4000 van beallitva, es az internet explorer jol jeleniti meg ugyanazokat a kepeket amit a chrome nem -
Borg #5208 Úgy tűnik nem komálja a hardveres grafika gyorsítást... ez nekem mindenképp hardver hibának néz ki. Játékokban nincs gond a videokártyával? -
ldavid #5207 és más böngészővel nincs ilyen gond?
#5201 jah, most már látom -
#5206 nem, vatta új laptop, friss windows-al. -
#5205 Új gép full hardware cserével és előző windózzal? (ha igen -re)
-
#5204 sziasztok, most vettem uj gepet, es azt tapasztaltam hogy a chrome-ban egyes képek (nem mindegyik) így jelennek meg. kipróbáltam, explorerben rendesen megjelenik ugyanaz az oldal. valami ötlet, hogy miért lehet?
-
#5203 about:blank helyett google.com -
#5202 Amugy ez az about:blank kezdolapos megoldas egy fos, mert nem ures lap kell, hanem, hogy a speeddial ikonjai eltunjenek, de a keresoablak megmaradjon.