Google Chrome
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
link
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ötlet?
valami egyéb ötlet?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Pár hete elkezdett szarakodni a chrome-om. Folyton belaggol, akadozik, befagy. (néha még ha itt írom a szöveget is késõbb jeleníti meg,(2-3sec)) ha videó megy akkor katasztrofális. Fent a lapbezárásra húzom, vagy másik lapra kattintok nem is érzékeli.
Mitõl lehet, mit lehet vele tenni?
láttam videót rá ott a pluginoknál kapcsolták ki a Shockwave Flash-t, hát ez sem segített...
Verzió: 26.0.1410.64 m
Köszi elõre is!
(évek óta használom, eddig semmi gond nem volt vele)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A legutóbb, amit hasznosnak találtam az a Google Quick Scroll (jump to google search terms on page), Scratchpad app (notepad with / without online google drive sync) és a Search by Image (google image traceback in right-click menu) volt.
Ezek alapján akarom kicsit turbózni a chromomat:
http://szit.hu/doku.php?id=oktatas:web:b%C3%B6ng%C3%A9sz%C5%91
http://www.ubuntubuzz.com/2012/01/enable-webgl-in-google-chrome.html
de egyszerûen sehol nem találom a /usr/share/applications/google-chrome.desktop -t
valaki tudna segíteni? A useremen belül sehol nincs ilyen share vagy megosztás mappa..., nincs ötletem hol lehet ez a file....
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
az eddigi kezdõlapok helyett van most egy darab, rajta a 4 leggyakoribb oldallal, a további könyvjelzõk mellé meg jött egy Apps gomb, ami megnyitja a korábbi alkalmazások kezdõoldalt... (én eleve ezt használtam) hihetetlen
a "new tab" meg át lett nevezve "new tab page"-re csak hogy egyértelmû legyen mi is az.. <#zavart2>#zavart2>
Egy ideje nagyon zavaróan akad az oldalak betöltése.
Elsõsorban yt videók akadnak vagy ha le is játssza a hangot/képet nem tudok gördíteni 10-15 másodpercig.
Pár bõvítményt használok csak : Speed Dial 2,SZTAKI,Save as PDF,IE Tab,History Cleaner,Auto HD For YouTube,AdBlock
Ha csak egy tab van nyitva akkor is a feladatkezelõben fut vagy 10 chrome.exe amik darabonként 130,120,100,60,50k memóriát esznek.
Mit tudok csinálni,hogy megszûnjön az idõnkénti belassulás?
(Bár meg kell, hogy mondjam, ritka egy hülye megoldás, de hát nem mi terveztük a Chrome-t)
Thumbnail removed - Undo - Restore All
utóbbira böksz (de nem az X-re)
A leggyakrabban használt linken véletlenül rákattintottam a bezárás x-re ("Ne jelenjen meg ezen az oldalon", és azóta képtelen vagyok visszahozni azt.
FG
új oldal nyitása, alul váltás - a leggyakrabban látogatott oldalak (vagy letöltöd egyik speeddial kiegészítõt)
Crtl-shift-b - könyvjelzõk
Most töltöttem le a Chrome-ot, úgy hogy még elég kezdõ vagyok:Eddig rókát használtam, de az utóbbi napokban vmiért 1-2 weboldalt nem töltött be rendesen, plusz a fészbukomat se.A kérdésem az lenne, hogy Chrome-nál noincs olyan legördülõ sáv, mint a többi böngészõben, amiben a leggyakrabban látogatott oldalakat hozza fel?Eddig még nem találtam meg.Köszi
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Szászke
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ez már teljesen szubjektív, de szerintem simán meg lehet szokni, ami bookmarks toolbarról így kicsúszik az meg úgyis érett már egy rendszerezésre. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
csak meg fogják oldani
Gond csak annyi, hogy ha alapból épp nem fut a chrome és külsõ alkalmazás nyitna ablakot rá (vagyis nem pont a módosított parancsikonnal indul), akkor már vissza is tért a gond.
Szászke
Köszönöm a válaszokat!
Szászke
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Pár napja valamitõl megváltozott a legördülõ menük (jobb klikk után, de ugyanúgy széthúzza a könyvjelzõ sávból legördülõ könyvjelzõt is) elemei közötti távolság a Chromeban, pedig én nem piszkáltam beállításokat se bõvítményeket mostanában. Tudja valaki, hogy ez mitõl van és hogyan lehetne visszacsinálni?
Remélhetõleg nem update csinálta, amit alátámaszt az is, hogy az imént próbaképp letöltöttem a portable verziót és ott még mindig normálisak.
Screenshot, hogy mirõl beszélek:
http://i.imgur.com/t9rLvZT.jpg
A jobb oldalon lévõ az, amit most csinál, a bal oldalon lévõ pedig a portablebõl van, ilyennek kéne lennie.
Elõre is köszönöm a segítséget!
Szászke