Google Chrome

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello, Az automatikusan elinduló Videókat hogyan lehet letiltani a böngészõben?

MerlinW
Miért használsz bétát?😊

[merlinw.org]

rohadt bétában nem tudom most mit csesztek el, de szinte állandóan csak második alkalomra hajlandó másolni (egérrel - ctrl+c asszem mûködik)
NandorHUN
Ez nekem jobban bejött 😊
link
Aquir
hát.. sokszor töltsd be így a 9gag-et. a gyakoribb oldalakat jegyzi meg😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

tigeroo
hogytudom beállítani hogyha beírom azt hogy pl. "9, g, f" , akkor gyorslinkben behozza a 9gag, google, facebookot? (szal elég mondjuk egy g + enter és behozza a googlet), mert idegesítõ hogy most valami elvan állítva és ha beírom a 9 + enter parancs, akkor behozza a googlet "9" keresésre, és nem a 9gaget 😄

ötlet?
gabo91
Igazából folyamatosan ürítem a gyorsítótárát, de semmi... Lefuttattam a ccelert is, 350mb-ot takarított le, de semmi javulás. Úgy látom az oldalakon elhelyezett reklámok videók animációk miatt haldoklik. Konkrétan itt sg-n is felül egyszem reklám van, és már attól belaggol. Szaggatva jeleníti meg amit írok, stb...

valami egyéb ötlet?

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

SzirmosSzisza
Nekem is ez volt, azt hittem OS rossz, nyomtam egy CCleanert és 300MB history, 300MB süti és 300MB gyorsítótár volt, töröltem ezeket aztán azóta mintha egy fokkal jobb lenne 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

gabo91
üdv.

Pár hete elkezdett szarakodni a chrome-om. Folyton belaggol, akadozik, befagy. (néha még ha itt írom a szöveget is késõbb jeleníti meg,(2-3sec)) ha videó megy akkor katasztrofális. Fent a lapbezárásra húzom, vagy másik lapra kattintok nem is érzékeli.

Mitõl lehet, mit lehet vele tenni?
láttam videót rá ott a pluginoknál kapcsolták ki a Shockwave Flash-t, hát ez sem segített...

Verzió: 26.0.1410.64 m

Köszi elõre is!
(évek óta használom, eddig semmi gond nem volt vele)

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

MeoH
SocialReviver es Socialfixer.

fuck mmo's..i.,

akyyy
valami hasonló kiegek nincsennek facebookra?😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

kem001
Sziasztok. Arra van esetleg bármiféle megoldás, hogy letöltéseknél ne fagyjon le percekre a Chrome? Random csinálja ezt, hol mûködik rendesen hol nem.

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

akyyy
ez kurvajó

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Aquir
hm, nem rossz, látni lehet hogy honnan commentelnek. Másrészt ahogy látom már nem lehet kívülrõl látni milyen adatokhoz fér hozzá egy kiegészítõ, csak ha megpróbálod installálni.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Narxis
Magic Actions for Youtube

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Aquir
Bárki használ / talált jó kiegészítõt / appot mostanában?

A legutóbb, amit hasznosnak találtam az a Google Quick Scroll (jump to google search terms on page), Scratchpad app (notepad with / without online google drive sync) és a Search by Image (google image traceback in right-click menu) volt.

NandorHUN
Valaki esetleg tudna segíteni?
Ezek alapján akarom kicsit turbózni a chromomat:
http://szit.hu/doku.php?id=oktatas:web:b%C3%B6ng%C3%A9sz%C5%91
http://www.ubuntubuzz.com/2012/01/enable-webgl-in-google-chrome.html
de egyszerûen sehol nem találom a /usr/share/applications/google-chrome.desktop -t
valaki tudna segíteni? A useremen belül sehol nincs ilyen share vagy megosztás mappa..., nincs ötletem hol lehet ez a file....
Máté94
Igaz, hogy 5 éves, na de, hogy egy weboldal ennyire betegyen neki. Lehetetlen... vagy a HTML5-el lennének gondok? Mintha úgy olvastam volna, hogy teljesen rá van optimalizálva/vele van csinálva az oldal.<#fejvakaras>
FZoleee
2 mp-ig görgetésnél akadozott, de amúgy semmi gond.
SzirmosSzisza
Nálam is megfagyott a gép 1 percig, sajnos gyakran csinálja a króm, redditen is volt róla szó, szerintem egyszerûen gyenge a gépünk 😞

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Malakai
Nincs.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Máté94
Nálatok nincs gond a "theverge.com"-nál? Nálam teljesen befagyasztja a gépet napi elsõ megnyitásnál. Elég kellemetlen...
SzirmosSzisza
Nekem most elsõ indításnál az játssza, hogy megeszi a procit 😄 Lehet túl népszerû lett és pár ember vissza akarnak hajtani a Firefoxhoz <#idiota>

ez bazmeg, hát ezek nem normálisak...
az eddigi kezdõlapok helyett van most egy darab, rajta a 4 leggyakoribb oldallal, a további könyvjelzõk mellé meg jött egy Apps gomb, ami megnyitja a korábbi alkalmazások kezdõoldalt... (én eleve ezt használtam) hihetetlen

a "new tab" meg át lett nevezve "new tab page"-re csak hogy egyértelmû legyen mi is az.. <#zavart2>

desigo
Üdv!

Egy ideje nagyon zavaróan akad az oldalak betöltése.
Elsõsorban yt videók akadnak vagy ha le is játssza a hangot/képet nem tudok gördíteni 10-15 másodpercig.
Pár bõvítményt használok csak : Speed Dial 2,SZTAKI,Save as PDF,IE Tab,History Cleaner,Auto HD For YouTube,AdBlock

Ha csak egy tab van nyitva akkor is a feladatkezelõben fut vagy 10 chrome.exe amik darabonként 130,120,100,60,50k memóriát esznek.

Mit tudok csinálni,hogy megszûnjön az idõnkénti belassulás?
Aquir
tehát addig nem írja ki a visszaállítást az összesre, amíg egy másikat nem törölsz, ennek sok értelme van😊

Köszönöm, sikerült.
(Bár meg kell, hogy mondjam, ritka egy hülye megoldás, de hát nem mi terveztük a Chrome-t)
Lyukasbogrács
törölsz egy másikat, fent kiírja, hogy

Thumbnail removed - Undo - Restore All

utóbbira böksz (de nem az X-re)

Aquir
állítólagosan nem tudsz rajta módosítani, mivel a google "dinamikusnak" tervezte annak tartalmát, lehet hogy újra elõbukkan majd, vagy használj speeddial extensiont😊

Ki tudja megmondani, hol találhatók azok a bejegyzések, amik a Chrome-ban a New Tab - üreson lap megjelennek, mint gyakran használt linkek.
A leggyakrabban használt linken véletlenül rákattintottam a bezárás x-re ("Ne jelenjen meg ezen az oldalon", és azóta képtelen vagyok visszahozni azt.
FG
Aquir
itt rendesen mûködik minden
új oldal nyitása, alul váltás - a leggyakrabban látogatott oldalak (vagy letöltöd egyik speeddial kiegészítõt)
Crtl-shift-b - könyvjelzõk

Sziasztik!

Most töltöttem le a Chrome-ot, úgy hogy még elég kezdõ vagyok:Eddig rókát használtam, de az utóbbi napokban vmiért 1-2 weboldalt nem töltött be rendesen, plusz a fészbukomat se.A kérdésem az lenne, hogy Chrome-nál noincs olyan legördülõ sáv, mint a többi böngészõben, amiben a leggyakrabban látogatott oldalakat hozza fel?Eddig még nem találtam meg.Köszi
Blekk Síp
Nekem is szarakodik a flash.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Üdv, windows 8 alatt valamiért shockwave flash has crash felirattal elszáll a flash lejátszó. fõleg youtube-on tapasztalom mikor ugrálni akarok egy videóban. valakinek valami ötlet erre? más: összekapcsoltam az e-mail fiókommal a chromot és a könyvjelzõket leszinkronizáltam, minden szép és jó ám egyszer csak eltûnt 3-4 könyvjelzõ kivételével az összes :S nah ez miért vagy mi csinálta?

GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650

Narxis
Egy jó kis bookmark addon ami megoldás lehet az új "széthúzott" UI-ra: Link

Malakai
Ez van, ez a google hozzállás, nem igazán lehet testreszabni a böngészõt, de a Chrome mindig is ilyen volt.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

tommygear
még mindig aláhúz a böngészõ pirossal teljesen random szövegeket, hiába ki van kapcsolva a helyesírás ellenõrzõ, lehet ezzel kezdeni valamit?
Épp ezért tök jó volna, ha raktak volna a beállításokba egy kapcsolót, mint mondjuk széles - közepes - kompakt beállításokkal. Vagy akár egy egyszerû on/off gombot.

Szászke

Malakai
Lehet mellette érvelni azzal is, hogy az extra térköz olvashatóbbá teszi (ami általában igaz), de a context menu az ugye egy alkalmi gyors menüpont, ott ez annyira nem releváns. A lényeg inkább a már említett touchscreenek. Továbbra is egyre nagyobb százalékban veszik az olyan készülékeket az emberek (fõleg azok, akik notebookot használtak/használnának asztali pc helyett veszik a tabletet, vagy a touch screenes notebookot), ez a trend folytatódik nem kell hosszú idõ és többségben lesznek.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

SzirmosSzisza
Jobb klikk menü ritkán van használva, teljesen mindegy, hogy mennyi helyett foglal + szerintem tök jó, hogy minden platform alatt ugyanúgy néz ki 😊

*logikátlan
abszolút logátlan pedig hogy több helyet foglaljon egy sor a kelleténél. kényelemrõl nem is beszélve.
Malakai
Nightlykban ki-be pakolászták, meg még lehet mojolnak vele, de eléggé az egységesítés a cél a platformok közt, úgyhogy én kétlem, hogy abszolút kivennék.

Ez már teljesen szubjektív, de szerintem simán meg lehet szokni, ami bookmarks toolbarról így kicsúszik az meg úgyis érett már egy rendszerezésre. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

szerintem még nincs veszve a dolog. én is nagyon utálom, de nálam a bétában pár napig visszatért a normál méret, aztán most már megint nagyobb...
csak meg fogják oldani
Közben tiszta fejjel ma megtaláltam ezt a megoldás féleséget is.

Gond csak annyi, hogy ha alapból épp nem fut a chrome és külsõ alkalmazás nyitna ablakot rá (vagyis nem pont a módosított parancsikonnal indul), akkor már vissza is tért a gond.

Szászke

És akkor gondolom vissza se lehet állítani.. hát akkor shit. 😞

Köszönöm a válaszokat!

Szászke

SzirmosSzisza
Saját menüt raktak bele és nem az OS-ét használják, szerintem a portable verzió régebbi lehet amit letöltöttél.

Narxis
Igen ezt én is észrevettem, sztem ez az érintõképernyõk miatt történt.

Aquir
pedig ez megváltozott, egyik update után lehetett

Sziasztok!

Pár napja valamitõl megváltozott a legördülõ menük (jobb klikk után, de ugyanúgy széthúzza a könyvjelzõ sávból legördülõ könyvjelzõt is) elemei közötti távolság a Chromeban, pedig én nem piszkáltam beállításokat se bõvítményeket mostanában. Tudja valaki, hogy ez mitõl van és hogyan lehetne visszacsinálni?

Remélhetõleg nem update csinálta, amit alátámaszt az is, hogy az imént próbaképp letöltöttem a portable verziót és ott még mindig normálisak.

Screenshot, hogy mirõl beszélek:
http://i.imgur.com/t9rLvZT.jpg
A jobb oldalon lévõ az, amit most csinál, a bal oldalon lévõ pedig a portablebõl van, ilyennek kéne lennie.

Elõre is köszönöm a segítséget!

Szászke