Google Chrome
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

[merlinw.org]
Otthon jó de melóban néha nem igazán jó <#miaz>#miaz>
#5182 a jól megszokott omnibar mellett mi benne a hasznos?
Nálam nem mûködik amit írtál, az volt az elsõ amit kipróbáltam.
[merlinw.org]
A megújult chromnál belehet állítani, hogy az új fül megnyomására egy üres lap jöjjön be és ne a keresõ + alul a legutóbb megnyitott oldala?
Másnál is elõfordult hogy a nemrég megjelent frissítés után nem jelentek meg az új fícsörök? Pl. az üres lapon a google keresõje a miniatûrök felett, illetve a címsor alatt a 'Programok' menü, és a 'Beállítások' ikon alatt a Nemrégiben megjelenített lapok. A Chrome verziója 29.0.1547.76 m a két különbözõ PC-men, az egyiknél nem látható változás csak a verziószám utal a frissülésre, míg a másikon megvannak ezek a szemmel látható ápdétek is...
Érdekes...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
De köszönöm! 😊
13 éve itt. Szép idő.
history: ctrl+H - search history - remove selected items
Az megoldható valahogy, hogy a chrome töröljön két bizonyos domaint mind az elõzmények, mind a sütik közül?
(Hogy ne kelljen minden elõzményt, és sütit törölnöm)
Chrom verziója: 29.0.1547m
Köszönöm!
13 éve itt. Szép idő.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Nem tudom hogy pontosan mióta, a címsorban lévõ hivatkozás érdekesen jelenik meg, mintha hiányoznának a karakterek bizonyos részei! Példa.
Még a könyvjelzõben is ilyen. a Google Chrome helyi menüje is ilyen, párbeszéd ablakok,fülek, ez van mindenütt! de ha mondjuk a linket kimásolom és beillesztem például a notepadba, a karakterek teljes egészében beilleszti!
És ez még a laptopomon (aláírásomban) tapasztaltam ilyet. WinXP. G. Chrome Verzió: 29.0.1547.66 m
Mi a túró ez?!
Next PC upgrade: 2022
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ugyanaz a helyzet mint Linux alatt a Chromiumban.
A Ctrl+H volt az elsõ amit kipróbáltam,pont az a baj,hogy ezt nem törli ki.
Az a gyanúm,hogy azért mert ezek az elõzmények nem magában a böngészõben tárolódnak,hanem valahogyan a Goggle fiókban,hiszen csak akkor látszik ez a menü,amikor be vagyok lépve a fiókommal a Chrome egyébként nem.
Errõl beszélek:
[/url][/img]
Itt meg hiába törlöm:

Van egy nem régi hibám, honlapok jól jelenek meg, "csak" a menû karakterei estek szét:
win beállításait átnéztem (amúgy sem variáltam rajta), reinstall megvolt.
Verzió: 29.0.1547.62 m
Köszi elõre is az ötleteket.
xfire: kistekila
[merlinw.org]
Kb. ezekre a válaszokra számítottam.
"használj firefoxot!,a linux egy f@s,minek akarod törölni?,hogy merészelsz ilyeneket kérdezni?
A te válaszod azért viszi a pálmát 😊
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Goggle Chromium /Chrome linux változata/ mután bejelentkezek a Goggle fiókomba alul a kezdõlapon van egy olyan menüpont,hogy "Egyéb eszközök"
Ebben,ha lenyitom van egy lista a megynyitott lapokról visszamenõleg.
Szeretném törölni ezt a listát de nem tudom.
Hiába törlöm az összes böngészési elõzményt a Cromban ezt a listát nem törli ki. Esetleg tudna valaki segíteni abban,hogy tudnám törölni?
most még mûködik
I met God. She's black
I met God. She's black
Van egy kis problémám a chrome-mal.
Ezt használom, mint leggyorsabb böngészõ, és tökéletesen szuperált, idáig. Azonban, most kis idõközönként (pár nap-pár óra, változó) valahogy nem sikerül neki betölteni a mentést, sokáig, így újra kell telepítenem. Csak az elmúlt 5 napban 3x raktam fel megint... ilyenkor persze mûködik. Most is újratelepítés után írok.
Van ötletetek mi okozza a problémát? Bocsi ha már volt itt és nem olvastam utána, de sietve írtam most egy hsz-t, mert dolgom van. Elõre is köszi szépen a választ.😊
I met God. She's black
Ugyanez itthon nem mûködik, pedíg minden beállítás ugyanaz. Valami ötlet?<#conf>#conf>
http://goo.gl/gd6Zi5
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."