6043
Egy böngésző a Google-től.
-
Dodo55 #5361 Én próbáltam, de mondom, hogy az meg egy csomó tartalmat nem tölt be. Van amit csak random nem, meg van amit soha nem. -
#5360 Esetleg meg lehet próbálni Adobe flashet használni Pepper flash helyett. Illetve a html5 se megoldás, mert csomó videó nem elérhető így. -
#5359 Az a beakadás nálam is van úgy oldottam meg, hogy leszoktam a youtube-os zenehallgatásról. Ezekre a flash problémákra semmi megoldás nincs. Váltsd át html5-re a youtube-ot és próbáld ki úgy. Vagy másik böngésző, ha kellenek addonok akkor Opera ha nem akkor meg IE. Adblock már IE-hez is van. Vagy Firefox ha több és jobb addon kell de elviseled, hogy lassabb. -
#5358 már megint egy rakás szar az egész flash, zenét hallgatok youtube-on, egy másik fülön mondjuk facebookon képeket nézegetek és minden képváltásnál beakad a zene, sokszor a kép is szétesik ha vmi videót nézek, lehet ezzel vmit kezdeni vagy várjak fél évet amíg az adobe óhajt vmi javítást kiadni? azt már nem is mondom, hogy egy idő után belassul az egész böngésző, de ez már évek óta fennáll, ezen már túltettem magam....
a másik dolog, hogy amikor rámegyek egy weblapra, de még nem töltött be 100%-osan, akkor ilyen szürke fehér kockás háttérrel jelenik meg minden, ezt is pár hónapja produkálja a böngésző, ezt nem lehet kikapcsolni, hogy mondjuk csak fehér háttér legyen? -
#5357 Régen volt úgy hívták Opera... de ők is erre a fos chrome motorra váltottak. Azóta persze butább és rosszabb mint ez. :( -
#5356 ejnye -
ldavid #5355 dehogynem. a chrome régebbi verziói :D -
#5354 Tényleg nincs jobb böngésző, mint ez a sz@r Chrome? -
#5353 Nekem Linux alatt át kellett váltani róla, mert Twitch.tv videók nem mentek vele ... Mondjuk az Adobe-féle se jobb :D -
Dodo55 #5352 A flash mostanában használhatatlan. Pepperflash-el akadnak a HD videók, az NPAPI plugin meg az esetek felében nem tölti be a tartalmakat. -
#5351 chrome://settings/content itt lődd ki a flash plugint, ha kell akkor bekapcsolod, de az ilyen flash reklámok meg szarságok ellen tökéletes. Esetleg pl YouTubera mehet egy whitelist. -
#5350 már megit azt csinálja a chrome, hogy ha megnyitok több topikot egy ablakban több fülön, és valahol van egy nagyobb flash banner, esetleg egy youtube video, akkor kicsit lefagy majd kiirj hogy plugin nem válasszol leállitás... hmm -
#5349 De az legalább rossz... -
#5348 Mobil chrome 17-18% savinget ír, ez sehol sincs az opera minis 80% hoz :D -
#5347 én se látok -
#5346 én nem látok reklámokat youtubeon sima adblockkal -
#5345 Igen, pár napja nem működik rendesen. -
#5344 Másnál is előfordul, hogy a YouTube-on a reklámokat nem blokkolja az AdBlock? Idáig semmi gond nem volt, most pedig ömlik felém a sok salakanyag. -
pamper #5343 Sziasztok!
Még az XP alatt használom (de már nem sokáig) a Chrome-t ( 32.0.1700-es verzió), s egy ideje a következőt tapasztalom. A videókat simán lejátssza, de az egyéb hanglejátszásokkal (mint pl. a Google fordítóban a "Meghallgatás") nem boldogul. Eközben más böngészőkkel műxik a dolog. Frissítettem a Flash Player-t, de semmi. Más 5let? -
ApPa123 #5342 van 1 olyan problémám, ha teljes képernyőn nézek online filmet( youtube, putlocker, videomega... akármin) chrome-on keresztül eddig ha alt+taboltam nem vitte le kis képernyőre. Most ha alt+tabolok simán bezárja a teljes képernyő módot és megint ki kell raknom. Nem tudja valaki mi miatt csinálja? 1ik nap jó volt másnap már nem. -
#5341 Thx. (Akkor regisztrálok.) Gondoltam, egy chrome plug-in...
-
ldavid #5340 Akciós termékek ki / be kapcsolása
modjuk ez off -
#5339 Az iponon hogyan lehet eltüntetni azt a lila förmedvényt?
A popup blockerek nem tüntetik el... :-( -
#5338 Amivel eddig találkoztam, alap dolgok (dropdown, sima gomb meg ilyenek) mind modernizálva lett, ha van javaslat textbox hoz, és rákattintok akkor egy kis animációval tűnik el, mikor beleírok a sárga helyett már kék színnel szedi körbe. -
ldavid #5337 akkor lehet, csak a 33-as "újítása" -
#5336 Nekem még írja :/ -
ldavid #5335 most nézem, az inkognitó mód most már véd a titkosügynökök ellen! :)
legalábbis azt már nem írja, hogy vigyázni kellene velük -
kl24h #5334 Megkérdezném, hogy nálatok is így van a következő dolog: beírod a címsorba, hogy chrome://plugins/ és ekkor felnyílnak a telepített Pluginek listája és a jobb felén lehet lennebb húzni az egérrel (de lehet az egér görgetőjével is). Ez a függőleges sáv a jobb felén, hogy lehet lennebb húzni egy rövid idő múlva letűnik és ekkor csak a görgetővel tudom vinni lenneb vagy fentebb a listát. -
#5333 Na, nekem most jött meg a frissítés, be is kapcsoltam :) -
#5332 Ezt nálam csak itt csinálja az sg-n. -
Dodo55 #5331 Én nem, ráadásul más gépen is ugyanezt csinálja...
Ha ráviszem az egeret van hover effect, de ha lenyomom a gombot, hogy húzzam akkor nem történik semmi, felengedéskor pedig bezárja a listát és meghívja az onChange eventet. -
#5330 ami pl itt van banner fölött, tudom húzni oldalt. -
Dodo55 #5329 Valami lett vele, mert nem lehet húzni oldalt, egyből bezáródik. Marad az egérgörgő, ami hosszabb listáknál idegesítő. -
#5328 jól látom a dropdown list is frissült és kapott animációt? -
#5327 Pucold le és telepítsd újra, hátha. -
#5326 nekem valahogy most nagyon folyékonynak tűnik a középső gombos auto-scrolling, ez most változott meg? -
RYO21 #5325 Hát nálam visszhangzik az egész. -
#5324 A jamwithchrome tökéletesen működik, most próbáltam ki. Én Windows-on XAMP-ot használok azzal semmi baj. Nem mintha védeni akarnám, de egyik probléma sem a Google sara. Logikusan nem a böngészőt fogják a 3rd party cuccok köré írni, hanem azoknak kell alkalmazkodni az aktuális böngészőkhöz. -
RYO21 #5323 Ez a 32-es build egy nagyrakás ****!
Előszöris nem működsik rendessen a jamwithchrome. Oké semmi baj.
De az, hogy a WAMP server is belassult, az már nagyon fölbaszott. Úgyhogy most IE-n dolgozom, amíg nemtalálok megoldást. A Chrominiumot érdemes feltenni? -
#5322 Grafikon alapjan jan eleje ota lehet fent.