Google Chrome
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet megnézem újra, hogy miújság Firefox háza táján...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
[merlinw.org]
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ha valamit töltök lefele közben egy oldalt be akarok zárni a sok közül rá kérdez hogy biztos bezárom e. Mintha a komplett Chrome-ot szeretném bezárni.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
az egyik kommentemet, a #5231 -et lehet törölni, hogy ne legyen tripla kommentem 😊
Nagy fekete kép a beágyazott videóban, a Play gomb mögötti résznél, ahol indexképnek kellene lennie.
chrome://plugins/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Átállítanám a minõséget bármire 360p-rõl, és se kép se hang. Fekete a kép és nem csinál semmit, hibára várok perceket is.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ez még alapvetõen nem lenne nagy probléma, de bezoomol a képbe és eltolja jobbra, levágva azt az oldalt. Van másnak is ilyen gondja? Hogyan tudnám ráerõltetni a flasht?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Valaki használja a magic actions for yt appot? Nektek automatikusan átvált HD-re a videó? Nálam az elmúlt 1-2 hétben nem akarja az igazságot, újra is tettem már de hiába.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
respect to the man in the ice cream van
Keresd ki: Instant bõvített API engedélyezése
Majd válaszd ki az opciók közül: Kikapcsolva
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Easier searching by image
A number of new apps/extension APIs
Lots of under the hood changes for stability and performance
You can read more about these changes at the Google Chrome Blog.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
#5201 jah, most már látom
két külön dolgot mondtam (két sorban)
Könyvjelzõsáv jobb click
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C