6043
Egy böngésző a Google-től.
-
MaRee #5401 Igen, cc cleanert is használtam meg minden amit a neten találtam. -
#5400 Cachet próbáltál üríteni? -
MaRee #5399 Arra valakinek tipp, hogy miért csinál a chrome 12 gigás appdata/local mappát? Még uninstall után is ott maradt, manuálisan kellett törölnöm. -
#5398 Sziasztok! Létezik olyan bővítmény Chrome-hoz (vagy akár más böngészőhöz), ami kiírja a videó címét, mikor rámegyek egy youtube linkre az egérrel? -
#5397 Köszi. Így volt. Valami waebbssave nevű bővítmény volt. Nem én tettem fel. -
#5396 Kapcsolgasd ki a bővítményeid, szerintem valamelyik "vírus"os. -
#5395 Helló.
Tud valaki segíteni abban, hogy hogyan kell eltüntetni a minden szövegben megjelenő dupla aláhúzásos reklámokat. Véletlenül főlé megy az egér már egy kis ablakban kínál valami szart. Pár napja jött elő, FF-ben nincs ilyen.
Chrome verzió 32.0.1700.107 m
Adblock, Adblock Plus fent van. Ez a link jelenik meg a reklámokban: public8media.com
Valaki valami ötlet? -
#5394 Én csak a Chrome-ot használom, nekem az jó. Más, külön programot nem akarok használni biztonsági okok miatt. Ok, az NSA lát mindent, de a mezei jelszólopások esetén bőven jó a Chrome, jobb, mint egy "3rd party" szoft. -
#5393 Dehogy reklámozom, csak a példa kedvéért említettem meg, hátha valaki ismeri és tudja mit szeretnék ahhoz képest a Chrome-ban :)
Mondhatnám az Operás Wand Logint is. Egykattintásos bejelentkeztető, most nem tudom máshogy mondani de ezt korábban is írtam már. Google első találat ha annyira érdekelne. Nem ismerek ahhoz hasonlót Chrome-hoz, ezért kérdeztem. -
#5392 Már vagy tíz hsz-ben a Secure Logint reklámozod, de még mindig nem mondtad el, hogy miben olyan jó! :-D -
#5391 Nem erről van szó és a secure login sem erről szól. -
#5390 Nem mondtam, hogy váltásról van szó :) Én csak egy bővítményt kerestem, hátha valaki használ ilyesmit. -
#5389 persze pl. a google azt mondja, ha többen használják a gépet akkor csináljanak külön fiókot.. meg nem akarnak mesterjelszózni -
#5388 Miért váltottál Chrome-ra? -
#5387 Ezt én is tudom, mint minden más Chrome felhasználó is. Ha megismered a Secure Login-t, akkor megtudod mire lettem volna kíváncsi. De azért köszi. Megyek keresgélni... -
#5386 A chrome automatikusan kitölti a felh.+jelszót (+ külön űrlapkitöltő is van benne) ha a felhasználó megjegyezeteti vele. Ezt a böngésző a felhasználó google profiljának ismeretében szinkronizálni tudja és akkor más laptopon is egyből használható minden megjegyzett adat. -
#5385 Ez közel volt, köszi :) Inkább olyat szeretnék, ami csak egy egyszerű bővítmény, nem kell külön account hozzá. Valójában egy egykattintásos űrlapkitöltőt keresek, a secure login pont ilyen. Ha valahova be szeretnél jelentkezni, akkor csak rákatt a bővítmény ikonjára. -
#5384 Fogalmam sincs, hogy milyen a Secure Login, de a Lastpass-t kipróbálnám a helyedben. -
#5383 Hali,
Olyan jelszókezelő bővítményt szeretnék, mint a Firefox-hoz a Secure Login! Van ahhoz hasonló vagy bármilyen más Chrome-hoz?
Köszi szépen -
#5382 link -
#5381 mitőtl olyan nagy hűha, mikor 1-2 éve már volt chromba legózás? vagy az googleba volt? nem tudom de teljesen ugyanez. -
kl24h #5380 Én észre is vettem, hogy már az 512 MB RAM nem lesz elég és ezért vettem még 1 GB mellé.
Ebből kiindulva, hogy "Az a hibaüzi meg egyértelműen a böngésző hibája, vírusirtó nem panaszkodott, másodjára letöltötte rendesen." azt tudom mondani, hogy szerintem hiába fogod leformázni meg újratelepíteni a rendszert, mert a probléma nem fog megoldódni. Az hogy nem tudod letölteni sem a böngésző sem az antivírus hibája. Az Avast free antivírus egy elég jó antivírus és sőt ajánlja is feltelepíteni a Chrome-t. Az a jogosúltság abból jön, hogy mielőtt letöltenéd az Avast ellenőrizni akarja a fájlt (főleg mivel *.exe) és ekkor az Avast addig nem engedi, amíg nem látja tisztának. Én azt mondom, hogy mikor kiválasztod, hogy hova töltse le és az OK előtt egy kicsit várj, egy pár másodpercet és utána add az OK (ezért sikerült másodjára, mert akkor az Avast nem ellenőrzött).
Valószínűleg a videók miatt is ezért van ez a fagyás, de a Chrome-nál van egy érdekes dolog, mert 2 flash playert használ egyidejűleg és lehet egyiket ki kell kapcsolni. Az egyik a (nálam Windows Xp 32 bit van) C:/Program Files/GoogleChrome/Application32.0.1700.76/PepperFlashpep/flashplayer.dll és a másik C:/WINDOWS/system32/MacromedFlash/NPSWF32_11_9_900_170.dll
Nem tudom, ha a problémád megjavul, de megpróbálhatod egyszer az egyiket kikapcsolni és ha nem jön helyre, akkor a másikat és közben visszakapcsolod az előzőt, mert egy bekapcsolva kell legyen mindenféleképpen.
Ezt a be- kikapcsolást a Plug-ineknél teheted: chrome://plugins/ -
kjhun #5379 Hát, pedig néha képes befagyni a youtube vidik alatt. Köztudomású, hogy a Flash-nek igen csak rossz a híre. Ez is csak az utóbbi pár hónapban kijött verziókban fordult elő, míg a korábbiakban nem igazán. Most a 32.0.1700.102-es verzió van fent. Ha, lesz kedvem és időm, ráeresztek 20-30 videót egymás után, hogy befagy-e vagy már jobban működik. Akadozás ettől függetlenül előfordul, hiába 360P, bezzeg a WMP11 a 720P-s MKV-t különbül viszi, akadásmentesen, mint a Chrome a youtube/egyéb videókat. A gép hasonló, mint amit írtál. Lehet, hogy az XP-t, a régi procikat/videókarikat sem szereti annyira. Mivel nem egy 6-8 éves, hanem a mai vasakra írják a programok 99%-át. A vírusirtó meg már 5-6 éve nem tört, mivel Free verzió legális kulccsal. (Avast, előtte jó régen Nod32 volt NodFix-el.) 1.5Gb vagy csak 512MB memória (most 768MB) azért sokat számít. Az a hibaüzi meg egyértelműen a böngésző hibája, vírusirtó nem panaszkodott, másodjára letöltötte rendesen. Majd Format c: után kiderül, lesz-e pár bug a programban. (Az, szinte 100%-os, mivel tökéletes program nem létezik.)
Kép:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
2013.09.10-e.
-
kl24h #5378 Felhívom a figyelmet, hogy nehogy a rendszerrel legyen a gond (mivel ilyen jogosultságról beszéltél, stb.), mert akkor nincs mit csodálkozni. Nekem a Chrome-val nem volt ilyen gondom hogy lefagyjon. Az hogy egyes videóknál akadozik, az megtörtént nálam is (nemcsoda, mert régi gépem van: 3.06 GHz Intel Celeron, 1.5 GB RAM, 128 MB ATI Radeon 9200 videókártya), de az hogy ki kelljen "dobjam" a Feladatkezelővel, soha nem történt meg.
Legtöbb felhasználónál azért van gond, mert be van fertőzve a gépe és a jelenlegi antivírus nem veszi észre (mert legtöbben crack-elt változatot használnak és megtörténhet, hogy már előre nem véd kellőképpen az antivírus) vagy túlterhelve vagy vírusfertőzés által átmódosított rendszer (regiszter módosításokra gondolok) és még sok minen. -
kjhun #5377 Ezt, csak érdekességként említettem meg. Tudom, nem ez a legnagyobb gond vele, van egy pár idegesítő hibája sajnos. Mint például a Youtube videók lefagyása, általában minden 3.-dik esetben, néha egyből csontra befagy, aztán Feladatkezelővel lőhetem is ki, ahogy a többiek is panaszkodtak erre. Szeret a flash néha összeomlani, általában a Shockwave adja be a kulcsot. Sok memóriát is zabál és a vinyót is nagyon szereti kerregtetni, pláne, ha mennél régebb óta használod, a sok "Előzmények" tárolása a legfőbb oka ennek. Az AdBlock Plus éticsiga lassúságú nettel nem is működik, nem blokkolja amit kéne, ezt közeli rokonnál tapasztaltam. (0.02-0.05Mbit-es kaki mobilnet.) Még az Orlydb-t is darabosan tölti be (~0.5-1mp alatt! miközben görgetek is), hiába az 5Mbit. A sok reklámmal megtömött oldalakról ne is beszéljek, vagy akár eme topik esetén is. A korábbi verzióknál nem volt ennyire feltűnő/észrevehető, pedig akkor csak 2Mbit-es net volt. Néha, a letöltéseknél is szokott vacakolni, általában az *.exe fájlok esetén ilyen LOL hibaüzivel: Nem lehet menteni, mert nincs elegendő jogosultság. Kérjük, mentse másik helyre. Rendszergazdaként, a Saját ...DokumentumokDownloads mappába mentve a fájlt. 50-100 esetből 1-2 alkalommal fordult elő. Ez valamelyik 2X verzió óta/verziókban fordul(t) elő. Mostanában nem találkoztam vele. Az átvariált Kezdőlap hülyeséget is rühellem, minek oda a Google kereső, amikor nem is használható, ha oda akarsz valamit beírni, akkor a címsorban áll neki keresni, nem úgy mintha simán a Google-n keresnél. Arról nem is beszélve, hogy Biztonságos kapcsolat létrehozásával és egyebekkel vacakol 1-2 mp-ig, mire nekiáll, a Kezdőlapon lévő leggyakrabban látogatott oldalak közül valamelyikre rákattintva kezdeményezni, az adott oldal megnyitását. Új lap megnyitásakor is vacakol ugyanennyit, míg régen egyből (~0.5mp) ott volt minden akár kattintasz valamelyik oldal képére vagy a címsorba beírván a megtekintendő oldal címét, egyből nekiállt tölteni.
MaRee: Nálam jó az oldal, nem fagyott be. -
MaRee #5376 Az mitől van, hogy egyes oldalaknál (pl most a használtauto.hu-val szenvedek) nem töltődik be teljesen az oldal, a tab pedig lefagy és be se lehet zárni? Magát a böngészőt is taskmanagerből kell kilőni. Semmilyen hibaüzenetet nem ír, minden plugin frissítve van. -
#5375 nem kell az hozza, a webgl nincs semmilyen platformhoz kotve. kb csak driver kerdese a dolog. -
#5374 vács' vindózra -
#5373 Ubuntu, akkor Optimusos kártya miatt nem megy szerintem GPU gyorsítás, pedig próbálgattam 1-2 leírást, evvan, maradok lego nélkül :D -
#5372 WebGL kell hozza. Nalam meg telon is mukodik. Milyen OS-en vagy? -
#5371 króm pls :( -
ldavid #5370 lego buildwithchrome.com -
#5369 A Chrome-mal egy csomó probléma van, "bazzeg", de nem EZ! :-DD
-
Dodo55 #5368 A 34-es verzióban vannak újra nyilak is a görgetősávon :) -
#5367 A középső gombos auto-scroll nagyon folyékony lett mostanában :)   lapugrásra ott a Space - Shift+space -
#5366 Alapvetoen nem vagyok hive en sem a "tulegyszerusitesnek", plane ha az a funkcionalitas rovasara megy, de a gorgeto gombokat nem nagyon ismerek embert aki rendszeresen hasznalta volna. Gondolom ez egy lepes az egysegesites iranyaba is, hogy touch-os eszkozokon is ugyanugy nezzen ki mint itt (ahol nyilvan ertelmetlenek lennenek ezek a gombok). Ahol ertelme lehet a gomboknak, azok az "egeres" eszkozok, de ott kb mindig van egergorgo de legalabb billentyuzet fel/le gombokkal... -
kjhun #5365 Egyre nevetségessebb ez a böngésző. Lassan, már csak egérgörgővel (se) lehet majd használni? A görgetősáv színét halvány szürkére (1-es nyíl) változtatták, azzal mozgatni fel/le az adott oldalt nem a legkényelmessebb, és rosszabbul látható. Page Down/Up és a Home/End gombokat meg, nem nagyon szokták szerintem sokan használni. A görgetőgombok, oldalt és lent (2-es nyíl) meg eltűntek! Ami, amióta Windows van, azóta a grafikus felületen futó programok része. (Bár, az újabb Win-en, az ablakban futó Parancssornak is van.) Egérgörgővel általában 5-6 sornyit (3-ra van beállítva a Vezérlőpultban.) megy feljebb/lejjebb a megnyitott oldal. Fel-le nyílgombokkal 2 sornyit megy. Az egérgörgővel való "lap-rángatást" meg, nem mindenki szereti.
-
Dodo55 #5364 Canary 34.0.1807.0 verzióval egy fokkal talán jobb lett a PepperFlash, az 1080p videók alig érezhetően akadnak már csak.
-
#5363 Fogd meg a címmező szélét a kieg ikonok felöl és húzd alrébb, hogy több ikon kiférjen, ha több van de nem akarod mindet akkor ráncigáld ki azt ami kell.
Én ha kiraknám mindet el se férnék, így viszont egész kényelmes. Bár fox féle oda pakolod a gombokat ahova akarod módszer még mindig jobb. :)
Nekem flash problémáim egy ideje mostmár nincsenek (kop-kop-kop), de kb verzióról verzióra változik, hogy mikor érdemes az NPAPI és mikor a PPAPI plugint használni, ami vicc, de pár verzió óta nekem is a Pepper megy. És az teljesen jól (kop-kop-kop). -
#5362 van a lastpassnak ilyen kis jelző ikonja, meg gmailnek, tampermonkey, meg egy zongora :D
fent a cimsor mellet tette ki mindegyiknek a kis értesitő ikonját, erre most fogta ez a szar, és betette egy nyilba. rá kell kattintani és ott sorakoznak fel, (mint mikor tele van a könyvjelzősáv, és nyilat tesz a folytatáshoz.
hogy lehet ezt visszacsinálni ?