6043
Egy böngésző a Google-től.
-
#5321 rendes chrome om van, nincs frissítés és mégsem találom settings-badnwidth management alatt :( -
#5320 Rendes Chromeban már 1 hete legalább benne van (Androidon legalábbis). -
#5319 béta chrome?
-
ldavid #5318 utóbbit én is hiányolom, de ettől még zavaróbb a rikító kék kijelölés (egyes weblapokon gusztustalul néz ki) -
#5317 Mi a fenét néznek ezek, hogy 45% a tömörítés, nekem csak 15% körül van. -
#5316 More web, more savings with Chrome for Mobile
Blink 2014 Goal Brainstorming -
#5315 lehet akkor majd kipróbálom :)
Mindenesetre a könyvjelzők között 1 mappát feljebb akartam rakni, és kifagyott az egész chrome... meg ha kijelölök egy szöveget, és a fülek közé húzom, hogy arra legyen google keresés már nincs ott a kis nyilacska :( -
#5314 Nema pedig az a legjobb benne :D -
#5313 ja, de szerencsére ha Chrome csempére nyomok nekem nem hozza be a chromeOs felületet :D -
#5312 Frissült a Chrome stable 32-re -
bubika46 #5311 facebookos kieg photozoom ,disable timeline meg a többi ,letöltö az fvd downloader amivel minden lejött 99 % és most semmit nem enged de szerencsére el van mentve a 31 meg a 25 mindennel az újabbakat meg elfelejtem ...jó a régi a háznál mert ez visszalépés az biztos ,miért legyen jó valami ha sz* is lehet ugy gondolja sok pihentagyu tökkelütött... -
#5310 igen ez is segít, meg a pepperflash kikapcs a pluginekbe
off
sajnos minden OS és böngésző eljut arra a szintre h mindent belezsúfolni fejlesztésre/deep tesztelés meg nincs annyi idő
a google androidja is ilyen lesz...akarsz egyszerre nyomtatni meg torrentezni meg még ki tudja mit...végeredmény a crash -
#5309 Mely kiegeszitoket hasznaltad? -
bubika46 #5308 Hozzátéve a sok kiegészitövel nagyon jó volt de mostmár ezek nélkül nem fog érni 1 fabatkát sem..felejtős vissza az ókorba !!!! -
bubika46 #5307 Idáig kellemesen használtam ezt a Chromet de ezek a buzeráns köcsög fejlesztök letiltották a legjobb bövitményeket ugyhogy visszatérek a Firefoxhoz és kinyalhatják ahol gondolom... -
RYO21 #5306 Megtaláltam. -
RYO21 #5305 Hardveres gyorsítást hol kell keresnem? Amúgy ez ilyen egyik napról a másikra kezdte el csinálni, szóval nem a VGA erőssége miatt van. -
#5304 Kapcsold ki a hardveres gyorsítást - komolyabb CPU használat, vagy vegyél egy erősebb VGA-t:)
Én egyébként nem tapasztalok ilyet, pedig van amikor 8-10 YT videó is megy szimultán. Mondjuk itt, a topikban leírt problémák 99%-ával nem találkoztam, pedig 0-24-ben használom a Chrome-ot 3 operációs rendszeren napi 10+ órában, fejlesztek vele/rá, stb. -
RYO21 #5303 Van valami megoldás arra, hogy ha ki van nyitva egy tab, megy rajta egy youtube videó (zene) és egy másik tabon böngészek normálisan, akkor ne akadjon be a zene amikor ez a másik oldal betölt valamit? -
ldavid #5302 kibaszott röhej hogy 1-2-3 percenként lehal minden youtube videó, de csak chrome-ban. aztán csak az újratöltés segít...
-
#5301 Köszi, siker! -
kjhun #5300 Pár, sorral lentebb is írták: Shift + Delete (Azt törli, amit épp kijelölsz az egérrel.)
kl24h: Nem nyert. -
#5299 Advanced settings - manage saved passwords (jelszavak) - nem a pipa, hanem a sornak a linkje - felhasználó-jelszó pár törlése -
#5298 Igen, azt már néztem, ha innen kiveszem a pipát akkor eltűnik, csak mindig mindent be kell írni!
"Az Automatikus kitöltés engedélyezése az internetes űrlapok egyetlen kattintással történő kitöltéséhez." -
kl24h #5297 Én ezt a funkciót kikapcsoltam, de nézz szét itt: chrome://settings/ és az alján a "Speciális beállítások megjelenítése" és lentebb van a "Jelszavak és űrlapok" ott van két beállítás, tekints be oda. -
#5296 Sziasztok, chrom-ot használok és onnan hogyan tudok kitörölni azt ami nem kell?? Kijelölés delete gombbal nem megy!
-
#5295 és ott van a ctrl+görgő, azzal egyszerűbb:) -
#5294 kb 15 éve a Ctrl + "+" nagyít, Ctrl + "-" kicsinyít és Ctrl + "0" alaphelyzetbe állít minden böngészőt. -
#5293 Megoldódott, ezer hála! -
#5292 Ctrl + 0? -
#5291 Kb tegnap óta, ha megnyitok külön lapon egy képet (pl ezt), akkor felnagyítja fullra a képet. Miután görgetek, akkor ott is van a nagyító a minusz jellel, hogy zoomoljon ki, de ha klikkelek semmi sem történik. Valakinek valami ötlete? -
Miguel125 #5290 Végülis az lett a megoldás, csak gondoltam jó lesz a chromium is, az van a szoftverkezelőben (Linux Mint). Ezek szerint akkor nem csak a kék ikonban különbözik, bár azt nem írta senki, hogy unstable csak azt, hogy nyílt forráskódú verzió. -
kl24h #5289 Pl. vírus, valamilyen inkompatibilis szoftver (Toolbar, kiegészítő, vírusos kiegészítő/Toolbar), amit a napokban telepítettél vagy egyszerűen meghibásodott és újra kell telepíteni. -
#5288 Skacok! Pár napja azt csinálja a chrome, hogy indításkor összeomlik és 2-3 ismételt megnyitás után működik rendesen... Van valami amivel ezt orvosolni lehet vagy felderíteni mi lehet gond?
Illetve már biztos ezerszer megkérdezték, de mitől van az, hogy jó néhány fórumba belinkelt youtube-os videót nem jelenít meg csak egy üres post látszik?
Előre is köszi a segítséget! -
#5287 Használd a stabil google-chrome csomagot és nem lesz probléma. -
Miguel125 #5286 Az a fura, hogy a chromium 31.0.1650.63-ban amit a csomagkezelőből lehet letölteni (linux mint) nem működik az Adblock plus, aktív, de nem szűr semmit, viszont ha letöltöm a chrome .deb fájlt (31.0.1650.63) és az telepítem akkor teljesen jól működik. Semmit nem állítgatok, csak szinkroizáltam a chrome/chromium-ot a win-en használt profilommal. -
#5285 Nem, semmit. -
kl24h #5284 Valamit nem telepítettél mostanában (pl. toolbar, kiegészítő, valamilyen szoftver,...)? -
#5283 Próbáltam mindkettővel, de semmi változás. -
ldavid #5282 talán ez segít:
megnyitod ezt a lapot chrome://plugins/
jobb oldalt klikk a plusz gombra
kapcsold ki a flash playert ami a C:Windows kezdetűt helyről fut (a másik maradjon bekapcsolva)