Google Chrome

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Nem, mert speed dial logo, nem véletlen van ott, ilyenre tervezték. Csak a böngészõk szarul kezelik a taget (maga az Opera is lol, pedig õk vezették be a speed dial képet), viszont ipodtouch logoként hibátlanul megy (menne).

http://goo.gl/gd6Zi5

vagy elég lenne lecserélni magát a fájlt is, gondolom...
amúgy baromira idegesít mostanában, hirtelen nem tudom milyen lap van megnyitva.
[HUN]FaTaL
Az nem egy ronda fekete négyzet, hanem a PH Speed Dial logoja.

Sajnos hiába lett reportolva vagy 10x, hogy írják át apple-touch ikonra, mert akkor az Opera is jól kezeli, meg a többi böngészõ is, nem csinálták meg. Itt az SG-n is ez volt, de itt kijavították.

http://goo.gl/gd6Zi5

Ójessz, már meg is csináltam 😊

Tampermonkey + Background color changer, és máris plasma friendly a legtöbb weboldal 😊

Köszi!
nando42
nem, nálam a megszokott ikon van.

http://motionpicture42.freeblog.hu/

ha már felhoztad a PH-t, nálatok nem vált át állandóan az ikon egy ronda fekete négyzetre?
állandóan frissítgetnem kell az oldalt, hogy visszaváltson a megszokott P betûre
Narxis
hát jah eléggé kár

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

nando42
nyilván, kár, hogy a ph fórumon nem egy trollba futottam, így õ sajnos megoldotta a problémámat. mind a ketten szégyelljük is magunkat!

Narxis
Én csak válaszoltam úgyhogy te maradj csendben! 😛

nando42
Ahelyett, h trollkodsz, inkább maradtál volna csöndbe, ha már nem értesz hozzá! 😛

nando42
Szerencsére nem: Címsorba: chrome://flags/
GPU általi feldolgozás minden oldalon Mac, Windows, Linux (kapcsold át másra, aztán alul újraindítás gomb)

itt át kellett raknom "engedélyezettre", s most szuperül mûködik!

"Sziasztok srácok, mi történhetett a chrome-mal, mert az utóbbi idõben minõsíthetetlen a sebesség, fõleg beágyazott videóknál tépem a hajamat, komolyan ott tartok, hogy megy a levesbe, mert az IE SOKKAL gyorsabb, és stabilabb jelenleg! Képzelõdöm?"

(esetleg másnak is van hasonló problémája!)

MerlinW
Tampermonkey plugin, de elõre szólok, hogy érteni kell hozzá.

[merlinw.org]

Narxis
Szerintem képzelõdsz.

Létezik valami megoldássa arra, hogy chromeban bizonyos weboldalak háttérszínét megváltoztassam?
nando42
Sziasztok srácok, mi történhetett a chrome-mal, mert az utóbbi idõben minõsíthetetlen a sebesség, fõleg beágyazott videóknál tépem a hajamat, komolyan ott tartok, hogy megy a levesbe, mert az IE SOKKAL gyorsabb, és stabilabb jelenleg! Képzelõdöm?

még bízok benne, hogy csak véletlen volt
meg jött még egy ilyen szar is:

Narxis
Írj nekik hogy tegyék vissza, ha elegen írtok akkor visszateszik szvsz.

a 30-asban meg már nincs legutóbbi könyvjelzõk a kezelõben... értelmes megint
Narxis
The Chrome team is excited to announce the promotion of Chrome 29 to the Stable channel for Windows, Mac, Linux and Chrome Frame. Chrome 29.0.1547.57 contains a number of fixes and improvments, including:
Improved Omnibox suggestions based on the recency of sites you have visited
Ability to reset your profile back to its original state
Many new apps and extensions APIs
Lots of stability and performance improvements

Abban kérnék segítséget, hogy miként lehet a Chrome-ban elmentett jelszavakat exportálni, hogy firefox-ba utána tudjam használni?
Nem... és pl itt melóban nem csinálja...
Narxis
Biztos betöltött még valamit, pl. egy képet?

Az mitõl lehet, hogy chromeban igen gyakran megugrik a görgetés?
Pl lefelé görgetek gyorsan, és közben meg-megugrik egy sort felfelé is. Láthatóan röcög.
Átmegyek másik programba, ott meg semmi gond a görgetéssel, szal biztosan nem az egér miatt van...
Köszönöm <#worship>
Aquir
chrome: settings - advanced settings - language and input settings
google.com: search - settings - languages

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Sziasztok!

Segítséget kérnék.
Ha bármit is keresek google-val azonnal átáll olasz nyelvre (régen ez angol volt ami nem is zavart, sõt jó volt), hol lehet ezt kiirtani mert megõrülök az olasztól.

shaba23
Hali!

Olyan gondom van, hogy pár napja a chrome kitalálta, hogy nem nyitja meg a https oldalakat, mert "
A webhely biztonsági tanúsítványa nem hiteles!
Megpróbálta elérni a(z) accounts.google.com webhelyet, de a szerver által bemutatott tanúsítványt egy olyan entitás állította ki, amely számítógépének operációs rendszere szerint nem megbízható. Ez jelentheti azt, hogy a szerver hozta létre saját biztonsági hitelesítõadatait, amelyekre a Chrome nem támaszkodhat azonosítás céljából, illetve azt is, hogy egy támadó próbálja meg elfogni az Ön kommunikációját."

ez ugye érint kb minden nagyobb oldalt, gmail, facebook stb, szóval idegesítõ...
Néztem bios-ban az idõt, de az jó, néztem a tanúsítványokat, természetesen nem jártak le.
Firefox ugyan úgy megnyit mindent mint eddig
az elsõ az még érthetõ, hogy lecserélték, majd talán még lejjebb rakják.
a másik tényleg fasság..
Jim Morrison
Verzió: 29.0.1547.22 beta-m
popup ablak nem középen van, hanem az ablak tetején ugrik fel.
Ha címsorba írok ablak szélétõl ablak széléig van a legördülõ sáv.
Ezek csak engem idegesítenek?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Narxis
ja megvan, kösz

Az ikonok bal szélét odébb tudod húzni, hogy kiférjen az összes.

Narxis
Nekem az egyetlen bajom, hogy eltakarja az addonok ikonjait a címsor mellett. Ki lehet valahogy kapcsolni?

Amúgy stabil és gyors.

tommygear
hát kajak, elbaszott egy build lett ez (ismét)
DeerHunter01
Sajnos igazad van, elég sok hiba van az utóbbi idõkben...
A másik amit észrevettem, hogy ha YouTube-on megy a videó és átváltok egy másik lapra, akkor a videó megáll 1-2 másodpercre minden egyes váltásnál, valamikor meg random ugrik 7-8 másodpercet magától. Erre a megoldás az, hogy megnyitom még egyszer a Chrome-ot és ott csak a YT-ot futtatom.

\"Erről van szó!\"

Észrevettem én is, v28-asra frissült a böngészõ, a v27-esnél lehetett még törölni, de nem csak keresések szövegei, hanem az XYZ oldalakon használt felhasználóneveid is ott maradnak kitörölhetetlenül. És van még egy pár idegesítõ bugja, grrrr.

Pl.: Címsorba, ha beírsz akár szót vagy webcímet, automatán dobálta ki a lehetséges címeket/szavakat, ezzel nincs is gond. De a v21-22-es körüli verzióktól durva vinyókerregtetéssel (SATA (!) HDD, nem csiga IDE) jár, korábban meg se mukkant. (Lásd. IE alatt, ha ott keresel.) Meg a letöltések is néha betojik alatta, v25-26 környékétõl, hogy "Elégtelen jogosultság" vagy mi a flancot szokott ez kidobálni a letöltés végeztével. Leginkább exe/msi/dll fájlok letöltésekor, ami idegesítõ. Pláne nagyobb fájloknál, és emiatt újra kell kezdeni a letöltést. Másodszorra bezzeg jó. Meg a bezáráskor/újraindításkor a sok vinyókerregtetést. (Ezt nagyon utálom. Pedig van memória, a sok elõzmény miatt tekeri fölödlegesen a HDD-t?) Egyre rosszabb lesz, egy pár dologban, a flash-t már ne is említsem már.
DeerHunter01
Olyan problémám lenne, hogy egyik napról a másikra nem engedi simán kitörölni a kereséseket, szürkével jelzi õket...
Erre van valami megoldás, hogy simán delete gombbal töröljem, mint eddig is? 😄
Elõre is köszi.

\"Erről van szó!\"

poruljartal
kösz szépen

és igen, tudom malakai, bár így nem kell a tamper már

kösz srácok

Malakai
Habár greasemonkey nem arra való, hanem userscriptek futtatására, és igen van chromehoz is ilyen majomféle: Tampermonkey (még jobb is, mint a foxos testvére) ...ha valami más userscripthez is kéne.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Talán erre gondolsz: Auto HD for Youtube....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

poruljartal
van króm alá olyan kiterjesztés mint a greasmonkey, hogy yutub videok mindig hdban maradjanak?

LoSA
Srácok, nem tudjátok véletlenül, hogy mi lehet annak az oka, hogy Chrome alatt a bwin élõfogadás rész nem töltõdik be nekem (legújabb flash playert) most tettem fel. Firefox megnyitja, munkahelyemen a Chrome megnyitja, ám itthon nem?! 😞 😞

akyyy
és a keresést hogyan lehet visszaállítani? legnagyobb érvágás, hogy a keresési linket nem látni ilyenkor. meg akkor se igy keressen nekem hanem úgy mint régen.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

AdBloc ikonnál be lehet állítani hogy ne mutassa a blokkolt elemek számát, csak rá kell kattintani és a jeleõlõnégyzetbõl kivenni a pipát.
Guren
nekem eltûnt az összes bõvítményem és a könyvjelzõsáv

poruljartal
nektek mos ok a chrome? nekem mintha megõrült volna, a jutub videokat nem játsza le csak a hangot, de ha fullképernyõre teszem megy csak a kép...
az adblokkal lenne mintha valami gondja, észleltetek már ilyet? volt valami frissítés?

a kérdés igazából az hogy miért nincs elrejtve az ikonja?
tommygear
az egyik oldal már 120nál jár, hát a franc se kíváncsi erre 😄
Lyukasbogrács
talán hogy hány reklámot blokkolt?

tommygear
a legújabb adblock mit számolgat nekem? az ikonján megjelent egy fb-hoz hasonló értesítés számláló...
Ismer valaki Chrome-hoz olyan bõvítményt, ami YouTube (vagy akármilyen más Flash tartalom) videóknál automatán letiltja a képet, vagyis audio onlyban tud lejátszani videókat?