Google Chrome

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

van 1 olyan problémám, ha teljes képernyõn nézek online filmet( youtube, putlocker, videomega... akármin) chrome-on keresztül eddig ha alt+taboltam nem vitte le kis képernyõre. Most ha alt+tabolok simán bezárja a teljes képernyõ módot és megint ki kell raknom. Nem tudja valaki mi miatt csinálja? 1ik nap jó volt másnap már nem.

Tetsuo
Thx. (Akkor regisztrálok.) Gondoltam, egy chrome plug-in...

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Tetsuo
Az iponon hogyan lehet eltüntetni azt a lila förmedvényt?
A popup blockerek nem tüntetik el... :-(

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Jim Morrison
Amivel eddig találkoztam, alap dolgok (dropdown, sima gomb meg ilyenek) mind modernizálva lett, ha van javaslat textbox hoz, és rákattintok akkor egy kis animációval tûnik el, mikor beleírok a sárga helyett már kék színnel szedi körbe.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

akkor lehet, csak a 33-as "újítása"
papi08
Nekem még írja :/

13 éve itt. Szép idő.

most nézem, az inkognitó mód most már véd a titkosügynökök ellen! 😊

legalábbis azt már nem írja, hogy vigyázni kellene velük
Megkérdezném, hogy nálatok is így van a következõ dolog: beírod a címsorba, hogy chrome://plugins/ és ekkor felnyílnak a telepített Pluginek listája és a jobb felén lehet lennebb húzni az egérrel (de lehet az egér görgetõjével is). Ez a függõleges sáv a jobb felén, hogy lehet lennebb húzni egy rövid idõ múlva letûnik és ekkor csak a görgetõvel tudom vinni lenneb vagy fentebb a listát.
Jim Morrison
Na, nekem most jött meg a frissítés, be is kapcsoltam 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Malakai
Ezt nálam csak itt csinálja az sg-n.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Én nem, ráadásul más gépen is ugyanezt csinálja...
Ha ráviszem az egeret van hover effect, de ha lenyomom a gombot, hogy húzzam akkor nem történik semmi, felengedéskor pedig bezárja a listát és meghívja az onChange eventet.
Jim Morrison
ami pl itt van banner fölött, tudom húzni oldalt.

Valami lett vele, mert nem lehet húzni oldalt, egybõl bezáródik. Marad az egérgörgõ, ami hosszabb listáknál idegesítõ.
Jim Morrison
jól látom a dropdown list is frissült és kapott animációt?

MerlinW
Pucold le és telepítsd újra, hátha.

[merlinw.org]

Aquir
nekem valahogy most nagyon folyékonynak tûnik a középsõ gombos auto-scrolling, ez most változott meg?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Hát nálam visszhangzik az egész.

MerlinW
A jamwithchrome tökéletesen mûködik, most próbáltam ki. Én Windows-on XAMP-ot használok azzal semmi baj. Nem mintha védeni akarnám, de egyik probléma sem a Google sara. Logikusan nem a böngészõt fogják a 3rd party cuccok köré írni, hanem azoknak kell alkalmazkodni az aktuális böngészõkhöz.

[merlinw.org]

Ez a 32-es build egy nagyrakás ****!

Elõszöris nem mûködsik rendessen a jamwithchrome. Oké semmi baj.
De az, hogy a WAMP server is belassult, az már nagyon fölbaszott. Úgyhogy most IE-n dolgozom, amíg nemtalálok megoldást. A Chrominiumot érdemes feltenni?

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Jim Morrison
rendes chrome om van, nincs frissítés és mégsem találom settings-badnwidth management alatt 😞

SzirmosSzisza
Rendes Chromeban már 1 hete legalább benne van (Androidon legalábbis).

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Jim Morrison
béta chrome?

utóbbit én is hiányolom, de ettõl még zavaróbb a rikító kék kijelölés (egyes weblapokon gusztustalul néz ki)
SzirmosSzisza
Mi a fenét néznek ezek, hogy 45% a tömörítés, nekem csak 15% körül van.

Jim Morrison
lehet akkor majd kipróbálom 😊

Mindenesetre a könyvjelzõk között 1 mappát feljebb akartam rakni, és kifagyott az egész chrome... meg ha kijelölök egy szöveget, és a fülek közé húzom, hogy arra legyen google keresés már nincs ott a kis nyilacska 😞

Narxis
Nema pedig az a legjobb benne 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Jim Morrison
ja, de szerencsére ha Chrome csempére nyomok nekem nem hozza be a chromeOs felületet 😄

Narxis
Frissült a Chrome stable 32-re

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

facebookos kieg photozoom ,disable timeline meg a többi ,letöltö az fvd downloader amivel minden lejött 99 % és most semmit nem enged de szerencsére el van mentve a 31 meg a 25 mindennel az újabbakat meg elfelejtem ...jó a régi a háznál mert ez visszalépés az biztos ,miért legyen jó valami ha sz* is lehet ugy gondolja sok pihentagyu tökkelütött...
mohus
igen ez is segít, meg a pepperflash kikapcs a pluginekbe

off
sajnos minden OS és böngészõ eljut arra a szintre h mindent belezsúfolni fejlesztésre/deep tesztelés meg nincs annyi idõ
a google androidja is ilyen lesz...akarsz egyszerre nyomtatni meg torrentezni meg még ki tudja mit...végeredmény a crash

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Klon
Mely kiegeszitoket hasznaltad?

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Hozzátéve a sok kiegészitövel nagyon jó volt de mostmár ezek nélkül nem fog érni 1 fabatkát sem..felejtõs vissza az ókorba !!!!<#conf>
Idáig kellemesen használtam ezt a Chromet de ezek a buzeráns köcsög fejlesztök letiltották a legjobb bövitményeket ugyhogy visszatérek a Firefoxhoz és kinyalhatják ahol gondolom...
Megtaláltam.

Hardveres gyorsítást hol kell keresnem? Amúgy ez ilyen egyik napról a másikra kezdte el csinálni, szóval nem a VGA erõssége miatt van.

MerlinW
Kapcsold ki a hardveres gyorsítást - komolyabb CPU használat, vagy vegyél egy erõsebb VGA-t😊
Én egyébként nem tapasztalok ilyet, pedig van amikor 8-10 YT videó is megy szimultán. Mondjuk itt, a topikban leírt problémák 99%-ával nem találkoztam, pedig 0-24-ben használom a Chrome-ot 3 operációs rendszeren napi 10+ órában, fejlesztek vele/rá, stb.

[merlinw.org]

Van valami megoldás arra, hogy ha ki van nyitva egy tab, megy rajta egy youtube videó (zene) és egy másik tabon böngészek normálisan, akkor ne akadjon be a zene amikor ez a másik oldal betölt valamit?

kibaszott röhej hogy 1-2-3 percenként lehal minden youtube videó, de csak chrome-ban. aztán csak az újratöltés segít...
marsu
Köszi, siker!
Pár, sorral lentebb is írták: Shift + Delete (Azt törli, amit épp kijelölsz az egérrel.)

kl24h: Nem nyert. <#vigyor0>
Aquir
Advanced settings - manage saved passwords (jelszavak) - nem a pipa, hanem a sornak a linkje - felhasználó-jelszó pár törlése

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

marsu
Igen, azt már néztem, ha innen kiveszem a pipát akkor eltûnik, csak mindig mindent be kell írni!

"Az Automatikus kitöltés engedélyezése az internetes ûrlapok egyetlen kattintással történõ kitöltéséhez."
Én ezt a funkciót kikapcsoltam, de nézz szét itt: chrome://settings/ és az alján a "Speciális beállítások megjelenítése" és lentebb van a "Jelszavak és ûrlapok" ott van két beállítás, tekints be oda.
marsu
Sziasztok, chrom-ot használok és onnan hogyan tudok kitörölni azt ami nem kell?? Kijelölés delete gombbal nem megy!
Aquir
és ott van a ctrl+görgõ, azzal egyszerûbb😊

MerlinW
kb 15 éve a Ctrl + "+" nagyít, Ctrl + "-" kicsinyít és Ctrl + "0" alaphelyzetbe állít minden böngészõt.

[merlinw.org]

elitehun
Megoldódott, ezer hála!