Google Chrome
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
modjuk ez off
A popup blockerek nem tüntetik el... :-(
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
legalábbis azt már nem írja, hogy vigyázni kellene velük
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ha ráviszem az egeret van hover effect, de ha lenyomom a gombot, hogy húzzam akkor nem történik semmi, felengedéskor pedig bezárja a listát és meghívja az onChange eventet.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
[merlinw.org]
Elõszöris nem mûködsik rendessen a jamwithchrome. Oké semmi baj.
De az, hogy a WAMP server is belassult, az már nagyon fölbaszott. Úgyhogy most IE-n dolgozom, amíg nemtalálok megoldást. A Chrominiumot érdemes feltenni?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Mindenesetre a könyvjelzõk között 1 mappát feljebb akartam rakni, és kifagyott az egész chrome... meg ha kijelölök egy szöveget, és a fülek közé húzom, hogy arra legyen google keresés már nincs ott a kis nyilacska 😞
off
sajnos minden OS és böngészõ eljut arra a szintre h mindent belezsúfolni fejlesztésre/deep tesztelés meg nincs annyi idõ
a google androidja is ilyen lesz...akarsz egyszerre nyomtatni meg torrentezni meg még ki tudja mit...végeredmény a crash
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Én egyébként nem tapasztalok ilyet, pedig van amikor 8-10 YT videó is megy szimultán. Mondjuk itt, a topikban leírt problémák 99%-ával nem találkoztam, pedig 0-24-ben használom a Chrome-ot 3 operációs rendszeren napi 10+ órában, fejlesztek vele/rá, stb.
[merlinw.org]

kl24h: Nem nyert. <#vigyor0>#vigyor0>
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
"Az Automatikus kitöltés engedélyezése az internetes ûrlapok egyetlen kattintással történõ kitöltéséhez."
[merlinw.org]