6043
Egy böngésző a Google-től.
-
#5442 Thx. -
#5441 Szerencsés vagy. ;-) -
#5440 Nekem stabilitással sose volt gondom :) -
Borg #5439 Én chromeról visszatértem ff-re kb fél éve, mert jobban testreszabható (plazma tv-hez). Ugyanolyan jól működik, bár mostanában a reakcióidejében már látok késlekedéseket néha, főleg indításkor. -
#5437 A Firefox nem lehet, hogy most már stabilabb? Anno arról jöttem át erre, mint sokan -gondolom-. -
#5436 itt nem -
#5435 nálatok nem akadozik néha az egérmutató, pl oldalak betöltése alatt 1-2 mp-re? már megint erre a szégyentelen flashra gyankszok, hogy emiatt lehet -
#5434 több mappa lehet egymás mellett is, és fent csak egy sor van :) -
#5433 A felső könyvjelzősávot meg lehet valahogy duplázni? Mappákba rendezem, de így is kevés a hely. -
ldavid #5432 most nézem, kicsit vastagabb és jobban látható (talán sötétebb is) lett a scrollbar -
ldavid #5431 szerintem akkor ne foglalkozz vele. a nézőknek úgyis mindegy :D -
#5430 Es az FPS-t is 60-rol 30-ra konvertalja -
#5429 ott is ugral 2-8k kozott , pedig en 50k bitrataval toltottem fel -
ldavid #5428 jobb klikk -> stats for nerd adatokat nézted? -
#5427 Hello, nem tudtam meik topicba kerdezzem meg, de erdekelne a valasz, Youtube feltoltessel vannak gondok nalam, feltoltottem egy videot 50k bitrataval 1080p-be, viszont ha letoltom pl. keepvid.com-al akkor mar csak 5-6k bitrataja van , kiprobaltam... ez azt jelenti hogy a youtub mindent vissza konvertal 5k bitratara , folosleges jobb minosegbe feltolteni ra? Mert ez eleg gaz, itt a video amirol beszeltem:
-
#5426 Üdv!
A chrome mért nem nyija meg a https linkeket -
k roy96 #5425 Az előbb kipróbáltam, csökkentett mód hálózattal-ban viszont bejön Chromeban a facebook. Ez hogy lehet? -
k roy96 #5424 Akkor neked az Opera Mini kell, ott van adatspórolás ;) -
#5423 Hát nekem a chrome az, amelyik magától tömöríti a képek méretét szinte minden weboldalon, a mobilon persze. (Mobilos nézet kikpacsolva.) -
#5422 Azt már meg sem említem,hogy a postot rókával követtem el,mert chrome alatt nem látszik a "mehet" fülecske :D -
#5421 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.
Sajnos csak mobil netem van,és a forgalom 90%-a a képek betöltése! Természetesen szeretném látni a képeket,nem letiltani szeretném őket...Létezik-e olyan megoldás,ami a
letöltött adatmennyiséget csökkenti képek esetén? Akármilyen megoldás érdekel,ha a képek látszanak. Lehetnek kisebbek,vagy kisebb felbontásúak,stb. -
#5420 Ismert hiba, hamarosan lesz javítás. -
k roy96 #5419 Sziasztok!
Tegnap este óta a Chrome-ban nagyon sok oldal nem jön be (Facebook Gmail stb.), de pl. a youtube bejön és winampba az online rádió is akadásmentes. Internet Explorerrel minden weboldal elérhető. Wifin keresztül mobilon is bejön minden oldal.
ERR_CONNECTION_RESET hibakódot ír.
Újratelepítettem már a Chromet kétszer, nem segített. Vírusírtást futtattam.
Mi lehet a probléma? Előre is köszi :)
-
#5418 Megjelent a 33-as verzió stabil kiadása! -
Bazsalusz #5417 találtam egy nagyon jót, rescroller a neve. -
Bazsalusz #5416 van olyan kiegészítő amivel színessé lehet tenni a "csúszkát"?
zavar hogy nem látom rendesen -
#5415 Sajnos bejelentkezés se segített, még szerencse, hogy szoktam használni firefoxot is így átmentettem a könyvjelzőket... Csak a jelszókat kellett beírni újra. -
#5414 bocsi a tripláért, de meg is van... a vírusirtó volt a ludas... -
#5413 uh ,ahogy elnézem ez minden böngészőben jelentkezik, nem csak chromeban. Érdekes :o -
#5412 Szerintem nem olyan rég nekem is történt valami hasonló, de bejelentkeztem és minden visszajött.
Más: miért ír ki nekem több helyre olyat is, hogy [ad] ? Egyedül a ghostery van fent reklámfogónak, de ha fehérlistázom benne az oldalt/felfüggesztem akkor is ilyen szövegek jelennek meg. Sőt, megnéztem és inkognitó Módban is ott vannak (ikyenkor egy bővítmény nem fut) -
#5411 Mi a fene van ezzel a fossal? Törlődött az összes!!! könyvjelzős, összes megjegyzett jelszavam, minden... Ez a látvány fogad reggel, hát bakker... -
#5410 Nálam is csinálja egyébként, de csak ha valamit fullscreenre raktam közben, aztán vissza. Tehát chrome tálcára, valami fullscreen (pl média lejátszó), vissza ablakba, vissza chrome. -
ldavid #5409 tök jó.
jelenteni akartam ezt a bugot, de nincs küldés gomb az erre szolgáló menüben... -
#5408 középső gomb = ctrl + click :) -
#5407 ok.de nem szeretem a középső gomb nyomkodását,azt hittem van vmi... -
#5406 nem kell bővítmény. csinálj egy mappát a könyvjelzőkben, és középső gombos kattintásra megnyitja mindet ami a mappában van a meglévő tabok után -
#5405 Hali!
Légyszi ajánljatok olyan bővitményt,amivel a könyvjelzőkből egy mapánnyi(5-6 link)bal kattintással megtudok nyitni(ne ilyen jobb gomb,open all),ami akár a a megnyitott füleket is bezárja...
Van ilyen?? Kösz az ötlteket előre is.. -
#5404 Lol chrome letiltotta az antivir, a Chrome Toolbox (google gyártmány), mega és egy saját fejlesztés alatti kieget és nem is lehet őket újra aktiválni. Merthogy nincsenek fent a storeban. Ok, hogy letiltja egyszer, de ha az ember úgy dönt, hogy ő márpedig használni akarja, az talán az ő dolga. -
ldavid #5403 hm.. theme bug lesz, default skinnelúgy tűnik nem csinálja -
ldavid #5402 leteszem tálcára, aztán vissza, és 96%-ban így fogad, de már lassan egy hónapja...