Google Chrome
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
infidel
Illetve már biztos ezerszer megkérdezték, de mitõl van az, hogy jó néhány fórumba belinkelt youtube-os videót nem jelenít meg csak egy üres post látszik?
Elõre is köszi a segítséget!
infidel
megnyitod ezt a lapot chrome://plugins/
jobb oldalt klikk a plusz gombra
kapcsold ki a flash playert ami a C:Windows kezdetût helyrõl fut (a másik maradjon bekapcsolva)
Pár napja egyszerûen képtelenség Youtube videókat megnyitni a Chrome-ban, mert azonnal lefagy az ablak, csak a hangot hallom szakadozva, recsegve. Kipróbáltam Firefox-ban, ott hibátlan a lejátszás. Mi lehet a gond?
http://joeperry.blog.hu/
http://goo.gl/gd6Zi5
Van egy bõvítmény ami sajnos már nem érhetõ el a chrome oldalán. Az én gépemen viszont rajta van, a kérdés az hogy win 7 alatt, hol tárolja el ezeket a windows?? És egy esetleges újratelepítésnél, a bemásolást követõen ezek a bõvítmények újra életképesek lesznek??
Elõre is kösz!
Az normális, hogy a jelenlegi 31.0.1650.57 verziószámú chrome linux alatt másképp néz ki mint a windowsos? Értem ezalatt azt, hogy tök olyan mint a régebbi 20as verziószámúak, régi szabású kezdõlap/"gyorshívó" nincs alkalmazásgomb, stb.
infidel
kipróbáltam shift+del-el így mûködik, de nem tudom miért nem volt elég simán a del gomb ehhez
köszi
Oldalakon nálam mûködik simán del-el, címsorban a history-t nem lehet így törölni, ha viszont egy keresõvel keresel címsorban és annak elõzményét dobja fel azt shift+del-el lehet törölni.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
De végülis néha cache is tud baromi gyors lenni, egyetlen request az egy pillanat ideális körülmények közt, és egy cachelt oldalon gyakran kizárólag a html-t kell újrakérnie. Azt meg ugye tudjuk, hogy a legnagyobb lassulást a sok lekérés okozza inkább (stílusok, scriptek, képek). De persze ez azért általában szemmel látható és nem abszolút azonnali.
Szerk: Itt egy cikk deveknek, ami részletes arról, hogy mit mikor prerenderel a Chrome.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ha félreértettél volna a "problémám" pont az, hogy egy nanomásodperc alatt betöltenek az oldalak néha, mintha helyi erõforrásról mennének. Ok, van cache, ráadásul nálam ramdrive-on, meg egyébként is SSD-n van a rendszer de akkor is, van ami nem cachelõdik lokálisan + a js scripteknek is egy hajszálnyi idõ azért kéne még egy ilyen erõs gépen is, és normál esetben (kb. 10 esetben 9x) ez így is történik, de néha meg mégsem.
A flash-nek ehhez nem értem mi köze lehet.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Kb. 10-bõl 1 esetben ha a könyvjelzõsávból megnyitok egy oldalt, akkor azt instant behozza, a DOM is rögtön a végleges formájában jön be (és él rajta minden ahogy kell), pedig a húsosabb oldalakon a sok kívülrõl beágyazott tartalmak normál esetben mindig egy pár tized másodperces késéssel töltõdnek csak be.
Van valami a beállításokban már jó ideje, hogy "hálózati mûveletek elõjelzése" vagy ilyesmi, elsõre arra gondoltam (hogy az egeret a gomb fölé viszem és már akkor elõtölti az oldalt), de ez két okból sem stimmel:
- A jelenség mint mondtam kb. 10-bõl 1 esetben történik meg
- Teljesen véletlenszerûen jelentkezik
- Egy ilyen komplett elõtöltés könnyen végzetes lehet (GET lekéréssel vezérelt kényesebb mûveletek akaratlan megerõsítése/indítása amikor az érintett gomb/link fölött elhúzod az egeret), tehát nem hinném, hogy ezen megfontolás alapján ilyesmit bevezetnének.
Tapasztaltatok már ti is ilyet, tudjátok esetleg mi lehet?

http://s14.postimg.org/mnuz9v25d/scrl.png
próbáld úgy hogy csak a chrome-os van engedélyezve (vagy az se, ha nincs rá nagy szükség)
Kit kell le..opni,hogy jó legyen végre mert eskü megteszem már ,mert ez idegölõ.
Next PC upgrade: 2022
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Chrome has been updated to 31.0.1650.48 for Windows, Mac, Linux and Chrome Frame.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
(Firefoxxal mûködik)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
viszont ha a csúszkát húzom, ugyanolyan folyamatos mit korábban...<#zavart2>#zavart2>
Hide-ra lehet tenni BÁRMIT az ablak elemei közül. Eddig kisérletezgettem vele, de a Chrome ehhez képest fapad, amit FF-ben meg lehet valósítani. Teljes átrendezés, eltüntetés, átlátszóvá tétel, autohide, minden megy.