6043
Egy böngésző a Google-től.
-
#5522 Srácok, ezt a videót hogyan/mivel tudnám letölteni az oldalról?
LINK
Köszi! -
#5521 Szuperül működik. Köszönöm! -
#5520 Lehet vannak jobbak, vagy éppen olyan ami csinál mást is ez mellett. Próbáld ki esetleg ezt: The Great Suspender -
#5519 Félreértettél. Az lenne a lényeg, hogy megmaradjanak a böngészési előzményként az oldalak, a sok sok lap amit megnyitottam bezárás előtt, csak ne töltse be őket egyből. Csak akkor töltse be, ha épp rámegyek az egyikre. Érted? :)
De köszi. -
#5518 Settings > On Startup ne Continue where you left off legyen.
Vagy ennek megfelelője magyarosul. -
#5517 Haho. Arra van valamilyen megoldás, hogy a Chrome ne nyissa meg az összes lapot, amiket elmemorizált a legutóbbi böngészésből? Szokásom, hogy nyitva van vagy 20 lap, de eléggé leterheli nyitáskor a progit.
Köszi. -
#5516 De ha megvan a bővítmény lokálisan? Ha ki tudta menteni (AppDataLocalGoogleChromeUser DataDefaultExtensions) azt a mappát amiben benne volt a bővítmény, kimásolja egy helyre -> fejlesztői mód ->kicsomagolt bővítmény betöltése. így működik (nekem így van betöltve az sg plugin). Csak minden indításkor megkérdi, hogy kikapcsolja e a fejlesztői módot. -
#5515 Igazából ez a te védelmedben van így. Ha a YT center fejlesztői még foglalkoznak a kiegészítővel, akkor felteszik store-ba, ahogy sok más kiegészítő is felkerült órákon belül. Az általam használtak pl 1 kivételével mind ott vannak már. -
#5514 2 és 4 hsz-el lejjebb:) -
#5513 esetleg ha bekapcsolod a fejlesztői módot? -
#5512 köszi, de azért ez már túlzás szerintem, hagy döntsem már el mit akarok használni
én a youtube centert akarnám használni, akkkor erről már lemondhatok? -
#5511 Sima Chrome-ban nem. Telepíteni meg használni tudod, de a következő indításnál kikapcsolja. -
#5510 Dev módban nem jó? -
#5509 Már csak Canary-val tudod használni a store-ban nem hitelesített kiegészítőket. Illetve Chromium-al. -
#5508 Nem a storeból raktad fel. -
#5507 mit tiltogat le nekem itt a chrome önkényesen bővítményeket?? tegnap leitiltja nekem a youtube centert, újra visszarakom, errem egint letiltja, miért fáj az neki ha én használom? hogy lehet ezt megkerülni?? -
#5506 Próbálj visszafele tekerni egyet, nekem ilyenkor általában egyből átugrik a jobb felbontásra. -
#5505 Sziasztok!
Valakinek van ötlete, hogy youtube oldalon miért nem tudom a videókat HD felbontásra állítani? Azt mutatja HD, de a kép marad rizsás :( Firefox alatt simán megy. -
#5504 chrome-goes-64-bit-on-windows -
#5503 Igen (tudom, elvileg mással lett forditva a Chrome és emiatt ilyen, de szerencsére 12.04, szal a Chroimum még régi és jó (14.04 már az is "rossz" :D))
Arra esetleg nem tud valaki valamit, hogy Chromium alatt el lehet-e tüntetni a tabok felett azt a keskeny sávot?
[apro]Amúgy 35 és 34 között tényleg van minimális különbség. -
ldavid #5502 linux? -
#5501 Nekem most frissült, megkaptam az asszisztenst. -
#5500 Nem hiszem, ellenben biztos frissült a Chrome, mert nem ir hosszú i-t :D -
#5499 nem lehet hogy bekapcsoltál valami windowsos nagyító cuccot, és bekalibráltad a monitort véletlen? :D -
#5498 Csak nálad. :D -
#5497 Csak nálam olyan, mintha nagyobbak lennének a fülek? (vagy a szöveg rajtuk)
Illetve mikor elkezdek gépelni az URL sávba, mintha az első találat eddig nem ilyen zöld lett volna :D -
#5496 Sziasztok!
A chrome böngészőben használtam egy bővítményt, ami egyik napról a másikra, nem akar működni. Ez a bővítmény
Letölteni, frissíteni nem lehet, mert azt írja,hogy
Hiba történt:
Az elem nem található, lehet, hogy a szerzője eltávolította.
Lehetne esetleg helyettesíteni valamivel?? -
ldavid #5495 36-os béta, igen -
#5494 NSA miatt biztos muszáj volt kivenni -
#5493 Frissítettem (Verzió: 35.0.1916.114 m), de nekem még mindig a régi szöveg van. Vagy ez béta? -
ldavid #5492 ez így elég hülyén néz ki. és már kémek ellen sem véd... :)
-
#5491 úgy tettem köszi :) -
kl24h #5490 Töröld le és telepítsd újra. -
#5489 sziasztok. tudnátok nekem erre a problémára valami megoldást nekem
A frissítés sikertelen (hiba: 7)Hiba történt a frissítések keresése közben: A Google Update csoportházirendjének beállításaiban található ellentmondások miatt a Google Chrome nem frissíthető. A Csoportházirend-szerkesztő használatával állítsa be a frissítések házirendjének felülírását a Google Chrome Binaries alkalmazásban, majd próbálkozzon újra; A részletekkel kapcsolatban lásd: http://goo.gl/uJ9gV.
Előre is köszönöm a segítséget -
#5488 The Chrome Team is excited to announce the promotion of Chrome 35 to the Stable channel for Windows, Mac, and Linux. Chrome 35.0.1916.114 contains a number of fixes and improvements, including:
More developer control over touch input
New JavaScript features
Unprefixed Shadow DOM
A number of new apps/extension APIs
Lots of under the hood changes for stability and performance
Security Fixes and Rewards
This update includes 23 security fixes -
#5487 Indításnál ha adblock plus-t használok hufilterrel. Nagyon lassan indul el Chrome-hoz képest. -
Borg #5486 Milyen lagok, hol? Én semmi ilyesmit nem vettem észre... memória meg van... inkább mint a reklámok. -
#5485 Én nem vettem észre. Mondjuk nem is a memóriahasználat a lényeg szvsz hanem, hogy Firefox-nál felteszem az AdBlock-ot akkor már laggok vannak, Chrome-nál meg semmi ilyet nem vettem észre. Ezt meg kéne oldaniuk az AdBlock-os kódereknek. -
#5484 Picit off, de igaz Chrome-ra is :) -
#5483 Firefox, Video Download Helper plugin. Betöltöd az oldalt, majd CTRL+SHIFT+Q