6043
Egy böngésző a Google-től.
  • LoSA
    Srácok, ezt a videót hogyan/mivel tudnám letölteni az oldalról?
    LINK
    Köszi!
  • Csabesz6
    Szuperül működik. Köszönöm!
  • Malakai
    Lehet vannak jobbak, vagy éppen olyan ami csinál mást is ez mellett. Próbáld ki esetleg ezt: The Great Suspender
  • Csabesz6
    Félreértettél. Az lenne a lényeg, hogy megmaradjanak a böngészési előzményként az oldalak, a sok sok lap amit megnyitottam bezárás előtt, csak ne töltse be őket egyből. Csak akkor töltse be, ha épp rámegyek az egyikre. Érted? :)
    De köszi.
  • Malakai
    Settings > On Startup ne Continue where you left off legyen.
    Vagy ennek megfelelője magyarosul.
  • Csabesz6
    Haho. Arra van valamilyen megoldás, hogy a Chrome ne nyissa meg az összes lapot, amiket elmemorizált a legutóbbi böngészésből? Szokásom, hogy nyitva van vagy 20 lap, de eléggé leterheli nyitáskor a progit.

Köszi.
  • Jim Morrison
    De ha megvan a bővítmény lokálisan? Ha ki tudta menteni (AppDataLocalGoogleChromeUser DataDefaultExtensions) azt a mappát amiben benne volt a bővítmény, kimásolja egy helyre -> fejlesztői mód ->kicsomagolt bővítmény betöltése. így működik (nekem így van betöltve az sg plugin). Csak minden indításkor megkérdi, hogy kikapcsolja e a fejlesztői módot.
  • MerlinW
    Igazából ez a te védelmedben van így. Ha a YT center fejlesztői még foglalkoznak a kiegészítővel, akkor felteszik store-ba, ahogy sok más kiegészítő is felkerült órákon belül. Az általam használtak pl 1 kivételével mind ott vannak már.
  • MerlinW
    2 és 4 hsz-el lejjebb:)
  • Jim Morrison
    esetleg ha bekapcsolod a fejlesztői módot?
  • tommygear
    köszi, de azért ez már túlzás szerintem, hagy döntsem már el mit akarok használni
    én a youtube centert akarnám használni, akkkor erről már lemondhatok?
  • MerlinW
    Sima Chrome-ban nem. Telepíteni meg használni tudod, de a következő indításnál kikapcsolja.
  • SzirmosSzisza
    Dev módban nem jó?
  • MerlinW
    Már csak Canary-val tudod használni a store-ban nem hitelesített kiegészítőket. Illetve Chromium-al.
  • SzirmosSzisza
    Nem a storeból raktad fel.
  • tommygear
    mit tiltogat le nekem itt a chrome önkényesen bővítményeket?? tegnap leitiltja nekem a youtube centert, újra visszarakom, errem egint letiltja, miért fáj az neki ha én használom? hogy lehet ezt megkerülni??
  • SzirmosSzisza
    Próbálj visszafele tekerni egyet, nekem ilyenkor általában egyből átugrik a jobb felbontásra.
  • gduck
    Sziasztok!

Valakinek van ötlete, hogy youtube oldalon miért nem tudom a videókat HD felbontásra állítani? Azt mutatja HD, de a kép marad rizsás :( Firefox alatt simán megy.
  • Jim Morrison
    chrome-goes-64-bit-on-windows
  • SzirmosSzisza
    Igen (tudom, elvileg mással lett forditva a Chrome és emiatt ilyen, de szerencsére 12.04, szal a Chroimum még régi és jó (14.04 már az is "rossz" :D))

Arra esetleg nem tud valaki valamit, hogy Chromium alatt el lehet-e tüntetni a tabok felett azt a keskeny sávot?

[apro]Amúgy 35 és 34 között tényleg van minimális különbség.
  • ldavid
    linux?
  • Jim Morrison
    Nekem most frissült, megkaptam az asszisztenst.
  • SzirmosSzisza
    Nem hiszem, ellenben biztos frissült a Chrome, mert nem ir hosszú i-t :D
  • Jim Morrison
    nem lehet hogy bekapcsoltál valami windowsos nagyító cuccot, és bekalibráltad a monitort véletlen? :D
  • Narxis
    Csak nálad. :D
  • SzirmosSzisza
    Csak nálam olyan, mintha nagyobbak lennének a fülek? (vagy a szöveg rajtuk)

Illetve mikor elkezdek gépelni az URL sávba, mintha az első találat eddig nem ilyen zöld lett volna :D
  • marsu
    Sziasztok!

A chrome böngészőben használtam egy bővítményt, ami egyik napról a másikra, nem akar működni. Ez a bővítmény

Letölteni, frissíteni nem lehet, mert azt írja,hogy
    Hiba történt:

Az elem nem található, lehet, hogy a szerzője eltávolította.

Lehetne esetleg helyettesíteni valamivel??
  • ldavid
    36-os béta, igen
  • SzirmosSzisza
    NSA miatt biztos muszáj volt kivenni
  • Jim Morrison
    Frissítettem (Verzió: 35.0.1916.114 m), de nekem még mindig a régi szöveg van. Vagy ez béta?
  • ldavid
    ez így elég hülyén néz ki. és már kémek ellen sem véd... :)
  • Peet81
    úgy tettem köszi :)
  • kl24h
    Töröld le és telepítsd újra.
  • Peet81
    sziasztok. tudnátok nekem erre a problémára valami megoldást nekem
    A frissítés sikertelen (hiba: 7)Hiba történt a frissítések keresése közben: A Google Update csoportházirendjének beállításaiban található ellentmondások miatt a Google Chrome nem frissíthető. A Csoportházirend-szerkesztő használatával állítsa be a frissítések házirendjének felülírását a Google Chrome Binaries alkalmazásban, majd próbálkozzon újra; A részletekkel kapcsolatban lásd: http://goo.gl/uJ9gV.
    Előre is köszönöm a segítséget
  • Narxis
    The Chrome Team is excited to announce the promotion of Chrome 35 to the Stable channel for Windows, Mac, and Linux. Chrome 35.0.1916.114 contains a number of fixes and improvements, including:
    More developer control over touch input
    New JavaScript features
    Unprefixed Shadow DOM
    A number of new apps/extension APIs
    Lots of under the hood changes for stability and performance

Security Fixes and Rewards

This update includes 23 security fixes
  • Narxis
    Indításnál ha adblock plus-t használok hufilterrel. Nagyon lassan indul el Chrome-hoz képest.
  • Borg
    Milyen lagok, hol? Én semmi ilyesmit nem vettem észre... memória meg van... inkább mint a reklámok.
  • Narxis
    Én nem vettem észre. Mondjuk nem is a memóriahasználat a lényeg szvsz hanem, hogy Firefox-nál felteszem az AdBlock-ot akkor már laggok vannak, Chrome-nál meg semmi ilyet nem vettem észre. Ezt meg kéne oldaniuk az AdBlock-os kódereknek.
  • SzirmosSzisza
    Picit off, de igaz Chrome-ra is :)
  • MerlinW
    Firefox, Video Download Helper plugin. Betöltöd az oldalt, majd CTRL+SHIFT+Q