Google Chrome
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Olyan jelszókezelõ bõvítményt szeretnék, mint a Firefox-hoz a Secure Login! Van ahhoz hasonló vagy bármilyen más Chrome-hoz?
Köszi szépen
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ebbõl kiindulva, hogy "Az a hibaüzi meg egyértelmûen a böngészõ hibája, vírusirtó nem panaszkodott, másodjára letöltötte rendesen." azt tudom mondani, hogy szerintem hiába fogod leformázni meg újratelepíteni a rendszert, mert a probléma nem fog megoldódni. Az hogy nem tudod letölteni sem a böngészõ sem az antivírus hibája. Az Avast free antivírus egy elég jó antivírus és sõt ajánlja is feltelepíteni a Chrome-t. Az a jogosúltság abból jön, hogy mielõtt letöltenéd az Avast ellenõrizni akarja a fájlt (fõleg mivel *.exe) és ekkor az Avast addig nem engedi, amíg nem látja tisztának. Én azt mondom, hogy mikor kiválasztod, hogy hova töltse le és az OK elõtt egy kicsit várj, egy pár másodpercet és utána add az OK (ezért sikerült másodjára, mert akkor az Avast nem ellenõrzött).
Valószínûleg a videók miatt is ezért van ez a fagyás, de a Chrome-nál van egy érdekes dolog, mert 2 flash playert használ egyidejûleg és lehet egyiket ki kell kapcsolni. Az egyik a (nálam Windows Xp 32 bit van) C:/Program Files/GoogleChrome/Application32.0.1700.76/PepperFlashpep/flashplayer.dll és a másik C:/WINDOWS/system32/MacromedFlash/NPSWF32_11_9_900_170.dll
Nem tudom, ha a problémád megjavul, de megpróbálhatod egyszer az egyiket kikapcsolni és ha nem jön helyre, akkor a másikat és közben visszakapcsolod az elõzõt, mert egy bekapcsolva kell legyen mindenféleképpen.
Ezt a be- kikapcsolást a Plug-ineknél teheted: chrome://plugins/
Kép:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2013.09.10-e.
Legtöbb felhasználónál azért van gond, mert be van fertõzve a gépe és a jelenlegi antivírus nem veszi észre (mert legtöbben crack-elt változatot használnak és megtörténhet, hogy már elõre nem véd kellõképpen az antivírus) vagy túlterhelve vagy vírusfertõzés által átmódosított rendszer (regiszter módosításokra gondolok) és még sok minen.
MaRee: Nálam jó az oldal, nem fagyott be.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Regards,
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Regards,
Én ha kiraknám mindet el se férnék, így viszont egész kényelmes. Bár fox féle oda pakolod a gombokat ahova akarod módszer még mindig jobb. 😊
Nekem flash problémáim egy ideje mostmár nincsenek (kop-kop-kop), de kb verzióról verzióra változik, hogy mikor érdemes az NPAPI és mikor a PPAPI plugint használni, ami vicc, de pár verzió óta nekem is a Pepper megy. És az teljesen jól (kop-kop-kop).
(\__/) ( X.x) ( } . { )
fent a cimsor mellet tette ki mindegyiknek a kis értesitõ ikonját, erre most fogta ez a szar, és betette egy nyilba. rá kell kattintani és ott sorakoznak fel, (mint mikor tele van a könyvjelzõsáv, és nyilat tesz a folytatáshoz.
hogy lehet ezt visszacsinálni ?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
a másik dolog, hogy amikor rámegyek egy weblapra, de még nem töltött be 100%-osan, akkor ilyen szürke fehér kockás háttérrel jelenik meg minden, ezt is pár hónapja produkálja a böngészõ, ezt nem lehet kikapcsolni, hogy mondjuk csak fehér háttér legyen?
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
Még az XP alatt használom (de már nem sokáig) a Chrome-t ( 32.0.1700-es verzió), s egy ideje a következõt tapasztalom. A videókat simán lejátssza, de az egyéb hanglejátszásokkal (mint pl. a Google fordítóban a "Meghallgatás") nem boldogul. Eközben más böngészõkkel mûxik a dolog. Frissítettem a Flash Player-t, de semmi. Más 5let?