Google Chrome

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha tudnám, hogy van jobb is ami nem eszik sokat és mellesleg kiszûr többféle szemetet, akkor feltenném, de csak ezt ismerem. Esetleg valaki jobbat <#conf>

Elõre is köszi!
MerlinW
Felesleges a kettõ, használd csak a plus-t. Már ha feltétlenül szükséged van rá.

[merlinw.org]

Vagy nincs esetleg valami átfogó reklámirtó, ami nem terheli le ennyire (bár nem tudom az-e a baja)?!

Tény, hogy sok új poput + más szarságot nem tilt <#nemtudom>
Hát van egy sima Adblock + egy Ablock Plus, bár lefagyni azt hiszem még nem, de nagyon zabál valamit háttérben érezhetõen...
Narxis
Minden Chrome addon(pl. adblock) és minden megnyitott lap külön folyamatban fut. Ha valamelyik lefagy vagy megbolondul akkor nem fagy le az egész böngészõ.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Üdv. nem tudjátok, hogy a Chrome miért futhat 12x a folyamatoknál?
7 ablak van jeleleg megnyitva, de érzem is, hogy sok ramot zabál...mitõl lehet ez vagy valakinek nincs erre valami ötlete?!
marsu
Köszönöm szépen!
MerlinW
A felhõbe😊
AppData/Local/Google/Chrome/User Data/Default

[merlinw.org]

marsu
sziasztok, a chrome, hova menti az elmentett könyvjelzõket??

Elõre is köszi
Ebbõl is van? Nem tudtam. Köszi!

Narxis
portable változatot használj.

Sziasztok!

Hogy a ****** lehet kiiktatni a krómnak hogy ne akarjon állandóan kimenni a netre!
A Hülye frissítõ ellenõrzi minden órában, ki akar menni hogy megnézze hogy van-e hozzá **** frissítés.

Jim Morrison
Március 24 után a google chrome legfrisebb verziói tartalmazzák a google asszisztenst.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

SzirmosSzisza
Ilyet találtam, nem tudom ez az-e. (settings és a keresõbe írd be, hogy noti)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ez angolul mi ez? Még az értesítési központot se találom...
tommygear
megvan, köszi szépen
Jim Morrison
Az Asszisztens-kártyák kikapcsolása a Chrome-ban
Kattintson a csengõ ikonra a képernyõ jobb alsó sarkában (Windows rendszeren), illetve a képernyõ jobb felsõ részén (Mac típusú számítógépen) az Értesítési központ megnyitásához.Az Értesítési központban kattintson a fogaskerék ikonra a jobb alsó sarokban (Windows rendszeren) vagy a jobb felsõ sarokban (Mac típusú számítógépen).Vegye ki a jelet a „Google Asszisztens” melletti négyzetbõl.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

tommygear
ki lehet kapcsolni ezt a "Chrome értesítéseket" valahogy, hogy ne jelenjen meg nekem állandóan a tálcán?
sziasztok, tegnap elkezdett szarakodni a chrome. a lakásba van 3 számítógép mindhárom gépen van chrome és reklámok jelentek meg, a youtube is szarakszik, egyszer nem akarja betölteni a a videót máskor nem is találja a linket. megoldást tudtok? köszi
Jim Morrison
Két gépen is azt csinálja a chrome, hogy mikor betöltenék egy oldalt akkor elõször azt írja nem találja, majd ha frissítek akkor gyorsan, rendesen betölti az oldalt. nem béta chrome, legfrissebb. Találkozott már valaki ilyennel?

MerlinW
Firefox + video downloadhelper plugin. Telepíted majd, Ctrl+Shift+Q az oldalon.

Másik megoldást pedig pont a videón magyarázzák el 😄

[merlinw.org]

LoSA
Srácok, ezt a videót hogyan/mivel tudnám letölteni az oldalról?
LINK
Köszi!

Csabesz6
Szuperül mûködik. Köszönöm!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Malakai
Lehet vannak jobbak, vagy éppen olyan ami csinál mást is ez mellett. Próbáld ki esetleg ezt: The Great Suspender

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Csabesz6
Félreértettél. Az lenne a lényeg, hogy megmaradjanak a böngészési elõzményként az oldalak, a sok sok lap amit megnyitottam bezárás elõtt, csak ne töltse be õket egybõl. Csak akkor töltse be, ha épp rámegyek az egyikre. Érted? 😊
De köszi.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Malakai
Settings > On Startup ne Continue where you left off legyen.
Vagy ennek megfelelõje magyarosul.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Csabesz6
Haho. Arra van valamilyen megoldás, hogy a Chrome ne nyissa meg az összes lapot, amiket elmemorizált a legutóbbi böngészésbõl? Szokásom, hogy nyitva van vagy 20 lap, de eléggé leterheli nyitáskor a progit.

Köszi.

Jim Morrison
De ha megvan a bõvítmény lokálisan? Ha ki tudta menteni (AppDataLocalGoogleChromeUser DataDefaultExtensions) azt a mappát amiben benne volt a bõvítmény, kimásolja egy helyre -> fejlesztõi mód ->kicsomagolt bõvítmény betöltése. így mûködik (nekem így van betöltve az sg plugin). Csak minden indításkor megkérdi, hogy kikapcsolja e a fejlesztõi módot.

MerlinW
Igazából ez a te védelmedben van így. Ha a YT center fejlesztõi még foglalkoznak a kiegészítõvel, akkor felteszik store-ba, ahogy sok más kiegészítõ is felkerült órákon belül. Az általam használtak pl 1 kivételével mind ott vannak már.

[merlinw.org]

MerlinW
2 és 4 hsz-el lejjebb😊

[merlinw.org]

Jim Morrison
esetleg ha bekapcsolod a fejlesztõi módot?

tommygear
köszi, de azért ez már túlzás szerintem, hagy döntsem már el mit akarok használni
én a youtube centert akarnám használni, akkkor errõl már lemondhatok?
MerlinW
Sima Chrome-ban nem. Telepíteni meg használni tudod, de a következõ indításnál kikapcsolja.

[merlinw.org]

SzirmosSzisza
Dev módban nem jó?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

MerlinW
Már csak Canary-val tudod használni a store-ban nem hitelesített kiegészítõket. Illetve Chromium-al.

[merlinw.org]

SzirmosSzisza
Nem a storeból raktad fel.

tommygear
mit tiltogat le nekem itt a chrome önkényesen bõvítményeket?? tegnap leitiltja nekem a youtube centert, újra visszarakom, errem egint letiltja, miért fáj az neki ha én használom? hogy lehet ezt megkerülni??
SzirmosSzisza
Próbálj visszafele tekerni egyet, nekem ilyenkor általában egybõl átugrik a jobb felbontásra.

gduck
Sziasztok!

Valakinek van ötlete, hogy youtube oldalon miért nem tudom a videókat HD felbontásra állítani? Azt mutatja HD, de a kép marad rizsás 😞 Firefox alatt simán megy.

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Jim Morrison

SzirmosSzisza
Igen (tudom, elvileg mással lett forditva a Chrome és emiatt ilyen, de szerencsére 12.04, szal a Chroimum még régi és jó (14.04 már az is "rossz" 😄))

Arra esetleg nem tud valaki valamit, hogy Chromium alatt el lehet-e tüntetni a tabok felett azt a keskeny sávot?

Amúgy 35 és 34 között tényleg van minimális különbség.

linux?
Jim Morrison
Nekem most frissült, megkaptam az asszisztenst.

SzirmosSzisza
Nem hiszem, ellenben biztos frissült a Chrome, mert nem ir hosszú i-t 😄

Jim Morrison
nem lehet hogy bekapcsoltál valami windowsos nagyító cuccot, és bekalibráltad a monitort véletlen? 😄

Narxis
Csak nálad. 😄

SzirmosSzisza
Csak nálam olyan, mintha nagyobbak lennének a fülek? (vagy a szöveg rajtuk)

Illetve mikor elkezdek gépelni az URL sávba, mintha az elsõ találat eddig nem ilyen zöld lett volna 😄

marsu
Sziasztok!

A chrome böngészõben használtam egy bõvítményt, ami egyik napról a másikra, nem akar mûködni. Ez a bõvítmény

Letölteni, frissíteni nem lehet, mert azt írja,hogy
Hiba történt:

Az elem nem található, lehet, hogy a szerzõje eltávolította.

Lehetne esetleg helyettesíteni valamivel??
36-os béta, igen
SzirmosSzisza
NSA miatt biztos muszáj volt kivenni <#idiota>