6043
Egy böngésző a Google-től.
  • Jim Morrison
    Ti tudtátok, hogy SHIFT+kattintással több fület is kijelölhettek és együtt mozgathatjátok őket? én ma tudtam meg :[
  • Narxis
    adblock plus
  • soo277
    Sziasztok win reinstalom volt,felraktam ujra crome t,hogy lehet kikapcsolni ezt a sok buzi reklámot?eddig nem volt,köszi
  • ldavid
    próbáld kikapcsolni a hardveres gyorsítást (settings legalja). mostanában volt vele valami probléma.
  • sakhalin
    Pofám leszakad./4 bites legfrisebb w8.1 lemez és processzor használat az egekben de konkrétan annyira ,hogy szaggat az egész gépem.Mi lehet a gond.
    Legfrisebb canary sima min a vaj.Bővitmények uyganazok...
  • Tetsuo
    Dehát az adatcsomagok eleve tömörítve vannak, nem? Alapból minden fájl tömörített, hiszen jpg, mp3, meg minden stream, az update-k.
    Gondolom a többi dolog is hasonlóan van megoldva.
  • MerlinW
    Én Onavo-t használok telefonon (iOS, nem tudom van-e droidra is), ami azért jó, mert minden adatforgalmat tömörít, nem csak a böngészőét.
  • Gear
    Mobilos Crhome-n viszont kifejezetten kellemesnek tűnik ez az "adatfelhasználás csökkentése" funkció. Most kezdtem el használni hó elején , eddig tetszik.
  • MerlinW
    Ha van minimum 10Mbit-es neted, teljesen felesleges ez az addon. A jelszavakhoz egyébként semmi köze, csak tömöríti a forgalmat egy külső proxy segítségével (aminek szvsz magasabb az elérési ideje, mint amit a tömörítéssel nyersz, magyarul haszontalan a cucc desktop-on).
    Persze nem próbáltam ki - nem is tervezem -, lehet hogy nyersz a használatával pár tized másodpercet:)
  • Airbus A380
    üdv. feltettem ezt a Chrome-mralink

A kérdésem, hogy a fórum jelszavaim stb amiket a laspass tárol, azok így sem juthatnak illetéktelen kézbe ha ez a kiterjesztés fenn van? (és nyilván ezen át lépek be pl ide az sg-re, facéra satöbbi)
  • Peet81
    jah nem picit lett lassú és aprón zabálja a memóriát is :S
  • rooney8
    mióta új chrome van (37), azóta ha nyitok egy új lapot, 1-2 másodperc eltelik, míg ténylegesen elkezdené tölteni az oldalt. más is találkozott ezzel? nem tűnik soknak az a pár másodperc, ám mégis nagyon zavaró.
    nem csak weboldalaknál, de ha pl. megnyitom a beállításokat, vagy a letöltéseket, akkor is.
    Utoljára szerkesztette: rooney8, 2014.09.04. 13:35:21
  • ldavid
    többnyire csak cookie kerülésre használom, "második böngészőként"
  • MerlinW
    A TOR alapból VPN-hez hasonló hálózaton (TOR hálózat) kapcsolódik mindenhova, tehát senki sem lát semmit.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.31. 01:31:35
  • SzirmosSzisza
    Titkosítva van minden, azt logolhatják, max visszafejteni nem tudják.

aztán, ha a tor exit node nem éppen "független", akkor probléma van :D

• Jim Morrison
    De a szolgáltatók úgyis mindent logolnak, tor valahogy ezt is "kikerüli"? (Nem értek hozzá, gondolom valami nagyon titkosított sufnituning cucc. ahogy hallottam tor-t főleg pedofilok használnak)
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.08.31. 00:11:44
  • MerlinW
    "Az inkognitómód használata nem rejti el a böngészési műveleteit a főnöke, az internetszolgáltatója és a felkeresett webhelyek elől."

Mert ebben a formában semmi értelme az inkognito módnak:) Én ha inkognitóban akarok lenni, TOR-t használok.
  • ldavid
    ha inkognitót nyitok, néha a tálcán is megjelenik a felhasználómhoz csatolt ikon (burger)
    megint egy hasznos feature amti 20-ból ha 1 ember fog használni.. no wait, eddig is volt, csak senkit sem érdekelt
  • ldavid
    most akartam én is panaszkodni.
    kurva jó helyre rakták... nem értem miért nem volt jó úgy ahogy volt korábban
  • Jim Morrison
    Engem rettentő módon zavar, hogy kikerült egy felhasználó váltás opció fentre, a kicsinyítés gomb mellé :(
  • skinnyman
    Vannak mar 64 bites ARM chipek, es nemsokara elkezdenek megjelenni azt tamogato telok, szoval nem lesz akadalya annak sem. De nem erre gondoltam amugy, csak az uj verziora.
  • MerlinW
    64bitest nem is fogsz droidon látni, lévén 32bitesek az ARM chippek:)
  • acsati
    na feltelepítettem én is :) hátha jobb, gyorsabb
  • Jim Morrison
    ráadásul már material designnal jön ha minden igaz.
  • skinnyman
    Hm, androidra meg nem latom, gondolom napok kerdese mint altalaban..
  • Jim Morrison
    Elméletileg élesebbek a szövegek, nagyfelbontású megjelenítőkön meg aztán extraszupi lett.
  • FZoleee
    Igen, frissítés után nekem is az tűnt fel, hogy basszus, homályos minden, de 1 óra alatt megszoktam és már minden oké :D
  • gabi89
    Ez a DirectWrite render mit csinál pontosan ? Mert nekem mióta lefrissült a 37-es chrome nehezen olvashatóak (homályosak?!) a szövegek,
    például itt sg-n is elég fura
  • Jim Morrison
    hopsz
  • Narxis
    Itt stabilnak írják.
  • Jim Morrison
    64bites van már egy ideje (#5557), de ahogy elnézem az még nem stabil.
  • Narxis
    The Chrome team is delighted to announce the promotion of Chrome 37 to the stable channel for Windows, Mac and Linux. Chrome 37.0.2062.94 contains a number of fixes and improvements, including:

- DirectWrite support on Windows for improved font rendering
    - A number of new apps/extension APIs
    - Lots of under the hood changes for stability and performance

This update includes 50 security fixes.

És van már 64bites is!!!!
  • Jim Morrison
    most nézem, hiába reszponzív a design, egyszerűen mindig az alap nézetet mutatja :(
  • LoSA
    Ti is eszrevettetek, hogy lassult a Chrome? Pedig próbáltam az új 64bit-es verziót is, de nem jobb.... Feltettem kíváncsiságból az Operát, sokkal gyorsabb.... Mi lehet a gond? Nem értem....
  • Jim Morrison
    nézd meg beállításokban a szinkronizálási opciókat. Pipáld be amik kellenek, újratelepítés után azokat visszarakja.
  • LoSA
    Srácok, hogyan tudom a Google Chrome-omat "lementeni"?! Újra kell tenni a gépet, de azért a mentett jelszavaim, könyvjelzőkre szükségem lenne a gép újra rakása után is. :)
    Be vagyok jelentkezve a Chrome-ba, úgy használom, de nem vagyok tisztában azzal, hogy miket ment le a böngészőből. ;)
  • Jim Morrison
    Chrome Apps & Extensions Developer Tool
  • ldavid
    tényleg, azt nem is láttam. király cucc!
  • Jim Morrison
    Felraktam, és mintha egy icipicit tényleg jobb lenne. Ráadásul a fejlesztői eszközökhöz bekerült egy mobil emulátor, ami szerintem megint igencsak hasznos :)
  • ldavid
    semmi gond nincs vele. (csak az említett "laggolás" zavar néha)