6043
Egy böngésző a Google-től.
-
#5603 Ti tudtátok, hogy SHIFT+kattintással több fület is kijelölhettek és együtt mozgathatjátok őket? én ma tudtam meg :[ -
#5602 adblock plus -
#5601 Sziasztok win reinstalom volt,felraktam ujra crome t,hogy lehet kikapcsolni ezt a sok buzi reklámot?eddig nem volt,köszi
-
ldavid #5600 próbáld kikapcsolni a hardveres gyorsítást (settings legalja). mostanában volt vele valami probléma. -
sakhalin #5599 Pofám leszakad./4 bites legfrisebb w8.1 lemez és processzor használat az egekben de konkrétan annyira ,hogy szaggat az egész gépem.Mi lehet a gond.
Legfrisebb canary sima min a vaj.Bővitmények uyganazok...
-
#5598 Dehát az adatcsomagok eleve tömörítve vannak, nem? Alapból minden fájl tömörített, hiszen jpg, mp3, meg minden stream, az update-k.
Gondolom a többi dolog is hasonlóan van megoldva. -
#5597 Én Onavo-t használok telefonon (iOS, nem tudom van-e droidra is), ami azért jó, mert minden adatforgalmat tömörít, nem csak a böngészőét. -
Gear #5596 Mobilos Crhome-n viszont kifejezetten kellemesnek tűnik ez az "adatfelhasználás csökkentése" funkció. Most kezdtem el használni hó elején , eddig tetszik. -
#5595 Ha van minimum 10Mbit-es neted, teljesen felesleges ez az addon. A jelszavakhoz egyébként semmi köze, csak tömöríti a forgalmat egy külső proxy segítségével (aminek szvsz magasabb az elérési ideje, mint amit a tömörítéssel nyersz, magyarul haszontalan a cucc desktop-on).
Persze nem próbáltam ki - nem is tervezem -, lehet hogy nyersz a használatával pár tized másodpercet:) -
#5594 üdv. feltettem ezt a Chrome-mralink
A kérdésem, hogy a fórum jelszavaim stb amiket a laspass tárol, azok így sem juthatnak illetéktelen kézbe ha ez a kiterjesztés fenn van? (és nyilván ezen át lépek be pl ide az sg-re, facéra satöbbi) -
#5593 jah nem picit lett lassú és aprón zabálja a memóriát is :S -
#5592 mióta új chrome van (37), azóta ha nyitok egy új lapot, 1-2 másodperc eltelik, míg ténylegesen elkezdené tölteni az oldalt. más is találkozott ezzel? nem tűnik soknak az a pár másodperc, ám mégis nagyon zavaró.
nem csak weboldalaknál, de ha pl. megnyitom a beállításokat, vagy a letöltéseket, akkor is.
Utoljára szerkesztette: rooney8, 2014.09.04. 13:35:21 -
ldavid #5591 többnyire csak cookie kerülésre használom, "második böngészőként" -
#5590 A TOR alapból VPN-hez hasonló hálózaton (TOR hálózat) kapcsolódik mindenhova, tehát senki sem lát semmit.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.31. 01:31:35 -
#5589 Titkosítva van minden, azt logolhatják, max visszafejteni nem tudják.
aztán, ha a tor exit node nem éppen "független", akkor probléma van :D
-
#5588 De a szolgáltatók úgyis mindent logolnak, tor valahogy ezt is "kikerüli"? (Nem értek hozzá, gondolom valami nagyon titkosított sufnituning cucc. ahogy hallottam tor-t főleg pedofilok használnak)
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.08.31. 00:11:44 -
#5587 "Az inkognitómód használata nem rejti el a böngészési műveleteit a főnöke, az internetszolgáltatója és a felkeresett webhelyek elől."
Mert ebben a formában semmi értelme az inkognito módnak:) Én ha inkognitóban akarok lenni, TOR-t használok. -
ldavid #5586 ha inkognitót nyitok, néha a tálcán is megjelenik a felhasználómhoz csatolt ikon (burger)
megint egy hasznos feature amti 20-ból ha 1 ember fog használni.. no wait, eddig is volt, csak senkit sem érdekelt -
ldavid #5585 most akartam én is panaszkodni.
kurva jó helyre rakták... nem értem miért nem volt jó úgy ahogy volt korábban -
#5584 Engem rettentő módon zavar, hogy kikerült egy felhasználó váltás opció fentre, a kicsinyítés gomb mellé :( -
#5583 Vannak mar 64 bites ARM chipek, es nemsokara elkezdenek megjelenni azt tamogato telok, szoval nem lesz akadalya annak sem. De nem erre gondoltam amugy, csak az uj verziora. -
#5582 64bitest nem is fogsz droidon látni, lévén 32bitesek az ARM chippek:) -
#5581 na feltelepítettem én is :) hátha jobb, gyorsabb -
#5580 ráadásul már material designnal jön ha minden igaz. -
#5579 Hm, androidra meg nem latom, gondolom napok kerdese mint altalaban.. -
#5578 Elméletileg élesebbek a szövegek, nagyfelbontású megjelenítőkön meg aztán extraszupi lett. -
#5577 Igen, frissítés után nekem is az tűnt fel, hogy basszus, homályos minden, de 1 óra alatt megszoktam és már minden oké :D -
#5576 Ez a DirectWrite render mit csinál pontosan ? Mert nekem mióta lefrissült a 37-es chrome nehezen olvashatóak (homályosak?!) a szövegek,
például itt sg-n is elég fura -
#5575 hopsz -
#5574 Itt stabilnak írják. -
#5573 64bites van már egy ideje (#5557), de ahogy elnézem az még nem stabil. -
#5572 The Chrome team is delighted to announce the promotion of Chrome 37 to the stable channel for Windows, Mac and Linux. Chrome 37.0.2062.94 contains a number of fixes and improvements, including:
- DirectWrite support on Windows for improved font rendering
- A number of new apps/extension APIs
- Lots of under the hood changes for stability and performance
This update includes 50 security fixes.
És van már 64bites is!!!! -
#5571 most nézem, hiába reszponzív a design, egyszerűen mindig az alap nézetet mutatja :( -
#5569 Ti is eszrevettetek, hogy lassult a Chrome? Pedig próbáltam az új 64bit-es verziót is, de nem jobb.... Feltettem kíváncsiságból az Operát, sokkal gyorsabb.... Mi lehet a gond? Nem értem.... -
#5568 nézd meg beállításokban a szinkronizálási opciókat. Pipáld be amik kellenek, újratelepítés után azokat visszarakja. -
#5567 Srácok, hogyan tudom a Google Chrome-omat "lementeni"?! Újra kell tenni a gépet, de azért a mentett jelszavaim, könyvjelzőkre szükségem lenne a gép újra rakása után is. :)
Be vagyok jelentkezve a Chrome-ba, úgy használom, de nem vagyok tisztában azzal, hogy miket ment le a böngészőből. ;) -
#5566 Chrome Apps & Extensions Developer Tool -
ldavid #5565 tényleg, azt nem is láttam. király cucc! -
#5564 Felraktam, és mintha egy icipicit tényleg jobb lenne. Ráadásul a fejlesztői eszközökhöz bekerült egy mobil emulátor, ami szerintem megint igencsak hasznos :) -
ldavid #5563 semmi gond nincs vele. (csak az említett "laggolás" zavar néha)