Google Chrome
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
A frissítés sikertelen (hiba: 7)Hiba történt a frissítések keresése közben: A Google Update csoportházirendjének beállításaiban található ellentmondások miatt a Google Chrome nem frissíthetõ. A Csoportházirend-szerkesztõ használatával állítsa be a frissítések házirendjének felülírását a Google Chrome Binaries alkalmazásban, majd próbálkozzon újra; A részletekkel kapcsolatban lásd: http://goo.gl/uJ9gV.
Elõre is köszönöm a segítséget
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
More developer control over touch input
New JavaScript features
Unprefixed Shadow DOM
A number of new apps/extension APIs
Lots of under the hood changes for stability and performance
Security Fixes and Rewards
This update includes 23 security fixes
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
[merlinw.org]
Nekem lejött htm fájlként. Jobb klikk a "LINK"-re és "Hivatkozás mentése más néven"!
Üdv: howarju
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Olyan kérdésem lenne, hogy van valami trükk arra, hogy....
Itt van ez a link: http://videotanfolyam.hu/downloads/flash_videos/1_2000/cs4bemutato.flv
Szeretném letölteni a gépre. De ha beírom a címhez és nyomok egy ENTERT, akkro a Chorome rögtön elkezdi ugye lejátszani. De én meg letölteni szeretném.... Köszi szépen! 😉
Ezek szerint nem állt le a fórum hegesztése. Bár jobban örülnék neki, hogyha csak akkor változtatnának valamit az oldalon ha az mûködik 😊
Valamiért ha egy beágyazott yt videó címére kattintok, nem hozza be új oldalon a videót a yt oldalon, sem amikor a youtube gombra kattintok videó lejátszáskor. Mondjuk privát módban (nincs 1 ext se aktiválva), se mûködik rendesen.
Mit sikerült elbarmolnom?
Régebben a google drive ikont rakott a címsor mellé, viszont most ha felteszem webstore-ból akkor csak a programok közé kerül be. Megoldható valahogy, hogy legyen ikonom hozzá az egykatt miatt? 😊 Köszi
a további könyvjelzõket át lehet tenni valahogy a bal oldalra?
Azt szeretném megkérdezni, hogy tud-e valaki olyan bõvítményt Chrome-hoz, amivel kényelmesebbé tehetném a Youtube-ot? Gondolok itt olyanra, hogy mindig HD-ban kezdõdjön a videó, a mérete nagyban legyen, meg hasonlók.
(Használtam a Youtube Options nevû bõvítményt, de az az utóbbi idõben valamiért nem mûködik :S )
Elõre is köszönöm!
\"Erről van szó!\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
mert a jelenlegi 1080-ba csak hang nélkül szedi le (oké, oda is irja hogy no audio)
firefoxos downloadhelper is csak hang nélkül szedi le abban a felbontásban 😞
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
azzal az volt a gond, hogy szépen pár pixxellel elcsúsztatta a sáv megjelenésekor az egész oldalt.
most áttettékilyne lenyiló menü szerüségre az egészet, jobb oldalra. a gond az, hogy ha behozom egy oldalt, ami angol, és megnyomom a ctrl+f-et, hogy keressek rajta valamit, majd elkezdem gépelni, és megjelenik ez a hülye buborék, hogy lefordítsa e az angol szöveget... miért nem lehet ezt valami normális helyre tenni? 😞
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
The Chrome Team is excited to announce the promotion of Chrome 34 to the Stable channel for Windows, Mac, and Linux. Chrome 34.0.1847.116 contains a number of fixes and improvements, including:
Responsive Images and Unprefixed Web Audio
Import supervised users onto new computers
A number of new apps/extension APIs
A different look for Win8 Metro mode
Lots of under the hood changes for stability and performance
You can read more about these changes at the Chrome blog.
Flash Player has been updated to 13.0.0.182, which is included w/ this release.
Security Fixes and Rewards
This update includes 31 security fixes.
elõfordult már veletek hogy a chrome fejléc elkezd villogni?