Google Chrome
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kérdésem, hogy a fórum jelszavaim stb amiket a laspass tárol, azok így sem juthatnak illetéktelen kézbe ha ez a kiterjesztés fenn van? (és nyilván ezen át lépek be pl ide az sg-re, facéra satöbbi)
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
nem csak weboldalaknál, de ha pl. megnyitom a beállításokat, vagy a letöltéseket, akkor is.
Utoljára szerkesztette: rooney8, 2014.09.04. 13:35:21
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.31. 01:31:35
[merlinw.org]
aztán, ha a tor exit node nem éppen "független", akkor probléma van 😄
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.08.31. 00:11:44
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Mert ebben a formában semmi értelme az inkognito módnak😊 Én ha inkognitóban akarok lenni, TOR-t használok.
[merlinw.org]
megint egy hasznos feature amti 20-ból ha 1 ember fog használni.. no wait, eddig is volt, csak senkit sem érdekelt
kurva jó helyre rakták... nem értem miért nem volt jó úgy ahogy volt korábban
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Regards,
például itt sg-n is elég fura
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
- DirectWrite support on Windows for improved font rendering
- A number of new apps/extension APIs
- Lots of under the hood changes for stability and performance
This update includes 50 security fixes.
És van már 64bites is!!!!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Be vagyok jelentkezve a Chrome-ba, úgy használom, de nem vagyok tisztában azzal, hogy miket ment le a böngészőből. 😉
2. ha lassú a géped, akkor ne akarj adblock-ot telepíteni, mert 10-15%-al lassabb lesz minden.
Régi laptopon használj Maxthon-t esetleg Firefox-ot.
[merlinw.org]
Sajnos ha megpróbálom a legújabb chome-ot felrakni akkor kidob mert nincs meg a minimum config, legalábbis ezt irja ki. Portable pedig hibaüzenettel kidobál. Köszönöm a választ előre is!!
de még mindig laggol ha átméretezem vagy felhúzom a tálcáról. nem igaz hogy nem veszik észre, hogy elcsesztek valamit a múltkor.
Ha betekikntsz a folyamatok közé megjelenik és análkül hogy elindítottad volna mégis ott van a ...chrome.exe, akkor azt le kellene zárni és ha egy kis időre megint megjelenik, akkor vírus biztos.
Ha a folyamatok között nincs, akkor simán lehet Uninstallni vagy ha megsérült az uninstal, akkor direkt a telepítővel kell megpróbálni.
RÁkerestem, ide jutottam:
https://www.youtube.com/watch?v=79oGzLKYl_A&hd=1
mivel egyáltalán nem tudtam a böngészőt elindítani, így a User Data mappában tevékenykedtem elsőre, s mikor végigcsináltam, korrektül újraindult.. Aztán bezártam a böngészőt, kikapcsoltam a gépet, s most ugyanúgy nem működik a böngésző, még rosszabb, se újraindítnai, se telepíteni nem tudom, se törölni a gépről..
Valami ötlet?
A hiba egyébként egy CCleaner futtatás után lépett föl, s azóta fennáll..
Telepíteni sem tudom, mert a telepítő egyből ezzel fogad, hogy "whoa, google chrome has crashed", szóval el se indul 😞 uninstallálásra klikkelve meg nem csinál semmit 😄
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ráadásul egyenként jelölgessem ki mind a 180 linkemet.
pl valami.jpg
valami2.jpg
...
valami102.jpg
mind aláhúzva, mind1.
egy kattintással szeretném letölteni mindet.
bárhonnan,bármelyik netes oldalon található videót,hasonlóképen,mint a download helper-el a firefox-ban.
Hogyan lehet a Chrome kezdõlapot/új lapot úgy beállítani, hogy a leggyakrabban látogatott oldalak ne jelenjenek meg csak a letöltött téma?
Érdekes lesz a kérdésem! 😄
Netpincér.hu-n rendeltem kaját, OTP SZÉP kártyával akarnám kifizetni a rendelést, de az OTP direkt internet oldala (ahol meg kellene adni a SZÉP kártya adatait) nem töltõdik be. létrehoztam a weboldalukon leírtak szerint 443-as portot is, de azzal sem megy.
(próbáltam más böngészõkkel is: Explorer, Opera, Firefox, Safari, de egyikkel sem mûködik)
Valami megoldás, hogy bejöjjön az oldal?
Elõre is köszi! 😊
[merlinw.org]