Google Chrome

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azirafael
Tudja valaki, hogyan lehet Picasa3-ban a képeket átméretezni? Sehol nem találom és kezd rohadtul idegesíteni...

2010 második felében jön a Chrome OS, a netbookokra szánt operációs rendszer
link
Nem tudja valaki, hogy miért fut a chrome.exe azután is, hogy leállítottam a programot?

(malware-em elvileg nincs)

lewtwh0re

kösz, arra nem is gondoltam
passatgt
beállítások/alapok/alapértelmezett keresõ/szerkesztés

ezt kéne eltakarítani:
Én a kérdést sem értem!
hogyan lehet törölni egy keresõt az új fül odalról? (véletlenül megnyomtam a tabot)
lck
A 2-es már nem béta. Akkor frissíti magát ha az online telepítõt töltöd le (560 kb), és nem a full-t. Akkor beteszi a rendszerbe a google update-t és az aboutban issít.
nálam a névjegyen a verziószámnál mindig van egy frissítés link, ha elérhetõ az új release
passatgt
már nem az szvsz

Ability
A 2.0 még csak béta, instabil, bár sokan használják, egyelõre erre nem is fog frissíteni magától. Ha ki akarod próbálni akkor: ide látogass el.
Blasta
Srácok, mi a teendõ, ha nem akar frissülni a Chrome?
Jelenleg a névjegyben 1.0.154.65 a verziószáma és nem akar 2.0-ára frissülni. Menüben nem találtam frissítés menüpontot.
Help pls!
THX!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Pethy23
Nem tudom én sose törlöm a let. elõzményeket 😊
eleve hótronda' és nem lehet törölni egyesével, csak egyszerre mindent

nekem nem igazán frissül auto egy ideje (bár lehet csak várni kéne rá), ezért az about ablakban szoktam nyomni keresést
Pethy23
1.0 autómatikusan frissül! Lehet a béták nem frissülnek, ha esetleg neked az lenne, de passz.
passatgt
hogyan lehetnálam még 27, hogy lehet force frissíteni?

Pethy23
Lehet félre értetted én csak a letöltés menüre gondoltam, már nekem is 2.0 van és sok a változás!
itt le vannak írva
Pethy23
Nem tudom, én nem vettem észre nagy változást :o
a letöltések menü kurva szar lett
friss release: 2.0.172.28
passatgt
nem erre gondolok, hanem a középsõ gombos tekerésre

passatgt
mert van benne gesture

Bétát használsz? Az miért jó neked, most komolyan?
lehet amiatt, nemtom
passatgt
betat

puskán nálam nincs gond, bumerángot megnéztem, az is jó
1-est használsz?
passatgt
Nektek nem szokott olyant csinálni, hogy nem tölt le fájlokat?

Pl hosszupuskasub-ról 0kb-os fájlokat szed le, ha egyáltalán elindul a letöltés, csak néha csak kb ötödszörre szedi le rendesen a fájlt

Ue a helyzet a bumerang.hu-n is.

youtube channelen van pár új rövidfilm
tiburon26
hali!egy ideje nem tudom elerni a gmailt chrome-al.valami biztonsagi tanusitvany hibat ir ki.ie vel kicsit lassan ugyan de müködik.
mi lehet a gond?chrome 2.0 van fent.

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

Nem tudja valaki, a google szerverrel van-e valami baj?

Tegnap telepítettem újra a gépet. Ma akartam újra felrakni a chrome-ot, de kilép, miután elindítom a telepítõt. Próbáltam újra leszedni; semmi.

Eddig sosem volt ilyen problémám. Ma a gmail is akadozott, lehet, hogy a google-nél van valami baj?

KoЯn

I.C.ram
A 2-es Chrome-ban lesz varhatoan magyar helyesiras szotar?

Nagy szuksegem van ra, mivel amerikai a billentyuzetem, es nagyon pepecselos munka egyesevel berakosgatni az ekezeteket.

Mas: Hogy a francba lehet gmailben magyarra rakni a helyesiras-ellenorzest? Allandoan atkapcsolom magyarra, de mindig visszavaltja a Chrome alapertelmezett nyelvere, azaz angolra. Baromi idegesito.
Arcor
Nekem mostanában iGoogle oldalon bejelentkezés után mindig kidob 2x egymás után egy ablakot hogy hitelesités szükséges (felhasználónév/jelszó). Hiába töltöm ki mindig kéri és elég zavaró. Mit állíthattam el?

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

tiburon26
köszönöm.müködik

Pethy23
Mert még mindíg az van fönt😊 Nálam is ez volt. Próbáld meg ie vagy firefox alol megnyitni azt az oldalt és úgy telepíteni, úgy már 2.0-nak kell lennie!
tiburon26
hali!felraktam a chrome 2.0 innenhttp://www.google.com/intl/en/landing/chrome/beta/index.html
de a google chrome nevjegyenel meg mindig 1.0 ir ki!ez miert van?<#help>

nesto
Heló! Felraktam a chrome-ot, minden oké tetszik meg gyors, csak épp a jelszavaim nemtudom importálni. Lehet ehhez a böngészõhöz password-exporter-hez hasonló kiegészítõt telepíteni? Tehát hogy mesterjelszó beírása után automatikusan kitöltse az elmentett jelszavakhoz tartozó mezõket?
Köszi elõre is

Penge4

http://www.thevenusproject.com/ http://magyaropera.blog.hu

N o N a m e
thx!
Subscribing to a Channel-nél megtalálod
N o N a m e
Honnan tudom letölteni a 2 Betat?
154_48....továbbra is használhatatlan proxy mögül, ááááá!
ez kurva jó :o
kersel google-el skineket és kicseréled a dll fájl, ahogy le van írva
Hello!
Remélem tudtok segíteni, egy egyszerû kérdés: meg lehet valahogy változtatni a Chrome kinézetét? Elsõsorban a szerintem nem szép kék színével lenne bajom.
Köszi a választ!
valaki aki chromiumot használ megnézné nekem, hogy látszik-e offline lapoknál a favikon?

itt egy favikonos lap hozzá