Google Chrome
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudja valaki, hogyan lehet Picasa3-ban a képeket átméretezni? Sehol nem találom és kezd rohadtul idegesíteni...
Nem tudja valaki, hogy miért fut a chrome.exe azután is, hogy leállítottam a programot?
(malware-em elvileg nincs)
(malware-em elvileg nincs)
lewtwh0re
kösz, arra nem is gondoltam
ezt kéne eltakarítani:

Én a kérdést sem értem!
hogyan lehet törölni egy keresõt az új fül odalról? (véletlenül megnyomtam a tabot)
A 2-es már nem béta. Akkor frissíti magát ha az online telepítõt töltöd le (560 kb), és nem a full-t. Akkor beteszi a rendszerbe a google update-t és az aboutban issít.
nálam a névjegyen a verziószámnál mindig van egy frissítés link, ha elérhetõ az új release
A 2.0 még csak béta, instabil, bár sokan használják, egyelõre erre nem is fog frissíteni magától. Ha ki akarod próbálni akkor: ide látogass el.
Srácok, mi a teendõ, ha nem akar frissülni a Chrome?
Jelenleg a névjegyben 1.0.154.65 a verziószáma és nem akar 2.0-ára frissülni. Menüben nem találtam frissítés menüpontot.
Help pls!
THX!
Jelenleg a névjegyben 1.0.154.65 a verziószáma és nem akar 2.0-ára frissülni. Menüben nem találtam frissítés menüpontot.
Help pls!
THX!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Lehet félre értetted én csak a letöltés menüre gondoltam, már nekem is 2.0 van és sok a változás!
a letöltések menü kurva szar lett
friss release: 2.0.172.28
Bétát használsz? Az miért jó neked, most komolyan?
lehet amiatt, nemtom
puskán nálam nincs gond, bumerángot megnéztem, az is jó
1-est használsz?
1-est használsz?
Nektek nem szokott olyant csinálni, hogy nem tölt le fájlokat?
Pl hosszupuskasub-ról 0kb-os fájlokat szed le, ha egyáltalán elindul a letöltés, csak néha csak kb ötödszörre szedi le rendesen a fájlt
Ue a helyzet a bumerang.hu-n is.
Pl hosszupuskasub-ról 0kb-os fájlokat szed le, ha egyáltalán elindul a letöltés, csak néha csak kb ötödszörre szedi le rendesen a fájlt
Ue a helyzet a bumerang.hu-n is.
youtube channelen van pár új rövidfilm
hali!egy ideje nem tudom elerni a gmailt chrome-al.valami biztonsagi tanusitvany hibat ir ki.ie vel kicsit lassan ugyan de müködik.
mi lehet a gond?chrome 2.0 van fent.
mi lehet a gond?chrome 2.0 van fent.
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
Nem tudja valaki, a google szerverrel van-e valami baj?
Tegnap telepítettem újra a gépet. Ma akartam újra felrakni a chrome-ot, de kilép, miután elindítom a telepítõt. Próbáltam újra leszedni; semmi.
Eddig sosem volt ilyen problémám. Ma a gmail is akadozott, lehet, hogy a google-nél van valami baj?
Tegnap telepítettem újra a gépet. Ma akartam újra felrakni a chrome-ot, de kilép, miután elindítom a telepítõt. Próbáltam újra leszedni; semmi.
Eddig sosem volt ilyen problémám. Ma a gmail is akadozott, lehet, hogy a google-nél van valami baj?
KoЯn
A 2-es Chrome-ban lesz varhatoan magyar helyesiras szotar?
Nagy szuksegem van ra, mivel amerikai a billentyuzetem, es nagyon pepecselos munka egyesevel berakosgatni az ekezeteket.
Mas: Hogy a francba lehet gmailben magyarra rakni a helyesiras-ellenorzest? Allandoan atkapcsolom magyarra, de mindig visszavaltja a Chrome alapertelmezett nyelvere, azaz angolra. Baromi idegesito.
Nagy szuksegem van ra, mivel amerikai a billentyuzetem, es nagyon pepecselos munka egyesevel berakosgatni az ekezeteket.
Mas: Hogy a francba lehet gmailben magyarra rakni a helyesiras-ellenorzest? Allandoan atkapcsolom magyarra, de mindig visszavaltja a Chrome alapertelmezett nyelvere, azaz angolra. Baromi idegesito.
Nekem mostanában iGoogle oldalon bejelentkezés után mindig kidob 2x egymás után egy ablakot hogy hitelesités szükséges (felhasználónév/jelszó). Hiába töltöm ki mindig kéri és elég zavaró. Mit állíthattam el?
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Mert még mindíg az van fönt😊 Nálam is ez volt. Próbáld meg ie vagy firefox alol megnyitni azt az oldalt és úgy telepíteni, úgy már 2.0-nak kell lennie!
hali!felraktam a chrome 2.0 innenhttp://www.google.com/intl/en/landing/chrome/beta/index.html
de a google chrome nevjegyenel meg mindig 1.0 ir ki!ez miert van?<#help>#help>
de a google chrome nevjegyenel meg mindig 1.0 ir ki!ez miert van?<#help>#help>
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
Heló! Felraktam a chrome-ot, minden oké tetszik meg gyors, csak épp a jelszavaim nemtudom importálni. Lehet ehhez a böngészõhöz password-exporter-hez hasonló kiegészítõt telepíteni? Tehát hogy mesterjelszó beírása után automatikusan kitöltse az elmentett jelszavakhoz tartozó mezõket?
Köszi elõre is
Köszi elõre is
http://www.thevenusproject.com/ http://magyaropera.blog.hu
Subscribing to a Channel-nél megtalálod
154_48....továbbra is használhatatlan proxy mögül, ááááá!
ez kurva jó :o
Hello!
Remélem tudtok segíteni, egy egyszerû kérdés: meg lehet valahogy változtatni a Chrome kinézetét? Elsõsorban a szerintem nem szép kék színével lenne bajom.
Köszi a választ!
Remélem tudtok segíteni, egy egyszerû kérdés: meg lehet valahogy változtatni a Chrome kinézetét? Elsõsorban a szerintem nem szép kék színével lenne bajom.
Köszi a választ!
valaki aki chromiumot használ megnézné nekem, hogy látszik-e offline lapoknál a favikon?
itt egy favikonos lap hozzá
itt egy favikonos lap hozzá