6043
Egy böngésző a Google-től.
-
#1800 A Chrome-s ilyenek nem állítják meg a dolgokat csak eltüntetik szem elől , a FF-s viszont már betöltés előtt elfog scripteket is meg persze a reklámokat , a Chrome csak eltünteti.... ezek után nem hiszem hogy a Chrome-s adblock is olyan atom biztonságos mint a FF-s. -
Arkon #1799 Esetleg ezekből valamelyiket? AdBlock -
#1798 No meg az a rész ami a weblap méretét írja ki.
-
#1797 Azért pl az adblock plus az igencsak hiányzik nekem Chrome-ből a FF-be rengeteg vackot megszűr ha meg krómozok ezek adolgok am ik FF alatt nem a krómozás alatt simán futkosnak gyűjtögetnek stb. -
#1796 A Google fiókommal végre egybenhordhatom a könyvjelzőket, ahová csak kell, ez nálam előny és ez a lényeg -
#1795 nekem sok kiterjesztésem volt FF-hez és most mégsincs gondom a Chrommal, amit addig nem használtam amíg kiterjesztések nem jöttek hozzá, ráadásul ezek a kiterjesztések ikonok (és egérmozgások, satöbbi) formájában épülhetnek be a böngészőbe, nem vesznek el helyet, mégis jól használhatóak. (hangsúlyozom Nekem felelnek meg) :) -
#1794 nálam sose evett fél gigát az sőt szerintem kevesebbet eszik mint a Chrome legalábbis nálam.
A sebesség meg megoldható....
-
Rundstedt17 #1793 Így van,a Firefox egy használhatatlanul lassú böngésző,képes félgiga memóriát vagy többet is felzabálni....szóval szart sem ér a sok kis kiegészítő hozzá ha maga a böngésző elcseszett -
#1792 "nem is kell mindig kimenteni a könyvjelzőket"
ez sokaknak eszébe se jutna hogy felszinkronizálják a könyvjelzőiket a netre szóval ezt hogy ez nincs a FF-be nem hoznám fel hátrányának. -
#1791 FF-hez képest fapados , mondom ezt úgy hogy az 1ik kedvencem a Chrome de ami tény az tény. Vannak ugyan rá kieg-ek a FF-sekneknek csak az utánzatai.
ld.. egérgesztusok a FF-s mindenhol megy a Chrome-s van ahol nem.
Néha elgondolkozok azon amit sokan mondanak a gyorsaság nem minden :)
No meg a FF is feltuningolható elég rendesen sebesség ügyileg... nálam szerintem bőven hozza azt a sebességet amit a Chrome. kivéve az indulást. -
#1790 legalább nem lassú
meg vannak már legalább kiterjesztések, én ff-ről jöttem, már a chrome-ot használom, nem is kell mindig kimenteni a könyvjelzőket -
#1789 Chrome-be elég sok mindenről le kell mondani ami a FF-be de főleg az operába megvan :)
és ebben sajnos igaza van a kritikusoknak. -
#1788 Ebben is alapból van, csak itt legalább értelmes célra lehet felhasználni. -.-"
GYK: tök feleseleges számodra. Elhiszem hogy megszoktad, de nem fog szolgálni számodra releváns infoval. Semmit nem jelent hogy XYms alatt töltött be az oldal. Amúgy gondolom erre is van extension, de nem fog ilyen beépülő módon megjelenni. -
#1787 nekem olyannak lenne értelme amit linkeltem, operába alapból van. -
#1786 Jobbklikk a lapon -> Inspect element (Elem kivizsgálása, nem tudom hogyan fordították) -> Második fül, Resources. De ennek nem sok értelme van számodra, webfejlesztőknek való. -
#1785 jó de hol tudom megnézno Chrome-ba ? -
ldavid #1784 pedig direkt megnéztem előtte foxban is, ugyanaz volt
most megnéztem operában is, abban is ugyanaz, egyedül IE-ben működik -
#1783 Lehet szeretni, csak éppen értelme nincs. A sebesség pedig szintén nem releváns. -
#1782 kicsit bővebben ?
Én ezt szeretem ha minden oldalnál kiírja. -
#1781 Borzasztó. :( Régi idők bekövesedett, manapság használhatatlan fícsőre. Időt és sebességet pedig tusz mérni a beépített Inspector alatt. -
#1780 Nekem van
De ahogy sejtem Chrome-ra nincs.
-
Puhos #1779 Köszi. Egy érdekesség azért csak van. Ugyanis a család többi tagja a Mozilla Firefox-ot használja, és azzal viszont elindult a videó minden gond nélkül. -
#1778 Minek az neked? Semmi haszna. :/ -
#1777 ilyen van Chrome-hez ami a képen látható dolgokat kiirja nekem ? (alul :) ) -
#1776 köszi!sztem ez amúgy eléggé alap lenne... fura ez így. azt olvastam, nem is akarják beletenni a sidebar-t a fejlesztők :S -
ldavid #1775 azért van, mert elkúrták a lejátszót az oldalon. a chrome-nak semmi köze hozzá
Klon: alapból nem lehet, és még kiegészítő sincs hozzá szerintem -
#1774 üdv:
új vagyok még a chrome használatában, de sehogy se tudom a könyvjelzőket úgy beállítani mint más böngészőkben. a bal oldali sidebarra gondolok.
be lehet ezt állítani valahogy? -
Puhos #1773 Csak sikerült. *kegyen=legyen -
Puhos #1772 [IMG]http://www.kephost.com/][/URL][/IMG] -
Puhos #1771 Bocsi remélem most jó lesz:
-
Puhos #1770 Csá!
Valaki segítsen nekem kegyen szíves, mitől van ez:
Köszönöm szépen. -
#1769 -
ldavid #1768 és itt a végeredmény, szvsz baszott jó :) -
#1767 speed test
http://www.youtube.com/watch?v=_oarMXGq3gI&feature=player_embedded#! -
#1766 Jó ég a kisablakát hogy lehet eltüntetni amikor billentyűvel hívom elő? :D -
#1765 Látom van Sztaki extension :) Én máig a saját keresőjét állítottam be mint "kereső", egy extensionnel a szó lehúzása után újlapon sztakira ugrik, vagy másolás- ctrl+T - "v szóköz" - bemásolás. ('v' a kereső kulcsszava) Már régen rögzült úgyhogy gyorsan megy, de most megnézem ezt :) -
#1764 Nem LostPass hanem LastPass :) -
#1763 Nyomattam egy kis frissítést a fejlécbe. Ami érdekes lehet: SZTAKI szótár, végre egy jó (és magyar nyelvű) időjárás előrejelző extension, végre egy igényes Facebook kiterjesztés, illetve egy névnapos cuccos. -
#1762 igaz most látom :) -
#1761 Ki van téve, eddig is ki volt. Viszont most én is bele akarok tenni pár dolgot + van időm, szóval mondhatjátok a kedvenc extensionöket.
(( tudom, máskor is tettem ilyen kijelentést, de most bele is fogom tenni, eskü :D))