6043
Egy böngésző a Google-től.
-
#1840 Nekem Chrome-n kívül FF-el meg Operával se megy....
-
#1839 Elvileg az oldal egy WMP beépülővel nyitná meg a videót. Ha telepítve van a VLC, akkor az esetleg átvehette a helyét, de azzal meg nem feltétlen működik. Egyébként többen is írták hogy náluk sem jó, lehet tényleg ott van a gáz és nem nálad. -
#1838 Hogy-hogy nem üti-e ki? Hol tudom azt megnézni? -
#1837 Beépülőknél a VLC nem üti ki a WMP-t? -
#1836 Windows 7, alap Windows Media Player (12), friss VLC media player, Silverlight és Flash player telepítve (hogy fussanak a youtube-os videók). Az előbb felraktam egy Windows 7 Codec Pack-ot, de semmi változás :S -
#1835 Windows Media Player? Melyik verzió? Silverlight? (Moonlight?) Flashplayer? Shockwave Flash? WMP-hez szükséges kodekek? -
#1834 próbáltam de nem megy, más honlapokon se működik az online adás. a videókat meg tudom nézni azokat lejátsza hibátlanul, de az online élő adások sehol se működnek. és továbbra sem írja ki, hogy melyik plugin hiányzik. -
ldavid #1833 a megadott időpontokban próbáltad? mert ott csak akkor van adás (ha van) -
#1832 nem, nincs más böngészőm. explorer meg azt írja hogy kapcsolódás... aztán fekete képernyő. chrome nem jelez semmit, hogy melyik plugin hiányzik, név szerint. na mindegy, ezen kívül minden más működik, úgyhogy inkább mellőzöm ezt az m3-at, azért köszi -
#1831 F11 -
Cat 02 #1830 Valami Chrome alatt, ha leviszem alulra a kurzort, nem jön fel a tálca. 5let ? -
#1829 Elvileg kiírja hogx mi kell neki. Legalábbis nekem ilyenkor ki szokta írni.
Nekem FF-vel se megy meg operával se. (bár az opera plugint kér) , mással próbáltad ? -
ldavid #1828 ctrl+shift+delete -
#1827 Oké de mi a szükséges plugin? Adobe flash van telepítve, media lejátszó is van vlc formában. Akkor most mi jön? -
grolko #1826 zsír. köszi :)
témákat azért is nem próbáltam, mert ugye win 7alatt eltűnik a tab sáv átlátszósága.
de ez fasza, thx. -
#1825 nekem semmitse csinál nem indítja . Plugint se követel egyébként telepísd amit kér. -
#1824 telepitsd a plugin-t -
#1823 összes elözmenyt hogy lehet törölni?
-
#1822 Heló, az Alábii mtv-s oldalon nem tudom lejátszani a videót, mert azt írja "a szükséges plugin nem lett telepítve". Mit tegyek? -
#1821 Az normális hogy a flashblokk nélkül nekem gyorsabbnak tűnik a FF? -
#1820 ez így van jogos sokan még a reklámokat se blokkolják amiatt amit írtál ha ott van hát ott van. -
ldavid #1819 a túlnyomó többség meg leszarja, mert csak internetezni akar
egyéb: April, 2010
-
#1818 sokan blokkolják is a scripteket és csak olyan oldalon van engedve ahol biztonságosnak vélik.
FF -be a noscript-el ez végtelenül 1szerűen kezelhető....
-
#1817 Zsír, tehát a többség nem tévedhet, csak sajnos a többség nem tudja mit akar, vagy nem ért hozzá. Tiszta politika. :D -
#1816 Első pont: még mindig nem fogtad fel, hogy a Chrome kisebbre veszi magát __HA ARRA SZÜKSÉG VAN__. Egyébiránt hasznosítja a szabad erőforrást a gyorsaságért. Superfetch, tudod, az egész Win7 arra épül. Szerintem ilyen erővel mindenki dobja ki a gépét és használjon linuxot, mert hát kevesebbet eszik. Azt meg már meg sem merem jegyezni, hogy a Firefox pont ezen a téren a leggyengébb és még az IE is ráver.
Második pont: a probléma ott van, hogy gőzöd nincs a témáról, szerintem te valami olyan világban élsz ahol a kiszűrt Javascript a gonosztevő. De közlöm vele: gyakorlatilag már nem létezik olyan internetes oldal, ahol ne használnák. Sok helyen a mellőzésével pedig használhatatlanná válik az oldal, neked meg mit kell tenned? Jaj, csak nem engedélyezni? Jadevárjál, mi lesz akkor most veled? :( Hiszen elszabadult!!4444
// Na mára elég volt a téma ismét, bye. -
#1815 "és még független, hivatalos teszteknek sem hiszel."
ez is igaz még sok mindenkire ....
-
#1814 Hidd el hogy még sokaknak számít a memóriahasználat és úgy nézik mint én mégpedig hogy a feladatkezelőbe melyiknél van nagyobb szám....
A biztonság meg mégtöbbeknél fontos és elég csak azt5 meg nézni hogy az Adblock miket szed össze és ilyen pl a Chrome-hez nincs ergó a legtöbb átlag user már biciklizik is a FF-hez már ez miatt is... -
#1813 Azzal van a baj, hogy magad sem tudod mit beszélsz. Egyik héten elismersz valamit és egyetértesz vele, másik héten az ellenkezőjét mondod. Még akkor is kitartasz a hülyeséged mellett, amikor az egész SG neked esik és még független, hivatalos teszteknek sem hiszel.
A véleményed pedig elmebeteg, logikát nélkülöző. Memóriahasználat? Nincs értelme összehasonlítani, a kettő másképpen működik. Nem jobban vagy szarabbul, másképpen. Ez olyan mintha az XP vagy egy Linux memóriakezelését akarod összehasonlítani. Nem lehet számokkal kifejezni, mert nem azonos a működése. Ugyan ez a helyzet a biztonság terén, de most már frankón rád küldök valami vírust, hátha megtapasztalod, hogy olyan mint "biztonság" nem is létezik. Chrome alatt sem, más böngészők alatt sem. Ez majdnem olyan, mintha egy 20 éves fiatalt akarsz összehasonlítani egy 30 éves férfival, azt vizsgálva vajon melyikük botlik meg hamarabb a járdaszegélyen.
btw.: lehet gúnyolódni, mindketten tudjuk hogy hozzám közelebb áll ez a terület mint hozzád. Ezzel foglalkozom. Ha te vegyész lennél, akkor én sem ugatnék be 5 percenként, mivel nem értek hozzá. -
#1812 Ez 1 nyilvános fórum ahol bárki szólhat... nem csak az olya tudás szinttel rendelkezők mint te. -
#1811 Az egész eszmecserédre céloztam, kezdve a biztonsággal, memóriakezelésel, sebességgel... -
#1810 Miért a Chrome hol szűri ki azokat amiket a FF adblockja ?
Ez a FF egyik fő ütőkártyája a tökéletes adblock.
feltételezem erre céloztál.
-
Rundstedt17 #1809 na jah -
#1808 Látom megint megy az agykúrás hozzáértés nélkül, csak Airbus sosem tanul a leírtakból. -
#1807 azt a részt nem neked írtam nekem a béta van fenn. -
#1806 én nem a flash-ekről beszéltem most a FF-s Adblock plus sok másféle vackot is kigyomlál. például ilyet ezek gyanítom Chrome alatt szabadon futkosnak. -
ldavid #1805 keress egy classic témát pl
btw szerintem is elég gáz -
#1804 stabilt használok :) -
#1803 Szóval sokat nem érsz vele mert a reklámot letölti .....
kivéve a flashblockereket mert azok állítólag megállytják a magukét mielőtt betöltődne.
ˆ grolko
DEV- esnél ne csodálkozz az minden csak nem stabil akkor inkább bétát használj. -
#1802 igen ezt mondják mások is :) mondjuk nem zavar nagyon mivel nem nagyon nézek sok flash-es reklámos oldalt, a maradékon meg az a kevés eltűnik -
grolko #1801 mindenkinek szürke lett a chrome ma reggelre? :(
friss dev van fent. ez csúúnya akarom vissza a régit.