Google Chrome
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Isten kíséri utadat :)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
gyorsabbnak nem érzem.
1 enlõre próbálgatom fent van flasblock meg az addblock.
feltettem a bétét remélem nem bánom meg volt aki nem ajánlotta mertt csk béta és veszélyes lehet (nem itt az ag-n )
viszont a FFbõl megszokott reklámblokkolót szeretném és az állítólag csak az újba megy .
erre gondoltam
"Google Chrome rendelkezik egy beépített funkcióval, amely megvédi a gépünket a phishing és malwarekkel szemben."
b]Google Chrome rendelkezik egy beépített funkcióval, amely megvédi a gépünket a phishing és malwarekkel szemben.[/b]
Továbbá egyszerûsítve van a fájlok letöltése és meg van az a lehetõség, hogy a jelenlegi böngészõ beállítások, kedvencek és jelszavak az Internet Explorerbõl és Firefoxból importálhatóak legyenek.
A friss felhasználati felületbe be vannak építve az ún. Shortcuts( gyorsindító ), amellyel elindíthatjuk a kedvenc szoftvereinket."
forrás
a kivastagított rész mennyíben igaz ?
Újra Chrome-m van nem bírtama véremmel bármit hallani róla de teccik. <#mf2>#mf2>
kérdés a béta biztonságos ?
Annyían azt nyomják...
gondoltam megnézem.
https://chrome.google.com/extensions/detail/ckjpjmhmiffokalpobkilhekmlcgokii
Eddig egyik adblock plus filtereit használó szûrõvel sem sikerült hozzáadn ajnasz filter listáját.
Én meg nemfogok neki állni egyenként blockolgatni mindent ami nincs benne alapból.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
De amúgy szeretem a Firefoxot, nincs vele baj, fejlesztõeszköznek szinte nincs is jobb nála, amúgy egy jó böngészõ, csak vannak _számomra_ irritáló dolgai. Ezért ez nem általánosítás, hanem személyes vélemény. Mint ahogy mindig is megvolt minden böngészõ pro/kontra tulajdonsága, igazából nem létezik legjobb, csak igények szerinti legjobb. Opera pl. egy példakép, most már kezd lecsúszni, de majd tudom, hogy szépen megint feljönnek és nagyot, innovatívat alkotnak. FF esetén hatalmas támogatás és közösség van mögötte, ez is egyfajta példakép.
Az hogy a legjobb böngészõ - szerintem - azon múlik hogy kinek mire van igénye. Nem feltétlen a gyorsaság mindig a legelsõ szempont. A fapadosság ezt le tudja rontani.
A fapadosság nálam most kezd elmúlni.
LCK: neked még mindig nem a legfrissebb van, egyébként ezek már elég régóta benne vannak, sõt, szerintem már egy ideje a legjobb böngészõ. Az én véleményem szerint, természetesen. AdBlock-ból is van tengernyi amúgy, nekem nem is tudom melyik van, de teljesen jól mûködik.
Feltettem a 4.0.266.0-t.
VÉGRE:
- Oldalanként megjegyzi a nagyítást.
- Van a simított görgetéshez jól mûködõ kiterjesztés: SmoothScroll
- Van egy már-már elfogadható reklámszûrõ hozzá : AdThwart
Már csak a magyar nyelvi ellenõrzés kellene bele + finomítgatások.
Másfél év kellett hozzá.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
De írja is neked, hogy az oldalon karbantartás folyik, késõbb próbáld meg.
pedig jól írtam be a jelszavat meg nevet(emailt)
Account Unavailable
Your account is temporarily unavailable due to site maintenance. It should be available again within a few hours. We apologize for the inconvenience.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
újabban itt a fórumon, ha flash reklám van és több topic van megnyitva, be is lassul az egész
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ejnye, remélem javítják. Mint a firefoxnál, itt is volt egyszer felajánlás és visszaállította, viszont most valamiért nem tette meg. Ettõl függetlenül egyre jobban bejön, gyors a kicsike.
igazság szerint az igoogle-ról van kérdésem
az iggogle saját fõoldalát használom kezdõlapnak, de a google átszerkesztette és berakta a csevegést és a kedvenceket a bal oldali sávba!
Nem lehet valahogy eltüntettni ezeket és a régit használni?
a beállításoknál sehol nem lehet.