Google Chrome
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Saor Alba
Feltettem egy Lastpass extensiont, de vagy béna vagyok, vagy nem arra szolgál amire gondoltam.
kösz a segítséget
Úgyis lassan kijön új verzió a Chrome-ból, majd visszatérek rá.
Miguel125: nekem a 3.0 simán letölti
Mind1, nem nagy baj ez. Azért elkell még mellé egy ideig alternatív böngészõ.
infidel
Isten kíséri utadat :)
Inkább nem is írok semmi részletet, lentebbi probrammal próbáld ki te is a többi böngészõt, mert ugyan így mûködnek, a videó nagyrésze nem is böngészõ specifikus volt, és semmi értelme a videónak, ha nem mutatnak összehasonlítási alapot. Fõleg hogy azonos vagy rosszabb eredmény lenne (inkognító módban).
Szerk2 #992-re: nem kell mit bevallani, mert nem értesz hozzá ez a baj. Én nem nevezem magam mesternek, DE értek hozzá, tudom hogyan mûködnek. Nincs mirõl beszélni, mert ez is csak egyfajta néphülyítõ lejáratókampány.
Ezt az állítást hogyan döntöd meg ?
Amúgy sztem sikeres lesz a Chrome ha ezeket a dolgokat valahogy õk is megmagyarázzák.
és ezt a videót tegnap tették be gondoltam berakom hadd halljam mit érvelsz -tek. a Chrome védelmébe.
ha gyors kell használj Chrome-ot, vagy safarit /bár az nem tudom milyen most windowson/
nemtom hol tegyem fel kérdésem de szerintetek melyik a legjobb a böngészõ nekem fõleg a leggyorsabb kéne amit windows op rendszeren használhatnék?
elõre is köszi
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
De ezt már 20x leírtam és kb. már hülyének néz mindenki, hogy folyamat nyomatom, de még mindig nem sikerült megérteni úgy látom.
ui.: mellesleg látszik, hogy egy elavult Chrome verziót használt a srác. Valami frissebb kiadásban lehet mûködne az inkognítós parancsikonos történés, de amúgy is irreleváns, mert pl. Firefox-ban ez sokkal rosszabbul van megoldva. Mármint maga az aktiválás. De úgy általában is, csak hát a videó nem szól errõl, FF ikongnító módban is rohadtul rákeres a Google keresõdobozba írt szövegre, míg Chrome nem. És sok ilyen kis apróság, FF elküldi a referer hivatkozást, míg Chrome nem, FF tárolja a tracking sütiket, míg Chrome törli, stb...
AdThwart
Blocks ads on websites. Includes the EasyList ad filter list as of 18 Dec 2009.
AdThwart drastically reduces the number of annoying and invasive ads you see. This makes browsing the web less taxing on both your computer and your sanity. The included filter list, EasyList, is continuously updated by the community and AdThwart uses the latest version. So you can just install and forget it.
Important: AdThwart does not actually access your history and private data!
That warning is generated by Chrome for all extensions that interact with browser tabs, whether or not they access any private data. AdThwart cannot prevent this message from being displayed. Please see the FAQ, linked below.
New in 0.4.8: More filter lists supplemental to EasyList have been added. Enable them in Options. While you're there, try out the experimental ad-hiding mode!
Linux users, you may need to run a recent Chromium daily build for necessary bugfixes allowing the AdThwart menu to appear.
I'm ttj on Twitter - follow me for development updates.
vagy a
AdBlock
AdBlock for Chrome! Removes Facebook ads, Flash animations, and ads from all over the web.
Your favorite feature in Firefox finally comes to Chrome! Block all advertisements on all web pages. Your browser is automatically updated with additions to the filter; just Install and enjoy.
Our users love our customer service! Here's what they're saying:
"...what makes it worth having this extension is the effort you put in continuously to fix every single problem/bug... Adblock has been extremely consistent with user response. Thank you. Keep it up..."
"....After reading how involved you were with updates, I picked this and love it. 5 Stars, keep up the good work."
This replacement for Firefox AdBlockPlus is light, fast, and won't hog your RAM. If you like it, I'd appreciate if you'd rate it below!
Köszi
Nos, van ez sg-n egy bizonyos Screenshot-ok topik, ami általában dugig van képekkel és az a problémám, hogy egy darabig töltögeti az oldalt, majd egy idõ után megunja és abbahagyja és eredménynek pedig kapok negyedig-félig betöltött képeket, de azért persze van köztük teljesen betöltött is.
Hogyan érhetem el, hogy betöltse az egészet és ne unja meg közben?
bár én azt hiszem ki tudtam kapcsolni hogy elküldjön mindent rólam a GOOGLE-nek.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Angyalifény: kattins rá a Remove items or clear Web History-ra
Bejelentkezni be tudok Gmail-al
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Azt olvastam tegnap valahol hogy azt igérik ügyelnek a minõségre éls nem lesz az mint a FF-nél hogy a kiegészítõktõl belassul a böngészõ . Erre kiváncsileszek. Bár ez annyíra engem nem érint mert a FF-t se nyomtam tele kieg-el.